- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Kizlar son hizla mutfak bitti sukur simdi yemek yicem mutfak dedigime bakmayin cook buyuk yaa anca bitti...bu arada benim ayibogan aradi hatun dktra gidecenmi gidelimmi bi baksinlar kiza dedi yok grek yok uzun zamanda alabilirms dedim napiyon dedi temizlik deyince soylendi baya :)) sanki bnden baska kim yapcaksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1170711
Kızlar beşiğimiz bugün geldiiii ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neyse ki söz konusu evlat olunca çabuk toparlıyo insan 😁 paşalarımıza kavuşmamıza az kaldı çok şükür 🙏👶
Kizlar son hizla mutfak bitti sukur simdi yemek yicem mutfak dedigime bakmayin cook buyuk yaa anca bitti...bu arada benim ayibogan aradi hatun dktra gidecenmi gidelimmi bi baksinlar kiza dedi yok grek yok uzun zamanda alabilirms dedim napiyon dedi temizlik deyince soylendi baya :)) sanki bnden baska kim yapcaksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlaaaarrr :) forumu dolanırken rastladım buraya. Çoğunuzun bebişler neredeyse doğuma hazır ne güzel sağlıkla doğsun büyüsün miniklerimiz. Ben de 6+3 haftalığım bugün, 4+6 da ilk muayenemde gördüm bebeğimi herşey yolunda, önümüzdeki hafta da miniğimin kalbini dinlemek için gitmeyi planlıyorum. Doktorum 8. Haftanda gel karın ultrasonuyla duyabılırız dedi ama dayanamıyorruummm 😊 göbişleriniz, bebek kıyafetleriniz aşırı şirin ya zaman geçsin benimde göbişim büyüsün :) iştahsızım çok yemek uiyemiyorum :/ ama bebeğime zaratı yokmuş neyseki iştahsızlığımın :)
Eki Görüntüle 1170711
Kızlar beşiğimiz bugün geldiiii ☺️
Hg canım evet zorlu bi süreçten geçtim ben kendi adıma söleym ama şükür bugünlere geldm bakalım sonu nasl olacak inş iyi olur oo daha minik seninki her aşama tek tek oluyo sırayla kalp atışı cinsiyeti karın büyümesi diye gidiyo hızlı geçer yani bu dönemler :) son haftalar geçmek bilmiyo iştahını takma ilk ay her konuda zor bi süreç 3 ayı bitir vitamini içmeye başla bak nasl yiyosn bi enerji güç geliyo az kalmış sabret :)
Oyy maşallah nazar değmesin çok güzelmiş canım benimkide bugün kurulacak ama sadece iki çekmecesi var bugün ayaklarım koptu şifonyer aradm hiç bi yerde yok hep yatak odası takımını bozuyolar oda olmaz çok canım sıkıldı
Tesekkur ederim canim hosbuldumm :) bu yaziyi yazdiktan sonra hafif bir kanamam oldu doktoruma kostuk gittik neyseki birsey yokmus dun yorulmustum ondan olabilir dedi doktorum. Hatta normalde bugun 6+3 olmasi gerekirken 2 gun onden gitmis 6+5 gorunuyor ultrasonda benim minik fasulyem buyumus :))) eh ultrasona girinci supriz olarak o minicik kalbinin de attigini gorup duyduk sukurler olsun 👶 cok aglatti beni hem uzuntu hem sevinc ortaya karisik bir duygu yasatti sipacim :))) seninde bebisin saglikla dogsun buyusun insallah tatlim upuzun huzurlu bir hayati olsun. Kiz mi erkek mi ?
Tesekkur ederim canim hosbuldumm :) bu yaziyi yazdiktan sonra hafif bir kanamam oldu doktoruma kostuk gittik neyseki birsey yokmus dun yorulmustum ondan olabilir dedi doktorum. Hatta normalde bugun 6+3 olmasi gerekirken 2 gun onden gitmis 6+5 gorunuyor ultrasonda benim minik fasulyem buyumus :))) eh ultrasona girinci supriz olarak o minicik kalbinin de attigini gorup duyduk sukurler olsun 👶 cok aglatti beni hem uzuntu hem sevinc ortaya karisik bir duygu yasatti sipacim :))) seninde bebisin saglikla dogsun buyusun insallah tatlim upuzun huzurlu bir hayati olsun. Kiz mi erkek mi ?
Çok saol canm. Beşiğe uygun şifonyer mi aradın yoksa beşikle takım mı baktın ?
Benim ki 60/120 oyüzden 4 çekmece galiba 👶
Ah canım benim lütfen dikkat et ben bir kürtaj yaşadm o günden sonra çok pinpirikli oldm çevremdeki hamilelere falan neden yoruyosun kendini üç ay çok dikkat et belini ağrıtma yavaş hareket et iş yaparken dinlenerek yap süpürge açma eve yol yürüme fazla bişeylere uzanma en tehlikelisi ozaman kanaman geçer maşallah annesi kalp atışını duymak çok farklı bi duygu :) benimkin cinsiyeti erkek 35. Haftadaym
Geçmiş olsun canm dikkat et kendine. Yorucu koşuşturmalara hiç yanaşma bile. Bebişinede maşallah 👶☺️
Yok normal bi bebek şifonyeri olsun istedim zaten benimkide beyaz rengi önemli değildi ama öle tek yoktu bide netten bakıyım diyorm ben karyola alırken onu düşünemedim ya
Ayyy ne guzel yaa darisi basima 💕 az kalmis oglusunun kokusunu icine cekmene 👶 saolsun esim mutfagi bile elletmiyor topluyor o konusa sansliyim da iste dun carsiya cikmam gerekiyordu yordum kendimi. Ama bidaha elimi biseye surmem bebisime bisey olmasin :)
İnternetten bulabilirsin belki bi bak canm. Bide yaptırsan nsıl olur. marangozlar yapar aslında yetişir mi bilemiyorum ama. Bi sor istersen canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?