Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

AlLah anaLi babaLi buyutsun cnim ... bu arada herkezde farkLi oluyor hamilelik ... hani ilag mide bulantisi fln olmak zorumda dql

Yok canım normal şeyleri yaşıyosun herkeste bulantı baş dönmesi olmaz uykun ne durumda sürekli uyumak istiyomısub gün içinde

KizLar bana yarDim eDin siqarayi nasil biraka biLrm

İnanmıyorm sana hamilesin ve sigaramı içiyosun bak bende tiryakiydim düşün hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktm bebeğini düşününce canın içmek istemiyo arada çekiyo ama mecbur sabret diyorm kendime bebeğime zarar veririm etkilenir diyorm sende öle düşün

Canim ya dayanamyrum cok Kotuyum suanda warya ...

gecen sene 15 haftalik bebegimi anomasefali oldugu icin aldirmak zorunda kaldim bana dr lar bi sonraki gebelikte drlara danisman gerekiyo dediler ben ne zmn hamile kalcagimi bilmiyorum 1 aylik hamileliklerde tedavide gec kalmis olurmuyum bilenler lutfen aydinlatirmisiniz

Herkesemerhaba kizlar.bugun kontrolum wardi.bebegm cok sukur iyi.kalpatislari normal.belim de sanci wardi normal dedi.akintm icinde fitil werdi.2li test zamanimmis.ama esimle yaptirmama karari aldik.allahima siginiyorum.

Herkesemerhaba kizlar.bugun kontrolum wardi.bebegm cok sukur iyi.kalpatislari normal.belim de sanci wardi normal dedi.akintm icinde fitil werdi.2li test zamanimmis.ama esimle yaptirmama karari aldik.allahima siginiyorum.

AlLah anaLi babaLi buyutsun cnim alLah tez zamanda kucaqina werSin bebisini ... anLamadiqim birsey way ... 2li test ne dmk ?

Mecbur dayancm ewde o kadar aramyrum ama is yerinde kafayi yeDiryo bna

Asıl iş yerinde aramaman lazm canın sigara çekince başka bişeyler ye çok zor ama ya şu an okadar çok istiyoki anlatamam dün rüyamda sürekli sigara içtim :)

AlLah anaLi babaLi buyutsun cnim alLah tez zamanda kucaqina werSin bebisini ... anLamadiqim birsey way ... 2li test ne dmk ?

Saol cnm ayni sekilde sende.2li tarama testi ense kalinligna.sakatlik warmi yokmu diye bakilan bi testmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…