- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Hayirli ramazanlar arkdls...betulcum besigin cok guzel bebisinle saglikla kulllan inslah...kizlar pijamalariniz nasil ben sadece 1 sabahlik ve pijama alcam inslah bence yeterli olk dogumumdada oyle yaaptim Allah kismet ederse normal dogum olcak ..hastanede 4 saat felan kalip geliyoruz eve..onun icin yeyerli bence
Anne olunca burayi birakmayin benim gb :)
Cok yalniz hissettim suan kendimi hazirlik heyecanlarinin arasinda :))))))
Dr.Brown annesi :)
Ne zevkli di mi :) Allah saglikla kullanmayi nasip etsiinn..
:)))) cok guldum..bebegi goruncede daha bi degisik oluyorlar gercekten annelik ne garip birsey yaa..
..
Demekki yeterliymis bir takim ozaman ..belli etmez dogum isi nasip isidir ablamls normal diye gittik sezerysn oldu nasip...ben bavulumu cok karabalik etmicem acikcasi gereken seyleri katicam ..
Bazilari sac sanpuani kremi o0o0 bu cok abartiliyo gibi geliyor bana tabii bu benim fikrim :)
A.s cnmm ..amin inslah bende 27.ci haftamdayimSlm kızlar kimse yokmu ? ne güzel şeyler yazmış siniz allahım bizede nasip eder inşallah 11+3 olduk bugün .
😳😳😳 şampuan mııııııı ? Tatile mi çıkıyolar 😆😆😆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecen burda bavullarini hazirlayan arkdslar liste yapmis bende tatile cikiyolar sandim...neler neler yazmislar sac sanpuani kremi dis macunu sac duzlestirici makyaj takimi 3 takim pijama ve gecelik onlara uygun terlik :)))) abartilii bence :44:
Slm kızlar kimse yokmu ? ne güzel şeyler yazmış siniz allahım bizede nasip eder inşallah 11+3 olduk bugün .
A.s cnmm ..amin inslah bende 27.ci haftamdayim
Gecen burda bavullarini hazirlayan arkdslar liste yapmis bende tatile cikiyolar sandim...neler neler yazmislar sac sanpuani kremi dis macunu sac duzlestirici makyaj takimi 3 takim pijama ve gecelik onlara uygun terlik :)))) abartilii bence :44:
Teşkrr ederm canm. Amin inş. Ben 2 takım aldım ama dediğim gibi hastahaneye sadece boydan olan takımı götürücem. Bide burda 1 gece yatırıyolar normalde olsa.
İnş bırakmayız canm. Bu sefer bebişlerimizle yaşadığımz deneyimleri paylaşırız ☺️
Dr.brown olduğunu biliyorum ama rüyamda nuk gördüm ne alakaysa 😳😁
Amin canm. Yerleştirirken kıyafetleri seve seve öpe öpe yerleştirdim. Çok güzel çoookk. Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏👶
Çubuk çubuk yapıyodum pijama mı diyolar o desene ondan işte. Yada alacalı mı oluyodu. Yada o patlıcanda mıydı amaaaann karıştırdım işte ahahaaaa 😆😆😆😆😁
Ayy canım ya yarama tuz bastın benimde sürekli yanıyo miğdem ağrıyo ben şekerli suyu ılık suyla içiyorm bol şeker atıp ancak öle iyi oluyo normal su işw yaramıyo
Anne olunca burayi birakmayin benim gb :)
Cok yalniz hissettim suan kendimi hazirlik heyecanlarinin arasinda :))))))
Dr.Brown annesi :)
Ne zevkli di mi :) Allah saglikla kullanmayi nasip etsiinn..
:)))) cok guldum..bebegi goruncede daha bi degisik oluyorlar gercekten annelik ne garip birsey yaa..
Yesil elma diye biliyorum..
Kizlar saclarm boyaniyorrrr :))) holeeeey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle kullan canm saçlar ne renk oluyo ?
saol canım artk ne olsa denicem :)
Balkopugu :))
Benim en sevdiğim renklerden biri 👍☺️
Bisi dicem gulceksiniz bende cig patates yiyodum ufak bi dilim valla iyi grliyodu
Demekki yeterliymis bir takim ozaman ..belli etmez dogum isi nasip isidir ablamls normal diye gittik sezerysn oldu nasip...ben bavulumu cok karabalik etmicem acikcasi gereken seyleri katicam ..
Bazilari sac sanpuani kremi o0o0 bu cok abartiliyo gibi geliyor bana tabii bu benim fikrim :)
Slm kızlar kimse yokmu ? ne güzel şeyler yazmış siniz allahım bizede nasip eder inşallah 11+3 olduk bugün .
Teşkrr ederm canm. Amin inş. Ben 2 takım aldım ama dediğim gibi hastahaneye sadece boydan olan takımı götürücem. Bide burda 1 gece yatırıyolar normalde olsa.
İnş bırakmayız canm. Bu sefer bebişlerimizle yaşadığımz deneyimleri paylaşırız ☺️
Dr.brown olduğunu biliyorum ama rüyamda nuk gördüm ne alakaysa 😳😁
Amin canm. Yerleştirirken kıyafetleri seve 0seve öpe öpe yerleştirdim. Çok güzel çoookk. Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏👶
Balkopugu :))
Bende dogumdan sonra gordum ki gercekten abarti hersey :))
Ne kadar ugrasmistim oysa liste yapmak icin..
Amiinn..
Hayirli olsuun masallah :)
Benim ministe 1 bucuk aylik oldu kucagimda :)
Oyy kiyamam amin insallahh..
Tabii biliyorsundur bnmkide laf :)
Yeni anne olanlar herseyi biliyor arastirmaktan,sonra da deneyimler basliyor :)
Bende dogumdan sonra diyordum hep ama hic boyatmadim sacimi acik kumral yazin daha da aciliyor rengi..
Kestirecem biraz kendilerine gelsinler ama boyatmaya hiic cesaretim yok :)
Renk secimin guzel buarada :)
Guzel karsilayacak kizini annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?