cnm benim ikinci oldugu icin 38.haftamda sezrryan olcam zaten suan 34+0 im son 4haftam hayirlisiylaKaç haftalık hamilesin
Belki dr sezeryan düşünüyor olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah canm prensesimz büyümş tabiki mutlu olmalısın. Doktor çok ciddi bişey olsa mutlaka söylerdi bence. Sen sakın buna takılıpta sıkıntı yapma üzme kendinide bebişinide 😉 sadece kendine çooookkk dikkat et canm. Doktorunun dediği şeyleride dikkate al kontrollerini aksatma Rabbim bi sıkıntı vermez inş canm emin ol ☺️
Kizlar kontrolden geldim..kizimi gordum buyumus teyzeleri 2500gr olmus suyu gelisimi hepsi guzel dedi :) ama bi problemimiz var gecen hafta rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi 3..4saat acilde kaldim ve nedeni anlasilamadi dktrn bilgisayarinda cikti bu ve dktr panik oldu hemen acele acele ultrasona soktu olcumleri yapti herzaman muhabbet eden doktorum bugun hastalandigimi ogrenince telaseden ultrason kagidi bile vermedihareketlerinde yavaslama olursa 3saatten fazla harrket etmezse hemen bize geliyosn dedi ve bundan sonra seni herhafta gorcem dedi kan idrar istedi verdm esim gostrck..ben anlayamadim kizimin gelisimi iyi sevinmelimiyim doktr panik yapti cok sorular sordu herhafta gormem lazim dedi bizde panik olduk uzulmelimiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm benim ikinci oldugu icin 38.haftamda sezrryan olcam zaten suan 34+0 im son 4haftam hayirlisiyla
Walla dogum yanastikca bende bi telase hep bisi cikcakmis gibi bi acayip haller burda kizlar telase yaparlardi hic olmadik seylere kizardim simdi aynisini ben yapiyorm haklisin hrrsey yolunda cok guzel gececek saglikla son 4haftami atlaticam kizim kucagimda resmimi cekip yukluycm darisi basiniza yazicam INSALLAH
cnm benim ikinci oldugu icin 38.haftamda sezrryan olcam zaten suan 34+0 im son 4haftam hayirlisiyla
Walla dogum yanastikca bende bi telase hep bisi cikcakmis gibi bi acayip haller burda kizlar telase yaparlardi hic olmadik seylere kizardim simdi aynisini ben yapiyorm haklisin hrrsey yolunda cok guzel gececek saglikla son 4haftami atlaticam kizim kucagimda resmimi cekip yukluycm darisi basiniza yazicam INSALLAH
Kizlar kontrolden geldim..kizimi gordum buyumus teyzeleri 2500gr olmus suyu gelisimi hepsi guzel dedi :) ama bi problemimiz var gecen hafta rahatsizlandm gozlerim gormemeye basladi 3..4saat acilde kaldim ve nedeni anlasilamadi dktrn bilgisayarinda cikti bu ve dktr panik oldu hemen acele acele ultrasona soktu olcumleri yapti herzaman muhabbet eden doktorum bugun hastalandigimi ogrenince telaseden ultrason kagidi bile vermedihareketlerinde yavaslama olursa 3saatten fazla harrket etmezse hemen bize geliyosn dedi ve bundan sonra seni herhafta gorcem dedi kan idrar istedi verdm esim gostrck..ben anlayamadim kizimin gelisimi iyi sevinmelimiyim doktr panik yapti cok sorular sordu herhafta gormem lazim dedi bizde panik olduk uzulmelimiyim
Kapi susumuzu siparis verdm malum dogumdan 15gun sonra bayram kolonya sisesi susledim ve cikolata hazirladim gelenlere ikramlik cok gelenimiz oluyor bayramda en az 150cikolata ismarlamam lazimdi oda biraz kulfetli olur diye cikolatalari susledim kendim hem zevkli oluyor bide gumus tepsi susledim cikolatalari koymak icin..acele cektim resimleri kizlar
Sagol cnm ya cok pozitifsin benim eski halimsin :)) idrarda baktilar protein kacagina sorun cikmadi dktr norolojik olabilir dedi sonuclara gore yonlendirck heralde hicbifikrm yok hayirlisi artikMasallah minigee :)
Hamilelikte gozler etkileniyor bildigim kadariyla..
Ama farkli seylerde buna sebep olabiliyor..
Idrarda protein kacagi var mi diye bakacak buyuk ihtimalle canim..Son zamanlarda bircok arkadasimiz yasadi takip edildiler..
