Alanyaya benimde gidesim var yaa. Balayına gittiğim adenya oteli istiyoruuuummm 😪 seneye artık bebişimle giderim heralde...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma bu hormonlariii :)))) birde eslerimizin sacmalamakari yokmu insani deli ediyor sende her imkan var olabilir bizdede ver alla alla esimle tartisiriz ufaktan laf atar bak dikkat et suriyeliler cogalmis (buarada urfada suriyeliler aldi basini gidiyor ve acaaayip bakimli ve guzeller ) hemen lafa atlayip evet yaaa erkekleride yakisikli dememle beni kovalamasi bir oluyor...:))))
Alanyaya benimde gidesim var yaa. Balayına gittiğim adenya oteli istiyoruuuummm 😪 seneye artık bebişimle giderim heralde...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esimin memleketi manavgata yakin.bayramda ordayiz.bayram sonrasi da bikac gun kacabiliriz ama ozaman 33.haftada olucam,e iki cocuk var nasil olur bilmyrm.gorumcem gelirse belki olur .A.s evet soylr bir alanyaya gitsem sahile denize gircem ohhhh ne guzel olur...bu sene tatil yapasim ama tatile nasil gitcem esimi nasil kandiricam :)))
Adam bu yil tatil yok diyor nolamaz nayirrrrr
Hahaha :)) yildz dikkat etmk lazim adamlara :)) bizim burdada cok var suriyeli ve universiteli kizlar kayniyo insanin icine kurt dusuyo bide karnim burnumda nerdeyse 3aydirda biz yaslandk tik yok yasakta geldi :)) kizlarr cok uzak degilmi yaa alanya valla ben yarim saat otemdeki akcakocaya zor gidiyorm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanslisin ozman gitmisken benide ativer derdim de alanyaya yolunuz ters duserEsimin memleketi manavgata yakin.bayramda ordayiz.bayram sonrasi da bikac gun kacabiliriz ama ozaman 33.haftada olucam,e iki cocuk var nasil olur bilmyrm.gorumcem gelirse belki olur .
Gorumcem bir alem.3.cocugumuz olunca soka girdi.halbuki kendinin de yeni cocugu oldu,onun da 3,cocugu ve 10yil sonra yapti.neyse zaten bizi herzaman cok kiskanir.simdi 3.olunca da ben bakmaya cesaretliyim helede ikizlere tek bakiyorum hem calisiyorumya ,bunu bile kiskandi,3.haberinden sonra bi afra tafralara girdi filan.neyse biliyorum huyunu umursamiyorum.kendisi kilolu ama kendini balik etli goren biri,ben de normalde cok zayifim cok herim kilo almam,ikizleri 20kiloyla dogirdjm iki haftada hepsi yok oldu invecik oldum onu bile kiskandi,kendisi bu gebeliginde 30kilo alip bogazini tutmayip1yil gecmesine ragmen bogazini tutamadgndan bi 7-8kilosu kalmis zaten kilolu iyice sismis,simdi de ins.bu sefer kilo alir bu gelin umuduyla bana soruyo kilo aldinmi siskolastinmi diye:)) cok kilo almis olsam zil takip oynayacak:)gobegimin resmini gonderdim yok az kilo aldim al gobegim dedim soka ugradi daha cevap yok optum bebisleri gorusuruz yazmis:))resmi isteyen oydu ,yapimi biliyo kasiniyo.hem hersey kilomu ,ben hic dile getirmem bile basit seyler bunlar ama kendine guveni olmayinca boyle sacma seylere kafa takiyo gorumcecigim:))daha kac gun arayip sormaz bu sokla:))sadece gulumsuyorum ne yapayim..
ben de sakin yeri severim .sideye gideriz zaten uzaga acilamayiz.aman depresyona girer simdi :) ne yapayim kilo vermek icin cabala.yrm cok da yerim ama yapim bu kesememya kendimi:)) verirsin canim merak etme vermesen de canin sagolsun hersey kilomu yaaSanslisin ozman gitmisken benide ativer derdim de alanyaya yolunuz ters dusercok fazla sesiz sakin yerleri sevmiyorum ben :) oyuzden kemere gidip ayni gun birdaha geri donduk alanyaya haa gec oldugu icinde bir gece belekte kalmistik ama yine alanya gibi guzel degildi :)
Kiz yazik gorumcene :))) kadin bir umutla sormus sana ..
