Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Teşkrr ederm canm. Amin inş. Ben 2 takım aldım ama dediğim gibi hastahaneye sadece boydan olan takımı götürücem. Bide burda 1 gece yatırıyolar normalde olsa.

İnş bırakmayız canm. Bu sefer bebişlerimizle yaşadığımz deneyimleri paylaşırız ☺️

Dr.brown olduğunu biliyorum ama rüyamda nuk gördüm ne alakaysa 😳😁

Amin canm. Yerleştirirken kıyafetleri seve seve öpe öpe yerleştirdim. Çok güzel çoookk. Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😳😳😳 şampuan mııııııı ? Tatile mi çıkıyolar 😆😆😆

Slm kızlar kimse yokmu ? ne güzel şeyler yazmış siniz allahım bizede nasip eder inşallah 11+3 olduk bugün .
A.s cnmm ..amin inslah bende 27.ci haftamdayim
😳😳😳 şampuan mııııııı ? Tatile mi çıkıyolar 😆😆😆

Gecen burda bavullarini hazirlayan arkdslar liste yapmis bende tatile cikiyolar sandim...neler neler yazmislar sac sanpuani kremi dis macunu sac duzlestirici makyaj takimi 3 takim pijama ve gecelik onlara uygun terlik :)))) abartilii bence :44:

Gecen burda bavullarini hazirlayan arkdslar liste yapmis bende tatile cikiyolar sandim...neler neler yazmislar sac sanpuani kremi dis macunu sac duzlestirici makyaj takimi 3 takim pijama ve gecelik onlara uygun terlik :)))) abartilii bence :44:

Abartınında abartısı. 😳😳 hakkaten tatil bavulu gibi yani. Yaaa sanki dağın başında mı yaşıyoruz bişey lazım olsa hastahanelerin kantininde bile var artık. Olmadı çık dışarı illaki bi market vardır dükkan mağaza vardır. Abartmaya gerek yok yani 😆

Slm kızlar kimse yokmu ? ne güzel şeyler yazmış siniz allahım bizede nasip eder inşallah 11+3 olduk bugün .

Amin canm inşallah ☺️ bende 31+4 oldum bugün. Bebişim erkek. Paşa geliyo paşaaa 👶😆😆😆😆

Abowww o neee ben dis fitlrcasiyla macun bile koymadim :)) o halde dis nasil fircaliycam wcye zor gidiyodm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nuktada anti colic var memnun kaldm ama insallah ilk 6ay gerek duymayiz sonrasindada zaten gaz problemi yasamayiz.

:)) anladm canım yine tutrsa migde yanmam mtlaka denicem saol :)

Ayy canım ya yarama tuz bastın benimde sürekli yanıyo miğdem ağrıyo ben şekerli suyu ılık suyla içiyorm bol şeker atıp ancak öle iyi oluyo normal su işw yaramıyo

ya canım bende hep öle yapyodum ama pek fayda etmiyo geçiremyorum :/

saol canım artk ne olsa denicem :)

Bisi dicem gulceksiniz bende cig patates yiyodum ufak bi dilim valla iyi grliyodu

:)) ayy canım ya nasıl yiyodun onu ben yiyemem midem almaz çiğ çiğ :)

Bende dogumdan sonra gordum ki gercekten abarti hersey :))
Ne kadar ugrasmistim oysa liste yapmak icin..

Amiinn..
Hayirli olsuun masallah :)
Benim ministe 1 bucuk aylik oldu kucagimda :)

Oyy kiyamam amin insallahh..
Tabii biliyorsundur bnmkide laf :)
Yeni anne olanlar herseyi biliyor arastirmaktan,sonra da deneyimler basliyor :)

Balkopugu :))

Bende dogumdan sonra diyordum hep ama hic boyatmadim sacimi acik kumral yazin daha da aciliyor rengi..
Kestirecem biraz kendilerine gelsinler ama boyatmaya hiic cesaretim yok :)
Renk secimin guzel buarada :)
Guzel karsilayacak kizini annesi :)

Allahım çabucak ayın 4 ü olsa bebeğimin iyi olduğunu duysam tedirgin olmaktan nefret ediyorum.

Allah bağışlasin ne güzel darısı bizlere allahım imrendirmesin.dort tane bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar 6-7haftalarinda.o yüzden tedirginim dua edin lütfen bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…