Benimde 28temmuz satda 21ekim :)) bak iste bebis guzel buyumus oyuzdn oyle cikiyor uzulmene gerek yok neguzel dogurcaz yakinda
Evet cok cabuk geciyor zaman sana hayranim zaten guzel mutlu bi hamislik ve lohusalik gecirdn darisi basima plojom doguma gitcem hala kusuyorum ya nefret ettim zor attim kendimi wcye insallah dogumdan sonra gecer artik migdem dayanmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy aynıyız işte bi kaç haftaya doğururuz :)
Çok şükür canm ya bi doğursaydm hayırlısıyla çok korktm etkilendm :)
Benimde 28temmuz satda 21ekim :)) bak iste bebis guzel buyumus oyuzdn oyle cikiyor uzulmene gerek yok neguzel dogurcaz yakinda
Evet cok cabuk geciyor zaman sana hayranim zaten guzel mutlu bi hamislik ve lohusalik gecirdn darisi basima plojom doguma gitcem hala kusuyorum ya nefret ettim zor attim kendimi wcye insallah dogumdan sonra gecer artik migdem dayanmiyor
10 haftalık hamileyim mide bulantıları istifra etmeler çk zorluyor hiç bir şey yiyemiyorum yediklerimide kusuyorum 5 kilo verdim bebişe zarar verirmi bilmiyorum haftaya doktora gideceğim
Tesetturlu anne adaylari hastaneye salmi tulbentmi goturceksiniz
Insallah doguma gidrrkn birbirmizi haberdar edelim buraya yazalim
Hayirlisiyla bi dogursaydm inanki kus gibi hafifliycem..sonuc neden supriz olduki sezeryan oldgn icinmiSaglikla insallah zamanla :)
Dogumhane macerasi garip olmus ama korkma bosuna herkesin hikayesi farkli biliyorsun ki..
Hic kimse bi baskasi kadar zor ya da bir baskasi kadar kolay dogurmuyor herkesin hikayesi acilari farkli nasilsa :)
Hic unutma dogumdada beni hatirla cektigin her aci seni evladina yaklastiracak :)
Bu dogum aninda hatirla dedimde insanin aklina o zaman sadece evladi geliyor ya sa benim oyle oldu bilmiyorum onun icin dua ettim hep
Cok sukur evet cok keyifli gecirdim her anlamda sonra nazara mi geldik bilmiyorum supriz oldu sonuc :) ama saglikla atlattik ya sukur..
Az kaldi canim az daha sabir :)
Tek sorun o olsun..
Korkma Allahin izniyle minige zarari olmaz..
Sonuc olarak buda vucudunun bi sinyali..
9 ay bunu cekenler hic ayakta duramayanlar surekli serumlar yiyenler cok..
Insallah guzel haberlerini alin minisin
Bende tulbent koydum ama fotograflarda sal iyi duruyor ya acaba bitane koysammiki grrci kiris kiris olur demen gibi tulbent daha iyi galiba haklisinTülbent daha rahat olur hele ki bu sıcaklarda diye ben tülbent götürmeyi düşünüyorum ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tmm inş o an yazabilirim ben normal olacak ya of dünkü gördüklerimi hala unutamıyorm acaba sezeryanmı istesem :)
Ben hem şal hem tulbent almayı dusunuyorum..benimki sonbahara gelcekya :)Tesetturlu anne adaylari hastaneye salmi tulbentmi goturceksiniz
Bak vitaminini iç nasl enerjik oluyosun o iyi oluyo ben hazırlıklara daldm almayı unuttum yarın başlıycam magnezyum bendede var dediğim gibi bende yapmıyorm :)
Ben hem şal hem tulbent almayı dusunuyorum..benimki sonbahara gelcekya :)
Dogru .... ama ya unutuyorum yada amannn bişey olmaz diyorum..
Hayirlisiyla bi dogursaydm inanki kus gibi hafifliycem..sonuc neden supriz olduki sezeryan oldgn icinmi
Bende tulbent koydum ama fotograflarda sal iyi duruyor ya acaba bitane koysammiki grrci kiris kiris olur demen gibi tulbent daha iyi galiba haklisin
Hayirlisi olsn sezeryaninda sonrasi kotu normal dogum guzel ama iste kisiden kisiye degisiyor zaten biriki haftaya iyice belirlenir dogum seklin bebegin durumuna gore
Saglikla insallah zamanla :)
Dogumhane macerasi garip olmus ama korkma bosuna herkesin hikayesi farkli biliyorsun ki..
Hic kimse bi baskasi kadar zor ya da bir baskasi kadar kolay dogurmuyor herkesin hikayesi acilari farkli nasilsa :)
Hic unutma dogumdada beni hatirla cektigin her aci seni evladina yaklastiracak :)
Bu dogum aninda hatirla dedimde insanin aklina o zaman sadece evladi geliyor ya sa benim oyle oldu bilmiyorum onun icin dua ettim hep
Cok sukur evet cok keyifli gecirdim her anlamda sonra nazara mi geldik bilmiyorum supriz oldu sonuc :) ama saglikla atlattik ya sukur..
