Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Esin ne is yapiyo cnm surekli sehir disindami..tek cikma sakin yorucu olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim mütahit yok şu an bırda ama yoğun oluyo bi kaç haftaya izmire gideck oradan aldı işi yok tek çıkmamda annemle falan giderim burdsn alırsam gün gün alırım bir günde almam zaten

Gece ruyamda dogum yapmisim bebisi emziremiyodum emmiyodu suslu kizim ayni abisine benziyodu tombalak bi kizceydi benimde sezeryan yerim cok aciyoduki iki buklumdum resmen gerck gibiydi sabaha kadar ayni ruyayi gordm biraz korkmusum acikcasi

Eşim mütahit yok şu an bırda ama yoğun oluyo bi kaç haftaya izmire gideck oradan aldı işi yok tek çıkmamda annemle falan giderim burdsn alırsam gün gün alırım bir günde almam zaten

Aman cok zor oluyor sehir disina ciktiklarinda benimkide yarin gidecek bende anneme gecicem son son gideyim daha gidemem sicaklarda hem miraci birakip kuafore gitcm..ankaranin tam neresindeydin

Aynen ya zor olacak benim için nasl alışacaksam benim annem burda ya gitmeme gerek yok :) kalır yanımda biz ankarada değiliz ankaraya 40 dkka falan kırıkkaledeyiz

Ayy valla az kaldı heyecan bastı :) toplu alacam canım liste hazır gibi bi günlük işi var ama işte bi çıkamadı sinir oldm

ay cnım insana heycan basıyo gerçekten :) biz 25 haftamıza grdik benim ble heycn tavan yaptı diyeblrm :) daha erken ama eksklerm war diye telaş yapyorum daha bir sürü alcklarm war :))

Kızlar beşiğimizi aldık 1 haftaiçinde getirip kurucaklarmış. Kurulunca fotoğraf atarım inş ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay cnım insana heycan basıyo gerçekten :) biz 25 haftamıza grdik benim ble heycn tavan yaptı diyeblrm :) daha erken ama eksklerm war diye telaş yapyorum daha bir sürü alcklarm war :))

Aynen öle canım streste çok fazla bende sinirde :) alırsın daha var senin liste yap sırayla al

İyi günlerde sağlıklıca yatsın bebeğiniz :) nasıl bi beşik aldın ben daha karar veremedimde :)

Amin canm çok teşkkr ederim ☺️ beyaz mobilya 4 çekmeceli. Önü asansörlü bi model aldık. Ölçülerimizde 60/120

Amin canm çok teşkkr ederim ☺️ beyaz mobilya 4 çekmeceli. Önü asansörlü bi model aldık. Ölçülerimizde 60/120

Hım anladm bende ondan alıyım diyorım ama odada o duracak yatak odaısnda ne olacak ilk bi 7 ay falan yanımda olması lazm ya o yüzden kararsızım ben

Son düzenleme:
Kızlar beşiğimizi aldık 1 haftaiçinde getirip kurucaklarmış. Kurulunca fotoğraf atarım inş ☺️

Aynen öle canım streste çok fazla bende sinirde :) alırsın daha var senin liste yap sırayla al

Aynen nerefoncum streste sinirde bende asiri fazla dogum yanastkca korkuyorm sicaklarda cabasi betulcum gule gule kullanin rabbim hayirlisiyla bebegini besigine yatirdign gunude gosterir insallah :))

Of hiç sorma geçmiyo bi türlü sebepli sebepsiz yere ayy ruhum daraldı biran önce doğurmak istiyorm hayırlısıyla ama daha var

Kizima patik yaptm minicik ama daha bitmedi ustune fiyonk yapicam babet gibi durcak ayaginda aynisindan benimde var anali kizli giycz :))

Eklentiler

• $1403539685239.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 40
betulcum gule gule kullanin rabbim hayirlisiyla bebegini besigine yatirdign gunude gosterir insallah :))

Saol canm teşkkr ederim. ☺️ kızlar bide biberon ve emzik markası olarak ne önerirsiniz??

Kizima patik yaptm minicik ama daha bitmedi ustune fiyonk yapicam babet gibi durcak ayaginda aynisindan benimde var anali kizli giycz :))

Patikler harika. Çok tatlıııııı. 😍 Rabbim hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin inş 👶

Patikler harika. Çok tatlıııııı. 😍 Rabbim hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin inş 👶

Saol canm teşkkr ederim. ☺️ kızlar bide biberon ve emzik markası olarak ne önerirsiniz??

Tsk ederz cnm daha ustune fiyonk yapicam teyzesi :) oglumda nuk marka kullandim biberon emzik buyuyuncede bebedor yuksek isiya dayanikli cam biberon aldm emzikte valla ne bulursam verdim buyuyunce zarari olmuyo diye zaten cabuk ayirdm emzikten suandada kizima emzik nuk biberonda abisinin biberonunun pembesini aldm abisi kiskanmasin diye bebedor uygun fiyatli ve cok dayanikli oluyor ama iki cesit var dikkat et alirken yuksek isiya dayanikli yazcak ustunde tavsiye ederim.kucuk biberonumuz var diye almadim gogus pompamda vardi

Bilgiler için teşkkrler. Bez, biberon, emzik, şampuan bu tarz ihtiyaçlarımız kaldı sadece. Onlarıda en kısa zamanda alırsam bi tek aldığım kıyafet ve nevresimleri yıkayıp ütülemek kalıyo. ☺️

Bez huggies 3-6kg aldm sampuan unibaby aldm en kucuklerinden bide unibaby yeni dogan islak havlu cok iyi sampuani kucuk al bence belki kuru ciltli bi bebek olursa baska sampuan almk gerekiyor oglumda mustela kullandim gecen dktr baska bi sampuanla degistrdi ayni kusmuk gibi kokuyo johnsons baby sakin alma goz yakiyor bezde huggies yada primadan sasma derim nacizane fikrim :)

Tüm tavsiyelerini dikkate alıcam canm. Karşımda kocamn bi tecrübesin 👍☺️ bide Herşeyin yeri heycanı çok ayrı çok güzel ama. Artık gerçekten bebişime kavuşmak istiyorum beeenn 👶😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…