9 haftalık hamileyim arkadaşlar sürekli bir bulantı ve kusma halim var çok kötü:18:
Gunaydin..insalh cabuk atlatirsin cnm benimki 16 haftada cok sukur gecti..sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye ..
9 haftalık hamileyim arkadaşlar sürekli bir bulantı ve kusma halim var çok kötü:18:
Aynen oyle oluyor,olsun :) hamileligin guzelligide ayri iste :)
Ama yine de doktoruna danis her zaman sana normal gelen birsey bile olsa..
Bazilarinda gelmez ama senin gb gelen arkadaslarimizda oldu..
Tahmini dogum tarihinize gore hangi aydaysa dogum oyle ay ay ayrilan topikler var cok yararli oluyor takip ederseniz :)
slm bayanlar 24 +2 haftalık hamileyim geçen akşam duşa girmiştm göğsümdn süt geldı damla halinde dha snraki gün bktm gelmedi öyle ama göğus ucu beyazlı sanırm braz akır kuruyor ama bna göre çok erken gbi sizce normal mi bunu yaşayan oldumu bide bu durumu doktruma söylemelimiym .
Sakin sıkmayın göğsünüzu o ilk gelen süt bebek için çok önemli benim bildiğim ziyan olmasın
Kolostrum sütü bebişlerimizin bağışıklık sisteminin gelişmesi için çoooookkk önemli gerçekten 👶☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakin sıkmayın göğsünüzu o ilk gelen süt bebek için çok önemli benim bildiğim ziyan olmasın
Benimde 4bucuk aydan beri geliyor az az gayet normal dedi dktr sakin sikma oynama zararli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet doğru , ben yinede doktorma söyleyeyim :) bu takvim gerçekten yararlıymış güzel bilgiler var :)
Kizlar nerdesiniz yaaa(( 2.ci doz asimi yaptirdim..vee cok kilo almisim 9 kilo ((
Kasim anneleri,Aralik anneleri gb acilan yerlerede bak canim takip et..
Cok yararli oluyor..
O hamileyken gelen o degil ama,dogumdan hemen sonra geliyor o sivi degil bildigin sarı :)
Ve oyle buyuk bi guzellik ki o kucucuk melegin gogsunuzu kavramasi..inanilmaz..
Gecmiss olsuun :)
Hic uzulme saglik problemi yoksa..
Cabuk gidiyor kilolar..
bakıcm canım mutlaka :) ewet bende sarı bi su dye duymuştm :)
Kizlar nerdesiniz yaaa(( 2.ci doz asimi yaptirdim..vee cok kilo almisim 9 kilo ((
Olsn cnm zaten 7.ayina geldin surda 2 ay var en fazla olsn 2bucuk ay alcagin kilo anca 5kilo daha oda dogumdan sonra gidiyor siknti yok bak ben 15gundur kilo almiyodum 56ydim hep 5gunde 58.500 olmusum :)) doguma 59 60 la girsem ilk hamile kaldigim kiloya donerim onceden cok uzuluyodum 6kilo verdim baslarda diye ama simdi seviniyorum :))
Cnm inslahhh yasa ilk hamileligimde bukadar almamistim aldigim kilolarda zaten dogumdan 2 ay sonra gitti...cwvremdekiker habire cok kilo almissin bunda veremessin ..belin kalinlasmis diyilar ve morelim alt ust oluyor...
Cnm inslahhh yasa ilk hamileligimde bukadar almamistim aldigim kilolarda zaten dogumdan 2 ay sonra gitti...cwvremdekiker habire cok kilo almissin bunda veremessin ..belin kalinlasmis diyilar ve morelim alt ust oluyor...
Haklisin valla zaten benim esim balik etli sever :)))))Amann valla ilk hamileligmde 14kilo aldim ama 20gun sonra eski kilomdanda asagidaydm zaten cogu odem oluyor onun cabucak gidiyor..oyle diyene kocam zayif olma 2cocuk anasi azcik kilolu olur diyo dersn :)) bence aldigin kilo gayet normal zaten bir ay sonra bebege caliscaksin o kilo alcak sen yerinde durcaksin benim belimde cok kalinlasti arkadan goren diyoki toton buyumus aslinda degil totom ayni belim kalin oldugu icin giydiklrrim genis duruyor:)) 2cocuk pesinde koscaksin rahat ol o kilodan eser kalmiycak..bu arada gece sancilandim esim simdi hastanede dktra sorcak gerek duyarsa gidicem
Esim aradi simdi dktrla konusmus gayet normal dogum yanastigi icin demis kasilmalar bebegin ani hareketinden kaynaklaniyor telase yapmasin rahat olsn demis sknti yasarsa nst ye gelsn demis
Tunaydin kizlar nasilsiniz uykusuz ve bol sancili bi gece gecirdm sabah 7ydi yattigimda gece sabaha kadar belli araliklarla belimden kasiklarima bi sanci girdi insan tecrubesiz olunca bilemiyo daha once hic sancim olmadydi bizim evin onunde 2gundur teyzeler yufka aciyor ve beni goren her teyze senin 20gunun yok sabaha aksama hazirlikli ol diyolar suratim bile degismis karnim asagiya dusmus ve gercktn cok acayibim 35.haftamizdayiz en az 1hafta daha beklesn kizim ama benimde pek umidim yok isin acikcasi hep icime doguyor sanki 37+0da dogurcam gibime grliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?