Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cnm cok tatli gobissss..masallah ...dogumdan sonra kilo vermen kolay olur ben bu hamileligimde bel kalca basen birden aldim ..

Ben bayramdan sonra alis verise cikcam ..inslsh unutmassam alirim :)

İnş kolay veririm. Kiloya baya takıntılıyım.

Kızlar Bugün rüyamda bebeğime nuk biberon alıyodum eczaneden. Hatta içinde çubuk olan gaz yapmayan biberonlardan istiyodum 😁😆

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar acil cvb çarşıya gidecmde size soruyum dedim erkek bebeğin karyola beşiğine cibinlik olurmu :)

Ay bende kararsız kaldm erkek ya olurmu diye ah ah kız delisi biri olarak nelere gözm düşüyo şu an :)

Bende kız bebeklerine hayran biri olarak çevremdekilerinde etkisiyle bebeğimin kız olduğuna şartlanmıştım. Doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyleyince bi ağlamadığım kalmıştı resmen 😆😆 eşimde annemi aradı betül nerdeyse ağlıycak falan demişti. Hey gidi hey yaaa ☺️😁

Merhaba kızlar 4haftalık hamileyim kesenizi ne zaman gördünüz acaba

slm araniza yeni katildim.Daha önce dört bebeğim karnimda kalbi durdu ve kaybettim 6. Ve 7.haftalarda hep.simdi 11+2 günlük hamileyim herşey den korkuyorum göğüslerim niye az ağrıyo iştahım niye kesildi diye tecrübelerinizi anlatirmisiniz.

Merhaba kızlar 4haftalık hamileyim kesenizi ne zaman gördünüz acaba

Hayırlı olsun canm. ☺️ Ultrasonda 5. Haftada görmüştük canm.

Tabi bisürü ilaç ve iğne de vuruluyorum.

Benim ilk 3 ay kusmaktan iştahım hiç yoktu ve zayıflamıştım. Doğru düzgün bişey yiyemiyodum bile. Bunun bebeğe bi zararı yokmuş zaten bebek ilk 3 ay annenin vücuda depoladıklarından besleniyomuş. Göğüs hassasiyetim en başından beri hep vardı.

Hımm maşallah benim ki de görünebilir o zamn :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz?İSİMLER YUKARDAKİ LİNKİMİZDE.ALLAH RAZI OLSUN

Sağol cnm benimde göğüs hassasiyeti var ama daha azaldı bazen yatarken ağrım oluyo hareket ederken ama tedirgin oluyorum 4 ünde randevum var inşallah güzel haberler alırım. ense kalınlığı ölçücek dr allahım yardım eder inşallah.

:) ayy sende bndenmişsin isteyince olmuyo zaten o şok duygusunu iyi bilirim o an halini anlıyorm :)

:) ayy sende bndenmişsin isteyince olmuyo zaten o şok duygusunu iyi bilirim o an halini anlıyorm :)

Neyse ki söz konusu evlat olunca çabuk toparlıyo insan 😁 paşalarımıza kavuşmamıza az kaldı çok şükür 🙏👶

Kizlar son hizla mutfak bitti sukur simdi yemek yicem mutfak dedigime bakmayin cook buyuk yaa anca bitti...bu arada benim ayibogan aradi hatun dktra gidecenmi gidelimmi bi baksinlar kiza dedi yok grek yok uzun zamanda alabilirms dedim napiyon dedi temizlik deyince soylendi baya :)) sanki bnden baska kim yapcaksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlaaaarrr :) forumu dolanırken rastladım buraya. Çoğunuzun bebişler neredeyse doğuma hazır ne güzel sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz. Ben de 6+3 haftalığım bugün, 4+6 da ilk muayenemde gördüm bebeğimi herşey yolunda, önümüzdeki hafta da miniğimin kalbini dinlemek için gitmeyi planlıyorum. Doktorum 8. Haftanda gel karın ultrasonuyla duyabılırız dedi ama dayanamıyorruummm 😊 göbişleriniz, bebek kıyafetleriniz aşırı şirin ya zaman geçsin benimde göbişim büyüsün :) iştahsızım çok yemek uiyemiyorum :/ ama bebeğime zaratı yokmuş neyseki iştahsızlığımın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…