Arada ağrı gibi çekilmeler yokluyor kasığımda bazen karnımda sizde de olıyor mu bugün daha çok var
Aynen canım ya o bendede var bugün biraz sıktım kendimi korktm bişry olacak diye bide üstüne başm ağrıdı normalde hamilelikte miğren tutmaz benmki ağrıyo çok korktm acaba bişrymi oldu
Korku yok, annelik içgüdüsüyle ya bişey olduysa diye hareket ediyoruz ben de her wc ye gittiğimde bişeymi var diye bakıyodum yapmıyorum artık olumsuzluk olumsuzluk getirir sen ne kadar rahat olursan bebişin de o jadar huzurlu olucaktır
Of bilmiyorm ya bende aynı senin gibiyim işte sürekli kanamam varmı diye bakıyorm başım ağrıdı ağlamaktan helak oldm ağrımaması lazm diye içim rahat değil ya
:) maşallah canım ya çok sevindm inş hayırlısıyla kucağına alırsn çok stresli bi dönem hele ki benm için heran tetikteym korkuyorm yine aynı şeyler olacak karnımın büyüdüğünü göremiycem diye arada belim ağrıyo bilmiyorım normalmi ilk zamanlar sendede oluyomuydu çok nadirde kasıklarm ağrıyo
Amin inşallah sağlıcakla kucagimiza aliriz benim tahmini dogum 16 temmuz Allah kısmet ederse:)benim karnimin içinde kaşıntı gibi biseyvvar sade e birde sabah bulantilari çok kötüAma minigim için değer:)
ya arkadaşlar benim karnım 2aylıkken hemen çıktı acaba adet olamadığımdan mı eskiden de adetim geçtiğinde karnım şişerdi adet olunca inerdi e şimdi 2aydır adet olmuyorum bu şişlik neyin nesi karnım çok mu büyüyecek acaba onun belirtisi mi 9.ayımda davul gibi olmak istemiyorum duraklamaya geçermi yoksa bu hızla büyemeye devam edermi
arkadaşlar 37 günlük hamileyim. 35 günlük hamile iken doktora gittim minnacık kesemizi gördük:))
ama ben de hiç belirti yok.
yani eskiye göre daha sık idrara çıkıyorum. sabahları çok aç hissediyorum.bunların dışında ne bulantı ne baş dönmesi ne başka bir şey. offf normal mi acaba(
KizLar bana yarDim eDin siqarayi nasil biraka biLrm
gecen sene 15 haftalik bebegimi anomasefali oldugu icin aldirmak zorunda kaldim bana dr lar bi sonraki gebelikte drlara danisman gerekiyo dediler ben ne zmn hamile kalcagimi bilmiyorum 1 aylik hamileliklerde tedavide gec kalmis olurmuyum bilenler lutfen aydinlatirmisiniz
Aynen canım ya o bendede var bugün biraz sıktım kendimi korktm bişry olacak diye bide üstüne başm ağrıdı normalde hamilelikte miğren tutmaz benmki ağrıyo çok korktm acaba bişrymi oldu
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sohpetiniz sıcak ortaminiz beni size çekti galiba bende hamileyim bütün belirtiler var ve 13 gündür adetim gecikti idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti pazartesi doktora gidecem kesin olur o zaman inşallah vardır
Canım gebelikte 5. Haftada akşamları baş sğrısı başlıyabiliyor
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sohpetiniz sıcak ortaminiz beni size çekti galiba bende hamileyim bütün belirtiler var ve 13 gündür adetim gecikti idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti pazartesi doktora gidecem kesin olur o zaman inşallah
Hg canım hayırlı olsn bencede hamilesin belirtiler varmı peki
Bilmiyorm canım ya ama brnde miğren var ve hamilelikte tutmsz dedi doktor sabahı zor ettm hala ağrıyo korkuyorm bişry oldu sanırım
Oyy kıyamam.Kızlar ağrılar oluyor normal.Regl dönemlerimdede hala sancım oluyor ve çok üşüyorum aynı o günlerdeki gb.Rahim kaslarından ağrılar.Ama tabi herşeyide genellememek lazım.Doktorlarınıza danışmanızı öneririm..O korku hiç geçmiyor tedirginlik kötü..Birşey olursa anlayamayacağımız için hep kendimizi dinliyoruz aslında.Bir sonraki randevuyu beklemek çok zor oluyor.Ama iyi düşünün herşeyden önce.Benim son 2 haftadır ağrılar çoğaldı ama aynı zamanda bu son 2 haftada karnım çıkmaya başladı minik büyüyor yanii üzülmeyiinn :) Rabbim size bu meleği emanet edecekse hiçbirşey olmaz merak etmeyin..Dualarınız eksik olmasın
lütfen, bebeğini de kendini de germe biraz daha rahat ol, seni mutlu eden şeyleri düşün; )
Arada ağrı gibi çekilmeler yokluyor kasığımda bazen karnımda sizde de olıyor mu bugün daha çok var
Elimde değil başım ağrımamalıydı bu normal değil senin ağrıdımı hiç
Gunaydin kizlar..3gundur ruyamda bebegimi dusuruyorum.allahim sen koru bebegimi.ayni seyleri yasatma..hanimlar bas agrisi we belde kasikta sanci normalmis.kanama olmadiktan sonra doktor korkma dedi.minoset icebilirsin dedi.benim 11+1 gunluk oldum we agrilar son 3 4 gundur oldu.allahim yardimcimiz olsun.saglikli evlat nasip etsin
geçen bi yoklar gibi oldu geçti ama ona takılsaydım geçmezdi diye düşünüyorum
hem normal olmayan bişey olsa kendini gösterirdi takılma oralara
Evet var gogusumde agri sancı ara ara mide bulantısı akıntı varMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sohpetiniz sıcak ortaminiz beni size çekti galiba bende hamileyim bütün belirtiler var ve 13 gündür adetim gecikti idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti pazartesi doktora gidecem kesin olur o zaman inşallah
Hg canım hayırlı olsn bencede hamilesin belirtiler varmı peki
Ay canım benim o bilinç altı rüyası zamanında kötü şeyler yaşadn onun korkusu bu bebeğini hayırlısıyla alacKsn kucağına tatlı bi bebek olacK :) bu arada sabahı zor ettm dünden beri başım ağrıyo hamilelikte ağrımaz derler doktorda demişti korkudan öldm gerçekten ağrırmıymş bende doktora gidecektm bişry oldu diyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?