Evt buyuduk kiz ama senin yine iyi bana gore bende kilo yok 56.500gr ama karnim dusmeye basladi cok rahatsiz oluyorum artik inan oturdugum zaman karnim bacaklarimin ustunde oturuyo agirlik yapiyo galiba bukiz temmuzun ilk haftasi gelck...senin pasanin kilosu kacti en son kacinci haftada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) dedemizin hayalleri yikildi kiz oldugunu ogrenince :)) biz cok sevindik uctuk resmen ama dede biraz uzuldu diyoki mirac birazdaha buyusun odasini yukari bizim eve tasiyalim tmm baba dedim gonlu olsn diye ne diyeyim...burdaki arkadasliklar bambaska oluyo ya bende hemen kosuyorm buraya
Bendeee iyiyim pasamla ...darisi 29 yasina olsun inslah :)))) zamn geciyor ..birakma ztn burayi tecrubelisin yararlaniriz :))
Heycanli bekleyiss ..kac haftan kaldi cnm :))))
Fotograflari goremedim yaa yarin bilgisayardan bakacagim :)
Artik daha cok sisecek biliyorsunuz ki :)
Son ay gercekten degisik oluyor :)
Bizde buyuduk artik..Dun sarilik icin doktor tahlil istedi cok yorucuydu kan almalari damla damla,idrar icin poset vs..Neyse ki bisy cikmadi..zaten gecmistide iste insanin icine bi kere kurt dusunce..
Bugunde saglik ocaginda ilk asisi oldu minigin..
Yarinda idrar tahlilinin sonucu ve kalca cıkıklıgı ultrasonu icin tekrar doktorumuza gidecegiz..
Insallah iyi haberlerle doneriz teyzecikler :)
kilo almışsın ama karnın çıkmamış
Oo maşallah bayağı olmuş inş kucağınada almak nasip olur :)
Amin ..cumlemiz insallh :))))Gözün aydın canım sağlıkla alırsın kucagina inşallah :)
33+2haftaligiz kizlar ama karnim yavas yavas asagi dusmeye basladi :) allah nasp ederse 37yada 38de dogum :)
ben de daha 4 kilo aldım ,hem de bu pisboğazlıkla ,bende de karın çıkmıyor iç karnım geniş
benim ikizlerimde doğuma giderkenki karnım şöyleydi :)) 36 haftalıkken doğurdum
Eki Görüntüle 1153258
şimdi ise şöyle
Eki Görüntüle 1153257
Amin ..cumlemiz insallh :))))
Kizlar coook tatlisiniz
Evet ya sen zayıfsın ya o rahatsızlığı hiç sorma ya normalde geceleri çok ağır uyurdm şimdi yok yatamıyorm daralıyorm ayaklarım çekiliyo sürekli uyanıyorm hiç uykudan bişey anlamıyorm ay senin doğum erken o konuda şanslısın valla benim daha çokk iki hafta önce gittik 1900 diyodu kilosuna iyimi ay sence bana zayıf geldi bide perşembe gidecez işte bakalım kaç oldu
Fotograflari goremedim yaa yarin bilgisayardan bakacagim :)
Artik daha cok sisecek biliyorsunuz ki :)
Son ay gercekten degisik oluyor :)
Bizde buyuduk artik..Dun sarilik icin doktor tahlil istedi cok yorucuydu kan almalari damla damla,idrar icin poset vs..Neyse ki bisy cikmadi..zaten gecmistide iste insanin icine bi kere kurt dusunce..
Bugunde saglik ocaginda ilk asisi oldu minigin..
Yarinda idrar tahlilinin sonucu ve kalca cıkıklıgı ultrasonu icin tekrar doktorumuza gidecegiz..
Insallah iyi haberlerle doneriz teyzecikler :)
Tmm canım yarın bak bakalım fotolara :)
Ayy küçük bebekle zor olur o işler ama şükür sarılık çıkmamş yarınki sonuçları yaz burdn canım bekliyorum dikkat et güzel bebişe :)
ben de daha 4 kilo aldım ,hem de bu pisboğazlıkla ,bende de karın çıkmıyor iç karnım geniş
Eki Görüntüle 1153258
şimdi ise şöyle
Eki Görüntüle 1153257
Ah cnm g olsn sarilik bizde olmustuk dogdugumzda genelde sezeryanla erken alinan bebeklerde oluyor..bide yengemin annesi yngm dogum yaptiktan sonra bebege arada sekerli su verdi cay kasigiyla hic sarilik olmadi sekerini normal seviyede tutuyomus bu sefer bende yapicam ohh asimizida olduk abla olduk artik yaa :)) kalca ultrasonunda 4mm cikmisti yanlis hatirlamiyosam onada cift bez bagladik 1ay gecti sukur bebek olunca herseyi ogrrniyosun walla hele o posetleri hic sorma yaa cok sinir edici :)) iyi haberlerle gelin cnm
Baktiiiimmm :) ne kadar sekersinizz..
Yaptiklarinida cok begendiimm..
Benim karnim gb seninkide,arkadas istegi gonderdim bakabilirsin fotolarima,dugundeki halim fln kac aylik olmasina ragmen yok gb ki oradada 30 kusur haftalardaydim..Kurs resimleride dogumdan 1-2 hafta once..
Randevumuz 2:15 de canim,yazarim donunce..
Masallahh masallaahhh
Gercekten poset sinir :)
Benim dogum 39+5 te oldu aslinda ama her bebekte az cok oluyor ya,sekerli suda verdik..dedigim gb yok gb aslinda ama azcikta olsa sari gb gozleri diye istedi doktor neyse ki cikmadi..
Evlenincede derdim ki kizlar bisy deyince bekara kari bosamak kolay derler ya gercekten oyle evlenmeden cok konusmayin diyordum :) ki cok sukur sıkıntılarim olmadi ama insan ogreniyor gercekten..
Simdi cocuktada oyleymis :)
Hicbisy konusmakla olmuyor,bebis kendi ogretiyor :)
Valla costumm burasi asiri sicak tetden sikintidan oldum datiridaritdatYildizzz costunmu kiz sicaklardan :)
Kizlar gundelikci tuttum iyimi :)) anasinin kuzusu yardim ediyo bana
Massallah baya beklemissin aslinda sezeryan icin ilklerde bekletiyolarda ikincilerde pek bekletmiyolar 38doldummu bebis kucakta :)) haberin olsn :) bende kizimi istiyorm artik yaa cikolatalarini hazirladm susleri geldi cok heycanli kapi susude kargoda cocuklugumdan beri hep kizim olsn istrdm simdi cok ozeniyorm sana nemutlu..buarada ben senin rrsimleri goremiyorm ya kk yi yuklediydim tlfna olmazsa bi tabletten girmeyi denerim mirac izin vrrirse :)) gecen kafasini olctuler 32haftalik ama 35haftaya denk geldi esim diyoki bana benziycek kocakafali kizim benim oglanda bana benziyo cok ilginc :)) keske mirac babasina kizimda bana benzese narin tipli bi kizce hayalim
Kizlar gundelikci tuttum iyimi :)) anasinin kuzusu yardim ediyo bana
Eki Görüntüle 1153258
şimdi ise şöyle
Eki Görüntüle 1153257
Kalan idrar tahlili ile kalca ultrasonumuzda iyi cikti cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?