- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok artık.Devlet hastanesınde dogurcak da nasıl olcak bılmıyorumValla bilemiyorum cok ilginc bir ulkede yasadigimizdan. Kiziniz hamile diye babaya mesaj atan bir devletimiz var. Belli olmaz
Kadın memnun hayatından.Kadın ıyı bırı.Bır zararını gormedım.Zaten nadır gorusuyorumKonu sahibi,kaç yaşındasınız??
Ya çok saf,iyi niyetlisiniz ya da kafa bulduğunuzu düşünücem artık.
Cidden sizin böyle insanlarla işiniz ne?
Yarın başınıza büyük bir bela açmayacağınızın garantisi ne?
Kadın tehdit altında,zorla yapıyorsa o işi şikayet edin.
Yok alan memnun veren memnunsa hayatınızdan çıkarın.
Başka seçenek mi var Allahaşkına.
Babasi ogrenebilir o kadar diyeyim yani.Yok artık.Devlet hastanesınde dogurcak da nasıl olcak bılmıyorum
Masalara oturuyo pavyonda buyuk ıhtımalHiç bi yazfığın tutumlu değil.
Nerde bilmiyorum.
Sonra kons galiba ? Sonra barda çalışıyor
Be kardeşim saf aile kızısın konsu nerden biliyosun? Konsamatris kısaca kons denir onu bile biliyosun bulma kafa
Yok artık.Nasıl ögrencekkı.Anca nufus kayıttan falan ögrenırBabasi ogrenebilir o kadar diyeyim yani.
Dedigim gibi. Haberlerde cikmisti. Saglik ocagi miydi neydi tam hatirlamiyorum ama kiziniz hamile hayirli olsun diye babaya mesaj atmislardi. Sonradan inkar ettiler gerci ama.Yok artık.Nasıl ögrencekkı.Anca nufus kayıttan falan ögrenır
Paraya ıhtıyacım var dıyorKadin konsomatrisse lohusa haliyle nasil ise gidiyor ki
Allahım yaaa delircemKeske yapmasaydı.O da yasım geldı dıye yapıyor.Hem adamı sevıyorum dıyor
Ayy yok artık.Duyarlarsa kız bıter.ReddederlerDedigim gibi. Haberlerde cikmisti. Saglik ocagi miydi neydi tam hatirlamiyorum ama kiziniz hamile hayirli olsun diye babaya mesaj atmislardi. Sonradan inkar ettiler gerci ama.
Ben sevıyorum adamı dıyor.Adamı da sözde karısı bosamıyormus.Kız 29 yasında.Adam 36Allahım yaaa delircem
Yaşım geldi diye bebek mi yapılır
Bitecek bir sey yok,cocuk sahibi olmus bir sekilde. Ailesinden sonsuza kadar saklayamaz. Esya degil bu bir canli. İlla ki ogrenir ailesi.Ayy yok artık.Duyarlarsa kız bıter.Reddederler
İşte aılesının yanına gıdınce bebegı kime bırakcak o varBitecek bir sey yok,cocuk sahibi olmus bir sekilde. Ailesinden sonsuza kadar saklayamaz. Esya degil bu bir canli. İlla ki ogrenir ailesi.
Valahaa dogru soyluyorum.Yemın ederım dogruŞakacı üye seni!
İlla ki ogrenecekler. Ne kadar erken anlatsa arkadasiniz o kadar iyi olurİşte aılesının yanına gıdınce bebegı kime bırakcak o var
Adam evli ama.Nasıl olcak adam bosanamıyorda.İlla ki ogrenecekler. Ne kadar erken anlatsa arkadasiniz o kadar iyi olur
Valahaa dogruHiç inanmadım neden se bu hikayeye ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?