Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Ayy aynıyız işte bi kaç haftaya doğururuz :)

10 haftalık hamileyim mide bulantıları istifra etmeler çk zorluyor hiç bir şey yiyemiyorum yediklerimide kusuyorum 5 kilo verdim bebişe zarar verirmi bilmiyorum haftaya doktora gideceğim

Çok şükür canm ya bi doğursaydm hayırlısıyla çok korktm etkilendm :)

Saglikla insallah zamanla :)
Dogumhane macerasi garip olmus ama korkma bosuna herkesin hikayesi farkli biliyorsun ki..
Hic kimse bi baskasi kadar zor ya da bir baskasi kadar kolay dogurmuyor herkesin hikayesi acilari farkli nasilsa :)
Hic unutma dogumdada beni hatirla cektigin her aci seni evladina yaklastiracak :)
Bu dogum aninda hatirla dedimde insanin aklina o zaman sadece evladi geliyor ya sa benim oyle oldu bilmiyorum onun icin dua ettim hep

Cok sukur evet cok keyifli gecirdim her anlamda sonra nazara mi geldik bilmiyorum supriz oldu sonuc :) ama saglikla atlattik ya sukur..
Az kaldi canim az daha sabir :)
Tek sorun o olsun..

10 haftalık hamileyim mide bulantıları istifra etmeler çk zorluyor hiç bir şey yiyemiyorum yediklerimide kusuyorum 5 kilo verdim bebişe zarar verirmi bilmiyorum haftaya doktora gideceğim

Korkma Allahin izniyle minige zarari olmaz..
Sonuc olarak buda vucudunun bi sinyali..
9 ay bunu cekenler hic ayakta duramayanlar surekli serumlar yiyenler cok..
Insallah guzel haberlerini alin minisin

Tesetturlu anne adaylari hastaneye salmi tulbentmi goturceksiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tülbent daha rahat olur hele ki bu sıcaklarda diye ben tülbent götürmeyi düşünüyorum ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah doguma gidrrkn birbirmizi haberdar edelim buraya yazalim

Tmm inş o an yazabilirim ben normal olacak ya of dünkü gördüklerimi hala unutamıyorm acaba sezeryanmı istesem :)

Hayirlisiyla bi dogursaydm inanki kus gibi hafifliycem..sonuc neden supriz olduki sezeryan oldgn icinmi
Tülbent daha rahat olur hele ki bu sıcaklarda diye ben tülbent götürmeyi düşünüyorum ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende tulbent koydum ama fotograflarda sal iyi duruyor ya acaba bitane koysammiki grrci kiris kiris olur demen gibi tulbent daha iyi galiba haklisin
Tmm inş o an yazabilirim ben normal olacak ya of dünkü gördüklerimi hala unutamıyorm acaba sezeryanmı istesem :)

Hayirlisi olsn sezeryaninda sonrasi kotu normal dogum guzel ama iste kisiden kisiye degisiyor zaten biriki haftaya iyice belirlenir dogum seklin bebegin durumuna gore

Tesetturlu anne adaylari hastaneye salmi tulbentmi goturceksiniz

Ben hem şal hem tulbent almayı dusunuyorum..benimki sonbahara gelcekya :)
Bak vitaminini iç nasl enerjik oluyosun o iyi oluyo ben hazırlıklara daldm almayı unuttum yarın başlıycam magnezyum bendede var dediğim gibi bende yapmıyorm :)

Dogru .... ama ya unutuyorum yada amannn bişey olmaz diyorum..

Ben hem şal hem tulbent almayı dusunuyorum..benimki sonbahara gelcekya :)

Dogru .... ama ya unutuyorum yada amannn bişey olmaz diyorum..

