bebek baskilari

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
23
35
Herkese mrb
Ben 2 yillik evliyim yasim 26 evlilgimizin başından beri bebek baskilari vardi ama son zamanlarda daha da artti kendi annem esimin annesi arkadaşlarım sürekli artik beklemeyin sonra olmaz vs vs sürekli kimle konussam konu bunlara geliyo. Bende artik istiyo gibiyim baskidan mi kendim mi istiyorum onu da anlamadim ama olmaz diye de korkuyorum sonradan. İstediğimi nasil anlarim ya da ben baslayim olursa olur olmazsa olmaz mi ? Offffffff

Anneliğin güzelliklerini zaten biliyoruz anlatanlardan. Siz zorluklarını düşünün tüm hayatınızın ona endeksli olacağını düşünün. Varım diyorsanız istiyorsunuz.

Gidin bi doktora kapasamlı bi muayene olun. En azından bi sıkıntı var mı yok mu öğrenirsiniz.
gerçekten istemedende yapmamanızı tavsiye ederim. Hiç istemediğim bi anda kendi ihmalim nedeniyle hamile kaldım. Gerçi şuan şükrediyorum ama öğrendiğim zamanlar kabullenmek hiç kolay olmamıştı.
Kuzenim hiç düşünmüyodu ama ailede sorun olanlar olduğu için gidip muayene oldu meğer guatr varmış ilaç kullanması gerekiyomuş. Hamile kalsan bile düşükle sonuçlanır dediler. Böyle şeylerle karşılaşabilirsiniz

Canım zaten 40 hafta süre var alışıyor hatta daha uzun geldiği zamanlar bile oluyor. Kendini dinle içinden gerçekten hangisi geçiyor ona bak öyle karar ver

O baskilar cocuk olunca bitmeyecek farkli farkli formlarda yine karsiniza cikacak. Ayni durumu yasayan birisi olarak size tavsiyem asla baskalarinin gaziyla doldurusa getirmesi ile bebek dusunmeyin hatta kulaklarinizi tikayin. Ne zaman maddi manevi olarak hazir olursaniz o zaman dusunun.

Ben evlendikten 4 yil sonra oldu hic takmiyordum herkes cok baski yapardi ama hic ummadigim anda oldu bence istiyorsan cok fazla takma psikolojini bozma hayirlisi ne zamansa o zaman olur insanlara da oyle soyle

Esiniz ne diyor ? Mesleginiz nedir ? Kac cocuk yapma projeniz var, cocuk olunca calisma hayatiizi nasil etkileyecek ? Dogum izniniz bitince cocugun bakimini kim ustlenecek ? Bakacak kimse yoksa bakici tutmak icin maddi imkaniniz varmi.
Bedenen ve ruhen bu nazirmisiniz. Eviniz varmi, kiradamisiniz ? Arabaniz varmi , bebek gelince bir araba sart olacak cunku. Icinizde kalan kisisel yada evlilige dair sunu da yapsam dediginiz sirasi gelmemis olan seyler varmi, bebek geldiginde yapamayacaginiz. Yasiniz ne cok gec ne cok erken bence ideal , istediginizden emin olup maddi manevi hazirlanma surecine gecebilirsiniz.

Esiniz ne diyor ? Mesleginiz nedir ? Kac cocuk yapma projeniz var, cocuk olunca calisma hayatiizi nasil etkileyecek ? Dogum izniniz bitince cocugun bakimini kim ustlenecek ? Bakacak kimse yoksa bakici tutmak icin maddi imkaniniz varmi.
Bedenen ve ruhen bu nazirmisiniz. Eviniz varmi, kiradamisiniz ? Arabaniz varmi , bebek gelince bir araba sart olacak cunku. Icinizde kalan kisisel yada evlilige dair sunu da yapsam dediginiz sirasi gelmemis olan seyler varmi, bebek geldiginde yapamayacaginiz. Yasiniz ne cok gec ne cok erken bence ideal , istediginizden emin olup maddi manevi hazirlanma surecine gecebilirsiniz.

Bende baskı sonucu çocuk istedim oldu da çok şükür. Şimdi iyiki olmuş keşke evlendiğim ilk ay olsaymış diyorum tarifsiz mutluluk

Kimsenin yorum yapmasına izin verme sert bi dille uyar bence.. eğer susturmayı başarırsan kendinle kalıp o zaman gerçekten ne istediğini anlayabilirsin..

Bekarken evlen diye baski yaparlar, evlenirsin bebek baskisi yaparlar, sonra 2. bebek icin baski yaparlar. Kimsede cikip demiyorki maddi & manevi hazir misin diye?! Degisik bir milletiz veselam

Kimse sizin yerinize gece uykusunun en tatlı yerinde uyanmayacak, bütün gününü hatta ömrünü ona harcamayacak, hiçbir kişisel ihtiyacını karşılayamayan bir canlıya bakmayacak uzun bir süre. Baskı var patlatalım bi tane diye dünyaya getirilmiş çocuğa yazık olur. Gerçekten isteseydiniz gözünüz bu soruyu sormayacak kadar kara olurdu çalışmalara başlardınız bence.

o baskılar hiç bitmiyor.önce evlen evlen evlen derler.evlenirsin bebek yap derler.yaparsın 2. ne zaman derler.yani derler de derler.kimse için değil kendiniz için ve kendiniz istediğiniz zaman yapın

Ne güzel yorum
Çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…