Abartınında abartısı. 😳😳 hakkaten tatil bavulu gibi yani. Yaaa sanki dağın başında mı yaşıyoruz bişey lazım olsa hastahanelerin kantininde bile var artık. Olmadı çık dışarı illaki bi market vardır dükkan mağaza vardır. Abartmaya gerek yok yani 😆
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herseyin normali bencede guzel.:))Abowww o neee ben dis fitlrcasiyla macun bile koymadim :)) o halde dis nasil fircaliycam wcye zor gidiyodm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar saclarm boyaniyorrrr :))) holeeeey
Allah bağışlasin ne güzel darısı bizlere allahım imrendirmesin.dort tane bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar 6-7haftalarinda.o yüzden tedirginim dua edin lütfen bize.
Ben 2 tane takım aldım canm. Biri 2li boydan ve sabahlığı var. Onu hastahaneye götürmeyi düşünüyorum. normal doğum olrsa alttan muayene falan ediyolarmış boydan daha iyi oluyomuş. Diğeridr 3 parça alt üst ve sabahlık bunuda eve çıkınca giyerim inş. diye düşündüm. ☺️
NEREFOOON
Bizde duvardan cibinlik var ama erkekte olsa yaptiracaktim hem cok istedigim birseydi hemde sinekler icin istemistim :)
Normalde olmazdi burda sinek biraz tepede kaliyor evimiz ama yagmurlar cok oldu ya suan var ve cibinlik cok isime yaradi..
Belki fikir olur..
Kızlar oruç tutan var mı??
Hım anladm tmm iyi günlerde kullan inş :) bende öle düşündümde dün istediğim gibi bulamadm bugün yine gidecem yaa ben çok kötüyüm hiç gücüm halim yok kolum kalkmıyo o derece sendede varmı öle bi durum
Yok canım nasıl tutulurki hava sıcak açlık süresi uzun bebişe yazık artık kışın kısa günlerde borcu öderim sen tutuyomusun
Allahım çabucak ayın 4 ü olsa bebeğimin iyi olduğunu duysam tedirgin olmaktan nefret ediyorum.[/QUOTE
Şu an seni çok iyi anlıyorm bende ilk üç ay hep korkuyla yaşadm hep bi tedirginlik bişey oldu olacak doktora korkıyla giderdim bak şükür bugünlere kadar geldim sende öle olacaksın sakin ol sıkma kendini az kalmş 3 aya girmene dikkat et sadece
Allah bağışlasin ne güzel darısı bizlere allahım imrendirmesin.dort tane bebeğim karnimda kalbi durdu ve aldılar 6-7haftalarinda.o yüzden tedirginim dua edin lütfen bize.
Teşekkür ederim hepinize çok sağolun. İştah azalması normalmi canım istediği şeyden bile tiksiniyorum bazen. sizlerde yaşadınız mı .Göğüs Ağrısı azaldı bide.Allahin izniyle bisey olmaz ramazandayiz sende kendine ve bebisine bol bol dua et..bizimde dualarimizda olucaksin inslah..Rabbim yardimcin olsun
Abim cig patates suyundan az bisi ic demisti bende bir iki isirik cig patates yiyodum ama felaket iyi geldi bana napim :)):)) ayy canım ya nasıl yiyodun onu ben yiyemem midem almaz çiğ çiğ :)
Benimki tarcin bakirdi igrenc oldu rengi aka aka mecbur boyattim agdamida yaptrdm doguma hazirmmmm :))Bende dogumdan sonra gordum ki gercekten abarti hersey :))
Ne kadar ugrasmistim oysa liste yapmak icin..
Amiinn..
Hayirli olsuun masallah :)
Benim ministe 1 bucuk aylik oldu kucagimda :)
Oyy kiyamam amin insallahh..
Tabii biliyorsundur bnmkide laf :)
Yeni anne olanlar herseyi biliyor arastirmaktan,sonra da deneyimler basliyor :)
Bende dogumdan sonra diyordum hep ama hic boyatmadim sacimi acik kumral yazin daha da aciliyor rengi..
Kestirecem biraz kendilerine gelsinler ama boyatmaya hiic cesaretim yok :)
Renk secimin guzel buarada :)
Guzel karsilayacak kizini annesi :)
Maaleseff kisa borc oduycem
Ama dktrlar uzun sure aclik bebegin kalp atisini olumsuz etkiliyor dedi sen bilirsn ama keske tutmasan hem hamile ve emzikli bayanlara oruc farz degil borc olarak sonradan odeyebiliyosunBen tutuyorum ilk gün bi deniyim dedim. Normalde hiç zorlanmıyodum çünkü. Şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür. 🙏
Herseyin normali bencede guzel.:))
Yaaa bende boyamak istiyorum ama korkuyorum ya bisey olsa diye
Abim cig patates suyundan az bisi ic demisti bende bir iki isirik cig patates yiyodum ama felaket iyi geldi bana napim :))
Benimki tarcin bakirdi igrenc oldu rengi aka aka mecbur boyattim agdamida yaptrdm doguma hazirmmmm :))
Ama dktrlar uzun sure aclik bebegin kalp atisini olumsuz etkiliyor dedi sen bilirsn ama keske tutmasan hem hamile ve emzikli bayanlara oruc farz degil borc olarak sonradan odeyebiliyosun
Kızlar sabahtan beri bebeğim hiç tekme atmıyo her yolu denedim atması için ama yok işte atmıyo
Haydi zamaninda gelsin artik minik :)
Kac saat oldu hic hareket etmedigi?
Sirtustu yatmak cikolata vs denediysen bi gorun derim canim..
Dünden beri hissetmiyorm yoğunluktan hazırlıktan hissetmemişimdir dedim ama bugün dinlendim dediklerinin hepsini yaptm yokk atmıyo doktor hastaymış pazartesi gelecek ama bi gidip nst çektirecm ordaki kızlar çekerler of kafayı yemek üzeriyim
Ilkindede boyattim bundada ama son zamanlar oldugu icin boyattim..ama guzel oldu :)
Cnm telaslanma bi git nst cektir hayirlisiyla haber ver bize yorulmustr belki kuzu uyuyodur insallahKızlar sabahtan beri bebeğim hiç tekme atmıyo her yolu denedim atması için ama yok işte atmıyo
Amin cnmHaydi zamaninda gelsin artik minik :)
Kac saat oldu hic hareket etmedigi?
Sirtustu yatmak cikolata vs denediysen bi gorun derim canim..
Dünden beri hissetmiyorm yoğunluktan hazırlıktan hissetmemişimdir dedim ama bugün dinlendim dediklerinin hepsini yaptm yokk atmıyo doktor hastaymış pazartesi gelecek ama bi gidip nst çektirecm ordaki kızlar çekerler of kafayı yemek üzeriyim
Eminim cook guzel olduguna ...guzele ne yakismaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?