ben bugün meleğimin kalbini duydum kızlar çok farklı bir duygu :):)Allah herkese yaşatsın
ben bugün meleğimin kalbini duydum kızlar çok farklı bir duygu :):)Allah herkese yaşatsın
Herkese slm bayanlar.nasilsiniz.hamilelik nasil gdiyo.mide bulantilari eserme agri falan...bende sigarayi azalttm birakcm.dun bitane ictim.onuda icmicem artik ins.
dün gittik keseye gördük ona dair her şey normal ben sorularıma geçmeden dr um kendi anlattı zaten;
saç boyamak kesinlikle yasak doğuma kadar, cep telefonunu çantaya koyup çantayı da kucağınızda tutarsınız bunu yapma dedi :), bitki çayı ada çayı hariç normal ölçüde içilebilir, heee kozmetikler a vitamini olanlar kesinlikle yasak özlelikle gençleşme etkisi /kırışık önleyivi vs bu gibi şeylerde oluyomuş normal makyaj ve kremler serbest, çay az ve açık ( hiç benlik bişey değil) , kasık ağrısı ve ara ara olan çekilmeler için de normal dedi, spor yapılabilir dedi, fındık ceviz vs 4-5 tane dedi abartmadan
ablam daha önce 2 düşük yapmıştı kan pıhtılaşması için söyle dr a mutlaka dedi söyledim, genetik olduğu için olabilir dedi testini verdi 15 gün sonra çıkacak o zamana kadar da önlem olsun diye pıhtılaşmaya karşı iğneyi verdi sonuca kadar karnımdan yapıcam hergün
bugün 5 tüp kan verdim büsürü test yapılıyor, bakalım
Ay gözün aydın canım görmene sevindim :) güzel bilgileride paylaştığın için teşekkürler önlem alman iyi olmuş canım o iğneyi biliyorm çıksada üzülme o iğne engelliyo
evet canım ablam 2 hamileliğinde de kullandı
Hım onun önceden testi oluyomu bende diğerinde düşük yaptm ama sebebini bilmiyorm ne diye yapılıyo o test
Maşallah canım çok sevindim inş bizde görürüz :)
Ne mutlu sana benim daha 2 haftam var
hayırlısıyla geçsin inşallah zaman canım:)
Son 5 gün :) of çok stresli korkuyorm aynı şeyler olacak diye karnım ağrıyo sancım oluyo o korkutuyo
ay çok sevindim. ne mutlu sana. ben de 2 hafta sonra gideceğim bakalım inşallah duyarım.
dua ile kalınız..
Kıyamam :) Zaten insanın tek isteği miniğin sağlığı oluyor,yaşadıklarınında etkisiyle korkuya dönüşüyor sende.Rabbim hayırlı haberlerini nasip etsin inşallahh
Ay aynen öle bi alsaydık kucağımıza dahada çok var ya en çokta heyecanlandığım tabi bişy olmazsa karnımın büyümesi onu çok merak ediyorm :)
Ay aynen öle bi alsaydık kucağımıza dahada çok var ya en çokta heyecanlandığım tabi bişy olmazsa karnımın büyümesi onu çok merak ediyorm :)
Canım yaptırsaydın keşke, ben yaptırdım da sonucu bekliyorumKizlar hergecen zaman insandahada heyecanlanyo dimi.bende 12 haftayi doldurcam.we korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.allahima siginiyorum.hergun bende karnimdan igne wuruyorum.2dusuk olunca dr onlem amacli werdi.doguma kadar kullancam.pihtilasma testi yaptirmadim bile.ins busefer bebegmizi alirz kucagmza saglikli bisekilde.buarada dun gece saglikli bi erkek dogurdum ruyamda.cok guzeldi we cok guzel bi duyguydu.ins allahim dualarimizi kabul eder
Canım yaptırsaydın keşke, ben yaptırdım da sonucu bekliyorum
Bugün başağrım başladı ne güzel hiçbişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?