Esin ne is yapiyo cnm surekli sehir disindami..tek cikma sakin yorucu olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşim mütahit yok şu an bırda ama yoğun oluyo bi kaç haftaya izmire gideck oradan aldı işiyok tek çıkmamda annemle falan giderim burdsn alırsam gün gün alırım bir günde almam zaten
Aman cok zor oluyor sehir disina ciktiklarinda benimkide yarin gidecek bende anneme gecicem son son gideyim daha gidemem sicaklarda hem miraci birakip kuafore gitcm..ankaranin tam neresindeydin
Ayy valla az kaldı heyecan bastı :) toplu alacam canım liste hazır gibi bi günlük işi var ama işte bi çıkamadı sinir oldm
ay cnım insana heycan basıyo gerçekten :) biz 25 haftamıza grdik benim ble heycn tavan yaptı diyeblrm :) daha erken ama eksklerm war diye telaş yapyorum daha bir sürü alcklarm war :))
Kızlar beşiğimizi aldık 1 haftaiçinde getirip kurucaklarmış. Kurulunca fotoğraf atarım inş ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi günlerde sağlıklıca yatsın bebeğiniz :) nasıl bi beşik aldın ben daha karar veremedimde :)
Hım anladm bende ondan alıyım diyorım ama odada o duracak yatak odaısnda ne olacak ilk bi 7 ay falan yanımda olması lazm ya o yüzden kararsızım benAmin canm çok teşkkr ederim ☺️ beyaz mobilya 4 çekmeceli. Önü asansörlü bi model aldık. Ölçülerimizde 60/120
Kızlar beşiğimizi aldık 1 haftaiçinde getirip kurucaklarmış. Kurulunca fotoğraf atarım inş ☺️
Amin canm çok teşkkr ederim ☺️ beyaz mobilya 4 çekmeceli. Önü asansörlü bi model aldık. Ölçülerimizde 60/120
Aynen öle canım streste çok fazla bende sinirde :) alırsın daha var senin liste yap sırayla al
Aynen nerefoncum streste sinirde bende asiri fazla dogum yanastkca korkuyorm sicaklarda cabasi betulcum gule gule kullanin rabbim hayirlisiyla bebegini besigine yatirdign gunude gosterir insallah :))
betulcum gule gule kullanin rabbim hayirlisiyla bebegini besigine yatirdign gunude gosterir insallah :))
Kizima patik yaptm minicik ama daha bitmedi ustune fiyonk yapicam babet gibi durcak ayaginda aynisindan benimde var anali kizli giycz :))
Patikler harika. Çok tatlıııııı. 😍 Rabbim hayırlı günlerde giymeyi nasip etsin inş 👶
Saol canm teşkkr ederim. ☺️ kızlar bide biberon ve emzik markası olarak ne önerirsiniz??
Tsk ederz cnm daha ustune fiyonk yapicam teyzesi :) oglumda nuk marka kullandim biberon emzik buyuyuncede bebedor yuksek isiya dayanikli cam biberon aldm emzikte valla ne bulursam verdim buyuyunce zarari olmuyo diye zaten cabuk ayirdm emzikten suandada kizima emzik nuk biberonda abisinin biberonunun pembesini aldm abisi kiskanmasin diye bebedor uygun fiyatli ve cok dayanikli oluyor ama iki cesit var dikkat et alirken yuksek isiya dayanikli yazcak ustunde tavsiye ederim.kucuk biberonumuz var diye almadim gogus pompamda vardi
Bilgiler için teşkkrler. Bez, biberon, emzik, şampuan bu tarz ihtiyaçlarımız kaldı sadece. Onlarıda en kısa zamanda alırsam bi tek aldığım kıyafet ve nevresimleri yıkayıp ütülemek kalıyo. ☺️
Aynen öle canım streste çok fazla bende sinirde :) alırsın daha var senin liste yap sırayla al
Bez huggies 3-6kg aldm sampuan unibaby aldm en kucuklerinden bide unibaby yeni dogan islak havlu cok iyi sampuani kucuk al bence belki kuru ciltli bi bebek olursa baska sampuan almk gerekiyor oglumda mustela kullandim gecen dktr baska bi sampuanla degistrdi ayni kusmuk gibi kokuyojohnsons baby sakin alma goz yakiyor bezde huggies yada primadan sasma derim nacizane fikrim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?