Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hadi ya okadarmı zorluyo inş gerek kalmaz sezeryana evet az kaldı bakalım ne olacak bi alsaydık kucağımıza sorunsuz bi şekilde tek isteğim o senin ilk gebeliğinmi

Hadi ya okadarmı zorluyo inş gerek kalmaz sezeryana evet az kaldı bakalım ne olacak bi alsaydık kucağımıza sorunsuz bi şekilde tek isteğim o senin ilk gebeliğinmi

Amin canm inş 🙏 evet benim ilk bebeğim 👶 bu arada kimler ka yaşında, kaç yıllık evliler ve kaçınce bebişleri bekliyolar ☺️ ben 23 yaşındayım 1 yıl 9 aylık evliyim ve ilk bebişim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oo yaşımız aynıymış bende 23 yaşındaym tam 1 senelik evliyim bu ikinci birincide kürtaj oldm öle işte

Aaa evet 😊 hazırlıklar ne durumda senin? Bide bebişin ismi belli mi ?

Henüz tamamlayamadm eşim ameliyat oldu sonrada izmire falan gitmesi gerkti bu hafta içi alacam inş sadece bolca zıbın aldm küvetini aldm bi kaç tulum aldm bide işte geçen attm resimleri battaniye nevresim falan yaptırdm öle işte :)

Geçmiş olsun canm.. Zaten ufak tefek şeyler daha zor beşik bebek arabası en kolayı bence. Sen zor olanları almışsın kolayı kalmış 😊

86 dogumluyum bende,2012 eylulde evlendim,ilk bebisim Sezen :) 10 mayista aldik kucagimiza soylemismiydim hatirlayamadim )
Buarada agrilarin varmis Allah yardimcin olsun..Dilerim cok zorlamaz seni..
Bende spinal sezeryan oldum buarada,hersey yolundaydi cok istiyrdum normal ama son hafta kizim zoru basarip ters dondü makat gelisliydi..

Allah bağışlasına canm ☺️

bende 2012 9 eylülde evlendim 👰🙇💕

saol canm inş zorlamaz ve doğumdan sonra geçer 😔

1 hafta arayla olmus :)
Bizimde 16 eylul,dogum gunum diye 16sini bekledik :)
Amiinn..Cumlemize bagislasin yavrularimizi,bambaska birseymis..

Sağolasın ayy yok çok stresliyim dsha bişeyi yok diye ya beşik konusunda kafam karışık bebeği olanlar diyo şimdide anne yanı al şu tüllü küçük beşikler oluyo ya 1 yaşına kadar falan odasına git gel sürekli zor olur şimdi emzireceksin sürekli yanınada yatıramazsın yatıracak yer olmaz o iyi olur diyolar bilmiyorm ne alacam kafam karıştı ama ana kucağına karar verdim fisher price yağmur ormanı çok hoşuma gitti özellikli bişey çocuk sıkılmaz onda bide kendi sallıyomış sallamaktan kurtulunur :)

Herkese merhaba.. Öncelikle hepiniz sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ğnşallah☺️ bende 36 haftalık hamileyim.. Aklıma takılan bı sıcaklarda bebiş ne yapacak

Amin canım hep beraber alalım inş :) ayy senin az kalmış bişey olmaz bebeğe evin içinde ince giydiririz benimkide yaza geliyo benim sıkıntm şimdisi hamilelik iyice zorladı

:) ilk bebek olunca insan tedirgin oluyor ister istemez... Evet baya zorluyor artık sıcaklar.. Ben Antalya da yaşıyorum birde havalar çok bunaltıcı.. Çarpıntı çok fazla bide kulaklarım zonkluyor hiç dayanamıyorum.. Sen kaç haftadasın, nasıl geçiyor peki ☺️

Bende mobilya beşik düşünüyorum.
Bunun gibi bişey almayı düşünüyorum ama büyük ihtimalle düz beyaz olabilir 😁

Hayırlı olsun canm. Azıcık kalmış bebişine kavuşmaya inş 😊 antalyayı biliyorum gerçekten dayanılmaz sıcak okuyo. Bi müddet dışarı falan çıkarmamak lazım.. 👶

Canim dogru soyluyorlar zaten o kadar kucukken baska odada yalniz yatiramazsin nefesini kontrol ediyorsun uyurken bile kulak onda oluyor ister istemez,kusma ihtimali vs ve sık emzirdigin icin zaten onerilende ilk zamanlarda ayni odada olmak..
Bizimkide prego anakucagi esim mamaroo istedi ama bazi bebekler durmayabiliyor anakucaklarinda mamarooda kucukler icin daha cok sallanma ozellikleriyle..cesaret edemedim bide sevmezse diye :) simdide kendi sallaniyor biraz duruyor sonra muhabbet istiyor buyudukce biraz daha anladikca durur insallah :)
Ben en azindan is yaparken mecbur duracak artik ne yapalim :)

Zaten hergun banyo yaptiriliyor :) sonra bi tulumla durur :) zaten temmuz agustosta disari cikmalari mumkun degil doktorlarda onermiyor cok nadir saatlerde belki cikarilir balkonda biraz biraz gunesten faydalanacaklar artik bu kadar kucukken :) saglik olsunda zaman cabuk geciyor :)

Aynen öle bi doğsaydı deyip duruyorm ay antalyada zor olur hem hamilelik hem çalışmak sıcaktan öle olıyodur kulağın bende 33 haftanın içindeyim çok kötü geçiyo miğdeme baskı yapıyo artık oturamıyorm oturunca sırtım belim kopacak gibi oluyo geceleri uyuyamıyorm falan anlayacağın berbat :)

Evet aynen ölede peki ne alacam o dediklerindenmi alıyım bide yanımda yatıramam zaten cesaret edemem oda yapacaktm bu durumda vazgeçmem lazım :)

İşte bende böle düşünüyodum geri herkes onu 1 yaştan sonra odaca yatırmaya başlayınca kullanırsın dediler bak anne yanı beşikler yazda baksana bi onlara onlar daha bi hoşuma gitti :)

Mayis annelerimizin birinden kotu haber geldi ya cok cok uzuldum..Rabbim herkesin yavrusunu bagislasin hayirli saglikli ömürler nasip etsin,kimseyi yavrusuyla sinamasin insallah.

Evet aynen ölede peki ne alacam o dediklerindenmi alıyım bide yanımda yatıramam zaten cesaret edemem oda yapacaktm bu durumda vazgeçmem lazım :)

Anakucagi farketmez begendigini senin icin kullanisli olanini alirsin bebeklerin alismasi ya da sevmemesi sans onda..
Odayada dedigini alabilirsin..Anne yani yatakla bitisik olanlarda var..Kimisi cok iyi diyor kimisi kalkmadan cok yakininda olacagi icin uyku sersemligi yonunden onermiyor,bilemedim..
Gece bi yuz yikamakta fayda var ayilmak icin,emzirmeden..

Bizim yatagi gormussundur fotograflarimda o sallanmiyor dolap kisimlari bizim cok isimize geldi,bir de ilerde one dogru uzayacak yani dolaplar yine basucunda komidin gb duracak..Tabii biraz ozel yaptirdigimiz icin pahali ama ileriye dönuk ve ben suan ayri oda yapmak istemedigim icin oyle yaptirdik..Cok karisik isler ya insan karar veremiyor..
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…