Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Sevgili kocamla tartistik sagolsn beni sinir etmeyi becerdi ne gelirse basina arkadas yuzune geliyor zaten bugun balikesire gitti arkadasiyla beraber arkadasina araba alcaklar neyse saat 1gibi aradigimda ciktik yola yarim saat oldu dedi saat 4 gibi aradim yemek yiyoruz dedi bende temizlik yapiyorm ablanin oglanlariyla diye konustuk neyse biraz once aradim vardinmi fln dedim hic haber vermedin vardik geziyorz dedi ben bisi soruyorm adam boyna hallederz gorusurz diyo kapattim bende msj attim noluyo hayirdir diye arkadasimin hanimi hic aramiyo sen boyna ariyosun light diye dalga geciyo fln dedim bundan sonra ararsam acarsin tlfnu yola gittignden merak edipte aradim merakli degilim sana dedim kapattim tlfnu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama felaket sinirliyim aramiycam ne hali varsa gorsun bundan sonrada afedersiniz b..k gider kendi isi haricinde biyere ben gostercm ona sisko patates ayibogan

Kızlar bugün sonunda bebeğin herşeyini aldm babamın zoruyla :) kurtuldum valla üstümden büyük bi yük kalktı bi tek anne çantası almadm bulamadm istediğim gibi gerisi tmmdır :) inş kullanmakta nasip olur

Güle güle hayırlı sağlıklı günlerde kullan canm ☺️

Kızlar bugün çok yoruldum sabahtan beri temizlik yapıyorum. Yatak odasını bi döktüm gardolabı baza Allahım banyo mutfak odalar.... Yeni kı...mı yere koydum 😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkek milletine valla yaranılmıyo. Düşünsek niye sık boğaz ediyosun derler. Aramasak sen beni düşünmüyosun derler. Valla bi garipler. Sen kendini üzme canm. Hepsi aynı çünkü. 😡

Cnm dikkat et yavas yavas yap isini cok uzanma yukari ayakta kalma agir kaldirma bana 32.haftadan sonrasi icn kesinlikle agir is yapma dedi....bu arada kocacigima grcktn cok kizdm inan sinirlerimi bozdu beni bu halde bos yere biraktiginami yoksa arkadasinin yaninda artislik yaptginami yanayim bu son olur iste bundn sonra oturur evinde

Ah bide durabilsem kendime kızıyorum bazen. Bi taraflarımı parçalamama gerek yok. Bekle eşini gelince beraber yap diyorum kendime ama duramıyorum işte 😔

Ama felaket sinirliyim aramiycam ne hali varsa gorsun bundan sonrada afedersiniz b..k gider kendi isi haricinde biyere ben gostercm ona sisko patates ayibogan

Ah ah aynı benimki şimdi bi kaç günlüğüne gitti ya aramadı araba kullanıyorm iş konuşuyoz diye bende senin hesp sana meraklı değilim yoldasın diye arıyorm dedi sonra hiç aramadm telini meşgule attm sonra açtm soğuk konışunca kafa dank etti böle nasl iyi konuşuyo sürekli arıyo aynısını dene bak nasl sürekli arıyo ediyo sürekli arayınca öle olıyolar aramayınca kıymetin oluyo emin ol

Kızlar bugün sonunda bebeğin herşeyini aldm babamın zoruyla :) kurtuldum valla üstümden büyük bi yük kalktı bi tek anne çantası almadm bulamadm istediğim gibi gerisi tmmdır :) inş kullanmakta nasip olur

Hayirli olsun saglikla kullanin insallah..
Ben sirt cantasi ve normal askilida kullanilabilen bi canta almistim, bu kadar isime yarayacagini tahmin etmemistim tavsiye ederim canim..

Guzel sezenin annesi ben tlfndan giriyorm goremiyorm minik kizceyi buraya atabilrsn bakarim anca :)

Rasgele girenlerde goruyor ya o yuzden genel paylasimlara koymadim canim hic Sezen'i..
Telefondanda nickime tikla asagiya digru indikce albumleri yaziyor oraya girdiginde cikiyor..

Sonunda gulumsedim :)
Ustelik cok siinirliyim basima agri girdi sinirden ama cok yasa cok guzel demissin :)))
Bence arkadasi kendi haline gulsun karisi o yokken bayram ediyor demek :)))

Hadi gozun aydin cnm cekte yukle resmi hadi bakalim bende temizlik isine giristim :)) gorumcemin ogullarina koltuklari ve halilari yikattim :))

Çok sağol canım tmm yarın ekleyim :) ay hadi kolay gelsin ağır ağır yap bende temmuz 1 de falan başlaym diyorm geri kirlenmesin doğuma kadarda :) fazla yorulma ağır ağır yap sanada var daha sancın tutmasın :)

Ooo napıyosun canım öle ağırdan yap bak daha doğuma var böle yorma kendini

Ay desenize bu gece kimsede uyku yok hepimz sinirliyiz...seda seninki yine is icin gitmis benimki resmen gezmeye gitms yani

Çok sağol canım inş kullanmakta nasip olur aynen canım ya o çanta lazm olmaz olurmı hiç kullanışlı olur çok yoruldum bugün ona çok bakamadm belki netten alırım ordada güzel şeyler oluyo bide kanguru alsammı karar veremedm

