Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kızlarr napıyosunuz nasl gidiyo hamilelik bebişler nasl :)

Cnm kendi adima iyiyim sadece sicaklar beni halsiz ve yorgun yapiyor...bugun gittik balikli gole ablamla gezdik dolastik biseyler yiyp eve geldik ama baya bir yorulmusum ..carsida bir bayan Allah kolaylik versin bu sicakta dedi amin amin inslh ablacim dedim ....sen nasilsin bebisin yaramazlik yapiyormu :)))) ...dun seher sancilanmis amanim Rabbim bebeklerimizi zaminda ginderir inslh

Aman iyi ol canım bi sıkıntı olmasında iyi haberler duyuyum :) ay o sıcak halsizlik normal bendede var valla sen maşallah iyi gezmişsin ben çok çabuk yoruluyorm az kaldı ama bizde az kaldık :) hayırlısıyla bi doğursaydık ya artık çok daraldm ben geceleri vücudum daralıyo ayaklarm çekiliyo uyuyamıyorm hareketlerim kısıtlandı eski günlerimi çok özledm :) benim bebekte iyi şükür dün kontrol vardı bi sıkıntı çıkmadı nst bağlanan yere yeni doğan getirdiler anneden çıkartıp yıkamışlar hemen üste ısıtıcı var ona yatırdılar çok küçüktü daha lekeliydi onu temizleyip bacaklarına iğne yaptılar giydirdiler bnde izledm görmüş oldm :) seherin sancıları normal artık olur bu haftalarda yalancı sancılar doktor dün banada dedi yatınca bi süre sonra geçiyosa yalancıdır dedi zamanında doğacak inş bebişler :)

Amin cumlemiz insalhhh ...:))) evet bugun baya bir gezdim 12 tane cay bardagi su bardagi aldim sebet felan lazimdi aldim ..Ramazan geliyor ya benim davetler filan inslah kolay gecer ramazn ...cnm normal dogum icin artik aksamlari 1 saat yuru iyi gelir inslah ...az kaldikca insan daha agir oluyor :))) haklisin tabi .....ay neguzel hersey yolundaymis.sevindim indlah hep iyi haberler aliriz yaa ....iyimis gormussun cok guzel bir duyguu :))) yeni bebis girmek duygulu farkli :))) evet yalanci sancilar siklasir :))) inslah cnmmmm

Hı doğru ramazan geliyo ne güzel çok seviyorm ben o atmosferi :) benim koca gideck izmire ben burda kalacam o yüzden davet edemiycm kimseyi bi gün annemlerde bi gün kaynanada olurım aynı yerdeyiz ya artık yemek falan yapmak istemiyorm :) yürümek istiyormda bi başlayamadm annemle başlamayı düşünüyorm ay iyi şükür hepimizinde bebekleri iyi bakalım doğumumuz nasl olacak :) bu arada kaçıncı haftadaydın sen

Kızlar çok fena bi şekilde hemoroit oldum. Oturamıyorum canm yanıyo 😔 hamilelikten diye okudum çarşamba günü kontrolüm var doktorumla paylaşıcam bu durumu sizce bi çözümü var mıdır ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26 haftanin icindeyim cnm...kismet bu yil boylemis demekki :))) hayirlisi bol bol dinlenirsin evet yuruyusu unutma annele yapmm daha iyi olur ..destek olur sana ..inslah hepimizin dogumu kolay olur :))) bakalim.nasil hikayeler cikcak :))))

Ayy cok uzuldum cnm ..gecmis olsun ..inan bilmiyorum.keske bilsem hemn soylerdim dikkat et kendine ...

14haziran 6.27
16haziran 14.97
18haziran 30.54
20haziran 66.97
Kızlar beta hcg değerlerim bunlar sonucum nasıl kızlar yavaş mı ilerliyor bi sorun mu var ki neden az artıyor hala sevinemedim

Saol canm. Napıcağımı bilmiyorum offf 😪😔😣

anladım canım telaş yapmyorum artk :) inş bol olurda bebegme yeterim :) benim dogum ekimde nasipse kurbn bayramında diyo doktr . ekim annelerni mi takip etmem gerek :)

