Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Herkese slm bayanlar.nasilsiniz.hamilelik nasil gdiyo.mide bulantilari eserme agri falan...bende sigarayi azalttm birakcm.dun bitane ictim.onuda icmicem artik ins.

Herkese slm bayanlar.nasilsiniz.hamilelik nasil gdiyo.mide bulantilari eserme agri falan...bende sigarayi azalttm birakcm.dun bitane ictim.onuda icmicem artik ins.

Slm canım hamilelik benim bi yandan karnım ağrıyo sancılanıyorm korkuyorm bi yndanda iyi gidiyo miğdd bulantılarım aşırı değil benim bi tek çekirdek aşerdim :) sigara deme bana ya ölecem çok canım çekiyo bi tane içtim bende dün dayanamadm geridd kendimi kötü hissettm tam beyin gelişim zamanı ya kendimi ben doğumdan sonra yeniden içicem diye teselli ediyorm :)

dün gittik keseye gördük ona dair her şey normal ben sorularıma geçmeden dr um kendi anlattı zaten;
saç boyamak kesinlikle yasak doğuma kadar, cep telefonunu çantaya koyup çantayı da kucağınızda tutarsınız bunu yapma dedi :), bitki çayı ada çayı hariç normal ölçüde içilebilir, heee kozmetikler a vitamini olanlar kesinlikle yasak özlelikle gençleşme etkisi /kırışık önleyivi vs bu gibi şeylerde oluyomuş normal makyaj ve kremler serbest, çay az ve açık ( hiç benlik bişey değil) , kasık ağrısı ve ara ara olan çekilmeler için de normal dedi, spor yapılabilir dedi, fındık ceviz vs 4-5 tane dedi abartmadan

ablam daha önce 2 düşük yapmıştı kan pıhtılaşması için söyle dr a mutlaka dedi söyledim, genetik olduğu için olabilir dedi testini verdi 15 gün sonra çıkacak o zamana kadar da önlem olsun diye pıhtılaşmaya karşı iğneyi verdi sonuca kadar karnımdan yapıcam hergün

bugün 5 tüp kan verdim büsürü test yapılıyor, bakalım

Ay gözün aydın canım görmene sevindim :) güzel bilgileride paylaştığın için teşekkürler önlem alman iyi olmuş canım o iğneyi biliyorm çıksada üzülme o iğne engelliyo

Son düzenleme:
Son 5 gün :) of çok stresli korkuyorm aynı şeyler olacak diye karnım ağrıyo sancım oluyo o korkutuyo

Kıyamam :) Zaten insanın tek isteği miniğin sağlığı oluyor,yaşadıklarınında etkisiyle korkuya dönüşüyor sende.Rabbim hayırlı haberlerini nasip etsin inşallahh

ay çok sevindim. ne mutlu sana. ben de 2 hafta sonra gideceğim bakalım inşallah duyarım.

dua ile kalınız..

Çok heyecanlı İnşallah duyarsınız.Randevularda yalnız değilseniz kontrolü kayıda almak güzel oluyor Rabbim hayırlı haberlerini nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

Ay aynen öle bi alsaydık kucağımıza dahada çok var ya en çokta heyecanlandığım tabi bişy olmazsa karnımın büyümesi onu çok merak ediyorm :)

Alt karnım benim farkedebildiğim kadar büyüyordu yavaş yavaş o oluyor.Bu son haftalarda çıktı yani 16-17-18 şimdi top gibi küçücük ama ben burdayım diyor :) Rabbim güzel günlerini göstersin canım,bütün güzellikleriyle yaşa hamileliğini inşallah.Haberlerini bekliyorum
takipteyim.
Kucağımıza almak nasıl güzel olacaktır :) Ellerini minicik ayaklarını koklamak istiyorum,evimize sinsin kokusuu

Son düzenleme:
Kizlar hergecen zaman insandahada heyecanlanyo dimi.bende 12 haftayi doldurcam.we korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.allahima siginiyorum.hergun bende karnimdan igne wuruyorum.2dusuk olunca dr onlem amacli werdi.doguma kadar kullancam.pihtilasma testi yaptirmadim bile.ins busefer bebegmizi alirz kucagmza saglikli bisekilde.buarada dun gece saglikli bi erkek dogurdum ruyamda.cok guzeldi we cok guzel bi duyguydu.ins allahim dualarimizi kabul eder

Canım yaptırsaydın keşke, ben yaptırdım da sonucu bekliyorum
Bugün başağrım başladı ne güzel hiçbişey yoktu

Canım yaptırsaydın keşke, ben yaptırdım da sonucu bekliyorum
Bugün başağrım başladı ne güzel hiçbişey yoktu

Tatlim dr test yaptirmadan direk igneleri werdi.tutarmis o bebegi.gobusum mosmor ama olsun bebegimi saglikli bisekilde hayirlisiyla kucagma alayimda.basagrilari normal.bende grip olcam heralde ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…