- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Cnm cok tatli gobissss..masallah ...dogumdan sonra kilo vermen kolay olur ben bu hamileligimde bel kalca basen birden aldim ..
Ben bayramdan sonra alis verise cikcam ..inslsh unutmassam alirim :)
Kızlar acil cvb çarşıya gidecmde size soruyum dedim erkek bebeğin karyola beşiğine cibinlik olurmu :)
Ben almadım canm ama olmaz diye bişey yok olabilir tabi ki 👍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bende kararsız kaldm erkek ya olurmu diye ah ah kız delisi biri olarak nelere gözm düşüyo şu an :)
Merhaba kızlar 4haftalık hamileyim kesenizi ne zaman gördünüz acaba
Hayırlı olsun canm. ☺️ Ultrasonda 5. Haftada görmüştük canm.
slm araniza yeni katildim.Daha önce dört bebeğim karnimda kalbi durdu ve kaybettim 6. Ve 7.haftalarda hep.simdi 11+2 günlük hamileyim herşey den korkuyorum göğüslerim niye az ağrıyo iştahım niye kesildi diye tecrübelerinizi anlatirmisiniz.
Tabi bisürü ilaç ve iğne de vuruluyorum.
Saol canmmmm :)) göbekten mi yoksa vajınal ultrasonla mı 5.hafta gördünüz
Hımm maşallah benim ki de görünebilir o zamn :)))
Benim ilk 3 ay kusmaktan iştahım hiç yoktu ve zayıflamıştım. Doğru düzgün bişey yiyemiyodum bile. Bunun bebeğe bi zararı yokmuş zaten bebek ilk 3 ay annenin vücuda depoladıklarından besleniyomuş. Göğüs hassasiyetim en başından beri hep vardı.
Bende kız bebeklerine hayran biri olarak çevremdekilerinde etkisiyle bebeğimin kız olduğuna şartlanmıştım. Doktor cinsiyetinin erkek olduğunu söyleyince bi ağlamadığım kalmıştı resmen 😆😆 eşimde annemi aradı betül nerdeyse ağlıycak falan demişti. Hey gidi hey yaaa ☺️😁
:) ayy sende bndenmişsin isteyince olmuyo zaten o şok duygusunu iyi bilirim o an halini anlıyorm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?