Bebek bakmak

Görüştüler.Kız evdeyken odadan cıkmıyor.Baya bol yelek gıymıs.Bi de ıc karnı cok buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Elı falan da sısmemıs kızın.Annesı falan hıc anlamadı hamıle oldugunu

O b.k herif birde bu kızın parasinida yiyordur. O niye çalışmıyormuş. Ayy ev ortamı çok kötü yazik
Valaa adam suan fırınları varmıs orda calısıyormus.Kadına bakıyo .ama kadın ısrarla ıse gırıcem oturmıycam dıyor.Gecen yıl kız calıstı.Hep parasını buna verdı.Adam sözde bırıktırıyodu.Öyle elde var sıfır gene

Görüştüler.Kız evdeyken odadan cıkmıyor.Baya bol yelek gıymıs.Bi de ıc karnı cok buyukmus bebek 4 aylık gıbı.Elı falan da sısmemıs kızın.Annesı falan hıc anlamadı hamıle oldugunu
Bı anne çocuğunun hamile olduğunu nasıl anlamaz
Yeni hamileyken görüştüler son aylarda gorusmediler heralde

Yatılı kabul etmeyin eşi var falan evde bi zamandan sonra bütün evin işi de yükü de size kalır ayrıca çok iyi düşünün derim aranız bozulmasın

Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım
Sen öyle düşünürsün hayatında hiç çocuk bakmamışsın.bebek gece uyanır,emer,yatırırsın uyudu sanırsın.bebek kusabilir kusmuğu onu boğabilir allah korusun.1 haftalık lohusa kadın ne işi yapar hemde gece.madem öyle doğurmasaymış keşke yazık o bebeğe.

Vala cok karısık.Galıba oyle bı ıs.Ama benım bıldıgımı bılmıyo.İşi bana soylemedı.Tavuk fabrıkası dıyor bana.Ama hep gece gıdıcek ıse

Bana nerde calıstıgını soylemedı.Fabrıka dedı sadece

Aileden gizli bebek yaptı.Bebege bısı olsa ustume kalır bı de

Bana da öyle bır ıs gelıyor.Ama esı nasıl ızın versın oyle ıse

Bakalım nolucak.Adam soyadını vermezse adamı bırakıcak

Keske yapmasaydı.O da yasım geldı dıye yapıyor.Hem adamı sevıyorum dıyor

Bende bayaa gec öğrendim herseyı.Gencecik kız hayatını mahvettı

Var da nıkah yok galıba aralarında.Maa aynı evde kalıyorlar

Seven ınsan ızın vermez öyle yerde calısmasına dımı?

Tabi kardesıme demıs gel yanımda çalış.kardesım gıtmedı

Dalga mı geçiyosunuz ? Şu yazdıklarınızı bi okuyun

Ne iş yaptığını bilmiyosunuz ama tavuk fabrikasını biliyosunuz
Evlendiğinden ailesinin haberi yok diyosunuz ama evli değiller
Kardeşinizi işe çağırmış ama kons olduğunu düşünüyosunuz

Anne dizisi biteli çok oldu be canım

Ayyy Allah korusun.Bu kadar basit degıldır bakmak.Ben hep uyur mama verım susar dıye dusundum ama buyuk sorumluluk.Bakmıycam bebeege falan

Tavuk fabrikası deyince gülesim geldi
Kuru yolum hatta

Konu sahibi arkadasiniz belli ki pavyonda calisacak. Tamam calissin ayip degil de. Siz tecrubesiz halinizle cocuga bakamazsiniz. Zaten ders de calismalisiniz,gece ayakta olursaniz gunduz hic calisamazsiniz

Allah yardimcisi olsun arkadasinizin

Valaa dogru söyluyorum.Evlı adam ama baskasıyla.Karısını sevmıyor o eve gıtmıyor .bunla kırada duruyor.

Amin.Umarım adam onu bırakmaz yoksa yandı

Kız herkese tavuk fabrıkası dıyor

Adamin bir fonksiyonu olsa gece kadin isteyken cocuga bakardi zaten ablacim. Belli ki ise yaramaz,karisini aldatan pisligin teki. Gelmis cocuk yapmis arkadasinizdan.
2 yıldır bırlıkteler .hıc korunmamıslar.Ilk bebegı dustu.Bu ıkıncı .kız pısman aslında ama bellı etmıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…