Gunaydin kizlaar
Guzel birguunn olsun insallah..
Canim cok sukur bitti gibi isin ..rahatsin artik ufak tefek eksikler kaldi artik :)))) darisi bize olsun...saglikla giyer kullanir inslah :))) aminnnnnn:)Kızlar bugün sonunda bebeğin herşeyini aldm babamın zoruyla :) kurtuldum valla üstümden büyük bi yük kalktı bi tek anne çantası almadm bulamadm istediğim gibi gerisi tmmdır :) inş kullanmakta nasip olur
Canim benim benim esimde gecen gun giresuna arkdsina araba almaya gitti :))) Seninki yine tlf kapatmamis benimki 2.ci defa aradim diye bana msj cekip arkdsim yanimda 2 de bir arama yoldayim iste dedi ve tlf kabatti guya yolda cekmiyormusmus :))) daha sonrada benimde tlf cekmemeye basladi :))) taaki yola cikip gelene kadar birturlu cekmedi tlfum sonra ablami aramis ne oldu diye annem zorla actirdi tlf nevar dedim neden kapali ee senninki neden kapaliysa oyuzden dedim :) kizdi cokta tindi ..bu halde sinirlenmee sen gelnce guzel guzel konus :))) isyersen cik biraz dolas acilirsin sinirlerine iyi gelir ...Sevgili kocamla tartistik sagolsn beni sinir etmeyi becerdi ne gelirse basina arkadas yuzune geliyor zaten bugun balikesire gitti arkadasiyla beraber arkadasina araba alcaklar neyse saat 1gibi aradigimda ciktik yola yarim saat oldu dedi saat 4 gibi aradim yemek yiyoruz dedi bende temizlik yapiyorm ablanin oglanlariyla diye konustuk neyse biraz once aradim vardinmi fln dedim hic haber vermedin vardik geziyorz dedi ben bisi soruyorm adam boyna hallederz gorusurz diyo kapattim bende msj attim noluyo hayirdir diye arkadasimin hanimi hic aramiyo sen boyna ariyosun light diye dalga geciyo fln dedim bundan sonra ararsam acarsin tlfnu yola gittignden merak edipte aradim merakli degilim sana dedim kapattim tlfnu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama felaket sinirliyim aramiycam ne hali varsa gorsun bundan sonrada afedersiniz b..k gider kendi isi haricinde biyere ben gostercm ona sisko patates ayibogan
Gunaydin kizlaar
Günaydın canm. Ağrılı ve uykusuz bi geceydi. Bugünde kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlaar
Günaydın canm. Ağrılı ve uykusuz bi geceydi. Bugünde kontrolüm var bakalım doktorum ne diycek..
Canim cok sukur bitti gibi isin ..rahatsin artik ufak tefek eksikler kaldi artik :)))) darisi bize olsun...saglikla giyer kullanir inslah :))) aminnnnnn:)
Canim benim benim esimde gecen gun giresuna arkdsina araba almaya gitti :))) Seninki yine tlf kapatmamis benimki 2.ci defa aradim diye bana msj cekip arkdsim yanimda 2 de bir arama yoldayim iste dedi ve tlf kabatti guya yolda cekmiyormusmus :))) daha sonrada benimde tlf cekmemeye basladi :))) taaki yola cikip gelene kadar birturlu cekmedi tlfum sonra ablami aramis ne oldu diye annem zorla actirdi tlf nevar dedim neden kapali ee senninki neden kapaliysa oyuzden dedim :) kizdi cokta tindi ..bu halde sinirlenmee sen gelnce guzel guzel konus :))) isyersen cik biraz dolas acilirsin sinirlerine iyi gelir ...
Uzulmek yasak :)) bunlari okuyuca kendim halim geldi aklima
günaydınn ... ben dün çok yoruldum karnımda gerilmeler oldu ama bugün iyiyim çok şükür uyudum dinlendim
Canim cok sukur bitti gibi isin ..rahatsin artik ufak tefek eksikler kaldi artik :)))) darisi bize olsun...saglikla giyer kullanir inslah :))) aminnnnnn:)
Canim benim benim esimde gecen gun giresuna arkdsina araba almaya gitti :))) Seninki yine tlf kapatmamis benimki 2.ci defa aradim diye bana msj cekip arkdsim yanimda 2 de bir arama yoldayim iste dedi ve tlf kabatti guya yolda cekmiyormusmus :))) daha sonrada benimde tlf cekmemeye basladi :))) taaki yola cikip gelene kadar birturlu cekmedi tlfum sonra ablami aramis ne oldu diye annem zorla actirdi tlf nevar dedim neden kapali ee senninki neden kapaliysa oyuzden dedim :) kizdi cokta tindi ..bu halde sinirlenmee sen gelnce guzel guzel konus :))) isyersen cik biraz dolas acilirsin sinirlerine iyi gelir ...
