[B]yarına kadar kımıldamazsa gidicem çünkü çok stres yapıyorum .Allah a emanet yavrum [/B]
Yaptirmicm canim..buarada bende lanet olsunki sigara iciyorum.gunde 4tane falan.of ya of.zikkim iceym ama birakamyrum..en kisa zamanda birakmam gerek.bebegm icin biliyorum.allahim neolursun.gecenlerde tiksinme oldu 3 4 gun icmedim ama tiksinti azalnca gene basladim.nefret edyrum kendimden
Canim ins biseyi yoktur bebeginin.belkide sana oyle geliyodur.ben senin yerinde olsam bugun giderdm
merhaba arkadaşlar sanırım biraz sohbete ihtiyacım var oğlum iki gündür kımıldamıyoen son kontrole gittiğimde yani 5 gün önce sağlıklıydı bebeğim fakat boynuna kordon dolanmıştı.acaba bunu bildiğim için mi evham yapıyorum bilmiyorum
Hım seninki olumlu işte öle olması lazm bende öle bişey yok
Ama ilk aydan bu kadar siser mi ki
Ben çocuk gelişimi okudum az çok aklımda kaldığı bu gebelikte herkesn bünyesi farklı ilerler demekki senin karnın büyük olscak belkide ikizdir :)
Hadi ya işte ya o sebeptendir bide kabızlık varsa ondandır doktor randevun nezaman sende kese göründü demi
Ewet kabizlikte oluyor arada ... yani ne dmk oluyor bu ... benim ilk randewum 13aralikta simdye kadr hc bsey gormeDm :)
Hım şişlik o yüzden ozamn yinede bilemiyorm daha görünmemiş 13 aralığada daha varmış bu doktor günleri hiç gelmiyo ya :)
Sabret görürsün inş :)
Ben çocuk gelişimi okudum az çok aklımda kaldığı bu gebelikte herkesn bünyesi farklı ilerler demekki senin karnın büyük olscak belkide ikizdir :)
Ins sorunsuz bi hamilelik yasarz cnm ilk mi seninde benm ilk ve daha 5 aylik evliyim
Kızlar merhaba
Kaçıncı haftadasınız ben daha yeni 5 oldum ama şimdiden kocaman olmaya başladım
InsalLah cnim ben simdi ewe gdyrum yarin yne gorusurz tamam alLaha emanet olun dikkat et kendine bebiside sakn uzme
Bende iki gün sonra 5 olacak canım olsun işte oda bi belirti iyiye gidiyo olacak okadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?