Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Günaydınnn :) kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu gece beraat edenlerden eylesin bizleri...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh maşallah canım sevindim valla :)
Canım bugün benim sancım var normalmi

Ara ara yalanci sancilar vs baslar artik agrilarin fln olur ama yine de son zamanlar dikkatli olmakta fayda var..
Artik daha hizla buyuyecek karnin hareketlerin yavaslayacak kuyruk sokumunda kasiklarda agrilarda cogaliyor..

Günaydınnn :) kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu gece beraat edenlerden eylesin bizleri...

Amiiin,sizede hayirli kandiller..

Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

Kalan idrar tahlili ile kalca ultrasonumuzda iyi cikti cok sukur :)

Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

Ohh maşallah canım sevindim valla :)
Canım bugün benim sancım var normalmi

Gunaydn kizlar kandilinz mubarek olsn daha yeni uyandim midem bulaniyorr sezenin sonuclari iyi cikmis coook sevindm..sedacim dun gece bende sanciliydm esim dahada artarsa uyandir beni gidelim dedi yamuk yumuk oldu karnim pozisyonmu degistiriyodu anlayamadim

Hım anladm geçti şükür uyumş olduğum yere bi uyandm saat 3 sancı geçmişti bugün doktor kontrolüm var çatıma bakacak doğum şeklini söleyeck çok merak ediyorm :)
Bu arada resimlerine baktım bayıldımm maşallah çok tatlısın minik prenseste öle :)

Sagol canim sizinde..
Ahh o yamukluklar..Videosu var Sezenin oynarken cok oynuyor diye cekmistim meger o gece dönmüs iste..sonrasinda hareketlerinden anladim..ziplatiyordu valla 2 gun geliyor diye bekledim oyle gittim doktora ters donmustu..
Ha gayret az kaldi sizindee direnshr :))))

Tesekkur ederiiizz :)
Sevindim gectigine ama cati muayenesi ve dogum sekli icin erken degil mi ya? Kacinci haftandasin?

Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun ay nie bulandıki miğden zor olur o ne geçiriyosa onu ye
Yok canım benim karnımda öle hareket olmadı olmuyoda nedense doktora bıgün soracam hareketlerini fazla hissetmiyorm gün içinde şiddetide çok az of bi doğuraydm yemin ederim stresten sıkıntıdan ölecem hergün bi sorın oluyo

Tesekkur ederiiizz :)
Sevindim gectigine ama cati muayenesi ve dogum sekli icin erken degil mi ya? Kacinci haftandasin?

33 haftanın içindeyim işte banada erken geldide hani ben burdaki doktorlar çocuğa karnı gelişmiyo falan dedi demiştim korkmıştm o yüzden ankaraya gitmiştim ordaki doktora ben artık karar verdm yol 1 saatte olsa burda yqpmak istiyorm dedim bizim ordaki doktorlar beni yıldırdı soğuttı kendinden dedim oda ozaman bi bakalım alttan doğum şeklini söleyim demişti of kafam çok karışık normal derse yolda bişey olurmı diye korkuyorm bide bu doğum yani sen daha iyi bilirsin herşey son anda belli oluyo bi karar veremedm

Kizlar doktr bana 20 gun sonra gel dedi test yapalim dedine testi ki acaba bilen varmisuanda 24 haftanin basindayim

Hmm..şoyle soyleyim benim kendi doktorum 3 hafta arayla sezenin kilosunu ayni soyledigi icin baska hastanelerdede dolastim..kendi doktorum cok bilinmis alaninda cok iyi biri ama iste insanin icine kurt dusuyor..
En son bizim durum degisince ona gittim yine dogumun oldugu gunde ayni seyi soyledi kafa gelisimi normal karinda normal aslinda ama zayif diyor bu minyon bi bebek,bu gelisim geriligi degil kan akisi normal kendide saglikli onemli olan hu dedi hep..sanirim sizin durumda boyle..oyle de oldu sezen 2640 kg dogdu oyle cok kilolu iri fln degil..bunlar hamileyken kafa karistiriyor ama zaten suan aylik kilosunu aldi toparlladi ve en onemlisi saglikli..Ve kendi doktorumun dedigi cikti yani..
Gelisim geriligi olarak nitelendirmiyorsa doktorun sorun yok demektir canim..
1 saat dusununce uzun bir yol,kafani karistirmak istemem ama kendimi senin yerine koyup cvp vermiyorsam zaten samimi degilimdir..
1 saatte dogurmazsin evet hersey normalse yetisirsin tmm ama herhangi birsy olursa diye sana yakin olan hastaneyede devam et derim,gittiginde takibini bilsinler..
Dedigin gb dogumda biraz sansmis onu anladim..nasip neyse o oluyor sonunda..
Kafan cok karisiksa tek doktorla kalma..
Olumlu olumsuz yonlerini belirle kafanda dogumu hangisinde istedigine karar verirsin..
Zaten normal dogum olursa hersey senin elinde ve ebenin seni iyi yonlendirip moralini iyi tutmasi onemli..

