- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
yok kabul etmıycem.Dogunca sadece bır kez gormeye gıdıcem.Part tıme ıse gırdım kursa gıdıyorum dıcemAynen.
Arkadasi tanimiyor bile tam olarak
Sakin kabul etmeyin oyuncak bebek degil bu sabaha kadar aglicak emmek isticek
Valla masallah.Ard arda iki bebek doğurdum bir kez bile uykusuz kalmadım.
.
Gece bırakıcam dıyo da gunduz de kacta alıcak kımbılır.Aklıma pek yatmadı benımsadece gece bakıp 1500 lira bence iyi. Yeni doğan bebek zaten 3 saatte bir uyanır o zamanda annesi mecbur emzirecek zaten.
Zaman ilerledikçe bebeğe uyku eğitimi verirseniz aşamalı olarak 2 kere 1 kere derken 6. Ayda kesintisiz uyur. Ard arda iki bebek doğurdum bir kez bile uykusuz kalmadım.
Siz biraz gece beslenmesi ve uyku eğitimini araştır. Rahat edersin.
Paraya ihtiyacınız yok ve bakmak istemiyorsanız hayır deyin. Başkasının bebeği sonuçta büyük sorumluluk.
Yaa Allah korusun o kadarını yapmazlar herhaldeYavrum nerden buluyorsun böyle arkadaşları,kınamak kimsenin hayatini elestirmek istemiyorum ama hic mi TV izlemiyorsun? O evde sana birşey yapsalar ne yapacaksın? Bebeği bogup tuvalete atsalar " bakıcısı vardı o yaptı" deseler ne yapacaksın? Olmadık işlere giriyorsun hem.de yalan dolanla
Gece bırakıcam dıyo da gunduz de kacta alıcak kımbılır.Aklıma pek yatmadı benım
Aynen canım bizimki de 19 aylık oldu, babasıyla biz hala ağlıyoruzValla masallah.
Bize.denk gelmez boyle cocuklar.
Ben de 2 tane dogurdum
Allahim.ben ne zaman uyucam diye aglardim hep.
Sabahlara kadar uyumazlardi
Bence siz cok sansliymissiniz
Gece kulubu gıbı bır yer ama herkes fabrıka bılecekAklınıza yatmadıysa hiç bulaşmayın. Ayrıca kadın gece nerde çalışıyor.
Haklısınız dogru.Bi de kadın şimdi anneme gıdıcem falan der bana bırakır hep bana kalır.O gel bıze kıtap falan alırız dedı.Kıtap kac lıra tutcak sankı.Hanı 1500 lira falan yalan olucak bir de Bir sene kaybetmek ıstemıyorum sınav ıcın ben.Bu yuzden gecıstırıcem ıse gıdıyorum dıycemSakin ama sakin boyle bi ise kalkismayin.bebek bakmak oyle kolay degil.heleki siz tecrubesisiniz.ayrica o evde kalsaniz emin olun hep sizin bakmanizi ister ne ders calisirsiniz nede kursa gitmeye vakit kalir.bence kabul etmeyin.eger bebek bakmak oyle kolay olsaydi neden bebekli anneler sinava zor hazirlaniyor.
Kadın maddi manevi zor durumda, güvenecek kimseside yok herhalde. Bebeğin babası gece nerede olacak ?Gece kulubu gıbı bır yer ama herkes fabrıka bılecek
Benım bıldıgım bebekler hep gece uyanır ama yenı dogcakya belkı uyur ufak sonuctaIki yasina kadar nöbet tutamaz yani gece calistirilamaz anneler ne is yapiyor arkadasin? Bide bakamazsin hic bakmadiysan oyuncak degil uykusuz anneler dlye bisey duymadin mi hic?
Evde olucak o da.Aslında o bakabılır nolucak.Ama kadını gece almaya adam gıdıyorKadın maddi manevi zor durumda, güvenecek kimseside yok herhalde. Bebeğin babası gece nerede olacak ?
Pavyonda!!!Aklınıza yatmadıysa hiç bulaşmayın. Ayrıca kadın gece nerde çalışıyor.
Yavrum senin başına bir iş gelmeden rahat etmeyeceksin, yaşa rahatlaEvde olucak o da.Aslında o bakabılır nolucak.Ama kadını gece almaya adam gıdıyor
Yok yenı ıse gırıcek.Ben gece uyur uyanmaz dıye dusundum cunku.Gunduz alıcak bebegı.Cok haklısınız ben bu ıse hıc gırmıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?