Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm normal dogum yapcaksin buyuk ihtimal ve oglusunda 3000gr olur dogana kadar 40haftayi baz alirsak daha onunde 6hafta var canini sikma hic hem kocaman bi bebegi normal dogurmakla kucuk bi bebegi normal dogurmak cok baska olur...orayada aci yani kocaman bisi cikarsa diye :)) anladn sen :)) en iyisi yinede eski doktoruna gitmk olcak galiba kan ignesinden dolayi grcktn sknti olmus ama sonucta kac aydir devam ediyosun..pzrtsi gitcem ben doktora sana haber veririm ek olarak sormak istedigin bisi varsa benim dktrada sorarim...bu arada benim sancilarim basladi 2gecedir kasilmalarim var karnim iyice dustu asagiya goren bikacgununmu var diyor ama daha 34.haftadayiz ya korkmaya basladim iyice yavastan temizlige basladim heran dogum olursa heryer temiz olsun diye insallah 37yi doldursa yeter dedi dktr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarr hazırlıklar ne durumda neler aldınız bebişlere birbirimize fikir olsun :)

Cnm benim canta hazir...hastane cikisi penye battaniyeler nohut battaniye zibinlar tulum elbise tayt bikac pijama huggies 2numara bez agiz mendili coraplar lif ordum patikler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

NEREFON
Kilosu az olur mu hic :)
Artik daha hizli buyuyecek zaten,asil ebat olarak buyuyecegi zamanlar artik..shr'e katiliyorum..

Bide o fiyat ozel hastanden ote muayenehane oldugu icindir,bildigim kadariyla son haftalarda eben oluyor evine geliyor yararli seylere yonlendiriyor,dogum basladiginda onu ariyorsun eslik ediyor evine gelip her saniyenize..bir doula eslik ediyor vs..tamamen psikolojik bi destek yani..ozel bir deneyim..
Ama 7 bin yine de cok tabii..gereksiz bir yanida var :)

dün gittim doktora ,4,5 kilo almışım .giderken tabi bi göbüş de çektim ,buyrun ..
Eki Görüntüle 1155764

Ayy masallah minige annesinedee
Karnim huyudukce seviniyordum meger asil bomba son aylarmis cok cok sevinmistim :)
Ay ben cok sevmistim hamileligi ya tadini cikarin bol bol :)

Son düzenleme:

Ay demi dediğin gibi 3000 olsun yeter onun bide çıkması var ayy korku başladı bende :) aynen eskiye dönecem ama o doktordan çok soğudm sırf hastane için ve doğımda başarılı olduğu için gidiyorm yoksa doktorluğu çok ilgisiz takmaz gibi ay senin az kalmş canım ya ne güzel doğur biran önce kucağına al rahatla bana daha çokkk çok daraldm artık
Temizliğide ağırdan yap yorma kendini iki haftada bitir ağır ağır

Hadi ya ay çok geriliyorm benim bi battaniyeler işte o gösterdiklerim bide küvet aldm bide zıbın başka bişey yok ortada bi gidemedik fırsat bulup bide ben battaniye ördm şimdide küçük bi yelek örüyorm çok hoşuma gidiyo benimde örgü örmek :)

Ay bilmiyorm ya ama shrimaçta çıkarma konusnda kilolu olursa zor oldu dedi ya aklma o hiç gelmemişti ben doğunca giydirme kucağa almak için az büyük istiyodm :) normalde hiç bi çocuğu 6 ay olmadan alamıyorm elimde kopacak gibi geliyo kendiminkinde mecbur alacam :)
Ay evet dediğin gibi özellikleride doğum evreleri fslan güzel ama çok kazık bide yol uzun eşim burda olmayabilir yada normal olacağı için yetişemeyebilir beni oraya kim götürecek kayınbabam yaşlı o telaş yapar güvenemem ona o yüzden vazgeçtim :)

Sen de az almissin canim.ben zatenkilo almayan bir yapiya sahibim.ikizlerimi de 20kiloyla dogurmustum onun da hepsi odemmis iki haftada gitmisti.

Ayy valla maş nazar değmesin benimde boyum 1.67 60 kiloylada gebiş oldum zor kilo alıp çabuk veriyorum. İnş toplamda 12yi geçmem 🙏🙏☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tutaarsiinnn hatta uyansin diye can atarsin :))

Ayniyiz demekki) kiloya cok takilma.aslinda en buyuk basari cok kilo alip hemen vermekte bence:))o daha havali:)))kilodan ziyade goruntu de onemli.mesela benim kilonun 1kilosu memistedir cok buyudu cunku :))

Bunlarda benm oğluşum için aldığım bi kaç şey ☺️ nevresim takımıda aldım antibakteriyel ama telfnumda fotoğrafı yok maalesef 😔

Göbişim çok dik ve yukarda olduğu için büyük gözüküyo 🙈🙈🙈

Ayy canım ya çok güzel hepside maşallah nazar değmesin :) iyi günlerde kullanın kaçıncı hAftadasın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…