Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Canım ne oldu mayıs annelerinde

Bir annemiz 13 mayista dogum yapmis solunum sıkıntısıyla 1 gun sonra kaybetmis bebegini..Az once yazdi..
Rabbim boyle yazmis yazisini melegin..

Allah sabır versin ailesine inş. Çok zooorr. Rabbim kimseyide evladıyla sınamasın inş 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oo yaşımız aynıymış bende 23 yaşındaym tam 1 senelik evliyim bu ikinci birincide kürtaj oldm öle işte

Kizlar nasilsinz napiyosunz ben arada temizlik yapiyorm miracla bu aralar ozel ilgilenmem lazim yemek konusunda oldukca sorunluyuz cok zayifladi surekli sut icmek istiyor vermiyorum agliyo bagiriyo kahvalti yapmiyo odasina kaciyo sabah kalkar kalkmaz yemekleri ocaga koyuyorm ama nafile gunde 2ogun zorla yediriyorum oda minicik tabakla ama gelinde benim halimi gorun cok bunaldim kizlar doktor inatci bi cocuk ama mrcbur beslemelisin diyor kansizlikta cikti ilacini kullanamiyorum icmiyor napicam ben boyle cok caresizim hipotiroidi yine yukseldi birazda o sinir ve istahsizlik yapiyor..basinizi agrittim k bakmayin..gobusler paylasilmis cok guzel sahane kiyafetler cok guzel..mayis annelerindn kotu haber gelmis rabbim yardimcisi olsn ve hicbirimizi evlat acisiyla sinamasin..bende oyun parki var simdide kucuk besik aldim birazdn resmini yuklerim onu oturma odamda kullancm parki yatakodasinda..buarada bende 89 eylul dogumluyum 14.02.2010da evlendik evlilik yildonumumde oglumu kucagima aldim 14-02-2011de :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunlar kiyafetlerin bi bolumu ve magnetlerimiz dogmdan sonra dagitmak icin bu arada koltugumun minderlerini merak ediyosun yikanmaktalar :)

Eklentiler

• $1402860590521.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $1402860677079.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 42
Kapi susumuzu siparis verdm malum dogumdan 15gun sonra bayram kolonya sisesi susledim ve cikolata hazirladim gelenlere ikramlik cok gelenimiz oluyor bayramda en az 150cikolata ismarlamam lazimdi oda biraz kulfetli olur diye cikolatalari susledim kendim hem zevkli oluyor bide gumus tepsi susledim cikolatalari koymak icin..acele cektim resimleri kizlar

Eklentiler

• $1402861285304.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $1402861361237.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $1402861526044.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $1402861632958.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $1402861999990.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 34

Epsi çok güzeller canm. Güle güle hayırlı bi şekilde bebişinle kullanmayı nasip etsin Rabbim inş. ☺️

Epsi çok güzeller canm. Güle güle hayırlı bi şekilde bebişinle kullanmayı nasip etsin Rabbim inş. ☺️

Sagol cnm insallah..hepimiz saglikla bebisimize kavusalim bugun 34.haftamizdayiz 11bucukta kontrol var suslu kizimi gorcez :)) inan dogum yanastikca psikolojim bozuldu sanki bebegim saglikli olmuycak biyerinde bisi olcak gibi dusunuyorm ve kimseye diyemiyorum hatta kendime bile neden boyle oldum bazende diyorum rabbimin verdigi sagliklida sagliksizda olsa herzaman guzeldir...sicaklar sancilar halsizlik cok bunaltti 4haftadan az bisure kaldi sabir allahim

Oyy pasacik yemedikce hersey yerinde dönüyor sanirim..Allah kolaylik versin canim..
Fotograflari goremedim daha eminim guzeller ama merak ettim :)

Buarada olumsuz dusuncelerin olumlular kadar normal..Ama sen surekli boyle dusunup kendini uzme..Gayet sagliklisiniz ve sagliklada atlatacaksiniz Allahin izniyle..

Cnm cokkk guzeller Rabbim saglikli gunlerde giydirip eskitmeyi nasip etsin..yatagida cok guzel nazli bir kice olcak :)) ..

Kizlar kontrolden geldim..kizimi gordum buyumus teyzeleri 2500gr olmus suyu gelisimi hepsi guzel dedi :) ama bi problemimiz var gecen hafta rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi 3..4saat acilde kaldim ve nedeni anlasilamadi dktrn bilgisayarinda cikti bu ve dktr panik oldu hemen acele acele ultrasona soktu olcumleri yapti herzaman muhabbet eden doktorum bugun hastalandigimi ogrenince telaseden ultrason kagidi bile vermedi hareketlerinde yavaslama olursa 3saatten fazla harrket etmezse hemen bize geliyosn dedi ve bundan sonra seni herhafta gorcem dedi kan idrar istedi verdm esim gostrck..ben anlayamadim kizimin gelisimi iyi sevinmelimiyim doktr panik yapti cok sorular sordu herhafta gormem lazim dedi bizde panik olduk uzulmelimiyim

Cnm cokkk guzeller Rabbim saglikli gunlerde giydirip eskitmeyi nasip etsin..yatagida cok guzel nazli bir kice olcak :)) ..

Tsk edrim kizlar

Kaç haftalık hamilesin
Belki dr sezeryan düşünüyor olabilir

Maşallah canm prensesimz büyümş tabiki mutlu olmalısın. Doktor çok ciddi bişey olsa mutlaka söylerdi bence. Sen sakın buna takılıpta sıkıntı yapma üzme kendinide bebişinide 😉 sadece kendine çooookkk dikkat et canm. Doktorunun dediği şeyleride dikkate al kontrollerini aksatma Rabbim bi sıkıntı vermez inş canm emin ol ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…