Bilmiyorm ki canm netten baktm biraz bide dediğin gibi marongoz bakıyım ama az kaldı ya herşeyi ortada daha yıkanıp yerleşecek
iyi akşamlar kızlar naslsnz :) yaw benim iki gündr çok migdm yanıyo şekerli su yapyorum ama fayda etmiyo peksizinde başnıza geldgnde napyosunuz bşka bi çözmû war mı bunu geçrmenin
Geçmiş olsun canm. Ben midem yandığında herşeyi denedim elma geçirir dediler denedim olmadı. Ancak ufak ufak ağzıma bişeyler atınca bi parça ekmek yada salatalık yıkayıp öylece yiyince hafifliyodu. Bu aralar maş diyimde midemle aram iyi çok şükür ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım aman cnım iyi olsun çok kötü ya migde yanması 2 gundr çekiyorum ara ara hep tutyo ama geçiremiyorumda :/ salatalgı denicem kabuklumu yiyodun sen :)
Eki Görüntüle 1170711
Kızlar beşiğimiz bugün geldiiii ☺️
Oo iyi kolay gelsin ordanda kurtuldun ne güzel :) erkek işte yüz vermeyince böle dolanırlar peşinde o lafa bende sinir oluyorm yorma kendini deyince sanki bizden başka kim yapacaksa ellerini sürmezler valla
Erkek milletine yüz vermeyince nasılda geri vites yapıyolar. Kız bi gün desene söyleneceğine ya sen yap yada gündelikçi tut diye. Valla benim ki 40 sene kalsa cam silmem demişti. Evin içinde bulaşık süpürge yaparımda camda millet görürse ne dermiş miş. Bende benim yapmamı istemiyosan ver parasını silen bulurum ben dedim. Valla tıpış tıpış sildi geçen gün. Ben bugüne kadar hiç sildirmemiştim ama mecbur olduğunda yapmak zorunda bence. 😁 bende buzluğa köfte yapıp koyuyorum hazır bişeyler olması çok iyi oluyo. Hele ki ramazanda 😥
Az önce eşim geldi ve beşiği görünce kafa yeni şarj etti galiba adamın gözleri doldu. Nasıl olmuş dedim nutku tutuldu resmen 😳😁😆😆 işin ciddiyetine varıyo normale dönüyo tamamdır oldu benim ki galiba 😆😆😆👍
Çubuk çubuk yapıyodum pijama mı diyolar o desene ondan işte. Yada alacalı mı oluyodu. Yada o patlıcanda mıydı amaaaann karıştırdım işte ahahaaaa 😆😆😆😆😁
Besige bayildim coook guzel gule gule buyusun pasa icinde...ayrica bizde kalp atisini dinlerken cok fena olmustu esim agliycakti nrdyse inanin kizlar ilk cocukta olgunlasiyolar ikincide iyice pisiyolar erkekler arada okuzlukler olabilir o ayri :))daha bi farkli oluyolar rabbim hayirlisini versin.. seda besigine uygun ikea da falan bulursun bi bak istersn.bu arada kizlar islrrim bitti sukurler olsn sabahtan brri k..cm simdi yer gordu ama felaket enerji patlamam var hicte yorulmadim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Salataliklari pijama gibi soyan betul patlicanlarida julyen sekilde dograr geriye 4e bolunmus soganla 3e bolunmus pirasa kalir pesine kabuklari cift kat soyulmus domatesler :)) :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi bak canm 1 hafta içinde yaparlar diye tahmin ediyorum. Ölçüsünü falanda kafana göre yaptırırsın ☺️
iyi akşamlar kızlar naslsnz :) yaw benim iki gündr çok migdm yanıyo şekerli su yapyorum ama fayda etmiyo peksizinde başnıza geldgnde napyosunuz bşka bi çözmû war mı bunu geçrmenin
Beşiği adam kurmaya geldiğinde sordm onun aldığı yerde beşiğin takımı şifonyer varmış onu istedm şükür bunun sıkıntısındanda kurtuldm :)
Çok iyi canm yaa. Gözün aydın şimdiden güle güle kullan canm 😘ß
Amin inş :) tek bişey kaldı oda pijama takımı sen naptın onu nasl aldın
İnş kolay veririm. Kiloya baya takıntılıyım.
Kızlar Bugün rüyamda bebeğime nuk biberon alıyodum eczaneden. Hatta içinde çubuk olan gaz yapmayan biberonlardan istiyodum 😁😆
Amin canm çookk teşkkr ederim ☺️
Eki Görüntüle 1170997
Yılanıp ütülenen eşyalarımızı yavaştan yerleştiriyoruz 👶
Az önce eşim geldi ve beşiği görünce kafa yeni şarj etti galiba adamın gözleri doldu. Nasıl olmuş dedim nutku tutuldu resmen 😳😁😆😆 işin ciddiyetine varıyo normale dönüyo tamamdır oldu benim ki galiba 😆😆😆👍
Hayirli ramazanlar arkdls...betulcum besigin cok guzel bebisinle saglikla kulllan inslah...kizlar pijamalariniz nasil ben sadece 1 sabahlik ve pijama alcam inslah bence yeterli olk dogumumdada oyle yaaptim Allah kismet ederse normal dogum olcak ..hastanede 4 saat felan kalip geliyoruz eve..onun icin yeyerli bence
Ben sezeryan oldum mecburi, 1 pijama takimi yetti..
Valla o kolaymis su kolaymis farketmiyor hemsireler sagolsun onlara hersey kolay hemencik hallediyorlar islerini :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?