Gunaydiiinnn tatli hamisler :)
Gunaydin datlu anne :)))
Kizlarrr cok sukur bugun iyiyim...dun bir guzel serum yedim igne de iyince iyilestim :) dun cok kotu oldum ogleden sonra tekrar sancikandim dr gittim yatis verdi ama kalmadim..6 sssat kaldiktan sinra evime geldim hafif yorgunluk vardi sukur bugun kalmadi..kendinize iyi bakin ben yedigim birseyden etkilenmisim :))))))
Bilgiler için teşkkrler. Bez, biberon, emzik, şampuan bu tarz ihtiyaçlarımız kaldı sadece. Onlarıda en kısa zamanda alırsam bi tek aldığım kıyafet ve nevresimleri yıkayıp ütülemek kalıyo. ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrr cok sukur bugun iyiyim...dun bir guzel serum yedim igne de iyince iyilestim :) dun cok kotu oldum ogleden sonra tekrar sancikandim dr gittim yatis verdi ama kalmadim..6 sssat kaldiktan sinra evime geldim hafif yorgunluk vardi sukur bugun kalmadi..kendinize iyi bakin ben yedigim birseyden etkilenmisim :))))))
:82:
Sezeni severken catla anneannesi catla benim kizim senin kizindan guzel diyorum :)))
Gecmis olsuunn..
Aman biraz daha dikkat artik bu havalarda herseye..
Iste en uzun is o,bir o kadar da zevkli :)))
Bez bende primayi onerebilirim cok memnun kaldim bi sorun yasamadik pisik vs..
Gunaydiiinnn tatli hamisler :)
Tüm tavsiyelerini dikkate alıcam canm. Karşımda kocamn bi tecrübesin 👍☺️ bide Herşeyin yeri heycanı çok ayrı çok güzel ama. Artık gerçekten bebişime kavuşmak istiyorum beeenn 👶😍
Gunaydin datlu anne :)))
Sezeni severken catla anneannesi catla benim kizim senin kizindan guzel diyorum :)))
Gecmis olsuunn..
Prima iyidir çevremdekilerde onu önerdi. Prima alıcam inş 👍
:)))))) cok guzelmis yaaa Rabbim saglik sihhat veesin bir omur boyu
Gecmis olsuunn..
Saol cnm ..evet daha dikkat etmem lazim..
Geçmiş olsun canııııımmm 💐☺️ kendine çok dikkat et. Ben bol hareketli bi gece geçirdim. Hiç bu kadar büyük hareketler yapmamıştı bebişim. Resmen ayağı belli oldu çok güzeldi eşimle ben uzun bi süre gözümüzü kırpmadan bebişimizin hareketlerini izledik 😍
Tunaydn kizlar nst den geldik eve sancimz az bisi cikti ama normal dedi suan icin cok guzelmis usg ye sokmadi bende gecen hafta girdigim icin bisi demedim haftaya insallah
... noroloji ye sevk ettiydi gecen gidememistim mutlaka git dedi hersey yolunda simdilik yildizim dun merak ettim seni cnm iyi olmana sevindim dikkat et kendine ishal kusma salgini var plojom sezenin resmini yuklesende dunya guzeli kizini gorsek belki benim kizda sezen ablasina benzer :) buarada hastanede kiz cocugu grdm 3aylikmis massallah hediye paketi gibiydi okadar guzel suslemislerki kendide cok guzel..betulcum fazla zaman yok aramizda insallah az kaldi kavuscaz benim doktr bakalim nezamana gun verck ramazanin ortasina glcz dedi beni pek dogurtmaya niyetli degil galiba :)) hala tam gun vermedi 14 temmuz istiyorm hayirlisi bakalim :) bu arada burda okadar guzel arkadasliklar ediniyorzki birbirimizden bi suru sey ogreniyorz gercktn kk yi seviyorm:)) kizlar bu arada miraca papyonlu gomlek aldik diyoki bunu eslem mira geldignde giycem :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tunaydn kizlar nst den geldik eve sancimz az bisi cikti ama normal dedi suan icin cok guzelmis usg ye sokmadi bende gecen hafta girdigim icin bisi demedim haftaya insallah
... noroloji ye sevk ettiydi gecen gidememistim mutlaka git dedi hersey yolunda simdilik yildizim dun merak ettim seni cnm iyi olmana sevindim dikkat et kendine ishal kusma salgini var plojom sezenin resmini yuklesende dunya guzeli kizini gorsek belki benim kizda sezen ablasina benzer :) buarada hastanede kiz cocugu grdm 3aylikmis massallah hediye paketi gibiydi okadar guzel suslemislerki kendide cok guzel..betulcum fazla zaman yok aramizda insallah az kaldi kavuscaz benim doktr bakalim nezamana gun verck ramazanin ortasina glcz dedi beni pek dogurtmaya niyetli degil galiba :)) hala tam gun vermedi 14 temmuz istiyorm hayirlisi bakalim :) bu arada burda okadar guzel arkadasliklar ediniyorzki birbirimizden bi suru sey ogreniyorz gercktn kk yi seviyorm:)) kizlar bu arada miraca papyonlu gomlek aldik diyoki bunu eslem mira geldignde giycem :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam.28.haftadan itibaren bebisler haftada150-200gram almaya başlıyor. Ani kilo artisi yasayaniniz oldumu
Ben 30+6 oldum bugün ama 25ten sonra falan ayda 1 yada 1,5 kilo aldım ama arkadaşım 1 ayda 3 kilo birden aldı 😱
Saol cnm...bebislermiz bizi bazennn cok mutlu ediyolar gercekten ..dun biraz sakindim ...bebisim durmadan oynuyordu beni rahatlatti yoksa ona bisey oldumu diye korkardim :))))) akilli bizim bebislermiz.
slmlar anne adayları ,
ben daha 15+2 yım we hareket hıssetmıyom daha erkenmıs, ne gusel sızınkıler kıpır kıpır :) cok sewındım,
saglıkla kawusalım ınsallah :)
Ben 2haftadir kilo almiyorum da ondan soruyorum .
SHRMIRAC
Sezen'in albumumde fotorgraflari var canim bakabilirsin sen arkadas olarak ekliydin..
Annelik ne guzel birsey di mi?
Hemen sadece onlari dusunur oluyor insan..
Ben 2haftadir kilo almiyorum da ondan soruyorum .
Kızlar bugün sonunda bebeğin herşeyini aldm babamın zoruyla :) kurtuldum valla üstümden büyük bi yük kalktı bi tek anne çantası almadm bulamadm istediğim gibi gerisi tmmdır :) inş kullanmakta nasip olur
SHRMIRAC
Sezen'in albumumde fotorgraflari var canim bakabilirsin sen arkadas olarak ekliydin..
Annelik ne guzel birsey di mi?
Hemen sadece onlari dusunur oluyor insan..
Maasallaahh
Amin insallah..
Az kalmis az :)
Ben hep ay ay kilo almistim 4. aydan itibaren ayda 2 kilo sadece son zamanlarda cok bariz oluyor kilo genelde..Cok hizli buyuyor son haftalarda gobiste bebiste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?