Evet sen eylul ekim gibi pirtlatcaktin dimi ayy bana evham yaptn simdi cok sicaklara denk gelck hep temmuz agustos poffff simdiden bana sknti basti....bende bastan beri hic vitamin kullanmadim

Aynen öle ikiside kendine göre zor of daraldm :)

Ayy hemde ne macera orda yaparsam benim yaşayacaklarımda o hep bi arada ilgi yok kendi halimde kabus gibi :) bilmiyorm ama normal doğum çok korkuttu beni ya doğum sırasında bana bebeğe bişey olursa bi sorun olursa diye sezeryan daha güvenli geliyo bebek için fslan ayy kafam çok karıştı ben napacam ya merak etme canım o an hepiniz film şeridi gibi gözümün önünden geçer :)

Aynen öle ikiside kendine göre zor of daraldm :)

Simdilik kafana takma ikisinide zaman akisina birak elbet bi sekilde cikcaklar :)) son gunler suslerini falan hazirla yatagini carsafini vs onlarla ilgilen bebisin kiyafetlerini cantasini fln hrrsyi ayarla hem vakit gecer hemde icin ferahlar...aslinda hic dogum yapmamis kadinlarin kizlarin dogumhaneye girmemesi gerek bende bekarken yengemin dogumuna gittim sanci odasinda bekledim onu saatlerce sanci pesine sezeryan yaptilar bende ozaman cok korktum diger yengemede aynisini yaptilar insallah hepimiz sagsalim dogurcz :)

Bende dogumhanede nstye girmistim biri soguma hazirlaniyordu biri suni sanci almisti biride icerde doguruyordu..Bana cok iyi gelmisti hastanenin dogumhanesi cok sakin ve temizdi,surekli ilgileniyorlardi ve o sogum yapani ebeler hep yonlendiriyordu..
Gezmistimde dogumhaneyi kursta,dogum odasi 2 tane ve tek catal vardi..
Cok cok cok istiyordum normal..sezeryandan korkiyordum aslinda ama alistiemistim kendimi son dk bisy olurda gerekir diye..
Ama sunu ogrendim doktor bana bebis ters donmus makat gelisli sezeryan olabilir dediginde, Allah neyi nasip ettiyse onu yasayacaktim ve o an bana daha koti birseyde diyebilirdi..
Sezeryan oldum ilk 1-2 gun zordu ne kadar ayaga kalkiyorsan azda olsa o ladar cabik toparlaniyorsun ama bence bebegin veya annenin saglik durumu disinda seseryan tercih meselesi degil can acisi onda da var sonuc olarak bir canli doguyor ve 9 aydir tekduze ilerleyen hersey degisiyor..
Sezeryan olup hemen ayaklananda var cok sorun yasayanda normal olup hemen ayaklananda var sezeryanlidan beter olanda..
Yani yapabilecegin en guzel sey dua etmek :)
Aci katlanilabilir ama kendimiz secip kotu birseye sebep oldugumuz seyin vicdan azabini hep tasiriz..
Rabbim sizin icin en iyisini dusunmustur zaten..

Evet canim son hafta donmesiydi supriz :)
Olsun tabii hersey geciyor :)
Bence de tulbent al duz renk alirsan bence sal kadar şık duruyor :)

Aynen öle bi şekilde çıkacak bak bu sözüm beni rahatlattı valla :) eksikler tmm bebek şekeri siparişi kapı süsü sepet verdim sipariş bide geceliğimi aldm şükür eksik bitti bi şifonyer gelecek onu bekliyorm kıyafetleri koymak için yarında yavaştan başlayacam temizliğe az kaldı doğuma ya başladı stresi sıkıntısı :)
Ay sendemi gördün of çok kötü bi olay ya dediğin gibi görmemek lazm sinir olıuorm o hastaneye zaten hep onlar yüzünden kötü oldm

Senin hastanen iyidirde ondan burdaki tıp fakültesi öle değil karışık ordakilerede suç yok birsürü doğum var hangi biriyle ilgilensinler ama özelde öle değil tek sen oluyosun iyi oluyo olsun senin maşallah iyi oldu bak bu hakkında hayırlıymış dediğin gibi normal sezerywn kişiden kişiye değişir benim bünyem çok zayıf ben bi o yüzdn korkuyorm bakalm ne olacak nasıl olacam merak ediyorm inş kolay olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…