Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Arada ağrı gibi çekilmeler yokluyor kasığımda bazen karnımda sizde de olıyor mu bugün daha çok var

Aynen canım ya o bendede var bugün biraz sıktım kendimi korktm bişry olacak diye bide üstüne başm ağrıdı normalde hamilelikte miğren tutmaz benmki ağrıyo çok korktm acaba bişrymi oldu

Aynen canım ya o bendede var bugün biraz sıktım kendimi korktm bişry olacak diye bide üstüne başm ağrıdı normalde hamilelikte miğren tutmaz benmki ağrıyo çok korktm acaba bişrymi oldu

Korku yok, annelik içgüdüsüyle ya bişey olduysa diye hareket ediyoruz ben de her wc ye gittiğimde bişeymi var diye bakıyodum yapmıyorum artık olumsuzluk olumsuzluk getirir sen ne kadar rahat olursan bebişin de o jadar huzurlu olucaktır

Of bilmiyorm ya bende aynı senin gibiyim işte sürekli kanamam varmı diye bakıyorm başım ağrıdı ağlamaktan helak oldm ağrımaması lazm diye içim rahat değil ya

Amin..Allah yardımcınız olsun ama çok stres yapmamaya iyi düşünmeye çalış :) Bel ağrısı bende yaşadım biara uyuyamıyordum.Her hafta başka bir belirti yaşayabiliyorsun hiçbirşey yaşamayabiliyorsunda :) Hamilelik ilginç bir o kadar da güzel :) Herşeyi sorun yapmamak lazım ama çok şiddetli oluyorsa bazı şeylerde doktoruna danışmanda fayda var gittiğinde her sorununu söyle bilgi almaya çalış. Kontrollere giderken telefonları ayarlayın videoya çekin çok çok güzel oluyor :) Şimdi sizi bile düşününce o kadar heyecanlanıyorum ki yaşadıklarım için.Rabbim hep iyi haberler duyursun inşallah.Bu bambaşka bir güzelllik..

Amin inşallah sağlıcakla kucagimiza aliriz benim tahmini dogum 16 temmuz Allah kısmet ederse:)benim karnimin içinde kaşıntı gibi biseyvvar sade e birde sabah bulantilari çok kötü Ama minigim için değer:)

Değer tabii :) Çok aç kalmamaya çalış,genelde yatağının başında kraker fln olsun derler hemen bastırman için sabah bulantısını.Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer.

O zamanlar şişlik oluyor bende yaşadım ama sonra geçiyor.Tabii her anneye ve bebeğe göre belirtiler gb herşey farklı olabiliyor.Benim karnım şu geçtiğimiz haftada yani 15-16 haftalar içinde çıktı yavaş yavaş :) Çok hızla büyümüyor yani.

Gayet normal belirtiler.Ben hiç sıkıntı çekmedim şikayetim olmadı desem yeridir.İyi düşünün :) Bir de hamilelik öyle patt diye bütün belirtilerle gelmiyor değişiyor yavaş yavaş belirtilerde,herkese göre farklı..Bence çok iyisin öyle herkese de iyiyim şikayetim yok deme nazar değer

KizLar bana yarDim eDin siqarayi nasil biraka biLrm

Özellikle yakında bırakırım yavaş yavaş fln dersen miniğine o kadar zarar vermiş olursun,ilk 3 ay bütün gebeliklerde çok önemlidir.Hemen bırakıp ara ara bol bol oksijen alman daha iyi.Tabii söylemek kolaydır biliyorum ama kalbini duyduğunda hareketini hissettiğinde daha çok pişman olacaksın içtiğine.O daha minicikk sigarayla savaştırma şimdiden

Anormali? Di mi? Bunu sadece 2 li testle öğrenerek mi karar alıp aldırmıştınız? Yaşınız kaç merak ettim.

Oyy kıyamam.Kızlar ağrılar oluyor normal.Regl dönemlerimdede hala sancım oluyor ve çok üşüyorum aynı o günlerdeki gb.Rahim kaslarından ağrılar.Ama tabi herşeyide genellememek lazım.Doktorlarınıza danışmanızı öneririm..O korku hiç geçmiyor tedirginlik kötü..Birşey olursa anlayamayacağımız için hep kendimizi dinliyoruz aslında.Bir sonraki randevuyu beklemek çok zor oluyor.Ama iyi düşünün herşeyden önce.Benim son 2 haftadır ağrılar çoğaldı ama aynı zamanda bu son 2 haftada karnım çıkmaya başladı minik büyüyor yanii üzülmeyiinn :) Rabbim size bu meleği emanet edecekse hiçbirşey olmaz merak etmeyin..Dualarınız eksik olmasın

Gunaydin kizlar..3gundur ruyamda bebegimi dusuruyorum.allahim sen koru bebegimi.ayni seyleri yasatma..hanimlar bas agrisi we belde kasikta sanci normalmis.kanama olmadiktan sonra doktor korkma dedi.minoset icebilirsin dedi.benim 11+1 gunluk oldum we agrilar son 3 4 gundur oldu.allahim yardimcimiz olsun.saglikli evlat nasip etsin

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sohpetiniz sıcak ortaminiz beni size çekti galiba bende hamileyim bütün belirtiler var ve 13 gündür adetim gecikti idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti pazartesi doktora gidecem kesin olur o zaman inşallah vardır

hayırlı olsun canım

Günaydn cAnım insan bi düşük yapınca ikincide diken üstünde oluyo bak ne güzel belirtiler var sende maşallah hep böle güzel gitsn inş

Ay canım benim o bilinç altı rüyası zamanında kötü şeyler yaşadn onun korkusu bu bebeğini hayırlısıyla alacKsn kucağına tatlı bi bebek olacK :) bu arada sabahı zor ettm dünden beri başım ağrıyo hamilelikte ağrımaz derler doktorda demişti korkudan öldm gerçekten ağrırmıymş bende doktora gidecektm bişry oldu diyr

amin canim ins hepberaber alacagiz.wala benimde hamileliklermde basimda cok agriyo..disimde...zorda kalirsam minoset iciyorum.dun dr gunde 3tane icebilirsn dedi.ama ben zorda kalinca iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…