Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Allahim korusun.birde akil sagligna engellimi falan diye bakilyrmus iste

Ben bugun karar werdim birakmaya :) ama cok zorluyo .. artik bu gce bende icerm herhalde :) :) :)

En iyisi canım içme 10 gün sonra bünye nikotini atıyomuş ay hadi bakalım rüyalarda bari içelim inş sende içersin aynı gerçek gibi oluyo :)

Çok geçmiş olsun canım ya sen kendine bi doktr belirle ben bebek istiyorm ama sorunlarım var de anlat işte neler olduysa o yüzden ne yapmamı önersiniz de o seni bilgilendirip yönlendirir

merhaba arkadaşlar sanırım biraz sohbete ihtiyacım var oğlum iki gündür kımıldamıyo en son kontrole gittiğimde yani 5 gün önce sağlıklıydı bebeğim fakat boynuna kordon dolanmıştı.acaba bunu bildiğim için mi evham yapıyorum bilmiyorum

H.g cnim .. doktora gtseydin keske bi ... kac ayLik ogLun ...

Yaptirmicaksin dmi

Yaptirmicm canim..buarada bende lanet olsunki sigara iciyorum.gunde 4tane falan.of ya of.zikkim iceym ama birakamyrum..en kisa zamanda birakmam gerek.bebegm icin biliyorum.allahim neolursun.gecenlerde tiksinme oldu 3 4 gun icmedim ama tiksinti azalnca gene basladim.nefret edyrum kendimden

Canim ins biseyi yoktur bebeginin.belkide sana oyle geliyodur.ben senin yerinde olsam bugun giderdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…