Özel bişey yapmıyorum canm sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum salata çorba et balık tavuk ve bol bol SU tüketiyorum. Meyve çok yiyorum. Tatlı pek sevmezdim zaten şimdide tüketmiyorum. Yürüyüşlerimi yapıyorum ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insalh cnm inslahhhh :)))))
Sevindim canim ...masallah bebisine :)))banada dokr kan hapi vermis vitamin ..magnezyum aliyorum ama icemiyorum
Oo daha ne bana göre onlar özel düzensiz besleniyorm yumurta süt et sevmiyorm zorla yiyorm meyve aklıma düşerse yiyorm bi karpuzu çok tüketiyorm bide suyu :)
Elimden geldiği kadar işte artık çok sıkldm bu durumdan biran önce eski özgür halime dönmek istiyorm :) bendede çatlak yok sanırım su içtiğimizden :)Beslenmene dikkat et derim canm. Bide doktorum cildime bayıdı tek bir çatlağım bile yok maşallah. Sağlıklı beslenmemin etkisi varmış. Tek bir krem bile kullanmadım bide. ☺️
Elimden geldiği kadar işte artık çok sıkldm bu durumdan biran önce eski özgür halime dönmek istiyorm :) bendede çatlak yok sanırım su içtiğimizden :)
Öaş diyelim canm. Çatlak olmaması süper. Bide ben yemeklerimden tuzu kestim diyecek kadar az kullanıyorum tuzu ve turşu tüketmiyorum çünkü bunlar ödem yapıyo. Ödemimde hiç olmadı çok şükür. Valla bende bi göbek var maş füze 😆😆 değil 8 sanki 18 kilo almış gibi gözüküyo o yüzden 🙈🙈🙈😪
Aynen tuz az olunca ödemde az oluyo bendede hiç yok ama benim karnımda yok gören 6 aylık falan sanıyo :) seninki tam ideal karın bence bide ben kilo aldm 51 dim şimdi 65 kilo aldm doktora göre ideal ama bana göre çok ödem falan şişliği olmayınca aynı kilo kalacak aynı
Hım tmm ozaman ihtiyaç olursa alıym onu uyku düzenim çok bozuk ya düzelmiyoki uyuyamıyorm vücudm sıkılıyo daralıyorm ayaklarım çekiliyo o halde gelde uyu işte çok zor :)
Annem derdiki ablama ...hayvanat bahcesindeki adamkar ayilari egitiyolar..siz kendi kocanizimi egitemiyorsunuz diye ..demekki az sabir lazim :)))
Bencede katiliyorum sana :)
Kızlar kontrole gittim bugün. Paşamı gördüm ohh keyfi yerinde maşallah 👶 1.700 gr olmuş doktorum iri bi bebek olucak dedi ☺️ herşeyi çok iyiydi çok şükür. Ben doktora bebeğim çok hareket ediyo dışardan baya baya ayağını seçiyoruz bi problem olur mu dedim. Doktorda biz hareketsiz bebeklerden korkuyoruz. Haraket çok iyi haraketten korkmayın dedi. ☺️akıntım biraz fazlalaştı onun içinde fitil verdi. Kan ilacımı içemiyorum diye şuruba çevirdi..
