- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
- Konu Sahibi AnotherDream
-
Herkese mrb
Ben 2 yillik evliyim yasim 26 evlilgimizin başından beri bebek baskilari vardi ama son zamanlarda daha da artti kendi annem esimin annesi arkadaşlarım sürekli artik beklemeyin sonra olmaz vs vs sürekli kimle konussam konu bunlara geliyo. Bende artik istiyo gibiyim baskidan mi kendim mi istiyorum onu da anlamadim ama olmaz diye de korkuyorum sonradan. İstediğimi nasil anlarim ya da ben baslayim olursa olur olmazsa olmaz mi ? Offffffff
Herkese mrb
Ben 2 yillik evliyim yasim 26 evlilgimizin başından beri bebek baskilari vardi ama son zamanlarda daha da artti kendi annem esimin annesi arkadaşlarım sürekli artik beklemeyin sonra olmaz vs vs sürekli kimle konussam konu bunlara geliyo. Bende artik istiyo gibiyim baskidan mi kendim mi istiyorum onu da anlamadim ama olmaz diye de korkuyorum sonradan. İstediğimi nasil anlarim ya da ben baslayim olursa olur olmazsa olmaz mi ? Offffffff
Ne güzel yorumEsiniz ne diyor ? Mesleginiz nedir ? Kac cocuk yapma projeniz var, cocuk olunca calisma hayatiizi nasil etkileyecek ? Dogum izniniz bitince cocugun bakimini kim ustlenecek ? Bakacak kimse yoksa bakici tutmak icin maddi imkaniniz varmi.
Bedenen ve ruhen bu nazirmisiniz. Eviniz varmi, kiradamisiniz ? Arabaniz varmi , bebek gelince bir araba sart olacak cunku. Icinizde kalan kisisel yada evlilige dair sunu da yapsam dediginiz sirasi gelmemis olan seyler varmi, bebek geldiginde yapamayacaginiz. Yasiniz ne cok gec ne cok erken bence ideal , istediginizden emin olup maddi manevi hazirlanma surecine gecebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?