- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Asıl iş yerinde aramaman lazm canın sigara çekince başka bişeyler ye çok zor ama ya şu an okadar çok istiyoki anlatamam dün rüyamda sürekli sigara içtim :)
Allahim korusun.birde akil sagligna engellimi falan diye bakilyrmus iste
Ben bugun karar werdim birakmaya :) ama cok zorluyo .. artik bu gce bende icerm herhalde :) :) :)
Allahim korusun.birde akil sagligna engellimi falan diye bakilyrmus iste
gecen sene 15 haftalik bebegimi anomasefali oldugu icin aldirmak zorunda kaldim bana dr lar bi sonraki gebelikte drlara danisman gerekiyo dediler ben ne zmn hamile kalcagimi bilmiyorum 1 aylik hamileliklerde tedavide gec kalmis olurmuyum bilenler lutfen aydinlatirmisiniz
En iyisi canım içme 10 gün sonra bünye nikotini atıyomuş ay hadi bakalım rüyalarda bari içelim inş sende içersin aynı gerçek gibi oluyo :)
Valla sebebini bende bilmiyorm ben kırıkkaleliyim sen
Ben orduluyum aslen he bu arada bisey daha sorcm sen hc kilo aldn mi yada karnin cikti mi
:) aynen hiç sorma bi doğuraydk ozamn acısını çıkarırdık bol bol içerek :)
Yok canm daha almadm normaldede alamıyodm zaten karnm çok hafif belli belirsz sende durmlar ne
merhaba arkadaşlar sanırım biraz sohbete ihtiyacım var oğlum iki gündür kımıldamıyoen son kontrole gittiğimde yani 5 gün önce sağlıklıydı bebeğim fakat boynuna kordon dolanmıştı.acaba bunu bildiğim için mi evham yapıyorum bilmiyorum
H.g cnim .. doktora gtseydin keske bi ... kac ayLik ogLun ...
22 haftalık oldu.pazartesi tekrar kontrolüm var ama bilemiyorum inşAllah yavrum iyidir.
Yarin bi gtsen bktirSan olmaz mi
Yaptirmicaksin dmi
merhaba arkadaşlar sanırım biraz sohbete ihtiyacım var oğlum iki gündür kımıldamıyoen son kontrole gittiğimde yani 5 gün önce sağlıklıydı bebeğim fakat boynuna kordon dolanmıştı.acaba bunu bildiğim için mi evham yapıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?