Kızlar bnmde karnım ağrıyor bende çok korkuyorum ve Rabb'ime yalvarıyorum kucağımı boş bırakmasın ,mide bulantım hiç yok olsa rahatlayacağım, Evet mide bulanmaması ,gebelik kötü demek değil ancak, mide bulantısı kesin sağlıklı gebelik demek.azda olsa bulansa rahatlayacağım , artık bende anne olmak istiyorum
Alt karnım benim farkedebildiğim kadar büyüyordu yavaş yavaş o oluyor.Bu son haftalarda çıktı yani 16-17-18 şimdi top gibi küçücük ama ben burdayım diyor :) Rabbim güzel günlerini göstersin canım,bütün güzellikleriyle yaşa hamileliğini inşallah.Haberlerini bekliyorum
takipteyim.
Kucağımıza almak nasıl güzel olacaktır :) Ellerini minicik ayaklarını koklamak istiyorum,evimize sinsin kokusuu
Kizlar hergecen zaman insandahada heyecanlanyo dimi.bende 12 haftayi doldurcam.we korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.allahima siginiyorum.hergun bende karnimdan igne wuruyorum.2dusuk olunca dr onlem amacli werdi.doguma kadar kullancam.pihtilasma testi yaptirmadim bile.ins busefer bebegmizi alirz kucagmza saglikli bisekilde.buarada dun gece saglikli bi erkek dogurdum ruyamda.cok guzeldi we cok guzel bi duyguydu.ins allahim dualarimizi kabul eder
Kızlar bnmde karnım ağrıyor bende çok korkuyorum ve Rabb'ime yalvarıyorum kucağımı boş bırakmasın ,mide bulantım hiç yok olsa rahatlayacağım, Evet mide bulanmaması ,gebelik kötü demek değil ancak, mide bulantısı kesin sağlıklı gebelik demek.azda olsa bulansa rahatlayacağım , artık bende anne olmak istiyorum
Canım ya yazdıklarını okudum içim rahatladı çok sağol :)benimde çok bulantım olmuyo normalde arabada yarım saat sonra bulanan biriyim düşün çok hassas ama hamilelikte pek olmıyo onu takmıyormda arada bi sancım oluyo o normalmi seninki nasl olıyo kramp şeklindemi bölgesel yoksa genel karın ve çevresinde sancı olarakmı olıyoO ne demek ya :) Benim midem hiç bulanmadı,hamileliğim çok güzel geçiyor,bebeğimden aldığımız haberlerde şuan iyi çok şükür.Kendinizi dinleyip böyle şeylerle üzmeyin.Yazık.Sadece 1-2 kez ağır kokudan midem bulandı o da anlıktı hemen geçti.Ki bu da çok sonraki haftalarda olmuştu gebeliğin en başında değil,şuanda da olmuyor.O kadar çok şey duyup o kadar şeyle karşı karşıya kalacaksınız ki böyle herşeye takılırsanız kendinizi çok üzmüş olursunuz.Ağrılarda doktora danışılmalı riskiniz varsa bile ona göre davranıyorsunuzdur zaten,onun haricinde genel olarak ağrıda oluyor,çünkü rahim büyüyor.Rabbim yardımcınız olsun,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Dediğim gb riskiniz varsa bile yapacağınız en güzel şey moralinizi yüksek tutmak,sadece elinizden geleni yapın doktorunuzuda dinleyin,Rabbime emanet miniğiniz,Allahın izniyle geçer sıkıntılarınız.
6 aylık canım sen
Ayy cAnım benm ya çok sevindim ısırsın teyzesi onu maşallah inş güzel bi hamileliğimiz geçer pazartesi günü benim için büyük gün kalp atışı duyulacak tabi duyulursa ozaman yazarm burdan :)
Canım ya yazdıklarını okudum içim rahatladı çok sağol :)benimde çok bulantım olmuyo normalde arabada yarım saat sonra bulanan biriyim düşün çok hassas ama hamilelikte pek olmıyo onu takmıyormda arada bi sancım oluyo o normalmi seninki nasl olıyo kramp şeklindemi bölgesel yoksa genel karın ve çevresinde sancı olarakmı olıyo
İnşallah duyarsınızHer zamanı ayrı bir tedirginlik ama bir o kadar da güzel minik yüreklerin :) Rabbim uğraşılacak kadar bile verdiyse başımızın üstüne,kuzenim 11 senelik evli ve nasıl bebek istiyorlar anlatamam,şimdi ona sorsak ağrıyada korkuyada sonuna kadar yatmayada razı yeter ki bir umut olsun.Bu yüzden her zaman iyi düşünmek gerek.
Riskin var mı bilmiyorum her ağrıyı tabi ki normale yoramayız her zaman öncelikle doktoruna sormanda fayda varAdet zamanında sancı olur ya bilirsin içinde birşeyler oluyor öyle sancılar bazen kasıklarına bazen belinede vurabiliyor.Daha çok sızı gb.
Öncelikle bütün herkese merhaba bende sizin gibi bebeğini kucağına almayı bekleyen bir anneyim şu an da 8 haftalık gebeyim şu ana kadar yazılanları baştan sona okudum ve yazmak istedim ne olur şimdiden yazdıklarımı kimse üstüne alınıp kızıp sitem etmesin zira niyetim gönül kırmak değil sadece yardımcı olmak gebeliklerde baş ağrıları normaldır karın ağrıları normaldir hatta kahve rengi lekelenmelerde normaldir zira buna yerleşme kanamaları da denir eğer aksi bir durum var ise bu bildiğimiz kanama ile başlar ve devam eder burda daha önceden düsük yapan arkadaşları da okudum benim bildigim zira bende böyleydi âşırı ağrı kramp kanama olması gerekmiyor mu o zaman niye az olan ağrımızla kendimizi uzelim 3 kayıp 1 doğum yaptım yaşım 33 ondan bunları yazıyorum yasayan biri olarak küsmeyin ne olur( sağlıklı bir kız evladım var 11 aylık şu an kızım da hergün karın ağrısı kasık ağrısı 7 ay lekenme yaşadım veeee ne yazık ki insanların verdiği huzurluktan dolayı 9 ay da sigara içtim tabi ki hiç bir anne adayı içmesin örnek almayalım bu kısmı :)) zira bu bebeğim de 8 haftadır sigarayı bırakmış durumdayım kısaca demem o ki evham yapmayalım canlarım rahat olun en ufak ağrıyı düşük mü yapıcam oram buram niye sızlıyor filan demeyelim zira hepsi normal vücudun tepkileri anormal durum zaten biz anne adaylarını kıvrandırıyor belli ediyor dilerim burdaki bütün güzel arkadaşlarım bebişlerinizi kucağınıza alır ve geriye dönüp ay neleri de sorun yapmışız zamanında internette can mama vardı bize neler neler yazmıştı dersiniz inşallah :))))) umarım kırılmadınız hepinizi allahıma emanet ediyorum herşey gönlünüzce olsun kızlar
Nerelerdesin sen kaçak merak ettim iyim canım şimdilik şükür sen nasılsın nasıl gidiyo :)
ValLah yawrum giremeDm kac gundurbeni hc sorma ben miqde bulantisiyLa yasamaya dwm eDyrum :)
Ay kıyamam ya bende çok hafif zor oluyodur napalım bebişler için katlanacaz bende sürekli uyumak istiyorm ya benimki uykucumu olacak nedir :)
:) ha ha yaramaz olacak demekki annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?