Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

:) ayy evet dediğin gibi düşününce çok heyecanlı ah ah o günleri bi göreydm :)

Bugun evdeyim ve vee vee temizlik yapiyorum...oturma odasinin camlari bitti mutffak var dier pencereleri nasil silcem offf balkon yikinacak camasir var
Utu var toz alinacak lavabolqr yikinacak
Yerler silinicek makinadaki camasirlar serilecek
Ama halsiz dustm bile sicaklardan gorusuruz arkdslar :18:

Oo sakın hepsini birden yapma dinlenerek yap

Kolay gelsin canm. Ama yorma kendini. Dinlenerek yap temizliğini. 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oo sakın hepsini birden yapma dinlenerek yap
Cnm mecburen hepsini yapmam lazim cunku yarin ise gidicem (( yemek molasi vereyim dedim ama cnm bisey istemiyor
Kolay gelsin canm. Ama yorma kendini. Dinlenerek yap temizliğini. 👍

Saol cnm yaa az kaldi artik... lavabo yikanacak toz almak birde yatak odadi kaldi...burasi asiri sicak terden su gibi
Oldum ..

Cnm mecburen hepsini yapmam lazim cunku yarin ise gidicem (( yemek molasi vereyim dedim ama cnm bisey istemiyor

Saol cnm yaa az kaldi artik... lavabo yikanacak toz almak birde yatak odadi kaldi...burasi asiri sicak terden su gibi
Oldum ..

İstanbulda çok sıcak ama orası daha sıcaktır eminim 😰😓😣 hamilelikte sıcak hiç çekilmiyo benim tansiyonum aniden düşüyo ve o an serinleticek bişey içip oturmazsam eğer sokak falan demeden küt bayılıyorum 😪

Naptın canım bitirdinmi işlerini :)

slm bayanlar ben 24 haftalık hamileyim bugun dr gttim kasıklarımda ağrı ve baskı olmaya başladgını söyledm dr um da bna idrarda yanma ve kasılma olursa hemen gelmemı söyledi sizce nedn böyle bisey demiştr bna merak ediyorum erken dogum mu olabilir acaba . cevap verirseniz sevinirim :):)

Cnm idrar yolu iltihabinda doktorun dedikleri oluyor ve idrar yolu iltihabi erken doguma yol aciyor tedavi edilmezse ama illaki erken dogum olcak degil ilk gebeligimdede simdikindede hep degerim 2yada 3 + olarak cikiyor hayirlisiyla bi sorun yasamadim sadece yanmam ve kasilmam oluyor dogumdan sonra geciyor..dikkat et kendine rabbim hayirlisiyla beybine kavustursn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar napiyosunz cok sicak varrr bunaliyorm sicaklarda gunduz pert oluyorum simdi utu yapiyorm birazdn camasir ascam yildiz dikkat et kendine ya birden ise yuklenme 2gun kendine gelemezsn hem sicak var

Gündüzleri sıcaktan hiç dışarı çıkmak istemiyorum. Çıkarsam fena oluyorum 😣 ben çay demledim eşimin ısrarı üzerine ☕️😊

çok tesekkûr edrim cevap için biraz endişelenmiştim dogrusu ilk bebegm oldugu için bi sıkıntı çıkmasndan korkuyorum inş ben ve tüm anne adayları bebeklerimizi sağlıklı kucaklarmıza alrız :)

Naptın canım bitirdinmi işlerini :)
Bitirdim cnm ama bende bittim hem sicak hem sinir oldum
(( dun esim beni sinir etti

Keske karadenizde yasaydim valla oralar serinmis :)....

Dun esimle tartistimm..okadar is yaptim cnm cikti gelmis beyefendi bana demezmi bu sandigida kaldirsaydin diye :)))) vee sandik bosken bile agir onu bana dince bir sinir oldum yaa ..insan esine derki sen delirdinmi 5. Katta oturuyoruz camlari nasil sildin niye sildin ya bisey oolsaydi demesini beklerlerken bu cvp beni sinir etti..tabiki yapacan diyor benmi yapacam kim yapacak sen yapacan dedi :)))) dun sabaha kadar agladim agladigimim icinde
sinir oldum...sonra bana sen cok duygusalllasmissin diyor dier hamileleiginde boyle deildin diyor yani bennhaksizmiyim cokmu gereksiz seyler dusunuyorum anlamadim ben siz bisey anladinizmi yani burda sacmalayan benmiyim bosunami bu dusuncelerim galiba ben ..neyse iste boyle ozur dilerim basinizi agrittim

Afiyet olsn tatlim bende cikmiyorm inan camasirlari bile aksamdan asip sabahtan topluyorm bayilcak oluyorum sicakta doktor kontrolleri bile okadar agir geliyoki gitmesi bide tesetturluyum aman allahim pisiyorum araba kullanmam artik yasak karnim direksiyona degiyor sikisiyor ani frende sknti olur evden minibuse biniyorm carsidan esim aliyor sagolsn kontrolden sonrada eve kadar birakiyor..senin kacinci haftaydi bu yazi tamamen gecircksn cok zor ya

çok tesekkûr edrim cevap için biraz endişelenmiştim dogrusu ilk bebegm oldugu için bi sıkıntı çıkmasndan korkuyorum inş ben ve tüm anne adayları bebeklerimizi sağlıklı kucaklarmıza alrız :)

Amin canim insallah sknti yasamazsin allahin izniyle..bende dogum stresine girdim hayirlisiyla bi dogursaydm rahatliycam son 3bucuk hafta :)

Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim ve ikinci hamileliğim. Ama ilk hamileliğimden çok farklı bu. İlk hamileliğimde ben çok rahattım hiçbir rahatsızlık bulantı hissetmedim. Bu sefer çok bulantım ve halsizliğim var akşam yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum. Gün içinde rahatsız olmıyayım diye pek yemiyorum. Yemekten sonra ben hiçbir şey yapamıyorum ağrılarım bulantılarım başlıyor karnım beni çok rahatsız ediyor. Bazı hamilelikler böyle mi olur. Benim gibi bu durumu yaşayan hamilelikleri farklı geçen iyi ve kötü anlamında arkadaşlar var mı? Bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama cinsiyete göre de bu değişir mi sizce?

30 haftaya girdik canm. Erken olmazsa 28 ağustosta bekliyoruz canm. Sıcakları hep çekicem maalesef 😣

Kac kilo aldin gobusun byukmu ben hala araba kullaniyorum cok sukur.dogurana kadar kullanirim herhalde:))arabasiz gercekten cok zor helede arabaya alisik olana izdirap.oldukca ince giyin sicakta cikma aksamustu al randevunu yada sabah erken .

Amin canim insallah sknti yasamazsin allahin izniyle..bende dogum stresine girdim hayirlisiyla bi dogursaydm rahatliycam son 3bucuk hafta :)

çok az kalmış canım allah sana hayrlı ve kolay dogum versin inş saglıkli bi şekilde alırsn kucagna allahn izniyle :) benim daha çok war ve acayip meraktaym biyandan nasıl oluck diye :):)

Kızzlarr aramızda bebek var filmini kesin izlemelisiniz özelliklede eşinizle çok güzel her aşamayı anlatıyo ben kendimi yaşadklarımı gördüm resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…