Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Erkek milletine yüz vermeyince nasılda geri vites yapıyolar. Kız bi gün desene söyleneceğine ya sen yap yada gündelikçi tut diye. Valla benim ki 40 sene kalsa cam silmem demişti. Evin içinde bulaşık süpürge yaparımda camda millet görürse ne dermiş miş. Bende benim yapmamı istemiyosan ver parasını silen bulurum ben dedim. Valla tıpış tıpış sildi geçen gün. Ben bugüne kadar hiç sildirmemiştim ama mecbur olduğunda yapmak zorunda bence. 😁 bende buzluğa köfte yapıp koyuyorum hazır bişeyler olması çok iyi oluyo. Hele ki ramazanda 😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar beşiğimiz bugün geldiiii ☺️

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? isim listemiz topiğimizde yazıyor. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

çok sekeer :)
Allah saglıkla kullanmayı nasip etsin,bol huzurlu uykulaarı olsuun miniğin :)

Amin canm çookk teşkkr ederim ☺️

Yılanıp ütülenen eşyalarımızı yavaştan yerleştiriyoruz 👶

Oo iyi kolay gelsin ordanda kurtuldun ne güzel :) erkek işte yüz vermeyince böle dolanırlar peşinde o lafa bende sinir oluyorm yorma kendini deyince sanki bizden başka kim yapacaksa ellerini sürmezler valla

Hg canım evet zorlu bi süreçten geçtim ben kendi adıma söleym ama şükür bugünlere geldm bakalım sonu nasl olacak inş iyi olur oo daha minik seninki her aşama tek tek oluyo sırayla kalp atışı cinsiyeti karın büyümesi diye gidiyo hızlı geçer yani bu dönemler :) son haftalar geçmek bilmiyo iştahını takma ilk ay her konuda zor bi süreç 3 ayı bitir vitamini içmeye başla bak nasl yiyosn bi enerji güç geliyo az kalmış sabret :)

Eki Görüntüle 1170711

Kızlar beşiğimiz bugün geldiiii ☺️

Oyy maşallah nazar değmesin çok güzelmiş canım benimkide bugün kurulacak ama sadece iki çekmecesi var bugün ayaklarım koptu şifonyer aradm hiç bi yerde yok hep yatak odası takımını bozuyolar oda olmaz çok canım sıkıldı

Tesekkur ederim canim hosbuldumm :) bu yaziyi yazdiktan sonra hafif bir kanamam oldu doktoruma kostuk gittik neyseki birsey yokmus dun yorulmustum ondan olabilir dedi doktorum. Hatta normalde bugun 6+3 olmasi gerekirken 2 gun onden gitmis 6+5 gorunuyor ultrasonda benim minik fasulyem buyumus :))) eh ultrasona girinci supriz olarak o minicik kalbinin de attigini gorup duyduk sukurler olsun 👶 cok aglatti beni hem uzuntu hem sevinc ortaya karisik bir duygu yasatti sipacim :))) seninde bebisin saglikla dogsun buyusun insallah tatlim upuzun huzurlu bir hayati olsun. Kiz mi erkek mi ?

Çok saol canm. Beşiğe uygun şifonyer mi aradın yoksa beşikle takım mı baktın ?

Benim ki 60/120 oyüzden 4 çekmece galiba 👶

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine. Yorucu koşuşturmalara hiç yanaşma bile. Bebişinede maşallah 👶☺️

Ah canım benim lütfen dikkat et ben bir kürtaj yaşadm o günden sonra çok pinpirikli oldm çevremdeki hamilelere falan neden yoruyosun kendini üç ay çok dikkat et belini ağrıtma yavaş hareket et iş yaparken dinlenerek yap süpürge açma eve yol yürüme fazla bişeylere uzanma en tehlikelisi ozaman kanaman geçer maşallah annesi kalp atışını duymak çok farklı bi duygu :) benimkin cinsiyeti erkek 35. Haftadaym

Çok saol canm. Beşiğe uygun şifonyer mi aradın yoksa beşikle takım mı baktın ?

Benim ki 60/120 oyüzden 4 çekmece galiba 👶

Yok normal bi bebek şifonyeri olsun istedim zaten benimkide beyaz rengi önemli değildi ama öle tek yoktu bide netten bakıyım diyorm ben karyola alırken onu düşünemedim ya

Ayyy ne guzel yaa darisi basima 💕 az kalmis oglusunun kokusunu icine cekmene 👶 saolsun esim mutfagi bile elletmiyor topluyor o konusa sansliyim da iste dun carsiya cikmam gerekiyordu yordum kendimi. Ama bidaha elimi biseye surmem bebisime bisey olmasin :)

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine. Yorucu koşuşturmalara hiç yanaşma bile. Bebişinede maşallah 👶☺️

Tesekkur ederim tatlim evet artik kendimi kesinlikle yormicam bu bana buyuk bi ders oldu 😊

Yok normal bi bebek şifonyeri olsun istedim zaten benimkide beyaz rengi önemli değildi ama öle tek yoktu bide netten bakıyım diyorm ben karyola alırken onu düşünemedim ya

İnternetten bulabilirsin belki bi bak canm. Bide yaptırsan nsıl olur. marangozlar yapar aslında yetişir mi bilemiyorum ama. Bi sor istersen canm.

Az önce eşim geldi ve beşiği görünce kafa yeni şarj etti galiba adamın gözleri doldu. Nasıl olmuş dedim nutku tutuldu resmen 😳😁😆😆 işin ciddiyetine varıyo normale dönüyo tamamdır oldu benim ki galiba 😆😆😆👍

İnşşş csnım sende bugünlere geleceksin Allahın izniyle :) iyi bari eşin yardmcı oluyomuş sende dikkat et bebişe 3 ayı bi atlat sonra istediğini yap :)

İnternetten bulabilirsin belki bi bak canm. Bide yaptırsan nsıl olur. marangozlar yapar aslında yetişir mi bilemiyorum ama. Bi sor istersen canm.

Bilmiyorm ki canm netten baktm biraz bide dediğin gibi marongoz bakıyım ama az kaldı ya herşeyi ortada daha yıkanıp yerleşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…