Hic sorma bende gecen koltuklari ittrdm yerini degistrdm tvninde yerini degistrdm ay bi soylendi bi soylendi sacma sapan isler yapiyosun cocuga bisi olcak sana olcak neden boyle yapiyosn falan pesine 10gun sonra diyoki sen bu tvyi koltuklari ayni yere koy balkondan rahat izlerz dedim bidunya firca attin simdi noldu ben hicte degistiremem kalk degistir dusa giriyorm ben dusa girdm baktim viledayi supurgeyi almis esyalarin yerini degistrms supurmus silmis heryeri miraclada kavga etmis cocuk odasinda hickira hickira agliyo noldu dedim cocuk onu rahat birakmiyomus ee dedim aksama kadar biz boyleyiz idare ediceksin..k.cim is yemedi cocuktan cikardm hirsimi demiyoda..koltuklari makinayla ben yikicam dedi yika dedim sen yika dedi ama yemezler eli mahkum yikiycak halilari yika dedim yedekleri ser dedi oyle bi dunya yok yikiycak halilari...inan bazen cok anlayisli bazende okadar anlayissiz oluyolarki sanki ayni kisi degiller uzulme kuzum sen hepimiz yasiyorz aynilarini sikinti yapma kendine aglama uzme kuzularinda uzulmesin hem karnindaki hem yanindaki az az yap isini olmadi son zamanda birini cagirirsn yanina hem bidaha oyle cam fln silme brnim evim giris kat siliyorm ama yuksek olsa asla silmemBitirdim cnm ama bende bittim hem sicak hem sinir oldum
(( dun esim beni sinir etti
Keske karadenizde yasaydim valla oralar serinmis :)....
Dun esimle tartistimm..okadar is yaptim cnm cikti gelmis beyefendi bana demezmi bu sandigida kaldirsaydin diye :)))) vee sandik bosken bile agir onu bana dince bir sinir oldum yaa ..insan esine derki sen delirdinmi 5. Katta oturuyoruz camlari nasil sildin niye sildin ya bisey oolsaydi demesini beklerlerken bu cvp beni sinir etti..tabiki yapacan diyor benmi yapacam kim yapacak sen yapacan dedi :)))) dun sabaha kadar agladim agladigimim icinde
sinir oldum...sonra bana sen cok duygusalllasmissin diyor dier hamileleiginde boyle deildin diyor yani bennhaksizmiyim cokmu gereksiz seyler dusunuyorum anlamadim ben siz bisey anladinizmi yani burda sacmalayan benmiyim bosunami bu dusuncelerim galiba ben ..neyse iste boyle ozur dilerim basinizi agrittim
Massallah cnm aynen oyle allah yardimcn olsn sicakta benimkide 28temmuz sezryan ya erken aliniyo 2hafta once ama gun almadik 15temmuz olabilir30 haftaya girdik canm. Erken olmazsa 28 ağustosta bekliyoruz canm. Sıcakları hep çekicem maalesef 😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok kilo almadim cnm daha dogrusu bulanti kusmadan 6kilo verdim ilk 5ay simdi toplamda 11kilo heralde 46kilodan 57 oldm 52yle hamile kalmistim 6kilo verdiydm ama karnim one dogru cok uzadi resmen onde cok kucuk degil yani bide boyum kisa koltugu biraz yanastirnca direksiyonla bayagi bi samimi oluyoruz :)) zaten normaldede yasak oluyo trafik kurallarina gore sonayda hayirlisi artik :)Kac kilo aldin gobusun byukmu ben hala araba kullaniyorum cok sukur.dogurana kadar kullanirim herhalde:))arabasiz gercekten cok zor helede arabaya alisik olana izdirap.oldukca ince giyin sicakta cikma aksamustu al randevunu yada sabah erken .