Gunaydinnnnn cnm kendini yormamaya calis :))günaydınn ... ben dün çok yoruldum karnımda gerilmeler oldu ama bugün iyiyim çok şükür uyudum dinlendim
Kiz nerde az kaldi daha 27.ci haftaya yeni girdim :))) masallah sizinki az kalmis cnm Rabbim hepimizin kucagina almayi nasip etsin :)Gunaydn kizlar vakit yanastikca sanirm hepimzde ayni huzursuzluklr uykusuzlukluklar sancilar..bide ustune duygu degisimleri eski halimi ozledim yaa :)) gunler gecmiyor son 18gun
Iyi yapmissin bende aramiyorum oda aramadi daha ararsa bakmycm..yaptklari gercktn ayip bikere carsida gezerkn tlfnun sesini duymadim acmadim diye dunyayi yapti biz oyle desek olay olur ama..amann hepsi ayni cins arada bi iki tanesi normal cikiyo galiba :))
Okiedog markasinin o cantalari cok guzel hem sirt hem normal kullanilanlar..Ama ben normal carrsidan aldim canim..
Kanguru icinde yorumlari okuyunca almadim ve cocugun tasinma seklinden dolayi sagliksiz diye onerilmemis pek..Her zaman arabayi cikaramiyorum gerek olmuyor boyle yakin mesafeler icinde daha bu cuma Sling aldim Mycey'in 50 liraydi e-bebek'te..Bi deneriz ne yapalim diye aldim ama cok rahatmis :)
Ben malum tabi artik hep ayaktayim ama su gece 3 konusunda bisy diyeyim eger boyle devam edersen bebiste gece 3ten sonra uyuyabilir :)
Cunku bnm minik tamamen bnm hamileyken olan uyku duzenimle ilerliyor suan..
Ayni saatlerde kalkiyor sabah bile babasi ise giderken uyaniyor emiyor yine uyuyoruzz :)
Tesaduf mudur bilemem ama dikkat et derim..
Aminn canım inş :) bu kocaları dövmek lszm ama ondanda anlamazlarki en iyi yol seninde ysptığın gibi umursamaz davranmak peşinde koşturmak :)
Valla bilmiyormki nasl alacaksam biran önce onuda almam lazm bide kendi eksiklerim var tabi bugünde annemle bebek odasını yapacaz yemek odamı boşaltacam inş olur ya kanguruyu bende okudum çocukta kalça çıkıklığı falan yapıyomuş slingler daha iyi diyolardı bide ben alıyım deneyim
Uykuyu hiç deme ya daha yeni uyandm 4 tü yattığm yatamıyorm gece vücuduma bişeyler oluyo eğer bebekte böle olursa yandm nasl düzene koyarm bilmiyormki bak sezen size ayak uyduruyomş :)
Evet dovmeyelim ...elimize yazikyani yapilecek baska bisey yokki .ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidicen demis atalarimiz..eee ata sozu dinlemek lazim
Sling icin acele etmene gerek yok zaten..
Ama uyku dizenin icin acele et bence tesadufte olsaa sansa birakma :)))))
:) demi bencede elime kıyamam aynen olsun zamanla adam olurlar yontulurlar elbet :)
Annem derdiki ablama ...hayvanat bahcesindeki adamkar ayilari egitiyolar..siz kendi kocanizimi egitemiyorsunuz diye ..demekki az sabir lazim :)))
Bencede katiliyorum sana :)
Kızlar kontrole gittim bugün. Paşamı gördüm ohh keyfi yerinde maşallah 👶 1.700 gr olmuş doktorum iri bi bebek olucak dedi ☺️ herşeyi çok iyiydi çok şükür. Ben doktora bebeğim çok hareket ediyo dışardan baya baya ayağını seçiyoruz bi problem olur mu dedim. Doktorda biz hareketsiz bebeklerden korkuyoruz. Haraket çok iyi haraketten korkmayın dedi. ☺️akıntım biraz fazlalaştı onun içinde fitil verdi. Kan ilacımı içemiyorum diye şuruba çevirdi..
Oo maşallah canım gayet iyi ne yiyosunda öle oluyo benimki zayıf kilo aldıramıyorm :) ay ne güzel işte hareketli olması :) kan şurubunu iç ihmal etme kanın düşmesin hap içmek daha kolay değilmi şurup aynı kan tadı gibi oluyo
Insalh cnm inslahhhh :)))))Ha ha süper annen çok dığru sölemiş valla bizde eğitcez inş :)
Kızlar kontrole gittim bugün. Paşamı gördüm ohh keyfi yerinde maşallah 👶 1.700 gr olmuş doktorum iri bi bebek olucak dedi ☺️ herşeyi çok iyiydi çok şükür. Ben doktora bebeğim çok hareket ediyo dışardan baya baya ayağını seçiyoruz bi problem olur mu dedim. Doktorda biz hareketsiz bebeklerden korkuyoruz. Haraket çok iyi haraketten korkmayın dedi. ☺️akıntım biraz fazlalaştı onun içinde fitil verdi. Kan ilacımı içemiyorum diye şuruba çevirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?