Biraz sancım dışında iyiyiz işte şimdilik :)
Karnımda ve çevresinde sancı var geçmedi bi türlü
Dikkat et cnim usutme kaLin giyin ve takma kafana o aqrilarda gecer bi bakmisin bebeqin kucaqinda :) InsalLah
:) aynen canım ya artık bıraktm düşünmeyi bişry olscaksa olur zatrn
Aynen canım ya o çok önemli inş hiç tadımız kaçmaz :)
Amin inş ayben senn adın ne
Bende 4.5 haftalik haftalik hamileyim benimkisi tup bebek 7 yil sonra :) keseyi bugun gorduk insallah iki hafta sonra Kalp atisini duyarim cunku iki til once Kalp atisini duyamadigim icin 8 haftada Bebegim alindi simdi kalbim çıkacak gibi ya bu seferde duyamazsam diyeAllah hepimizin yardimcisi olsun
Bende 4.5 haftalik haftalik hamileyim benimkisi tup bebek 7 yil sonra :) keseyi bugun gorduk insallah iki hafta sonra Kalp atisini duyarim cunku iki til once Kalp atisini duyamadigim icin 8 haftada Bebegim alindi simdi kalbim çıkacak gibi ya bu seferde duyamazsam diyeAllah hepimizin yardimcisi olsun
Bende memnun oldm :)
Merhaba herkese;araniza bugun itibariyle katildim.Allah herkese anne olmayi nasip etsin insallah,sagsalim bebeklerinizi kucaginiza alacaginiz gunleri gostersin.Ben 19+2 haftalik hamileyim,bebegim erkek.Bugun ilk tekmelerini hissettim.Tarifi yok bu duygunun,zamani gelince herkes yasayacak bu duyguyu eminim... 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?