Oo maşallah canım gayet iyi ne yiyosunda öle oluyo benimki zayıf kilo aldıramıyorm :) ay ne güzel işte hareketli olması :) kan şurubunu iç ihmal etme kanın düşmesin hap içmek daha kolay değilmi şurup aynı kan tadı gibi oluyo
Gunaydin cnmmm...valla sen burdaki sicagi gorsen 40 dereceyi astik artik biz mutfaga girmek istemiyorum asiri sicak cunku...ev 5.ci kat okunca tum gunes icerde ...heyaaa benim tatli anam guzel demis valla arada esime hatirlatirim bu lafi...Gunaydin kizlar bugun erkenciyim is yapmak istiyorm pesine evim temizken dogurmak istiyorum seda kiz ben gece ayri ikindiden sonra ayri uyuyorum cok yorgun hissediyorm kendimi ben sana miraci bikacgunlugune gondereyim bak nasil uyuyosun :)) bu arada gercktn sicaklardan nefret ettim dayak gibi geliyo sicaklar ve cok yorgun halsiz hissediyorm kendimi...yildiz anaciginin ellerinden opeyim ne guzel soylemis kadin helal olsun tam osmanli kadiniymis hee. Bu arada acayip bi ruya gordum yuh dedim kendime daha neler ruyamda evli degilim ama hamileyim esimde arkadasimmis ve benim baska sevgilim varmis ariyorum nerdesn seni bekliyorm diyorum ruyasi bile kotu yaa ah bu hormonlar :) betul massallah senin tosuncuga 30+iydin dimi kilosu gercktn cok guzel iri bebek normal dogumla zor olur ama dogunca ilk zamanlar giydirmesi fln rahat olur banada 3000kg gecer zamanini beklerse dedi en son 34+0 da yani 10gun once 2600e yakindi ama oglumada 3650dediler minicik 3000gr dogdu 37.haftada :)) fazla hareketli demek benimkide oyle cok hosuma gidiyor ama bazen okdar cok harrket ediyoki midem bulaniyor icim hos oluyor massallah kizlar catlama olmamis benimde sadece gobek deligimin etrafinda oldu catlak bebek hep otarafta diye tek orasi catladi az bisi..buarada benim okuz dagdan inmis dun aksm geldi ben tam evden cikiyodum komsu cagirdi oturmaya neyse hosgeldn bile demedim bi baktim kendine kapri ve tshirt almis buarada massallah iki kardolap kullaniyo okdar cok esya alir kendine bende oturmaya gttim geldim tabi bende surat 5karis baktim cocuga tren almis kapi girisindede bi kutu tabi zannettimki hani okuz kalbimi kirdiya hediye getirdi megerse adam kendine ayakkabi alms banada elini kolunu sallaya sallaya gelmis konusmuyorum sahsi kisilikle umrumda degil hic ise giderkn ben cikiyorm dedi cvp bile vermedim okuzz ayibogan sisko
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
14 kilo mu aldın ? Kaç haftalıktın kii?
Gunaydin kizlar bugun erkenciyim is yapmak istiyorm pesine evim temizken dogurmak istiyorum seda kiz ben gece ayri ikindiden sonra ayri uyuyorum cok yorgun hissediyorm kendimi ben sana miraci bikacgunlugune gondereyim bak nasil uyuyosun :)) bu arada gercktn sicaklardan nefret ettim dayak gibi geliyo sicaklar ve cok yorgun halsiz hissediyorm kendimi...yildiz anaciginin ellerinden opeyim ne guzel soylemis kadin helal olsun tam osmanli kadiniymis hee. Bu arada acayip bi ruya gordum yuh dedim kendime daha neler ruyamda evli degilim ama hamileyim esimde arkadasimmis ve benim baska sevgilim varmis ariyorum nerdesn seni bekliyorm diyorum ruyasi bile kotu yaa ah bu hormonlar :) betul massallah senin tosuncuga 30+iydin dimi kilosu gercktn cok guzel iri bebek normal dogumla zor olur ama dogunca ilk zamanlar giydirmesi fln rahat olur banada 3000kg gecer zamanini beklerse dedi en son 34+0 da yani 10gun once 2600e yakindi ama oglumada 3650dediler minicik 3000gr dogdu 37.haftada :)) fazla hareketli demek benimkide oyle cok hosuma gidiyor ama bazen okdar cok harrket ediyoki midem bulaniyor icim hos oluyor massallah kizlar catlama olmamis benimde sadece gobek deligimin etrafinda oldu catlak bebek hep otarafta diye tek orasi catladi az bisi..buarada benim okuz dagdan inmis dun aksm geldi ben tam evden cikiyodum komsu cagirdi oturmaya neyse hosgeldn bile demedim bi baktim kendine kapri ve tshirt almis buarada massallah iki kardolap kullaniyo okdar cok esya alir kendine bende oturmaya gttim geldim tabi bende surat 5karis baktim cocuga tren almis kapi girisindede bi kutu tabi zannettimki hani okuz kalbimi kirdiya hediye getirdi megerse adam kendine ayakkabi alms banada elini kolunu sallaya sallaya gelmis konusmuyorum sahsi kisilikle umrumda degil hic ise giderkn ben cikiyorm dedi cvp bile vermedim okuzz ayibogan sisko
Gunaydin cnmmm...valla sen burdaki sicagi gorsen 40 dereceyi astik artik biz mutfaga girmek istemiyorum asiri sicak cunku...ev 5.ci kat okunca tum gunes icerde ...heyaaa benim tatli anam guzel demis valla arada esime hatirlatirim bu lafi...sende yine hormonlar tavan.yapmis )) dun bende yerlerdeydi :) bende ilk oglumdan dolayi catlama var gobekte ve hafif basende ..