Canini sıkma..Önemli bi durum olsa yatis verirdi doktorun sadece takibe alacaktir..Zaten artik haftalik kontrollerede baslaman normal :)
Gecmis olsun..
tsk edrrz cnmAyy süper olmuş ya maşallah hamarat anne seni çok hoşuma gitti valla :)
Maşallah canım kilosu sağlığı yerinde buna şükür doktorun paniklemesine bakma sen bişey olmaz dediği gibi tekmeleri takip et zaten az kaldı benide iki haftsda bi çağırıyo biliyosun kan zehirleyecekmi diye napalım bekliycez bişey olmayacak Allahın izniyle temizliğe hazırlıklara devam edelim biz :)
Bide demin yazını okudum korkuyorm bişry olacak diye kimseye söleyemiyorm dedin ya içimi okudun sanki aynısı bendede var bişey alıyorm buruklaşıyorm ya bişey olursa ya giydiremezsem diye sonra doğumdan korkmuyorm diyen ben dün doğumu okudum izledm fenalaştm aşırı korktm sabaha kadar rüyamda doğum yaptm sürekli zor şekilde :) yani normal bunlar birbirimize destek olalım moral verelim bak senin az kaldı ne güzel gününde belli oh daha ne :)
Gozun aaydin cnmbuyumus prensesin korkma Rabbimin izniyle bisey olmaz artik sonhaftalara giriyorsun kendini kasma..guzel hayaller kur ..gecmis olsun buarada stresten uzak dur insalh hersey guzel olur cnm :)
Yaşadığın psikolojik durum çok normal. Eminim doğum yaklaştıkça hepimiz o psikolojiye giricez. Ama herşey çok güzel olucak sen bebişinle fotoğrafını yükliyceksin bizde prensesimize hoşgeldin msjları atıcaz inş 😍☺️
Haaaa §oyle sakin ol..bunlar diguma yakin olagan seyler :))) bizde insallh son haftamiza girince sende bizleri tesselli ediceksin bize bu yazdiklarini hatirlatacaksin uzme kendini
Sagol cnm ya cok pozitifsin benim eski halimsin :)) idrarda baktilar protein kacagina sorun cikmadi dktr norolojik olabilir dedi sonuclara gore yonlendirck heralde hicbifikrm yok hayirlisi artik
tsk edrrz cnm
Evt cnm sanirim kizlarinda dedigi gibi dogum yanastikca oluyor bunlar hic izleme dogum fln etkilenme hayirlisiyla sag saglim kucagimizda olcak kuzular
Aynen ya izledm çok etkilendm malesef bi doğum yapsaydık hayırlısıyla
Kiz temmuz annelrini takip etsene ben bastan beri takip ediyorum dogum yapan arkadaslar bebek fotolarini yuklemisler okadar guzellerki anlatamam
Hı arada girip bskıyorm okuyorm bide doğuma hazırlık sayfasına bakıyorm ay bizde o günleri görürz inş
Sagol cnm ya cok pozitifsin benim eski halimsin :)) idrarda baktilar protein kacagina sorun cikmadi dktr norolojik olabilir dedi sonuclara gore yonlendirck heralde hicbifikrm yok hayirlisi artik
tsk edrrz cnm
Evt cnm sanirim kizlarinda dedigi gibi dogum yanastikca oluyor bunlar hic izleme dogum fln etkilenme hayirlisiyla sag saglim kucagimizda olcak kuzular
Aynen ya izledm çok etkilendm malesef bi doğum yapsaydık hayırlısıyla
Aminnnnn bende normal dogum yapmis biri olarak yinede acip seyrederimaman seyretmice artik vazgectim :)))
Valla ne yapalim insan kotuyu dusune dusune cagiriyor diye dusunuyorum o yuzden once hep iyi yanindan bakmak lazim :))
Cok yanlis zamanda izliyorsun galiba :))
Onceden izleyip kendini pozitif olarak hazirlasaydin simdi son dk sadece goruntu kalacak aklnda kizcee :)))
Ben kursa gitmistim ya ne guzeldi yaaa,ama nasip olmadi normal ne yapalim..
Sen yine de izleme artik son zamanlar
Bende okulda ders mecburiyetinde izlemiştim normal doğum. Ozaman etkilenmiştim ama şuanda bi sıkıntı yok 😁👍
Valla ne yapalim insan kotuyu dusune dusune cagiriyor diye dusunuyorum o yuzden once hep iyi yanindan bakmak lazim :))
Cok yanlis zamanda izliyorsun galiba :))
Onceden izleyip kendini pozitif olarak hazirlasaydin simdi son dk sadece goruntu kalacak aklnda kizcee :)))
Ben kursa gitmistim ya ne guzeldi yaaa,ama nasip olmadi normal ne yapalim..
Sen yine de izleme artik son zamanlar
Ya da pozitif dogum hikayelerini oku goruntuleri pekistir :)
:) :) ha ha alemsin yok artık o görüntüler silinmez sabaha kadar korku filmi tarzında doğum yaptım çok etkilendm doğum hikayelerini okuyunca bi cesaret geliyo sonrs diyorm ya ben öle olmazsam zaten bünyemde zayıf yspamazsam fslan diyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?