Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Iste pijamalarla cekilmis fuze gibi gobusum sakin cok kucuk sanmayin aynanin azizligi zayif gosteriyor aynadan cektgm icin :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oww göbek öne doğru çıkmış böle oluncamı aşağıda oluyo anammm benimkide aşağıda ozaman :)

Aman benim annemde öle daha ben başlamadm ne zsman yapacan demedi kaynanadan zaten umut yok yapmazda dememde ama mecbur annem perde cam işini yapacak hiçte anlaşamam artk sinir krizleri geçiririrm :) boşver sen teyzeni falan tskma şimdi verme kendi yapsın yardm edeceğine bide hamile kadından ne istiyo aman kimseden kimseye hayır yok ben asla kimseye tenezül etmemde mecburum işte bu hamilelikten dolayı

Annem oglumdada bu bebisimdede hersey aldi hatta kiyafetlerinin cogunu annem aldi maddi olarak cok yardimci olur sagolsun ama manevi olarak pek gelip gitmez 20dkka surmez annemden benim evim o gelcm dese ben bile alirim ama gelip gitmz pek yok ya sagolsn kv cok laf sokar fenadir faln ama yazlik kislik yiyeceklerimize kadar hazirlar yemegim olmasin ben yaptm al benden der mesela bu aksm ben pisiriyorm anne bize gel aksam yemegine dedim kadin sagolsun hazir yogurt yemiyorum diye sut ismarlayip tencere agir olur diye yogurduma kadar mayalar..valla annemden cok faydasi vardir..tabi eziyetide oyle :)
Oww göbek öne doğru çıkmış böle oluncamı aşağıda oluyo anammm benimkide aşağıda ozaman :)
anammm bebeler gelck yakinda kiz bide bendn once pirtlatiyomussun :))

Bende tek basima hallediyorm iste arada kocadan yardim gorumcemin cocuklarina koltuk ve hali yikattim :)) valla bi mutfagi temizlicem yeter kiler odasini bitirdm bugun mutfaginda kiler dolabini hallettim kendimi sikmam lazim bide senin ev ust katta zor olur sakin sen yapma perde isini fln ben gecenlerde yikadim esim asti camlarimda alck giris kat disardan esim yikiyor araba fircasi deterjanli suyla icerdende ben siliyorm ama stor isim var yikanmadi pis kaldi adam inat etti yikamicam diye kurbana yikarim artik :))

Eee betul seda ve yildiz sizdende bi gobek shov bekliyorz

Ay seninkiler iyiymiş yapacsk edecek var yinede ona şükür benim koca yapmaz annene yaptır der senin iş bitmiş oh ne güzel artık bebişi bekle rahatça dediğin gibi bide ben doğuruyomuşm bugün hep öle hissediyorm :) benm daha eksiklerim var çıkarsam yarın alacam kendime gecelik anne çantası bebek şekeri oda süsü bi bunlar kaldı onlarıda alıyım nasip olursa 1 temmuzda başlarım işe zaten şı an her şeyi ortada bi türlü oda yerleşmedi sinir oldm

Ütülediklerimin bi kısmı 😁

Kızlar buda göbek bağı mikrop kapmasın ve çabuk düşsün diye solüsyon. Sizde aldınız mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba bayanlar cok taze bir anne adayi olarak araniza
Katildim daha bugun test yapip ogrendim hamile oldugumu

Kizlar dun gece saat 2gibi lavaboya gittim aaaa bide ne goreyim taharatlaniyorm afedersiniz elime kalin sumuksu ama seffaf renkli bi akinti..normaldede akintim olur ama boylesini ilk defa gordum hemen ayibogani uyandirdim dedim boyle boyle oo hatun kiz gelck iste dedi..neyse asm yi aradim biraz once ebeyle konustum bu arada ebeyle arkadasiz..buyuk ihtimal nisan gelmis dogum 10gune baslar belli olmaz suyun faln gelirse hemen git dedi dktr sezeryana hemen almak isterse problem olmadigi surece son dkkaya kadar bekle dedi bebegin gelisimi icin 1gun bile kalsa kardir dedi..kizlarr benim kuzu 2hafta daha kalmicakmi ne :))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1169950

Buda benden gelsin 😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm cok tatli gobissss..masallah ...dogumdan sonra kilo vermen kolay olur ben bu hamileligimde bel kalca basen birden aldim ..
Ben bayramdan sonra alis verise cikcam ..inslsh unutmassam alirim :)
Merhaba bayanlar cok taze bir anne adayi olarak araniza
Katildim daha bugun test yapip ogrendim hamile oldugumu
Rabbim hayirli saglikli evlat versin cnmmm :))
Kiz kendine dikkat et buaralar agir is yapmaaa ebe nin dedigi gibi bir hafta kalsa bebis anne karninda daha yararli ona :)) simdi cokkk heycanlandin :) ayy bende heyecan yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…