Evet var gogusumde agri sancı ara ara mide bulantısı akıntı var
Hım tmmdır ozaman hamilesin aramıza hoşgeldn dikkat et kendine bugün kan verseydn keşke
amin canim ins hepberaber alacagiz.wala benimde hamileliklermde basimda cok agriyo..disimde...zorda kalirsam minoset iciyorum.dun dr gunde 3tane icebilirsn dedi.ama ben zorda kalinca iciyorum
Bende 26 kasimda ogrendim bebegimi :)) o kadar mutluyum kiii anlatamam :) Meger dunyanin en guzel duygusuymus :) cok endiseliyim sadece. Adet gecikmesi olmadan yani 2 gun varken kandan ogrendim 35 cikmisti degerim. 2 gun sonra yani tam beklenen adet gunu yine olcturduk 120 cikti.. 2 gunde 4 kat artmis normal degil mi degerlerimiz ?? Daha kese icin beklemem lazim biliyorum ama korkuyorum cok
Gunaydin kizlar..3gundur ruyamda bebegimi dusuruyorum.allahim sen koru bebegimi.ayni seyleri yasatma..hanimlar bas agrisi we belde kasikta sanci normalmis.kanama olmadiktan sonra doktor korkma dedi.minoset icebilirsin dedi.benim 11+1 gunluk oldum we agrilar son 3 4 gundur oldu.allahim yardimcimiz olsun.saglikli evlat nasip etsin
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sohpetiniz sıcak ortaminiz beni size çekti galiba bende hamileyim bütün belirtiler var ve 13 gündür adetim gecikti idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ama biri silikti pazartesi doktora gidecem kesin olur o zaman inşallah vardır
Bilmiyorm canım ya ama brnde miğren var ve hamilelikte tutmsz dedi doktor sabahı zor ettm hala ağrıyo korkuyorm bişry oldu sanırım
Günaydn cAnım insan bi düşük yapınca ikincide diken üstünde oluyo bak ne güzel belirtiler var sende maşallah hep böle güzel gitsn inş
Bende 26 kasimda ogrendim bebegimi :)) o kadar mutluyum kiii anlatamam :) Meger dunyanin en guzel duygusuymus :) cok endiseliyim sadece. Adet gecikmesi olmadan yani 2 gun varken kandan ogrendim 35 cikmisti degerim. 2 gun sonra yani tam beklenen adet gunu yine olcturduk 120 cikti.. 2 gunde 4 kat artmis normal degil mi degerlerimiz ?? Daha kese icin beklemem lazim biliyorum ama korkuyorum cok
Slm canım biz iyiyiz şükür yeni uykudan uyandık :) sen nasılsn bebiş nasıl :)
Neden canım ya aslında uyuman lazm ilaç uyutuyo neden yorgunsun bakalm yorma kendini öle
Canim caLisiyorum ya o yuzdn yoruLuyorum hem suan ilac kulanmyrum sen ne ilaci kulanysun
Hım doğru zor olur sana çok fazla yorulmamaya dikkat et biri bu düşük önleyici progynex aşırı uyku yapıyo biride folik asit zaten içmen lazm
Cnim bna miqde bulantisi icin bi ilac wermesi lazm cok kotu eDio bebisim beni
Aynen banada verdi bulantı için ama brnmki öyle aşırı olmuyo bulanmıyorm ondan içmedm ama sen doktora git bi ilaç yazsın o rahatlatır seni
Evet ya o zor olur git kesin önlemini al rahatla
Ay inş ya çok zor olur ilaçla önlm alırsın ozamnda mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?