arkadaşlar 37 günlük hamileyim. 35 günlük hamile iken doktora gittim minnacık kesemizi gördük:))
ama ben de hiç belirti yok.
yani eskiye göre daha sık idrara çıkıyorum. sabahları çok aç hissediyorum.bunların dışında ne bulantı ne baş dönmesi ne başka bir şey. offf normal mi acaba(
Yok canım normal şeyleri yaşıyosun herkeste bulantı baş dönmesi olmaz uykun ne durumda sürekli uyumak istiyomısub gün içindearkadaşlar 37 günlük hamileyim. 35 günlük hamile iken doktora gittim minnacık kesemizi gördük:))
ama ben de hiç belirti yok.
yani eskiye göre daha sık idrara çıkıyorum. sabahları çok aç hissediyorum.bunların dışında ne bulantı ne baş dönmesi ne başka bir şey. offf normal mi acaba(
KizLar bana yarDim eDin siqarayi nasil biraka biLrm
Canim benimde karnim agrio arada bence normeldir sknti yapma kendine bu kadar biraz rahatLa ne olur ya
Yok canım normal şeyleri yaşıyosun herkeste bulantı baş dönmesi olmaz uykun ne durumda sürekli uyumak istiyomısub gün içinde
İnanmıyorm sana hamilesin ve sigaramı içiyosun bak bende tiryakiydim düşün hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktm bebeğini düşününce canın içmek istemiyo arada çekiyo ama mecbur sabret diyorm kendime bebeğime zarar veririm etkilenir diyorm sende öle düşün
Off elimde değil bişey olacak diye çok korkuyorm normalse iyi ozaman bi şu 3 ayı atlatsaydm
Ee tmm ozaman sıkıntı yok :)
Canim ya dayanamyrum cok Kotuyum suanda warya ...
Anlıyorm seni bende aynı durmdaym elim ayağım titriyo ama içemiyorm çocuga zararları saymakla bitmz bunu bile bile içemeyiz canım benim
Evet oluyo tabi mesela 1 saattir aşırı uykum var yatıyorm uyuyamıyorm :)
Herkesemerhaba kizlar.bugun kontrolum wardi.bebegm cok sukur iyi.kalpatislari normal.belim de sanci wardi normal dedi.akintm icinde fitil werdi.2li test zamanimmis.ama esimle yaptirmama karari aldik.allahima siginiyorum.
Mecbur dayancm ewde o kadar aramyrum ama is yerinde kafayi yeDiryo bna
AlLah anaLi babaLi buyutsun cnim alLah tez zamanda kucaqina werSin bebisini ... anLamadiqim birsey way ... 2li test ne dmk ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?