Son düzenleme:

Hım bak sizdede öle olmuş nie böle yaparlar anlamamki benim hep gittiğim doktor buranın en iyisiydi ama düşün kan uyuşmazlığını unuttu atladı ve onun yüzünden iğne vurulamadığım bebeğime bişey olabilirdi o doktordan çok soğudm ama doğumda başarılı bunu biliyorm olmazsa doğuma yakın giderim onda yaparm doğumu çünkü kontrollere gitmiyorm içimden gelmiyo ona gitmek bitane daha var burda özel hastane onlarda doğumda iyi değiller pek hep yönlendiriyolar tıp hastanesine doğuma yakın başkada yok işte burda ama ankaradan vazgeçmem lazım dediğin gibi ne olacağı belli değil trafik falanda sorun of anlayacağın benim iş karışık :)

Bizdekinde durum dogru cikti ama igneyi unutmasi garip olmus gercekten..
Cok sık olmasada git cunku son dkda gitmende ters olabilir,bilsin seni durumunu fln..
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun :)
Cok fazla dusunme durumunuz iyi sonucta,kendine stres yapma..

Kizlar doktr bana 20 gun sonra gel dedi test yapalim dedine testi ki acaba bilen varmisuanda 24 haftanin basindayim

Sedacim oncelikle hayirlisi olsn ama gecen bebegin kilosunu soylediginde ayniydi bebeklermzn kilosu gunlerimize kadarda ayniyiz ve bana dktrm cok guzel grlisimi dedi bugun konttolun var sanirim gelince haber ver ve ben plojoya hak veriyorum iki hastaneyi birden yurut diyorum herihtimale karsi ama kan ignesinide nasil unutuyo budktr oda bi sacmalik ve talihsizlik olmus..doktor ve hastane isi biraz sans isi allah yardimcin olsn..benim miractaki doktrm yasli bi doktordu ve hicbisi demezdi kilosu soyle sagligi iyi derdi tek ama memnundum ameliyatimda guzel gecti ve benim oglum 11haftalikken kanama gecirdim baska doktr alicaz dedi dustu dedi yasli olan dktr kurtaririz 3gece yaticaksin dedi ve simdi oglum 3bucuk yasinda :) simdiki doktorum iki arkadas gibiyiz okadar guzel anlatiyoki herseyi tek tek soyluyor bebegin basi poposu sirti ayaklari hepsinin yrini tek tek gosterir en guzel pozisyonlari ceker verir cok guveniyorm doktoruma dedimki sakin benim dogum zamani biyere gitmeyin siz gelene kadar dogurmam valla dedim guluyor :) nazar degmesin insallah dogumumda guzel gecer..plojo bence sezenin kilosu cok guzel dogmus sadece giydirirken zor olur ilk zamanlar ben cok aglamistim annem eve gidince simdi seni nasil giydircem diye :) sadece giydirirken korkarim cok minik oldugu icin ama cabucak buyuyolar zaten sen kucuk bebek gormemisin 2300dogdu arkadssimin bebisi annesini gorsen 90kusur kiloydu..ama sezenimiz cok iyi dogmus bence darisi basimiza...yildizz banada seker yuklemesi yapilcak gibime geliyo biraz zahmetli geldi bana ama sevenlerde oluyodur seker yuklemesini insallah hayirlisyla atlatrsn

Aynen ya o doktordan soğudum bidaha nasıl gidecm bilmiyorm dediğin gibi aradada olsa gidiyim napıyım mecbur burda yapacam ay iyice stres yaptm yaklaştıkça miğrenim tutacak diye korkıyorm :) baklım kontrol saatine az kaldı iyice gerildim ne diyecek acaba :)

Kızlar 2 gündür giremiyorum foruma çok fena salgına yakalandım acilde geçti dün tüm günüm 😔 bu arada göbüşler çok tatlı 💗

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi kaç saat kaldı kontrole çok merak ediyorm kaç kilo oldu nasl doğum olacak kafamda deli sorular :) senin doktor iyiymiş maşallah iyi dek gelmişsin ben böle kaldm ortada napacaksam bugün bi gidiyimde bu doktora ona göre karar verecm artk

tsk ederz cnm golsun dikkatli ol gecen haftada ben ishal kusma salginina yakalandim

Kontrolden gelince haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…