Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Mrb arkadaşlar 3mm bebisimi gördüm vajinal ultrasonda. Kan pihtilasmasini önleyici iğne verdi doktor.coraspinde içiyorum. Günde 3adet 100mg progestan içiyorum. Dün kahverengi lekem oldu elim ayağıma dolandı doktoru aradım iğne verdi düşük önleyici sağlık ocağı falan yapmadı iğneyi bi tanidiga yaptırdım. Şimdi iyiyiz cook şükür rabbime... 13aralikta randevumuz var. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.

Ne güzel sevindim canım bebeğini görmene bişry olmayaz Allahın izniyle o iğne önlüyo sen sadece dinlen 3 ay belin ağrıdığı an hemen yat yorma kendini bişey olmaz kanaman ondan sonra oldumu

Geçmiş olsun canım
Leke çokmuydu bugün sanki peçeteye geldi bende de o kadar ama sonra bişey olmadı ama hala içimde çekilme oluyor

Naptn canım sesin çıkmıyo

Bn değilm karnımda geçmeyen bi sancı aradada kramp var yinemi düşük yapıcam bu sefer dayanamam ben
Olursa da kendi düşüncenle yapıcaksın bunu düşünme artık öle olumsuz
Bende de oluyo içimde gerilme kasığımda sancı özellikle yorulduğumda daha uzun dürüyor dün ve bugün de minik kahve leke geldi çok yoruldum 2 gün bi de bu dönemler normal kese büyüyor miniğin kendine daha çok yer açıyor içinde

Of bilmiyorm zamanında yaşadklarım çok etkiledi elim ayağım titredi ağladm kaldm yine kaybedicem diye ama brnmki sancı seninki kramp bide kahverengi leke normalmi demin bendendd geldi ama nohut kadar diğrr düşüğümdede ilk kahverengi gelmişti bunlar korkutuyo bak şu saat oldu hala uyuyamıyorm

Gaz olabilir vs dayanılmayacak bişey mi lütfen korktuğun şeyi stres çok etkiliyor biliyorsun dimi hormonlarını bile etkiliyoson şu an böyle yaparak her şeyin en kötüsünü düşünmek yok

çok şükür her şey yolunda hiçbir sıkıntı yok. mide bulantım şuana kadar hiç olmadı derken az önce biraz oldu. kusma yok inşallah da olmaz :44:

40 günlük daha kendisi:)geçen hafta minicik kesemizi gördük. bakalım bu hafta yine bir gideceğiz doktora. kalp vs ne durumda...:44:

bu arada her sabah 6 civarlarında uykum bölünüyor tuvalet nedeniyle:) gün içinde de çok sık idrara çıkıyorum.

iştahım da inanılmaz açıldı. düzenli olarak kahvaltı, ara öğünler, meyveler, cevizler, sütler vs vs. tam sistem çalışıyoruz onun için. inşallah her şey yolunda gider ve sağlıkla kucağıma alır Rabbime hayırlı bir kul olarak yetiştirebilirim.

sağlıcakla kalın, Allah a emanet olun.

Gaz olabilir vs dayanılmayacak bişey mi lütfen korktuğun şeyi stres çok etkiliyor biliyorsun dimi hormonlarını bile etkiliyoson şu an böyle yaparak her şeyin en kötüsünü düşünmek yok

O korkuyu içimden atamıyorm aslında randevum 9 aralıktı ama ben bugün gidicem korkudan içim rahatlasın yoksada bişey canım ya bi 3 ay geçseydi

:) maşallah canım çok sevindim bu şekilde devam eder inş sende devam et hayırlı bir kul demişsin ya cinsiyetini öğrenince kız olursa 40 gün içtiğin suya meryem suresini okuyacaksın erkek olursa yunus suresini okuyacKsın bu arada sütü hazır sütmü içiyosun ev sütümü ben ev sütü asla içrmiyorm kokusundan ve ağır tadından dolayı :)

güzel dileklerin için çok teşekkürler.. bilmukabele diyorum:)

cinsiyetini öğrenince uygulayacağım inşallah.

namaz kılmak, kuran okumak ve bol dua etmek zaten biz kulların görevi ama özellikle annelik sürecinde bir anne adayının mutlaka yapması gereken şeyler zira insan huzur doluyor. maneviyatı güçleniyor. geleceğe daha güvenle bakabiliyor... ve tüm bunların bebek üzerinde olumlu etki bıraktığını ve onu sakinleştirdiğini düşünüyorum... tabi benim ki daha minnacık hiçbir şeyin farkında değil ama olsun:)

hazır süt içiyorum. ben de diğerinin kokusundan rahatsız oluyorum biraz. zaten süt içmeyi oldum olası sevmem. sırf sağlık için içerdim. şimdilerde her akşam düzenli olarak 2 bardak içiyorum.
ama yoğurdumu kendim yaparım. hazır yoğurt tüketmiyorum. bulunduğum ilçede ineği olan bir amca var her hafta ondan alıyorum hemen sağıp bana veriyor sıcacık:) kaynatıyorum.mayalıyorum.sabah mis gibi yoğurt:)

Aynen canım ya namazımızı elimizden geldiği kadar kılalım inş
Oh mis ne güzel sağlıklı yoğurt yiyosun en iyisi bebişine faydalı olsun :)
Bugün randevuyu erkene aldm dün çok sancım oldu az bi lekelenme oldu çok korktum inş bişry çıkmaz

inşallah canım benim içini ferah tut.

ben bugün meleğimin kalbini duydum kızlar çok farklı bir duygu :):)Allah herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…