Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kaç haftalık hamilesin
Belki dr sezeryan düşünüyor olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm benim ikinci oldugu icin 38.haftamda sezrryan olcam zaten suan 34+0 im son 4haftam hayirlisiyla

Walla dogum yanastikca bende bi telase hep bisi cikcakmis gibi bi acayip haller burda kizlar telase yaparlardi hic olmadik seylere kizardim simdi aynisini ben yapiyorm haklisin hrrsey yolunda cok guzel gececek saglikla son 4haftami atlaticam kizim kucagimda resmimi cekip yukluycm darisi basiniza yazicam INSALLAH

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozun aaydin cnm buyumus prensesin korkma Rabbimin izniyle bisey olmaz artik sonhaftalara giriyorsun kendini kasma..guzel hayaller kur ..gecmis olsun buarada stresten uzak dur insalh hersey guzel olur cnm :)

Yaşadığın psikolojik durum çok normal. Eminim doğum yaklaştıkça hepimiz o psikolojiye giricez. Ama herşey çok güzel olucak sen bebişinle fotoğrafını yükliyceksin bizde prensesimize hoşgeldin msjları atıcaz inş 😍☺️

Haaaa §oyle sakin ol..bunlar diguma yakin olagan seyler :))) bizde insallh son haftamiza girince sende bizleri tesselli ediceksin bize bu yazdiklarini hatirlatacaksin uzme kendini

Masallah minigee :)

Hamilelikte gozler etkileniyor bildigim kadariyla..
Ama farkli seylerde buna sebep olabiliyor..
Idrarda protein kacagi var mi diye bakacak buyuk ihtimalle canim..Son zamanlarda bircok arkadasimiz yasadi takip edildiler..
Canini sıkma..Önemli bi durum olsa yatis verirdi doktorun sadece takibe alacaktir..Zaten artik haftalik kontrollerede baslaman normal :)

Gecmis olsun..

Ayy süper olmuş ya maşallah hamarat anne seni çok hoşuma gitti valla :)

Maşallah canım kilosu sağlığı yerinde buna şükür doktorun paniklemesine bakma sen bişey olmaz dediği gibi tekmeleri takip et zaten az kaldı benide iki haftsda bi çağırıyo biliyosun kan zehirleyecekmi diye napalım bekliycez bişey olmayacak Allahın izniyle temizliğe hazırlıklara devam edelim biz :)
Bide demin yazını okudum korkuyorm bişry olacak diye kimseye söleyemiyorm dedin ya içimi okudun sanki aynısı bendede var bişey alıyorm buruklaşıyorm ya bişey olursa ya giydiremezsem diye sonra doğumdan korkmuyorm diyen ben dün doğumu okudum izledm fenalaştm aşırı korktm sabaha kadar rüyamda doğum yaptm sürekli zor şekilde :) yani normal bunlar birbirimize destek olalım moral verelim bak senin az kaldı ne güzel gününde belli oh daha ne :)

Sagol cnm ya cok pozitifsin benim eski halimsin :)) idrarda baktilar protein kacagina sorun cikmadi dktr norolojik olabilir dedi sonuclara gore yonlendirck heralde hicbifikrm yok hayirlisi artik
Ayy süper olmuş ya maşallah hamarat anne seni çok hoşuma gitti valla :)
tsk edrrz cnm

Evt cnm sanirim kizlarinda dedigi gibi dogum yanastikca oluyor bunlar hic izleme dogum fln etkilenme hayirlisiyla sag saglim kucagimizda olcak kuzular

Gozun aaydin cnm buyumus prensesin korkma Rabbimin izniyle bisey olmaz artik sonhaftalara giriyorsun kendini kasma..guzel hayaller kur ..gecmis olsun buarada stresten uzak dur insalh hersey guzel olur cnm :)

Haaaa §oyle sakin ol..bunlar diguma yakin olagan seyler :))) bizde insallh son haftamiza girince sende bizleri tesselli ediceksin bize bu yazdiklarini hatirlatacaksin uzme kendini

Insallah canlarim iyiki varsiniz plojo nerefon hepinzden allah razi olsn hayirlisiyla atlatalim sonrasinda yeni topik acariz bebilerimiz buyuyor diye cisten kakadan kusmuktan bahsederiz :)) bu arada benim kuzucuk kafasini kaburgama dayiyor bi batiyoki yesin anasi totosunu :)

Aynen ya izledm çok etkilendm malesef bi doğum yapsaydık hayırlısıyla

Kiz temmuz annelrini takip etsene ben bastan beri takip ediyorum dogum yapan arkadaslar bebek fotolarini yuklemisler okadar guzellerki anlatamam

Kiz temmuz annelrini takip etsene ben bastan beri takip ediyorum dogum yapan arkadaslar bebek fotolarini yuklemisler okadar guzellerki anlatamam

Hı arada girip bskıyorm okuyorm bide doğuma hazırlık sayfasına bakıyorm ay bizde o günleri görürz inş

Valla ne yapalim insan kotuyu dusune dusune cagiriyor diye dusunuyorum o yuzden once hep iyi yanindan bakmak lazim :))

Cok yanlis zamanda izliyorsun galiba :))
Onceden izleyip kendini pozitif olarak hazirlasaydin simdi son dk sadece goruntu kalacak aklnda kizcee :)))
Ben kursa gitmistim ya ne guzeldi yaaa,ama nasip olmadi normal ne yapalim..
Sen yine de izleme artik son zamanlar
Ya da pozitif dogum hikayelerini oku goruntuleri pekistir :)

Son düzenleme:
Aminnnnn bende normal dogum yapmis biri olarak yinede acip seyrederim aman seyretmice artik vazgectim :)))

Ayy sendemi normal yaptın nasıl oluyo o kesmeyi dikişi hissediyomusun benim tek derdim o iğneden falan aşırının aşırısında korkuyorm ya o yüzden bi onu merak ediyprm sırf bu yüzden epidural düşündüm dün izledm onuda ayyy yok ben öle düzgünce duramam bele iğne yapılırken ondanda vazgeçtim :)

Bende okulda ders mecburiyetinde izlemiştim normal doğum. Ozaman etkilenmiştim ama şuanda bi sıkıntı yok 😁👍

Bende okulda ders mecburiyetinde izlemiştim normal doğum. Ozaman etkilenmiştim ama şuanda bi sıkıntı yok 😁👍

En guzeli hicbiseye sartlanmamak :)
Ben en baslarda sezeryandan oyle korkuyordum ki..
Sonra alistirdim kendimi ona da son dk yasanabilir diyee..iyi ki de alistirmisim oyle de oldu..
Son 2 ayda da hicbisy izlemedim ve okumadim sadece tadini cikardim,oncesinde okudum izledim kapattim o defterleri kendimi ikisinede hazirlayinca :))

:) :) ha ha alemsin yok artık o görüntüler silinmez sabaha kadar korku filmi tarzında doğum yaptım çok etkilendm doğum hikayelerini okuyunca bi cesaret geliyo sonrs diyorm ya ben öle olmazsam zaten bünyemde zayıf yspamazsam fslan diyorm :)

Rabbim kaldiramayacagin yuku vermez canim..Sen dualarini eksik etme yeter ki

Ilk andan itibaren herseye degecek tarifsiz bir kokuyla,her defasinda minikligine sasirdigin kucucuk ellerle ayaklarla,hep sukrettigin ve hayran oldugun bir yuzle karsilasacaksin bunu dusun :)

Son düzenleme:

Hımm dr kontrol altına almak istemiş o zaman korkulucak bişey oldugunu sanmam canım
Hayırlısla kucagına almayı nasip etsin allaah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…