- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
dün gittim doktora ,4,5 kilo almışım .giderken tabi bi göbüş de çektim ,buyrun ..
Eki Görüntüle 1155764
Sağol canım ama kilosu zayıf geldi bana ona canım sıkıldı Ay fiyatı hiç sorma ya komedi :) istemiyorm zaten hemde çok uzak ya yol beni çok kötü yaptı bugün hiç iyi değilim burdaki doktordan çok soğudm ama en iyi hastanede o burda mecbur yeniden ona dönecem bakalım ne olacak :)
Maş canm yaa göbiş yok gibi bişey hatta yok yani ☺️👍 kaç haftalıktın ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarr hazırlıklar ne durumda neler aldınız bebişlere birbirimize fikir olsun :)
dün gittim doktora ,4,5 kilo almışım .giderken tabi bi göbüş de çektim ,buyrun ..
Eki Görüntüle 1155764
Cnm normal dogum yapcaksin buyuk ihtimal ve oglusunda 3000gr olur dogana kadar 40haftayi baz alirsak daha onunde 6hafta var canini sikma hic hem kocaman bi bebegi normal dogurmakla kucuk bi bebegi normal dogurmak cok baska olur...orayada aci yani kocaman bisi cikarsa diye :)) anladn sen :)) en iyisi yinede eski doktoruna gitmk olcak galiba kan ignesinden dolayi grcktn sknti olmus ama sonucta kac aydir devam ediyosun..pzrtsi gitcem ben doktora sana haber veririm ek olarak sormak istedigin bisi varsa benim dktrada sorarim...bu arada benim sancilarim basladi 2gecedir kasilmalarim var karnim iyice dustu asagiya goren bikacgununmu var diyor ama daha 34.haftadayiz ya korkmaya basladim iyice yavastan temizlige basladim heran dogum olursa heryer temiz olsun diye insallah 37yi doldursa yeter dedi dktr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canim 27.haftadayim
Cnm benim canta hazir...hastane cikisi penye battaniyeler nohut battaniye zibinlar tulum elbise tayt bikac pijama huggies 2numara bez agiz mendili coraplar lif ordum patikler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
NEREFON
Kilosu az olur mu hic :)
Artik daha hizli buyuyecek zaten,asil ebat olarak buyuyecegi zamanlar artik..shr'e katiliyorum..
Bide o fiyat ozel hastanden ote muayenehane oldugu icindir,bildigim kadariyla son haftalarda eben oluyor evine geliyor yararli seylere yonlendiriyor,dogum basladiginda onu ariyorsun eslik ediyor evine gelip her saniyenize..bir doula eslik ediyor vs..tamamen psikolojik bi destek yani..ozel bir deneyim..
Ama 7 bin yine de cok tabii..gereksiz bir yanida var :)
Ayy masallah minige annesinedee
Karnim huyudukce seviniyordum meger asil bomba son aylarmis cok cok sevinmistim :)
Ay ben cok sevmistim hamileligi ya tadini cikarin bol bol :)
masallah sanada.evet canim toplamda 4,5kilo.Benmde 29 canm ☺️ toplamda 4,5 kilo mu almışsın?
masallah sanada.evet canim toplamda 4,5kilo.
Sen de az almissin canim.ben zatenkilo almayan bir yapiya sahibim.ikizlerimi de 20kiloyla dogurmustum onun da hepsi odemmis iki haftada gitmisti.Maş canm yaa çok az almışsın bende 7 kilo aldım 😪
Sen de az almissin canim.ben zatenkilo almayan bir yapiya sahibim.ikizlerimi de 20kiloyla dogurmustum onun da hepsi odemmis iki haftada gitmisti.
Ay bilmiyorm ya ama shrimaçta çıkarma konusnda kilolu olursa zor oldu dedi ya aklma o hiç gelmemişti ben doğunca giydirme kucağa almak için az büyük istiyodm :) normalde hiç bi çocuğu 6 ay olmadan alamıyorm elimde kopacak gibi geliyo kendiminkinde mecbur alacam :)
Ay evet dediğin gibi özellikleride doğum evreleri fslan güzel ama çok kazık bide yol uzun eşim burda olmayabilir yada normal olacağı için yetişemeyebilir beni oraya kim götürecek kayınbabam yaşlı o telaş yapar güvenemem ona o yüzden vazgeçtim :)
Ayy valla maş nazar değmesin benimde boyum 1.67 60 kiloylada gebiş oldum zor kilo alıp çabuk veriyorum. İnş toplamda 12yi geçmem 🙏🙏☺️
Eki Görüntüle 1156290
Göbişim çok dik ve yukarda olduğu için büyük gözüküyo 🙈🙈🙈
Evet onunda etkisi oluyo.benimki yatay dik degil.olsunyaaa az kaldi dogurcaz bitcek bosver:))
Eki Görüntüle 1156283 Eki Görüntüle 1156284 Eki Görüntüle 1156285 Eki Görüntüle 1156286 Eki Görüntüle 1156288
Bunlarda benm oğluşum için aldığım bi kaç şey ☺️ nevresim takımıda aldım antibakteriyel ama telfnumda fotoğrafı yok maalesef 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?