Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

iyi akşamlar kızlar naslsnz :) yaw benim iki gündr çok migdm yanıyo şekerli su yapyorum ama fayda etmiyo pek sizinde başnıza geldgnde napyosunuz bşka bi çözmû war mı bunu geçrmenin

Bilmiyorm ki canm netten baktm biraz bide dediğin gibi marongoz bakıyım ama az kaldı ya herşeyi ortada daha yıkanıp yerleşecek

Bi bak canm 1 hafta içinde yaparlar diye tahmin ediyorum. Ölçüsünü falanda kafana göre yaptırırsın ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi akşamlar kızlar naslsnz :) yaw benim iki gündr çok migdm yanıyo şekerli su yapyorum ama fayda etmiyo pek sizinde başnıza geldgnde napyosunuz bşka bi çözmû war mı bunu geçrmenin

Geçmiş olsun canm. Ben midem yandığında herşeyi denedim elma geçirir dediler denedim olmadı. Ancak ufak ufak ağzıma bişeyler atınca bi parça ekmek yada salatalık yıkayıp öylece yiyince hafifliyodu. Bu aralar maş diyimde midemle aram iyi çok şükür ☺️

saol canım aman cnım iyi olsun çok kötü ya migde yanması 2 gundr çekiyorum ara ara hep tutyo ama geçiremiyorumda :/ salatalgı denicem kabuklumu yiyodun sen :)

saol canım aman cnım iyi olsun çok kötü ya migde yanması 2 gundr çekiyorum ara ara hep tutyo ama geçiremiyorumda :/ salatalgı denicem kabuklumu yiyodun sen :)

Çubuk çubuk yapıyodum pijama mı diyolar o desene ondan işte. Yada alacalı mı oluyodu. Yada o patlıcanda mıydı amaaaann karıştırdım işte ahahaaaa 😆😆😆😆😁

Eki Görüntüle 1170711

Kızlar beşiğimiz bugün geldiiii ☺️

Oo iyi kolay gelsin ordanda kurtuldun ne güzel :) erkek işte yüz vermeyince böle dolanırlar peşinde o lafa bende sinir oluyorm yorma kendini deyince sanki bizden başka kim yapacaksa ellerini sürmezler valla

Besige bayildim coook guzel gule gule buyusun pasa icinde...ayrica bizde kalp atisini dinlerken cok fena olmustu esim agliycakti nrdyse inanin kizlar ilk cocukta olgunlasiyolar ikincide iyice pisiyolar erkekler arada okuzlukler olabilir o ayri :))daha bi farkli oluyolar rabbim hayirlisini versin.. seda besigine uygun ikea da falan bulursun bi bak istersn.bu arada kizlar islrrim bitti sukurler olsn sabahtan brri k..cm simdi yer gordu ama felaket enerji patlamam var hicte yorulmadim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salataliklari pijama gibi soyan betul patlicanlarida julyen sekilde dograr geriye 4e bolunmus soganla 3e bolunmus pirasa kalir pesine kabuklari cift kat soyulmus domatesler :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn canm saol... Seninde gözün aydın temizliği bitirdin ☺️ bende derin temizlik yeni bitirdim ama doğumdan önce yine yapılır mutlaka..

İsimlere takılırsak ohhooooo. Bunların hepsi hotmonlardan valla 😁😁😁😁
😆😆😆👍

Bi bak canm 1 hafta içinde yaparlar diye tahmin ediyorum. Ölçüsünü falanda kafana göre yaptırırsın ☺️

Beşiği adam kurmaya geldiğinde sordm onun aldığı yerde beşiğin takımı şifonyer varmış onu istedm şükür bunun sıkıntısındanda kurtuldm :)

Ayy canım ya yarama tuz bastın benimde sürekli yanıyo miğdem ağrıyo ben şekerli suyu ılık suyla içiyorm bol şeker atıp ancak öle iyi oluyo normal su işw yaramıyo

Beşiği adam kurmaya geldiğinde sordm onun aldığı yerde beşiğin takımı şifonyer varmış onu istedm şükür bunun sıkıntısındanda kurtuldm :)

Çok iyi canm yaa. Gözün aydın şimdiden güle güle kullan canm 😘ß

Amin inş :) tek bişey kaldı oda pijama takımı sen naptın onu nasl aldın

Ben 2 tane takım aldım canm. Biri 2li boydan ve sabahlığı var. Onu hastahaneye götürmeyi düşünüyorum. normal doğum olrsa alttan muayene falan ediyolarmış boydan daha iyi oluyomuş. Diğeridr 3 parça alt üst ve sabahlık bunuda eve çıkınca giyerim inş. diye düşündüm. ☺️

Hayirli ramazanlar arkdls...betulcum besigin cok guzel bebisinle saglikla kulllan inslah...kizlar pijamalariniz nasil ben sadece 1 sabahlik ve pijama alcam inslah bence yeterli olk dogumumdada oyle yaaptim Allah kismet ederse normal dogum olcak ..hastanede 4 saat felan kalip geliyoruz eve..onun icin yeyerli bence

Anne olunca burayi birakmayin benim gb :)
Cok yalniz hissettim suan kendimi hazirlik heyecanlarinin arasinda :))))))

Dr.Brown annesi :)

Ne zevkli di mi :) Allah saglikla kullanmayi nasip etsiinn..

:)))) cok guldum..bebegi goruncede daha bi degisik oluyorlar gercekten annelik ne garip birsey yaa..

Yesil elma diye biliyorum..

Ben sezeryan oldum mecburi, 1 pijama takimi yetti..
Valla o kolaymis su kolaymis farketmiyor hemsireler sagolsun onlara hersey kolay hemencik hallediyorlar islerini :))))

NEREFOOON

Bizde duvardan cibinlik var ama erkekte olsa yaptiracaktim hem cok istedigim birseydi hemde sinekler icin istemistim :)
Normalde olmazdi burda sinek biraz tepede kaliyor evimiz ama yagmurlar cok oldu ya suan var ve cibinlik cok isime yaradi..
Belki fikir olur..

Son düzenleme:
Ben sezeryan oldum mecburi, 1 pijama takimi yetti..
Valla o kolaymis su kolaymis farketmiyor hemsireler sagolsun onlara hersey kolay hemencik hallediyorlar islerini :))))

Demekki yeterliymis bir takim ozaman ..belli etmez dogum isi nasip isidir ablamls normal diye gittik sezerysn oldu nasip...ben bavulumu cok karabalik etmicem acikcasi gereken seyleri katicam ..
Bazilari sac sanpuani kremi o0o0 bu cok abartiliyo gibi geliyor bana tabii bu benim fikrim :)

Slm kızlar kimse yokmu ? ne güzel şeyler yazmış siniz allahım bizede nasip eder inşallah 11+3 olduk bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…