Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Amanimmmmm Allah yardimcin olsun ....kiz bende cok kizarim kv deyle alis verise gitmeye heleki aldiklarimin aynisini kizina alir dusun yani....cok sinir olurum ama esim ne var ne olcak der...biz biryere hitsek beni neden goturmuyonuz der al iste :)))) amannn ya salla bir defa gotur 2 defa goturme :)))

Kiz dikkat et yildiz bebege cokbzararliymis kalp atisni etkiliyomus..bazi hastanelerde yikamiyolarms bebegi verniks tabakasi bozulmasin diye ama ben karsiyim yikasinlar mis gibi sonucta icrrdn cikiyo :)) dogum fotografcisini hic sormadim ama benim esimde izin vrrmz eger hemsirelerdn birini ayarlarsam dogumhanede tlfnumu vercm ceksin bizi :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cnm ekime denk geliyosa ekim annelerini takip ediceksin ay 4ayin kalmis massallah kizmiydi erkekmiydi buarada ekim annelerini takip edip bizi unutma

peki cnım :) ewet 4 aymz kaldı zman yaklaştkca heycn artıyo :) cinsiyetmz erkek cnım hem untmam burayıda ben takipteym :)

Tamm cnm...bende yikamalarini istiyorum ama malesef burfaki doktr lar en az 3 gun verniks kalsin onu hastaliktan korurmus mus ...benim esimde kizar oyuzden soramam bile bu nerden cikti der :)))) bende belj8 hemsireye soylerim yada unuturun

Yok canım yıkıyolar bebeği ama öle sabunla lifle değil suya tutuyolsr o akıp gidiyo zaten kız öle dedi evdede yıkasanızda 1 ay sıyla yıkayın o tabakayı yok etmeyin dedi
Foto işini halledebilirsin sen planlı olacak doğum benimki olmaz ne zaman tutacağı belli değil ah ah :)

Cnm bende ekimde dogum yapacam kismetse 2 ekim dedi doktr ...ama sonrada olabilir oncede :))) ekim ve eylul annelerini takip ediyorum ben ama cogunlukla ekim annelerindeyim ....:)))

bizmde 5 ekim nasipse cnım tbi öncede olablr snrada belli olmaz :) ama benim içme hep erken gbi doguyo bide kasklarımda agrlarm oluyo baskı oluyo o yuzdn doktrumda kaslman olursa hemen gel dedi bna braz korku oluyo ama inş zamanında gelr bebegm :) bende ekim annelrni takip etmeye bşlıcm :))

Cnm ben esimen foti desem olmazzzz der kabul etmez :))) ki bende o durumda unuturum :))

Evet belli olmuyor Rabbim hepimizin bebislerini znninda gondersin... ben doktr soyledim kasik sancilarimi e normal bebk buyunce rahimde sanci olur dedi kssilmalarin kormal dedi :) artik Allah bilir ..evet sende basla cok guzel bilmedigim bazi seyleri onlardan ogredim.....ben urfadayim sen ?

ewet cnım ama benim doktrum normal dye bişey dmeyince korktm dogrusu ama inş saglıklı bi şekilde dogar bebişlerimiz :) bende sakaryadanim canım :)

Kızlar bende bugün çiftlikteydim annemlerle. Vişne topladık kış için. Biraz reçel yapıcaz biraz kompostoluk dondurucuya koyucaz. Tamamen organik 😁 mangal semaverde çay yaptık. Biraz yorucu ama güzel bi gündü 👍☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki cnım :) ewet 4 aymz kaldı zman yaklaştkca heycn artıyo :) cinsiyetmz erkek cnım hem untmam burayıda ben takipteym :)

Kizlar cok yorucu bigunun ardndan yrniden sizlere kostum ogluma bisuru ciciler aldim kizima uni baby yenidogan islak havlu unibaby ufaklarindan sampuan bide bebedor isiya dayanikli buyuk boy cam biberon kendimede sadece corap aldim 5li :)) pardesu denedim guzel markali indirimdeydi ama gobus kapanmayinca cesaret edemedim ferace denedim ondada aynisi olunca esimde dedi bayrama iki ucgun kala ayaklanirsin insallah cocuklari birakiriz alcagini alip eve birakirm seni dedi uzun zamandir alisvris yapmadim simdide oyle olunca uzuldugumu anladi bakalim hayirlisi olmazsa oyle yaparim...sedacim evet sik yikamayin diyolar ama inan bebekler yikandikca buyuyolar ve rahatlayip uyuyolar bide yaz olcak sut akcak ustune kuscaklar mecbur yikancaklar 35.haftamiz doldu artk 36ya adim attik :) ama benim mutfak dolaplari koltuklar ve agda isi duruyor sali gunune agda yaptrcm saclarimi boyatcm kas biyik massallah cok fenalar :))..evt kizlar bebek buyudukce sancilarin artiyor bide benimki gibi asagidaysa biran icn cikck saniyosunz..dogum fotografi ne bileyim guzel ama hic konusmadm esim zaten istemez bu arada kizlar temmuz gelmedn temmuz annelerinde dogumlar basladi tarihleri ilk baslarda olanlar patir patir dogurdular oyuzdn eylulde hazirliklarnz bitmis olsn bence :)yildiz kiz gecen agdaci kizi aradim kuafor degistrmis fiyatlari sordum bacaklari 40tl ye aliyoruz dedi ama ben hep 20ye aldiriyodum yoksa beni kaziklicaklarmi kusuda 20tlye dedi sen kuaforsn bilirsn kus iyide bacak pahali geldi yaa..