Belki geceleri uyumuyordur da :))) amannnn yaaa eltim de bana cok kilo almissin dedi eee veririn dedm ilk de nasil verdiysem himm dedi ama bunda nadil vercemki :))) inslah veririm ya veririm veririm
Kiz bizde 15 gundur baci kardes gibiyizbizde yasak ta yok gelde kurt dusmesin insanin icine :)))) ve benim esimde bakimli insalari cok sever :))) ee bende buaralar bakim yok hem sicak hem halsizlik...elimde olsa o nereye gitse bende gitcemde eee iste neyapayim ki gidemiyorum. Dun gitmis cok guzel gomlek kot alis ee bide tras olmazmi anammmm anammmm :))))) alanya bize cok uzak mersin yakin ama mersini sevmiyorum :)
ben de sakin yeri severim .sideye gideriz zaten uzaga acilamayiz.aman depresyona girer simdi :) ne yapayim kilo vermek icin cabala.yrm cok da yerim ama yapim bu kesememya kendimi:)) verirsin canim merak etme vermesen de canin sagolsun hersey kilomu yaa
Evet side sakin bir yer denizide guzel ...bazi insanlar cok kaprisli olurlar ..guzel bisey deil aslindaa..helede insanin gorumcesi veya eltisi kv kiskanc olmamasi kazim dedigin gibi senlik bisey yok :))) o bunu istemis
Korkmayin ya biz ikizlerde 3,aydan sonra yasakti lohusalik da var 10ay kardes gibiydik ama umursamadim esim de tam tersine ustume cok dustu.yapacak olan herzaman yapar hem pesindemi gezicem benden degil Allahtan korkarak yap.asin.yaparsada hesabini Allaha verir ben bunu yuzunede soyluyrm
Amannn yyaa gidenin yol onunde ...desemde inanmaazaten yapan nir insan hamileye guzele.cirkine.bakmaz bence
Ama.iste hormanlar varya.hormonlarbende yuzune neler soyluyorum bilsen :)
ben kocasının peşinde gezicek biri değilim ,çok peşinde gezince daha çok olacağı varsa oluyor , rahat kafam yani , beni kaybedecek insan düşünsün gerisini, 3 çocuğunun anasıyım alimallah ,beni aldatacaksa keyfi bilir ,bu onun hatası olur ,biz niye derdine düşeceğiz de ,hep niye biz kaybetme korkusu yaşayalım ,onlar yaşasın bence,umursamaz olunca daha çok kıymet veriyorlar bakma sen ,başına binsen hiç kıymetin olmaz :))
Eki Görüntüle 1162385 arkadaşlarr bu teste göre hamile miyimm 3 gün geçti adetimm güzel haberler verin bana
Azicik bile silik cikiyorsa bu iyidir..Hamilesin bence..
Benimde hep silik cikmisti bi tam sevinememistim evde yaptigim testlerde..
Bence git direk kan testi yaptir canim..
kocişim gelince gitcez canımm inş hamileyimdirrr haber verrmm tşk edermmm :)
Eki Görüntüle 1162385 arkadaşlarr bu teste göre hamile miyimm 3 gün geçti adetimm güzel haberler verin bana
slm bayanlar 24 +2 haftalık hamileyim geçen akşam duşa girmiştm göğsümdn süt geldı damla halinde dha snraki gün bktm gelmedi öyle ama göğus ucu beyazlı sanırm braz akır kuruyor ama bna göre çok erken gbi sizce normal mi bunu yaşayan oldumu bide bu durumu doktruma söylemelimiym .
beni bu knuda aydınlattgnız içn sagolun :) daha erken diye düşnmüştm oyuzdn endişelenmiştim dogrusu ilk bebiş olunca tecrbesiz oluyo insan bu konularda :)Buyuk ihtimalle normal diyecek :)
Ilik su kanallari acar bu yuzden gelmistir..
Gogus ucunda kalan azcik beyazliklarda oluyor bende de olmustu..
Kizim 40 gunluk buarada..
Hamilelikte en son olan tek sey dogum geri kalan hersey basindan beri gelismeye basliyor erken degil :)
beni bu knuda aydınlattgnız içn sagolun :) daha erken diye düşnmüştm oyuzdn endişelenmiştim dogrusu ilk bebiş olunca tecrbesiz oluyo insan bu konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?