Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Evet ilk bakiyordum sooyle bi :)
Sonra herseyini yapmaya basladim kisa surede..
Hastanede kaldigimiz 2. gece hemsire gelip mama verdi ac diye,kucagina aldi mamayi verdi fln sinir oldum..Ben daha oyle alamamistim cunku bebegimi kucagima veriyorlardi..baskasi almis gb hissettim )))
Onun gaziyla kisa surede giydirdim aldim altini fln ))
Iyi iyi cok sukur hic dusunmedim zaten aman zayif diye saglikli olmamiz yetti,son hafta ters donmus dediginde doktor kotu birseyde olabilirdi diye dusundum hep..
Saglikli olsunlarda simdi aliyor iste kilo cok sukur :)

Merak ettim bendeee..
Stres yapma son zamanlar zaten zaman gecmiyor,dusunup dusunup daha da zorlastirma,tadini cikar :)
Hala gobise bakip bakip hüzünledigim oluyor :) hamileligin guzelligide ayri..

Gecmiss olsuun..
Herkes sikayetci bu konudan yaa,aman dikkat..

Saolun kızlar valla çok zor. Allah kimseyi sağlığından etmesin.. 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Miracta 3000gr dogdu 37.haftada dktr bu kiz abiyi gecer dedi bende saglikli olsn yeter dedim ama zannetmiyorm en fazla 3kilo dogar dogunca buyuturum ben onu teyzesi cani icinde olsn yeter buyuyolar zaten benim kilo almam durdu 57kiloda kaldim iki haftadir hatta verdm bile ishal kusmadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) oo maşallah ilk karnın ne kadar büyük ikiz olduğu için tabi ne kadar zorlanmışsındır hareket etmekte falan şimdi evet seninde karnın çok yok fiziğinde iyi maşallah :)

canım ilk karnım 36 haftalık karnım ,büyük değil aslında yani bu haftamdaki karnım değil o :))
görenler ikiz olduğuna inanmıyordu ki tek olup benden çok daha büyük karnı olanlar vardı ..

Oyy oyy..gecmis olsun dikkat et canim..Mirac'a gecmesinde..
Aynen buyutursun :) bosuna demiyorlar dogan buyuyor saglik olsun..

Kızlar geldim doktordan bebeğin kilo 2.100 33+3 haftalık dedi cd yapacsktı sıpa elini kapattı yüzüne göremedik okadar vurdu çikolata yedirdi yok göstermedi sinir oldm :) birde alttan muayene etti çok acıdı ama ses çıkarmadım ordaki kız bu güne kadar en dayanıklı sessiz sen çıktın dedi bende utandm ondsn dedm :) doktor normal doğuma uygun epidural yapalım dedi yanlız doğum fiyatı 7 bin dedi eşim ortam ilgi çok iyi olduğu için versekmi dedi ama ben yok dedim ne gerek var ya şimdi tekrardan burdaki doktora yönelecem bakalım :)

Hayırlısı olsun canm. Maşallah bebişimize ☺️ hangi hastahaneye gidiyosun canm ?

Massallah cnm inşalh hep boyle guzel haberler alırız :) arada bir merak ettiriyolar bebişlerimiz ....
Saglıklı olsunlarda önmli olan bu ..yanlız dogum parası nekadar yuksekmiş orda çok şaşırdım

Massallah cnm inşalh hep boyle guzel haberler alırız :) arada bir merak ettiriyolar bebişlerimiz ....
Saglıklı olsunlarda önmli olan bu ..yanlız dogum parası nekadar yuksekmiş orda çok şaşırdım

Amin inş canım ya sancımda vardı ya bi kaç gündür içim rahatladı :)
Evet ya çok kazık çankayada bi muayane ama gerçekten çok teknolojik iyi biyer iki kere gittim işte burdaki doktorlar karnı küçük deyince gitmiştim bu doktora doğumu falan ev ortamı gibi yaptırıyolarmış çok iyi ve rahat ama tabi kazık yapmıycsm orda bide onuda geçtim yol 1 saat sancm gelince onu göze alamadm

