Mayis annelerimizin birinden kotu haber geldi ya cok cok uzuldum..Rabbim herkesin yavrusunu bagislasin hayirli saglikli ömürler nasip etsin,kimseyi yavrusuyla sinamasin insallah.
Anakucagi farketmez begendigini senin icin kullanisli olanini alirsin bebeklerin alismasi ya da sevmemesi sans onda..
Odayada dedigini alabilirsin..Anne yani yatakla bitisik olanlarda var..Kimisi cok iyi diyor kimisi kalkmadan cok yakininda olacagi icin uyku sersemligi yonunden onermiyor,bilemedim..
Gece bi yuz yikamakta fayda var ayilmak icin,emzirmeden..
Bizim yatagi gormussundur fotograflarimda o sallanmiyor dolap kisimlari bizim cok isimize geldi,bir de ilerde one dogru uzayacak yani dolaplar yine basucunda komidin gb duracak..Tabii biraz ozel yaptirdigimiz icin pahali ama ileriye dönuk ve ben suan ayri oda yapmak istemedigim icin oyle yaptirdik..Cok karisik isler ya insan karar veremiyor..
.
Canım ne oldu mayıs annelerinde
Bir annemiz 13 mayista dogum yapmis solunum sıkıntısıyla 1 gun sonra kaybetmis bebegini..Az once yazdi..
Rabbim boyle yazmis yazisini melegin..
Bir annemiz 13 mayista dogum yapmis solunum sıkıntısıyla 1 gun sonra kaybetmis bebegini..Az once yazdi..
Rabbim boyle yazmis yazisini melegin..
Allah sabır versin ailesine inş. Çok zooorr. Rabbim kimseyide evladıyla sınamasın inş 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ciddimisin ya of çok kötü oldm çok zor bişey Allah sabır versin
Allah sabır versin ailesine inş. Çok zooorr. Rabbim kimseyide evladıyla sınamasın inş 😔
Amin canm inş 🙏 evet benim ilk bebeğim 👶 bu arada kimler ka yaşında, kaç yıllık evliler ve kaçınce bebişleri bekliyolar ☺️ ben 23 yaşındayım 1 yıl 9 aylık evliyim ve ilk bebişim 😊
Oo yaşımız aynıymış bende 23 yaşındaym tam 1 senelik evliyim bu ikinci birincide kürtaj oldm öle işte
86 dogumluyum bende,2012 eylulde evlendim,ilk bebisim Sezen :) 10 mayista aldik kucagimiza soylemismiydim hatirlayamadim)
Buarada agrilarin varmis Allah yardimcin olsun..Dilerim cok zorlamaz seni..
Bende spinal sezeryan oldum buarada,hersey yolundaydi cok istiyrdum normal ama son hafta kizim zoru basarip ters dondü makat gelisliydi..
Allah bağışlasına canm ☺️
bende 2012 9 eylülde evlendim 👰🙇💕
saol canm inş zorlamaz ve doğumdan sonra geçer 😔
Mayis annelerimizin birinden kotu haber geldi ya cok cok uzuldum..Rabbim herkesin yavrusunu bagislasin hayirli saglikli ömürler nasip etsin,kimseyi yavrusuyla sinamasin insallah.
Anakucagi farketmez begendigini senin icin kullanisli olanini alirsin bebeklerin alismasi ya da sevmemesi sans onda..
Odayada dedigini alabilirsin..Anne yani yatakla bitisik olanlarda var..Kimisi cok iyi diyor kimisi kalkmadan cok yakininda olacagi icin uyku sersemligi yonunden onermiyor,bilemedim..
Gece bi yuz yikamakta fayda var ayilmak icin,emzirmeden..
Bizim yatagi gormussundur fotograflarimda o sallanmiyor dolap kisimlari bizim cok isimize geldi,bir de ilerde one dogru uzayacak yani dolaplar yine basucunda komidin gb duracak..Tabii biraz ozel yaptirdigimiz icin pahali ama ileriye dönuk ve ben suan ayri oda yapmak istemedigim icin oyle yaptirdik..Cok karisik isler ya insan karar veremiyor..
.
Kapi susumuzu siparis verdm malum dogumdan 15gun sonra bayram kolonya sisesi susledim ve cikolata hazirladim gelenlere ikramlik cok gelenimiz oluyor bayramda en az 150cikolata ismarlamam lazimdi oda biraz kulfetli olur diye cikolatalari susledim kendim hem zevkli oluyor bide gumus tepsi susledim cikolatalari koymak icin..acele cektim resimleri kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yas 32 6yillik evlilik.3.bebegim.