Az kaldi canim az daha sabir :)
Tek sorun o olsun..
Korkma Allahin izniyle minige zarari olmaz..
Sonuc olarak buda vucudunun bi sinyali..
9 ay bunu cekenler hic ayakta duramayanlar surekli serumlar yiyenler cok..
Insallah guzel haberlerini alin minisin
Ayy hemde ne macera orda yaparsam benim yaşayacaklarımda o hep bi arada ilgi yok kendi halimde kabus gibi :) bilmiyorm ama normal doğum çok korkuttu beni ya doğum sırasında bana bebeğe bişey olursa bi sorun olursa diye sezeryan daha güvenli geliyo bebek için fslan ayy kafam çok karıştı ben napacam ya merak etme canım o an hepiniz film şeridi gibi gözümün önünden geçer :)
Aynen öle ikiside kendine göre zor of daraldm :)
Tmm inş o an yazabilirim ben normal olacak ya of dünkü gördüklerimi hala unutamıyorm acaba sezeryanmı istesem :)
Ayy hemde ne macera orda yaparsam benim yaşayacaklarımda o hep bi arada ilgi yok kendi halimde kabus gibi :) bilmiyorm ama normal doğum çok korkuttu beni ya doğum sırasında bana bebeğe bişey olursa bi sorun olursa diye sezeryan daha güvenli geliyo bebek için fslan ayy kafam çok karıştı ben napacam ya merak etme canım o an hepiniz film şeridi gibi gözümün önünden geçer :)
Hayirlisiyla bi dogursaydm inanki kus gibi hafifliycem..sonuc neden supriz olduki sezeryan oldgn icinmi
Bende tulbent koydum ama fotograflarda sal iyi duruyor ya acaba bitane koysammiki grrci kiris kiris olur demen gibi tulbent daha iyi galiba haklisin
Hayirlisi olsn sezeryaninda sonrasi kotu normal dogum guzel ama iste kisiden kisiye degisiyor zaten biriki haftaya iyice belirlenir dogum seklin bebegin durumuna gore
Simdilik kafana takma ikisinide zaman akisina birak elbet bi sekilde cikcaklar :)) son gunler suslerini falan hazirla yatagini carsafini vs onlarla ilgilen bebisin kiyafetlerini cantasini fln hrrsyi ayarla hem vakit gecer hemde icin ferahlar...aslinda hic dogum yapmamis kadinlarin kizlarin dogumhaneye girmemesi gerek bende bekarken yengemin dogumuna gittim sanci odasinda bekledim onu saatlerce sanci pesine sezeryan yaptilar bende ozaman cok korktum diger yengemede aynisini yaptilar insallah hepimiz sagsalim dogurcz :)
Bende dogumhanede nstye girmistim biri soguma hazirlaniyordu biri suni sanci almisti biride icerde doguruyordu..Bana cok iyi gelmisti hastanenin dogumhanesi cok sakin ve temizdi,surekli ilgileniyorlardi ve o sogum yapani ebeler hep yonlendiriyordu..
Gezmistimde dogumhaneyi kursta,dogum odasi 2 tane ve tek catal vardi..
Cok cok cok istiyordum normal..sezeryandan korkiyordum aslinda ama alistiemistim kendimi son dk bisy olurda gerekir diye..
Ama sunu ogrendim doktor bana bebis ters donmus makat gelisli sezeryan olabilir dediginde, Allah neyi nasip ettiyse onu yasayacaktim ve o an bana daha koti birseyde diyebilirdi..
Sezeryan oldum ilk 1-2 gun zordu ne kadar ayaga kalkiyorsan azda olsa o ladar cabik toparlaniyorsun ama bence bebegin veya annenin saglik durumu disinda seseryan tercih meselesi degil can acisi onda da var sonuc olarak bir canli doguyor ve 9 aydir tekduze ilerleyen hersey degisiyor..
Sezeryan olup hemen ayaklananda var cok sorun yasayanda normal olup hemen ayaklananda var sezeryanlidan beter olanda..
Yani yapabilecegin en guzel sey dua etmek :)
Aci katlanilabilir ama kendimiz secip kotu birseye sebep oldugumuz seyin vicdan azabini hep tasiriz..
Rabbim sizin icin en iyisini dusunmustur zaten..
Evet canim son hafta donmesiydi supriz :)
Olsun tabii hersey geciyor :)
Bence de tulbent al duz renk alirsan bence sal kadar şık duruyor :)
Ayy miğdem yanıyo daralıyorm uyuyamıyorm sabaha kadar ne güzel siz uyuyosunuz :)
Ayy miğdem yanıyo daralıyorm uyuyamıyorm sabaha kadar ne güzel siz uyuyosunuz :)
Sabaha doğuma giricem uyku tutmadı
Tam dalıyodum köşe odadan kız ciyak ciyak bağırıyodu uykum kaçtı annesini teselli ettim normal istiyomuş illede ama açılma yokmuş doğumhaneye indirdiler
Ayy ciddimisin neden şimdi yatırdılar seni sancınmı varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?