Hemen o visnelerden bana gonderiyosunnn :)) afiyet olsn cnm kv demde yapmis recel valla eksi eksi iyi oluyor bizde konserve olarak visne suyu yapiyorz kavanozlara hersene sagolsn gorumcem gonderir senin kucuk cocugun var yapamazsn der :)) benimde isime gelir bu sene dicem abla simdi cocuklar ikiye cikiyor lutfen visne sularimi gonder :)) bu arada hamileligim boyunca sadece 3sefer cay ictim oda semaverde oldugu icin normaldede pek cay sevmem ama semaver olunca hosuma gidiyor..bizde bugun avmdeydik cok yorucu ama iyi gecti sanirim bundan sonrada pek cikamam eltimle konustuk kahvaltiya gidesimiz vardi yeni biyer acilms ordanda parka geceriz dedik ama gorumcem gelmis biraz once gordm gidemicez heralde bide unutmadan salkim siyah uzum oluyorya onun suyunuda yapiyorz biz hatta marmelatinida cok besleyici sifali oluyor bebegin olcak kisin bol bol icersin senin sutunden bebisede gecer

Saol. Canm. Hemen yollarım canm ne demek teknoloji ve imkanlar sayesinde 1 gün sonra elinde olur.bile. ☺️ bende aslında çayı çok seviyorum ama sıcaklar başladı başlayalı içemiyorum. Serin bişeyler içesin var hep. Benim doğumda ağustosta inş ben daha biberon emzik şampuan falan hiç bişey almadım. Bugün eşimle beşik almaya gidicez. Ramazanda falan iyice ağırlaşırsın nolur nolmaz diyo 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr ben cok kotuyum..(( dun gece sancidan uyuyamadim sabah ezanindan sonra uyumusum...
Gece doktr aradim teli kapaliydi...bugun aradim izinli ((neyapacam..baska doktr gitmek istemiyorum.
Dungece afedersiniz asiri sekilde ishaldim..10 dk bir sanci geliyordu aglayak gecirdim..
Sher cnm cok pahali baskasina git bacak 20..kollar 15..ozel 15 k.alti 5 tl dir enfazla ...

Ben besik aldim oturma odasina koymak icin yatak odasina oglandan kalan parki koycam besik gercktn kurtarici oluyor benimki beneto besik cok kullanisli bisey netten gir bak istrsn 170e aldm duzcede magazadan..oglandada yonja besik almistim oturma odasina ama pek memnun kalmadim

Oyy kiyamam gecmis olsn fikrimi soyleyim ayni hastanenin baska kadin dogumcusuna git derim mutlaka git ishal zaten insani mahfediyor bide sancilisn ihmal etme

Canım ishale bana tek iyi gelen şey kolanın içine aspirin atıp içmek yArım bardakta olsa öle bi dene istersen hemen kesiyo sancında o yüzdn olmuştur

Oo iyi günlerde kullanın canım ben bi almaya çıkamadm ya sinir oldum eşimi bi elime geçiremiyorm işten artık sinirlendim bugünde gidilmezse valla çıkıp burdan alacam ayy bide haftaları saymayı bıraktım cidden 36 mı olduk biz :)

Evet cnm 35+0 iz bugun itibariyle 35doldu yarin kontrol var yani 36dan gun almaya basladik az kaldi son 20gunum :)) toplu olarak cikacaksan alisvrrise 1gunluk isi var iyi bi liste yap 2gundede yikar yerlestrrsin cantanida hazirlarsn 1hafta icinde hallolur ama daha agirlasmadan hallet cok zor oluyor

Ayy valla az kaldı heyecan bastı :) toplu alacam canım liste hazır gibi bi günlük işi var ama işte bi çıkamadı sinir oldm

Ayy valla az kaldı heyecan bastı :) toplu alacam canım liste hazır gibi bi günlük işi var ama işte bi çıkamadı sinir oldm

Esin ne is yapiyo cnm surekli sehir disindami..tek cikma sakin yorucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…