Zamaninda gelsn cnm 37olsa olur birbirimizi takipleyelim yazalim burdan doguma gidiyorz diye
Bizde yarin son son boluya avm ye gitcz hayirlisi bakalim kv dede yanimizda olck sinirlerimi gerer artk bebege biberon alcm miraca yazlik alisveris yapcm hem yoruluyorum hemde kv ile alisveris cok zor oluyor hele kendime bisi almaya kalksam binbir surat ne gerek varmis oluyo allahim nezaman geride kalck bunlar ya kadinin isi gucu yok benle ugrasiyor
Cnm aynen oyle yalanci sancilar ama inan gerck gibi oluyor cok fena agrilar
Aman zaten bosver kimseyi davet etme ben bu sene oruc bile tutamiycam ilk zamanlar hamilelik sonrasi lohusalik zaten tutulmaz

Cnm mutlaka danis doktoruna benimde hemoroit degilde catlak olusmustu anal fissur oldum gecen sene dayandim dayandim artik pes ettiydim yattim ameliyat masasina napimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım telaş yapmyorum artk :) inş bol olurda bebegme yeterim :) benim dogum ekimde nasipse kurbn bayramında diyo doktr . ekim annelerni mi takip etmem gerek :)

Evet cnm ekime denk geliyosa ekim annelerini takip ediceksin ay 4ayin kalmis massallah kizmiydi erkekmiydi buarada ekim annelerini takip edip bizi unutma

Benim dogum yaptgm hastanedede ozel odada yapiyolar bebek dogunca bakimi allah izin verirse ben ameliyathanede merhaba dicem kizima opup koklycam sonrasindada babasi abisi ananesi aile fertleri yikanirken tartilirken ustu giyinirken faln gorucekler camin arkasinda süslü kizim benim miracta cameraya cekmediler hatta cocugumu orda bile beklememisler ustu giyinmis farkettiklerinde dedim ben doguma gidince neden direk orda beklemedinz muhabbet zamanimi falan diye cok kizmistim ama simdi akillandilar mutlaka cameraya cekcekler bende izlicem :)) ayyy seda kiz 35 haftalik oluyorz son 21 gun :)) az kaldi saglikla gelsin yumurcaklar

Kizlar ramazan geldi malum oruc isini nasil yapacaksinz ben zaten ilk 15gun hamile sonrasi lohusa olcam esim tutma diyor dktrda buyuk ihtimal oyle dicek zaten pek kendimede guvenemiyorum tutamam diye tahmin ediyorum rabbim affetsin borcumu oderim sonrasinda..bide oruc konusunda doktorlariniza danisin uzun sure aclik bebegi olumsuz yonde etkiliyomus :)

Canım iyi ilerliyo bence ilerlememesi kötü artış oluyo sonuçta içini rahat tut

Hım sanada az kalmış :) başlayalım yürüyüşe artık yavaştan :) ayy doğumu çok merak ediyorm inş hepimizde söleriz çok kolay oldu diye :)

Evet canım özelde öle sen genel anestesimi olacan bide ya o çekim işini bende düşünüyoem bizimkler yapmaz seninkiler gibi güvenemem doğum fotoğrafçısı diyorm ama benimki neymiş doğuma sokmazmiş olurmuymuymuş öle şey falan bende dedim çıkınca zaten sorun olmaz çekilir :)
Ayyy sus öle deme valla sen deyince iyice heyecanlandm ay çok korkuyorm nasl geçecek doğum diye :)

Yok canım olurmu hamilelikte heleki bu sıcakta tutulmaz bebeğe yazk kışın olsa tutulur günler kısada artık seneye inş kışın tutar öderiz borcumuzu :)

Cnm bende ekimde dogum yapacam kismetse 2 ekim dedi doktr ...ama sonrada olabilir oncede :))) ekim ve eylul annelerini takip ediyorum ben ama cogunlukla ekim annelerindeyim ....:)))

Sizin ordaki ozel hastaneler daha kapsamli ..burda ozel olmasina ragmen boyle ozenli degiller mesala yikamazlar giydirmezler..hafif bir temizliyip getiriyolar biz giydiyoruz gecen yengem dogum yapti ...bana getirdiler heycandan giydiriremedim bakici bayan saolsun yardim etti :))))) offff bakakim benim dogum nasil olcak :)))
Ramazanda ilk gun tutayim olursa hep tutarim dedim ama dediginiz gibi doktr sorcam ... kismet ama tutamam gibi bende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…