Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Kizlar hepinize ii aksamlar oncelikle biz 8 haftaligiz kalp atislarimiz gayet iyi sorun yokcok sukur ben merak ettim bebeginez icin ne zaman biseyler almaya basladiniz cook hevesleniyorum

Kızlar geldm kendi doktorm yokya burdaki tıp fakültesine git dediler orayada ilk gebelikten dolayı gitmek istemiyodm delik deşik ediyolar karışık bi yer nese işte mecbur gittim nst yaptılar kan aldılar ne gerek varsa kana damar yolu açıp serum taktılar sonra dediler bebek uyuyo sanırm o yüzden böle kalp atışı iyi dediler şükür rahatladm ama doğumhanede yaptılar ve aynı odada 8 aylık karnında bebeği ölen kadının suni sancı ve ağlama krizini yaşadm çok kötü oldm tansiyonum aşırı düştü bide yine normal doğum yapmaya çalışan bi kadın vardı onada vermişler suni sancıyı ne biçim kıvranıyo inliyodu her yeri ortada dolanıyo inleyerek kimse öle ilgilenmiyo bile sonra dedim ben iyiydim iyice kötü oldm gitmek istiyorm dedim güldüler tmm sen etkilendin gönderelim yeter dediler çıktım geldm

Hıı birde ben 35 haftalık sanıyodm meğer 37+1 olmuşum öle deyince doktor şok oldm panik yaptm bir ay var diye herşeyi ağırdan alıyodm :)

Sukurler olsn cnm dediydim sana yorulmustr uyuyodur pasa...ya grcktn insan cok etkileniyor oyle olaylardan bende bu ara cok duyar oldm bebegi karninda yada dogduktan sonra kaybedenleri..cokta korkuyorm
Hıı birde ben 35 haftalık sanıyodm meğer 37+1 olmuşum öle deyince doktor şok oldm panik yaptm bir ay var diye herşeyi ağırdan alıyodm :)
Massallah bak cnm ilerde cikti bebisin bide kendini uzuyodun zayif diye beklenen dogum tarihin neydi bide kilosu fln nasil olmus pasanin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydn kizlarrr 2gunluk yorgunluk ve sahur derkn anca kalkip yemek yedim ve hala uykum var :)) yarin allah izin verirse kizimi gormeye gitcemm. Cok mutluyum seviyorum sizii :)

Kizlar hepinize ii aksamlar oncelikle biz 8 haftaligiz kalp atislarimiz gayet iyi sorun yokcok sukur ben merak ettim bebeginez icin ne zaman biseyler almaya basladiniz cook hevesleniyorum

Cnm bekle birazdaha yavas yavas tamamlarsin daha cok minik bebisin bi cinsiyeti belli olsn 25.haftadn sonra yaparsin denk gelir

Tesetturlu anne adaylari hastaneye salmi tulbentmi goturceksiniz

Çok sağol canm ya ama çok korktm ilk bebeğimide oruçlukta kaybetmiştm onlar aklıma geldi doğum olayı hepsinin bi arada olması çok kötü inş beni oraya sevketmezler o kadınlara bakacam korkacam diye doğuramam unuturm :)
Ay haftasıyla uymlu dediler ama ben şaşırdm 37 deynce kilo faln sölemediler yarn kendi doktoruma randevm var bakalm ne diyeck :)

Evet toplu dogm yapmk kotu olur insallah sevketmez senin sonadet tarihin neydi biz beraberiz saniyodum kiiiz yoksa benden oncemi pirtlatacann ayy heycan oldm pasa geliyo pasa :) yarn benimde kntrol var hayirlisi bakalim buyumsmu kizim acep

Canim gozun aydin...Rabbim sana bagislasin yavrunu..rahatlamak cok guzel saglikli oldugunu bilmek :)..cok guzel

Ay benim son tarih 21 ekim ama doğum 28 temmuz görünüyodu şimdi bunlar 37 hafta deyince şok oldm bi yarın doktora gidince söleyim bakalım o ne diyecek belli olmaz bi bakmışsın doğurmuşum :) büyümüştür kızın tabi annesi kontrollerimiz bile aynı gün :) git bakalım bi doğuma falan ne diyeck banada haber ver

Oyy seni merak edip girdim..cok sukur iyimissiniz ikinizde..
Her an dogum baslayabilir diye acmislardir damar yolu tahlillerin fln..
Orada bekletmeleri kotu olmus ama..

bende cok sevdim ki siziiiiiii
Hadi insallah guzel haberlerle dönün..
Ne cabuk gecti zaman..

Ayy o bendede var hiç gücüm yok kolum kalkmıyo sürekli yatmak istiyorm nie böle oldukki biz vitamini içiyomusun sen ben içmiyorm bir haftadır ondan olabilir

Yok cnm icmiyorum ben vitamin (ayaklarimia kramp giriyor dr magnezyum vermis onuda eritip icmek gozume gelior

Yok cnm icmiyorum ben vitamin (ayaklarimia kramp giriyor dr magnezyum vermis onuda eritip icmek gozume gelior

Bak vitaminini iç nasl enerjik oluyosun o iyi oluyo ben hazırlıklara daldm almayı unuttum yarın başlıycam magnezyum bendede var dediğim gibi bende yapmıyorm :)

Çok şükür canm ya bi doğursaydm hayırlısıyla çok korktm etkilendm :)

Benimde 28temmuz satda 21ekim :)) bak iste bebis guzel buyumus oyuzdn oyle cikiyor uzulmene gerek yok neguzel dogurcaz yakinda

Evet cok cabuk geciyor zaman sana hayranim zaten guzel mutlu bi hamislik ve lohusalik gecirdn darisi basima plojom doguma gitcem hala kusuyorum ya nefret ettim zor attim kendimi wcye insallah dogumdan sonra gecer artik migdem dayanmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…