Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

amin canim ins hepberaber alacagiz.wala benimde hamileliklermde basimda cok agriyo..disimde...zorda kalirsam minoset iciyorum.dun dr gunde 3tane icebilirsn dedi.ama ben zorda kalinca iciyorum

Hım anladm ozaman normal başağrısı demekki içim rahatladı çok sağol canım :)

Bende 26 kasimda ogrendim bebegimi :)) o kadar mutluyum kiii anlatamam :) Meger dunyanin en guzel duygusuymus :) cok endiseliyim sadece. Adet gecikmesi olmadan yani 2 gun varken kandan ogrendim 35 cikmisti degerim. 2 gun sonra yani tam beklenen adet gunu yine olcturduk 120 cikti.. 2 gunde 4 kat artmis normal degil mi degerlerimiz ?? Daha kese icin beklemem lazim biliyorum ama korkuyorum cok

Gözün aydın canım:) dediğin gibi daha küçük 1500 olunca kese görülür değerlerinin artışı güzel başta az sonra daha çok artar sorun yok merak etme

Kabuslar başlamış,korkma bende çok saçma şeyler gördüm,görüyorumda.Bir arkadaşımız geçen patates kızartmalarını ipe asıyormuş rüyasında

Güzel haberler duyman dileğiyle.Minik seninle gb :) Sabırlıymışsın :)

Bilmiyorm canım ya ama brnde miğren var ve hamilelikte tutmsz dedi doktor sabahı zor ettm hala ağrıyo korkuyorm bişry oldu sanırım

Bunlar hep belirtiler kızlar.Başağrıları fln.Hormonlar malum :)

Günaydn cAnım insan bi düşük yapınca ikincide diken üstünde oluyo bak ne güzel belirtiler var sende maşallah hep böle güzel gitsn inş

Başıma gelmedi bilmiyorum ama kaybetme korkusunu şimdi daha iyi anlıyorum.Artık belirtiler normal haftamıza göre.Ama unutma moralini yüksek tut,dualarını eksik etme yeter ki.

Bir minik daha yolda :) Değerleriniz normal.Çok şükür inşallah hep iyi haberlerini duyarsınız.

Bunlar hep belirtiler kızlar.Başağrıları fln.Hormonlar malum :)

Başıma gelmedi bilmiyorum ama kaybetme korkusunu şimdi daha iyi anlıyorum.Artık belirtiler normal haftamıza göre.Ama unutma moralini yüksek tut,dualarını eksik etme yeter ki.

Evet çok zor bişry gelmesin inş...
Oh iyi ozaman sevinebilirim başağırı normalse teşekkürler :)

Canim caLisiyorum ya o yuzdn yoruLuyorum hem suan ilac kulanmyrum sen ne ilaci kulanysun

Hım doğru zor olur sana çok fazla yorulmamaya dikkat et biri bu düşük önleyici progynex aşırı uyku yapıyo biride folik asit zaten içmen lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…