Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

9 haftalık hamileyim arkadaşlar sürekli bir bulantı ve kusma halim var çok kötü :18:

Tuzlu kraker bendede işe yarıyodu canm dene istersen. Benimde 5. ayıma kadar sürdü. Şimdide arada bulantım oluyo ama kusmuyorum çok şükür...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet doğru , ben yinede doktorma söyleyeyim :) bu takvim gerçekten yararlıymış güzel bilgiler var :)

Benimde 4bucuk aydan beri geliyor az az gayet normal dedi dktr sakin sikma oynama zararli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sakin sıkmayın göğsünüzu o ilk gelen süt bebek için çok önemli benim bildiğim ziyan olmasın

Sakin sıkmayın göğsünüzu o ilk gelen süt bebek için çok önemli benim bildiğim ziyan olmasın

Kolostrum sütü bebişlerimizin bağışıklık sisteminin gelişmesi için çoooookkk önemli gerçekten 👶☺️

Kolostrum sütü bebişlerimizin bağışıklık sisteminin gelişmesi için çoooookkk önemli gerçekten 👶☺️

Benimde 4bucuk aydan beri geliyor az az gayet normal dedi dktr sakin sikma oynama zararli

dogru, ewet erken diye düşndgümden braz tedirgn oldum kızlar zaten bida gelmedi dogrusu biraz sktım gelicek mi yine dıye ama gelmedı, sanırm ılık su akıttı galba, endişelenmemelyim heralde normal galiba, doktrumuda bilglendırmelimiyim bayanlar sizce bu durumdan bahsediym mi ?

evet doğru , ben yinede doktorma söyleyeyim :) bu takvim gerçekten yararlıymış güzel bilgiler var :)

Kasim anneleri,Aralik anneleri gb acilan yerlerede bak canim takip et..
Cok yararli oluyor..

O hamileyken gelen o degil ama,dogumdan hemen sonra geliyor o sivi degil bildigin sarı :)
Ve oyle buyuk bi guzellik ki o kucucuk melegin gogsunuzu kavramasi..inanilmaz..

Kizlar nerdesiniz yaaa (( 2.ci doz asimi yaptirdim..vee cok kilo almisim 9 kilo ((

Gecmiss olsuun :)
Hic uzulme saglik problemi yoksa..
Cabuk gidiyor kilolar..

bakıcm canım mutlaka :) ewet bende sarı bi su dye duymuştm :)

Tunaydin kizlar nasilsiniz uykusuz ve bol sancili bi gece gecirdm sabah 7ydi yattigimda gece sabaha kadar belli araliklarla belimden kasiklarima bi sanci girdi insan tecrubesiz olunca bilemiyo daha once hic sancim olmadydi bizim evin onunde 2gundur teyzeler yufka aciyor ve beni goren her teyze senin 20gunun yok sabaha aksama hazirlikli ol diyolar suratim bile degismis karnim asagiya dusmus ve gercktn cok acayibim 35.haftamizdayiz en az 1hafta daha beklesn kizim ama benimde pek umidim yok isin acikcasi hep icime doguyor sanki 37+0da dogurcam gibime grliyo :)

bakıcm canım mutlaka :) ewet bende sarı bi su dye duymuştm :)

Cnm plojonun dedigi topikler cok yararli bende temmuz annelrndeyim ve bisuru arkadas dogum yapti :))ilk bebektede ikinci bebektede az az sugibi coook acik sari sut geldi ebeye sormustum gayet normal dedi dktrda aynisini dedi telase kapilma ve benim sutum cok boldu insallah seninde oyle olur :))

Kizlar nerdesiniz yaaa (( 2.ci doz asimi yaptirdim..vee cok kilo almisim 9 kilo ((

Olsn cnm zaten 7.ayina geldin surda 2 ay var en fazla olsn 2bucuk ay alcagin kilo anca 5kilo daha oda dogumdan sonra gidiyor siknti yok bak ben 15gundur kilo almiyodum 56ydim hep 5gunde 58.500 olmusum :)) doguma 59 60 la girsem ilk hamile kaldigim kiloya donerim onceden cok uzuluyodum 6kilo verdim baslarda diye ama simdi seviniyorum :))

Cnm inslahhh yasa ilk hamileligimde bukadar almamistim aldigim kilolarda zaten dogumdan 2 ay sonra gitti...cwvremdekiker habire cok kilo almissin bunda veremessin ..belin kalinlasmis diyilar ve morelim alt ust oluyor...

Cnm inslahhh yasa ilk hamileligimde bukadar almamistim aldigim kilolarda zaten dogumdan 2 ay sonra gitti...cwvremdekiker habire cok kilo almissin bunda veremessin ..belin kalinlasmis diyilar ve morelim alt ust oluyor...

Amann valla ilk hamileligmde 14kilo aldim ama 20gun sonra eski kilomdanda asagidaydm zaten cogu odem oluyor onun cabucak gidiyor..oyle diyene kocam zayif olma 2cocuk anasi azcik kilolu olur diyo dersn :)) bence aldigin kilo gayet normal zaten bir ay sonra bebege caliscaksin o kilo alcak sen yerinde durcaksin benim belimde cok kalinlasti arkadan goren diyoki toton buyumus aslinda degil totom ayni belim kalin oldugu icin giydiklrrim genis duruyor:)) 2cocuk pesinde koscaksin rahat ol o kilodan eser kalmiycak..bu arada gece sancilandim esim simdi hastanede dktra sorcak gerek duyarsa gidicem

Esim aradi simdi dktrla konusmus gayet normal dogum yanastigi icin demis kasilmalar bebegin ani hareketinden kaynaklaniyor telase yapmasin rahat olsn demis sknti yasarsa nst ye gelsn demis

Haklisin valla zaten benim esim balik etli sever :)))))

Anammm kizzz bir heycanlandim gidicenmi diye hastanesye ....Rabbim bebislerimizi.zamanda gonderir insalh...prensess kizina deki az kaldi sabret gelecen de :))))

Dikkat et canm kendine. Doktorunla bu durumu paylaş istersen. Ayyy bak ben bile heyecanlandım valla bebiş hazır olun yakında geliyorum mu diyo yoksa ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…