Ay desenize bu gece kimsede uyku yok hepimz sinirliyiz...seda seninki yine is icin gitmis benimki resmen gezmeye gitms yani

Ayy kızlar siz tavuksunuz erken yatıyonuz nasıl uyuyosanız ben hep böleyim işte 3 ü buluyo uyuyamıyorm aynen canım bu aralar sinir küpüyüm gitsin boşver üstüne düşme düştükçe suçlu olursun benim taktiği uygula hizaya gelir :)

Anam o kanguru cok agritiyor omuzlari ya ben aldim ama hem cocuk hemde ben cok bunaldim grcktn zaten sicak olcak daha sonrada kilo alcaklar tasinmiycaklar araba lazim olcak ama sen bilirsn benim cok hevesim vardi aldim
Bu arada hem sirt hem yancanta olarak kullanilan cantalar gayet rahat plojoya katiliyorm bende hala ondan kullaniyorm

Son düzenleme:

Kiz cok yoruluyorm gunduz miracin pesinde inan pestilim cikiyor aksama kadar bahcede eltimin cocuklarida var birbirlerini yiyolar bazen oynuyolar sicakta onun pesindeyim napim walla uykum geliyo bu aksam bile ikindi okunduktan sonra uyumusuz ikimizde simdi oturuyor walla benle :)) ya esim arkadaslarina dalinca grcktn evde bizi ihmal ediyor bigun arkadaslariyla kahvede okey oynar baska bigun yemege gider kahve isi olmasa tamam onu bunaltmal isyemiyorum kahve yakin gittigi insanlarda kapi komsularmz cafeye falan gitmesnden iyidir ama benimki okdar abartiyoki bu sefer ne bizle gezebiliyor nede vakit ayirabiliyor ben izin vermeyincede inan beni huzursuz ediyo yeterki ben ona kahveye gitcksn git diyeyim diye sagolsun calisir biseyimizi eksik etmez ama bu arkadas isi fena vuruyor..cok kaptiriyo kendini gunduz bile nezaman arasim bugun yola gittigi arkadasyla beraber ee diyorum oadamin ortaklari var isi gucunu hallediuolar sen niye geziyosun git iscilerin basinda dur..walla anliycagn bizim isimiz cok zor

Hım doğru söliyosun canım mantıklı almadm zaten :) ay evet ya o dediğiniz çantalardan benimde bulmam lazm

Hı doğru sen çocuk olduğı için yoruluyosun yaz geldi ya evede girmek istemez çocuk :) ben yorulsamda uyuyamıyorm ya gece bana bi haller oluyo
Aman eşini kafana takma taktkça insan sinir oluyo boşver gitsin bak üstüne düştükçe gitmek cazip gelir ben hep eşime derim çıksana arkadaşalrında nie gitmiyosun ya derim yok der ama neyi yapma gitme desem gider erkekler öle malesef olsn hem arkadaşlarıyla takıldıkla stresi sıkıntısı gider sanada takmamış olur

Ah seda yasim kucuk ama gercktn bazen yaslandigimi hissediyorum sonrada halime hamd olsn diyorum cevremdeki bazi insanlar sasiriyor bana esimi cok guzel idare ediyorum kayinpederde ayni cins esimde ona benzemis hayirlisi artik napim ac degilim acikta degilim istedigim hersey olur ama iste huysuz bi adamla ugrasmak gercktn cok zor..cocuklar buyudukce insallah dahada duzelcek sabirla anlatiyorm bihatasini gordugumde..bana diyoki gecen gece hatunum mirac buyusun kizda dogsun 3yasina fln gelsin ucuncu cocugu yapalim :) diyorumki beni sevmese istemez cocuk falan istedigimi almaz yapmaz ama napim onuda oyle huysuz kabul etcem

Yaşlanmak değil o sorumluluktan oluyo her insanın karakteri farklı ve kimse mükemmel değil eşininde kusuru o bu yaştan sonra düzeltemezsn öle kabul edecn bide sevgisnden şüphe duyma sevmeyrn erkek eşine bi gün bile tahammül edemz ayrılır senin eşin seni seviyo belli her dediğini yapıyo bidaha çock istiyo daha ne olsn sadece serbest bırak sıkma bak oda bu drğişimi görsn sana karşı farklı olacak inan bana

Okiedog markasinin o cantalari cok guzel hem sirt hem normal kullanilanlar..Ama ben normal carrsidan aldim canim..
Kanguru icinde yorumlari okuyunca almadim ve cocugun tasinma seklinden dolayi sagliksiz diye onerilmemis pek..Her zaman arabayi cikaramiyorum gerek olmuyor boyle yakin mesafeler icinde daha bu cuma Sling aldim Mycey'in 50 liraydi e-bebek'te..Bi deneriz ne yapalim diye aldim ama cok rahatmis :)

Ben malum tabi artik hep ayaktayim ama su gece 3 konusunda bisy diyeyim eger boyle devam edersen bebiste gece 3ten sonra uyuyabilir :)
Cunku bnm minik tamamen bnm hamileyken olan uyku duzenimle ilerliyor suan..
Ayni saatlerde kalkiyor sabah bile babasi ise giderken uyaniyor emiyor yine uyuyoruzz :)
Tesaduf mudur bilemem ama dikkat et derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…