Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Abowww o neee ben dis fitlrcasiyla macun bile koymadim :)) o halde dis nasil fircaliycam wcye zor gidiyodm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herseyin normali bencede guzel.:))
Kizlar saclarm boyaniyorrrr :))) holeeeey

Yaaa bende boyamak istiyorum ama korkuyorum ya bisey olsa diye

Allah bağışlasin ne güzel darısı bizlere allahım imrendirmesin.dort tane bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar 6-7haftalarinda.o yüzden tedirginim dua edin lütfen bize.

Allahin izniyle bisey olmaz ramazandayiz sende kendine ve bebisine bol bol dua et..bizimde dualarimizda olucaksin inslah..Rabbim yardimcin olsun

Hım anladm tmm iyi günlerde kullan inş :) bende öle düşündümde dün istediğim gibi bulamadm bugün yine gidecem yaa ben çok kötüyüm hiç gücüm halim yok kolum kalkmıyo o derece sendede varmı öle bi durum

Tmm canım çok sağol ya bende istedimde erkeğe olurmu diye kafam karıştı ozaman bende yaptırıyım bizim evde küçük üvezler oluyo bi şekilde giriyo mecbur olması lazm dediğin gibi

Ben şuanda iyiyim. Akşama nasıl olurum bilemiyorum 😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım nasıl tutulurki hava sıcak açlık süresi uzun bebişe yazık artık kışın kısa günlerde borcu öderim sen tutuyomusun

Ben tutuyorum ilk gün bi deniyim dedim. Normalde hiç zorlanmıyodum çünkü. Şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. 🙏

Allah bağışlasin ne güzel darısı bizlere allahım imrendirmesin.dort tane bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar 6-7haftalarinda.o yüzden tedirginim dua edin lütfen bize.

Allahinn izniyle alirsin insallah melegini kucagina canim..
Dualarini eksik etme,iyi dusun..
En onemli kismin bi cogunu atlatmissin..

Kızlar oruç tutan var mı??

Ben malum emzirdigim tutmuyorum..
Susuzluktan kururum herhalde :)

Allahin izniyle bisey olmaz ramazandayiz sende kendine ve bebisine bol bol dua et..bizimde dualarimizda olucaksin inslah..Rabbim yardimcin olsun
Teşekkür ederim hepinize çok sağolun. İştah azalması normalmi canım istediği şeyden bile tiksiniyorum bazen. sizlerde yaşadınız mı .Göğüs Ağrısı azaldı bide.

:)) ayy canım ya nasıl yiyodun onu ben yiyemem midem almaz çiğ çiğ :)
Abim cig patates suyundan az bisi ic demisti bende bir iki isirik cig patates yiyodum ama felaket iyi geldi bana napim :))
Benimki tarcin bakirdi igrenc oldu rengi aka aka mecbur boyattim agdamida yaptrdm doguma hazirmmmm :))
Kızlar oruç tutan var mı??
Maaleseff kisa borc oduycem

Ben tutuyorum ilk gün bi deniyim dedim. Normalde hiç zorlanmıyodum çünkü. Şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. 🙏

Ama dktrlar uzun sure aclik bebegin kalp atisini olumsuz etkiliyor dedi sen bilirsn ama keske tutmasan hem hamile ve emzikli bayanlara oruc farz degil borc olarak sonradan odeyebiliyosun

Haydi zamaninda gelsin artik minik :)

Kızlar sabahtan beri bebeğim hiç tekme atmıyo her yolu denedim atması için ama yok işte atmıyo

Kac saat oldu hic hareket etmedigi?
Sirtustu yatmak cikolata vs denediysen bi gorun derim canim..

Dünden beri hissetmiyorm yoğunluktan hazırlıktan hissetmemişimdir dedim ama bugün dinlendim dediklerinin hepsini yaptm yokk atmıyo doktor hastaymış pazartesi gelecek ama bi gidip nst çektirecm ordaki kızlar çekerler of kafayı yemek üzeriyim

Cnm iyiimisin Allahin izniyle bisey olmaz inslah uzulme ...inslah gorur duyar rahat edersin cnm

Kızlar sabahtan beri bebeğim hiç tekme atmıyo her yolu denedim atması için ama yok işte atmıyo
Cnm telaslanma bi git nst cektir hayirlisiyla haber ver bize yorulmustr belki kuzu uyuyodur insallah

Amin cnm

Eminim cook guzel olduguna ...guzele ne yakismaz ...

Tsk edrm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…