Gozlerin aydin ..kocacagin gelmis aman uzulme birkaacgune kadar akli basina gelir gonlunu alir :))) eee idare et anca jetonlari dusuyor bizim gibi hemen dusunemiyolar :)
Oo işe başladın hadi bakalım kolay gelsin inş istediğin gibi olur ben daha başlamadm geri kirlenir diye :) ay bende gündüzleri falan uyuyorm vakit buldukça uykum geliyo ama gece olmuyo işte :) bide şimdi sahura kadar otırurum sanki oruç tutacakmış gibi ay ay biran önce senin gibi doğurmak istiyorm seninki ne güzel belli planlı günü brnimki belirsiz ne sinir bozucu bi durummuş bilmemek :)
Kizlar oyun parkini kurdum yatakodasina besik zaten kurulu dogum zamani oturma odasina gecicek sadece nevresimleri kaldi sagolsn gorumcem dikmemis daha bende fbli nevrwsim takimi koycam napim..seda bence ilk ben dogurcam 1haftaya kalmycak senin sipa gelcek dunyaya temmuz annelrinin cogu dogurdu walla..artik 36 haftaya ayak attik ohhh 35+4...beni goren karnin iyice dusmus diyor senin ne alemde yavas yavas inmeye basladimi bebis asagiya
Amanimmm siz dogurun ki bize zaman cabuk gecsin :))) hadi hayirlisi sayili gunler bunlar ..Kizlar oyun parkini kurdum yatakodasina besik zaten kurulu dogum zamani oturma odasina gecicek sadece nevresimleri kaldi sagolsn gorumcem dikmemis daha bende fbli nevrwsim takimi koycam napim..seda bence ilk ben dogurcam 1haftaya kalmycak senin sipa gelcek dunyaya temmuz annelrinin cogu dogurdu walla..artik 36 haftaya ayak attik ohhh 35+4...beni goren karnin iyice dusmus diyor senin ne alemde yavas yavas inmeye basladimi bebis asagiya
Iste pijamalarla cekilmis fuze gibi gobusum sakin cok kucuk sanmayin aynanin azizligi zayif gosteriyor aynadan cektgm icin :))
35 haftalığım canım
Iste pijamalarla cekilmis fuze gibi gobusum sakin cok kucuk sanmayin aynanin azizligi zayif gosteriyor aynadan cektgm icin :))
Amanimmm siz dogurun ki bize zaman cabuk gecsin :))) hadi hayirlisi sayili gunler bunlar ..
Cok tatlisin cnm..kizcen baya bir asagiya inmis dogum bu gun yarin gibi duruyor...
Ayy gözün aydın canım sen kurmuşsun benimki daha gelmedi bi türlü yer ayarlayamadkta sinirlerm tepemde bu gidişle oda falan istemiuorm ay azmı kaldı diyosun heyecan basıyo :) benim alındı ama daha yerleşmedi düzenlenmedi öle ortada duruyo yinede inş biran önce doğurırda hayırlusıyla kurtuluruz benim karnım aynı valla bilmiyormki yarın kontrol var bakalım ne diydcek doktor
Göbiş çok şeker. Aynı benim göbek tipim öne doğru uzun 😁
Evet kizlar gobus cok asagida goren de zaten heran herseye hazirlikli ol diyor :)) betulcum oglumda bir toto vardi bende massallah yani gobegimde normaldi ama simdi habire one dogru uzuyor ya :)) goren erkekmi diyorr yooo diyorm :)) oglum bile diyoki oha lenn anne kaynin nekaday buyuff :)) bu arada oha leni nerdn ogrenmis anlamis degilim :)) evet yildz doguralmda sira sizlere gelsin sayili gun valla cabuk geciyor :) seda kiz ben senin gibi olsam hic takmam annende kv dende ayni yerde hepsi bir ise girisseler bigunde hallolur..benim annem daha arayipta biseye ihtiyacin varmi yardim edilcek biseyin varmi kizim diye sormadi bile hatta teyzemde demezmi gecen tlfn acmis yaprak sarmasi yap bana 5kavanoz kadarrr yokk artik dedim kendide yasli degil..kadin bi yardima ihtiyacin varmi diye sorcana bana sarma yap gonder diyor bende dedim benimkini kv gorumcem eltim ve burdan komsular gelip yardim edip sardilar dondurucuya koydm bebek gormeye gelenlere ikramlik dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?