çok az kalmış canım allah sana hayrlı ve kolay dogum versin inş saglıkli bi şekilde alırsn kucagna allahn izniyle :) benim daha çok war ve acayip meraktaym biyandan nasıl oluck diye :):)
Hic sorma bende gecen koltuklari ittrdm yerini degistrdm tvninde yerini degistrdm ay bi soylendi bi soylendi sacma sapan isler yapiyosun cocuga bisi olcak sana olcak neden boyle yapiyosn falan pesine 10gun sonra diyoki sen bu tvyi koltuklari ayni yere koy balkondan rahat izlerz dedim bidunya firca attin simdi noldu ben hicte degistiremem kalk degistir dusa giriyorm ben dusa girdm baktim viledayi supurgeyi almis esyalarin yerini degistrms supurmus silmis heryeri miraclada kavga etmis cocuk odasinda hickira hickira agliyo noldu dedim cocuk onu rahat birakmiyomus ee dedim aksama kadar biz boyleyiz idare ediceksin..k.cim is yemedi cocuktan cikardm hirsimi demiyoda..koltuklari makinayla ben yikicam dedi yika dedim sen yika dedi ama yemezler eli mahkum yikiycak halilari yika dedim yedekleri ser dedi oyle bi dunya yok yikiycak halilari...inan bazen cok anlayisli bazende okadar anlayissiz oluyolarki sanki ayni kisi degiller uzulme kuzum sen hepimiz yasiyorz aynilarini sikinti yapma kendine aglama uzme kuzularinda uzulmesin hem karnindaki hem yanindaki az az yap isini olmadi son zamanda birini cagirirsn yanina hem bidaha oyle cam fln silme brnim evim giris kat siliyorm ama yuksek olsa asla silmem
Massallah cnm aynen oyle allah yardimcn olsn sicakta benimkide 28temmuz sezryan ya erken aliniyo 2hafta once ama gun almadik 15temmuz olabilir
Cok kilo almadim cnm daha dogrusu bulanti kusmadan 6kilo verdim ilk 5ay simdi toplamda 11kilo heralde 46kilodan 57 oldm 52yle hamile kalmistim 6kilo verdiydm ama karnim one dogru cok uzadi resmen onde cok kucuk degil yani bide boyum kisa koltugu biraz yanastirnca direksiyonla bayagi bi samimi oluyoruz :)) zaten normaldede yasak oluyo trafik kurallarina gore sonayda hayirlisi artik :)
Hayirlisi olsn bende merak ediyorm kizim nasil olcak banami abisinemi babayami benziycek kac kilo dogcak daha cok oglumun tepkisini merak ediyorum surekli eli karnimda daha dun annemizn sarkisini soyluyor bide bazen kizinca bana bak eslem mira yi doverim hee diyor :) hadi dov diyorum ama aglar yaaa diyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Karnim cok buyumezse ben dogurana kadar kullanicam:)
Hic sorma bende gecen koltuklari ittrdm yerini degistrdm tvninde yerini degistrdm ay bi soylendi bi soylendi sacma sapan isler yapiyosun cocuga bisi olcak sana olcak neden boyle yapiyosn falan pesine 10gun sonra diyoki sen bu tvyi koltuklari ayni yere koy balkondan rahat izlerz dedim bidunya firca attin simdi noldu ben hicte degistiremem kalk degistir dusa giriyorm ben dusa girdm baktim viledayi supurgeyi almis esyalarin yerini degistrms supurmus silmis heryeri miraclada kavga etmis cocuk odasinda hickira hickira agliyo noldu dedim cocuk onu rahat birakmiyomus ee dedim aksama kadar biz boyleyiz idare ediceksin..k.cim is yemedi cocuktan cikardm hirsimi demiyoda..koltuklari makinayla ben yikicam dedi yika dedim sen yika dedi ama yemezler eli mahkum yikiycak halilari yika dedim yedekleri ser dedi oyle bi dunya yok yikiycak halilari...inan bazen cok anlayisli bazende okadar anlayissiz oluyolarki sanki ayni kisi degiller uzulme kuzum sen hepimiz yasiyorz aynilarini sikinti yapma kendine aglama uzme kuzularinda uzulmesin hem karnindaki hem yanindaki az az yap isini olmadi son zamanda birini cagirirsn yanina hem bidaha oyle cam fln silme brnim evim giris kat siliyorm ama yuksek olsa asla silmem
Evet cnm ya bazen cok anlayisli bazen hic anlayis yok ...hatirladikca basim agriyor :) ablamda var yanimda belli etmek istemiyorum ama cok uzuldum ..birdaha cam felan silmm zaten ...komsu bile bana diyor delirdim silme ..amanya haklisin cocugumuda uzdum bebisimide kendimide ..erkekleri aanlamak cok zor bazen