Epsi çok güzeller canm. Güle güle hayırlı bi şekilde bebişinle kullanmayı nasip etsin Rabbim inş. ☺️
teşekkür ederim canım sağolMaş Allah bağışlasın canm. ☺️
Kizlar nasilsinz napiyosunz ben arada temizlik yapiyorm miracla bu aralar ozel ilgilenmem lazim yemek konusunda oldukca sorunluyuz cok zayifladi surekli sut icmek istiyor vermiyorum agliyo bagiriyo kahvalti yapmiyo odasina kaciyo sabah kalkar kalkmaz yemekleri ocaga koyuyorm ama nafile gunde 2ogun zorla yediriyorum oda minicik tabakla ama gelinde benim halimi gorun cok bunaldim kizlar doktor inatci bi cocuk ama mrcbur beslemelisin diyor kansizlikta cikti ilacini kullanamiyorum icmiyor napicam ben boyle cok caresizim hipotiroidi yine yukseldi birazda o sinir ve istahsizlik yapiyor..basinizi agrittim k bakmayin..gobusler paylasilmis cok guzel sahane kiyafetler cok guzel..mayis annelerindn kotu haber gelmis rabbim yardimcisi olsn ve hicbirimizi evlat acisiyla sinamasin..bende oyun parki var simdide kucuk besik aldim birazdn resmini yuklerim onu oturma odamda kullancm parki yatakodasinda..buarada bende 89 eylul dogumluyum 14.02.2010da evlendik evlilik yildonumumde oglumu kucagima aldim 14-02-2011de :))
Kapi susumuzu siparis verdm malum dogumdan 15gun sonra bayram kolonya sisesi susledim ve cikolata hazirladim gelenlere ikramlik cok gelenimiz oluyor bayramda en az 150cikolata ismarlamam lazimdi oda biraz kulfetli olur diye cikolatalari susledim kendim hem zevkli oluyor bide gumus tepsi susledim cikolatalari koymak icin..acele cektim resimleri kizlar
Cnm cokkk guzeller Rabbim saglikli gunlerde giydirip eskitmeyi nasip etsin..yatagida cok guzel nazli bir kice olcak :)) ..
Oyy pasacik yemedikce hersey yerinde dönüyor sanirim..Allah kolaylik versin canim..
Fotograflari goremedim daha eminim guzeller ama merak ettim :)
Buarada olumsuz dusuncelerin olumlular kadar normal..Ama sen surekli boyle dusunup kendini uzme..Gayet sagliklisiniz ve sagliklada atlatacaksiniz Allahin izniyle..
Kizlar kontrolden geldim..kizimi gordum buyumus teyzeleri 2500gr olmus suyu gelisimi hepsi guzel dedi :) ama bi problemimiz var gecen hafta rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi 3..4saat acilde kaldim ve nedeni anlasilamadi dktrn bilgisayarinda cikti bu ve dktr panik oldu hemen acele acele ultrasona soktu olcumleri yapti herzaman muhabbet eden doktorum bugun hastalandigimi ogrenince telaseden ultrason kagidi bile vermedihareketlerinde yavaslama olursa 3saatten fazla harrket etmezse hemen bize geliyosn dedi ve bundan sonra seni herhafta gorcem dedi kan idrar istedi verdm esim gostrck..ben anlayamadim kizimin gelisimi iyi sevinmelimiyim doktr panik yapti cok sorular sordu herhafta gormem lazim dedi bizde panik olduk uzulmelimiyim
Kizlar kontrolden geldim..kizimi gordum buyumus teyzeleri 2500gr olmus suyu gelisimi hepsi guzel dedi :) ama bi problemimiz var gecen hafta rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi 3..4saat acilde kaldim ve nedeni anlasilamadi dktrn bilgisayarinda cikti bu ve dktr panik oldu hemen acele acele ultrasona soktu olcumleri yapti herzaman muhabbet eden doktorum bugun hastalandigimi ogrenince telaseden ultrason kagidi bile vermedihareketlerinde yavaslama olursa 3saatten fazla harrket etmezse hemen bize geliyosn dedi ve bundan sonra seni herhafta gorcem dedi kan idrar istedi verdm esim gostrck..ben anlayamadim kizimin gelisimi iyi sevinmelimiyim doktr panik yapti cok sorular sordu herhafta gormem lazim dedi bizde panik olduk uzulmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?