Masallahh minigee
Sevindim iyi olmaniza,catininda uygun olmasina..
Bence de cok cok fazla bi rakam yaninda bitane daha hediye verecekler gb :)))))
Saka bir yana ozel bir muayenehane olmasi tmm ama ne kadar teknolojik olursa olsun bu dogum herseyden once senin yaptigin birsey..Boyle yerler genelde normal dogum yanlısı olurlar epidurali neden hemen onerdigini anlamadim..
7 bin saglik sorunu oldugunda hic dusunulmeden verilir tabi ki ama burada normal bir surec var suan biraz yazik diye dusunuyorum..
Gozden cikardiysanizda orda yapmazsan bile parayi direk cocuguna hesap acip oraya yatir madem :)
Ev ortami dedigin dogumda olacak peki bunlarin yaninda sana doula fln mi yardimci olacak?ozel birseyler var mi yanii ortam disinda?

Birda en fazla 600 diye hatirliyorum normal ..epidural 750 sezeryan 1000 1200 gibi ozel hastanelerde ..bencede 1 saatlik yol ne olur neolmaz Rabbim yol verince cok kolay oluyor eltim sabah 8 de hafif sancim var diye gitti 10 da bebisi kucagindaydi :))) darisi bizlere olur insallah...kismet bakalim :))))

Aynen canım heralde bi çocuk daha verecekler ya yok zaten vazgeçtim yol beni mahvediyo bugün her yerim ağrıyo ben ısrarla normal istedim ama sancıdan korkuyorm bünyem zayıf kaldırmayabilir dedim o yüzden dedi heralde doğum ortamını ordaki yardımcısı anlattı hoşuma gitti ama yok hem çok kazık hemde uzak bize eşimde zaten şehir dışında olacak o zamanlarda beni kim götüreck oraya

Aynen bizim burdaki özel hastane öle ama o çankayada bide doçent ünvanı var o yüzden okadar alıyomuş ama zaten bugün birkez daha vazgeçtim her yerm ağrıyo 1 saatlikte olsa yol beni mahvetti
Ay yengenin kolay olmış ama ilk doğum genelde uzun süreçli oluyo bide biz doğuraydık çatladım artık :)

İstanbul avrupa yakasında olan var mı kızlar ? Hangi hastahaneye gidiyolar merak ettim ?

Himmmm ...amin cnm insalhh az kaldikca zaman gecmiyor :)))
İstanbul avrupa yakasında olan var mı kızlar ? Hangi hastahaneye gidiyolar merak ettim ?

Yok cnm ben urfadayim olan vardir mutlaka :)

Cnm masallah tosuncuga gayette guzel kilosu haftasiyla uyumlu normal dogum icin gercktn cok sevindim ama fiyati duyunca gozlerim yerinden oynadi hem ben kendim dogurcam hemde ustune bidunya para vercem kiz okadar parayla ben burda 7sefer dogururum heee :))) sen bilirsn ama bence cok gerekli degilse okadar para verme derim bebegine en alasindan oda duzersin o paraya hem simdi anlamiyosun ama inan bebisler dogunca cok harcaman oluyo surrkli buyuyolar ihtiyaclari doktorlari bez masrafi mamasiydi herseyler lazim oluyor cebinde kalsin paran ceyrek altin yap bebegin buyudukce ihtiyacini karsilarsin..buarada 1050tl benim gittigm hastanenin ucreti normal dogumda 900tl aylik kontrol parasi 42tl sadece tarama testinden ucret alindiydi digrr tum testler ucretsiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım ama kilosu zayıf geldi bana ona canım sıkıldı Ay fiyatı hiç sorma ya komedi :) istemiyorm zaten hemde çok uzak ya yol beni çok kötü yaptı bugün hiç iyi değilim burdaki doktordan çok soğudm ama en iyi hastanede o burda mecbur yeniden ona dönecem bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…