Hemde coook zorr diyorumki bazen seni taniyamiyorum okadar farkli tepkilr veriyosunki ben hep ayniyim diyor farkinda bile degil bizde dun aksam ufak capli bi tartisma yasadik cocuk bahcede oynuyodu bende o gelmeden yemek masasini hazirladim yemek sicak gelince hemen otururz dedim neyse baya gec geldi miracta eve girmedi bende zorla kandirdm disarda ellerini ayaklarini yikadim tek yuzunu yikamadim zorla oturttum sofraya tutturms cocugun yuzunu yika ya diyorum yesin yikarim agliycak simdi zaten zorla oturtmusum sofraya diyorum ama yoook israrla cocugun yuzunu yika zaten saat 8bucuk olmus acliktan olmusum kendide oturmus yemek yiyor bana emir veriyi bende sinirlendim o bana ben ona soylendm sonrada bisi yokmus gibi hatunum ben caminin yanina cikiyorum diyor hic yuz vermedim naparsan yap dedim
Gunaydin kizlar.....nasilsiniz anneler ve anne adaylari :)
Gunaydin kizlar.....nasilsiniz anneler ve anne adaylari :)
Simdiden sana alistirma yapiyor annecim ben gelirsem alis diyor uykusuzluga :)))) iyi yaptin cnm degisiklik guzel mirac icinde iyi olmustur parka gitmek ..cocuklar cok mutlu oluyorlar :))) Rabbim kabul etsin ne guzel..... ben simdiden kilamiyorum namazi gozume geliyor abdest almak Rabbim beni affetsin ...sanada masllahGnydn cnm evdeym kshvalti yapiyorm sabaha kadar benim kiz kaburgama kafasini dayamis canim cikti acidan uyuyamadim gece hic sabah esim ise gittkten sonra uyumusum 45dk once uyandim :)) dun aksam eltimle cocuklari aldik carsiya parka fln gittik bisiler yedik cokta kalmadik ama nedense bacaklarim agriyo bi gorsen felakettim sonrada oglusla dus aldik yatsiyi kildik yattik frlaket uykum var ama iste kiz uyutmadiki
Ben bugün kendimi ödüllendirdim ve eşimle beraber günü birlik deniz keyfi yapıyoruz 🏊😊
Sagol cnm amin..kiz bende cok sinir oluyorum kendime allahin gucune gitmesin ama arada namaz isini bende birakiyorm insallah duzelirz dogmdan sonra eskiden bir rekat kacirmazdm simdi bazen hic kilasim olmuyorSimdiden sana alistirma yapiyor annecim ben gelirsem alis diyor uykusuzluga :)))) iyi yaptin cnm degisiklik guzel mirac icinde iyi olmustur parka gitmek ..cocuklar cok mutlu oluyorlar :))) Rabbim kabul etsin ne guzel..... ben simdiden kilamiyorum namazi gozume geliyor abdest almak Rabbim beni affetsin ...sanada masllahnamaz insanin icini ferahlatiyor
O0o0 cok guzel Benim yerimede yuzz ..:))
Ben bugün kendimi ödüllendirdim ve eşimle beraber günü birlik deniz keyfi yapıyoruz 🏊😊
Sagol cnm amin..kiz bende cok sinir oluyorum kendime allahin gucune gitmesin ama arada namaz isini bende birakiyorm insallah duzelirz dogmdan sonra eskiden bir rekat kacirmazdm simdi bazen hic kilasim olmuyor
Betulcum ohh benim yerimede yuz bizde gecen pazar abant keyfi yaptik ailecek ama okdar yorulmusumki anlatamam bu arada nerde oturuyosun
Yüzmeyi çok seven biri olarak hepinizin yerine yüzücem kızlar 😎☺️🏊istanbulda oturuyorum canm
Su kocami bi guzel sopayla dovesim var bu aralar k.ci cok kalkmis durumda neyine kalkiyosa artik evdeki karisina bile hava yapiyo benim sana ihtiyacim yok param evim arabam var gibisinden ama az kaldi haddini bildircem arada kiskanclik yapiom nerdesn napiyosn sakin beni aldatma fln diyorum isim gucum olmaz oyle seylerle diyo hem yapsam yapardm her imkanim var fln diyo acayip sinir oluyorm bende dedimki sen yap bende kendime yeni koca bulurum senden daha yakisikli daha zayif daha cok degrr veren ben oyle deyince sinir oluyo :)) allahim bakarmisinz benim hormonlar sapitti hem adami sucluyom hemde yeni koca ariycam diyom :))
Selam.benim de denize cok gidesim var yaa
A.s evet soylr bir alanyaya gitsem sahile denize gircem ohhhh ne guzel olur...bu sene tatil yapasim ama tatile nasil gitcem esimi nasil kandiricam :)))
Adam bu yil tatil yok diyor nolamaz nayirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?