Rabbim kaldiramayacagin yuku vermez canim..Sen dualarini eksik etme yeter ki
Ilk andan itibaren herseye degecek tarifsiz bir kokuyla,her defasinda minikligine sasirdigin kucucuk ellerle ayaklarla,hep sukrettigin ve hayran oldugun bir yuzle karsilasacaksin bunu dusun :)
Bugun evdeyim ve vee vee temizlik yapiyorum...oturma odasinin camlari bitti mutffak var dier pencereleri nasil silcem offf balkon yikinacak camasir var
Utu var toz alinacak lavabolqr yikinacak
Yerler silinicek makinadaki camasirlar serilecek
Ama halsiz dustm bile sicaklardan gorusuruz arkdslar:18:
Bugun evdeyim ve vee vee temizlik yapiyorum...oturma odasinin camlari bitti mutffak var dier pencereleri nasil silcem offf balkon yikinacak camasir var
Cnm mecburen hepsini yapmam lazim cunku yarin ise gidicemOo sakın hepsini birden yapma dinlenerek yap
Kolay gelsin canm. Ama yorma kendini. Dinlenerek yap temizliğini. 👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm mecburen hepsini yapmam lazim cunku yarin ise gidicem(( yemek molasi vereyim dedim ama cnm bisey istemiyor
Saol cnm yaa az kaldi artik... lavabo yikanacak toz almak birde yatak odadi kaldi...burasi asiri sicak terden su gibi
Oldum ..
slm bayanlar ben 24 haftalık hamileyim bugun dr gttim kasıklarımda ağrı ve baskı olmaya başladgını söyledm dr um da bna idrarda yanma ve kasılma olursa hemen gelmemı söyledi sizce nedn böyle bisey demiştr bna merak ediyorum erken dogum mu olabilir acaba . cevap verirseniz sevinirim :):)
Kizlar napiyosunz cok sicak varrr bunaliyorm sicaklarda gunduz pert oluyorum simdi utu yapiyorm birazdn camasir ascam yildiz dikkat et kendine ya birden ise yuklenme 2gun kendine gelemezsn hem sicak var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm idrar yolu iltihabinda doktorun dedikleri oluyor ve idrar yolu iltihabi erken doguma yol aciyor tedavi edilmezse ama illaki erken dogum olcak degil ilk gebeligimdede simdikindede hep degerim 2yada 3 + olarak cikiyor hayirlisiyla bi sorun yasamadim sadece yanmam ve kasilmam oluyor dogumdan sonra geciyor..dikkat et kendine rabbim hayirlisiyla beybine kavustursn
Bitirdim cnm ama bende bittim hem sicak hem sinir oldumNaptın canım bitirdinmi işlerini :)
Kizlar napiyosunz cok sicak varrr bunaliyorm sicaklarda gunduz pert oluyorum simdi utu yapiyorm birazdn camasir ascam yildiz dikkat et kendine ya birden ise yuklenme 2gun kendine gelemezsn hem sicak var
Gündüzleri sıcaktan hiç dışarı çıkmak istemiyorum. Çıkarsam fena oluyorum 😣 ben çay demledim eşimin ısrarı üzerine ☕️😊
Gündüzleri sıcaktan hiç dışarı çıkmak istemiyorum. Çıkarsam fena oluyorum 😣 ben çay demledim eşimin ısrarı üzerine ☕️😊
çok tesekkûr edrim cevap için biraz endişelenmiştim dogrusu ilk bebegm oldugu için bi sıkıntı çıkmasndan korkuyorum inş ben ve tüm anne adayları bebeklerimizi sağlıklı kucaklarmıza alrız :)
Afiyet olsn tatlim bende cikmiyorm inan camasirlari bile aksamdan asip sabahtan topluyorm bayilcak oluyorum sicakta doktor kontrolleri bile okadar agir geliyoki gitmesi bide tesetturluyum aman allahim pisiyorum araba kullanmam artik yasak karnim direksiyona degiyor sikisiyor ani frende sknti olur evden minibuse biniyorm carsidan esim aliyor sagolsn kontrolden sonrada eve kadar birakiyor..senin kacinci haftaydi bu yazi tamamen gecircksn cok zor ya
Afiyet olsn tatlim bende cikmiyorm inan camasirlari bile aksamdan asip sabahtan topluyorm bayilcak oluyorum sicakta doktor kontrolleri bile okadar agir geliyoki gitmesi bide tesetturluyum aman allahim pisiyorum araba kullanmam artik yasak karnim direksiyona degiyor sikisiyor ani frende sknti olur evden minibuse biniyorm carsidan esim aliyor sagolsn kontrolden sonrada eve kadar birakiyor..senin kacinci haftaydi bu yazi tamamen gecircksn cok zor ya
Amin canim insallah sknti yasamazsin allahin izniyle..bende dogum stresine girdim hayirlisiyla bi dogursaydm rahatliycam son 3bucuk hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?