Aksine hiç sancım yok
Sa bah kanamayla nişan geldi rahimde açılma başlamış meğer o yüzden
Tam 36. Haftaya girmil olıyorum
Hadi ya daha sancın olmaz erken doğuma o yüzdendir ee ne olacak şimdi nspacaklar
Normal dogummu...Rabbim.sag salim saglika bebisini kucagina almayi nasip etsin..İşte 9 da alıcaklar doğuma açılma başladığından dolayı
Kizlar nst deyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet sen eylul ekim gibi pirtlatcaktin dimi ayy bana evham yaptn simdi cok sicaklara denk gelck hep temmuz agustos poffff simdiden bana sknti basti....bende bastan beri hic vitamin kullanmadim
Normal dogummu...Rabbim.sag salim saglika bebisini kucagina almayi nasip etsin..
Hayirli haberlerle gel inslah...:)
Evet yaa inslah uylulun sonu ekimin basi dedi :))) kiz benim ilk dogumumda agustosta oldu :)) bide evim firinin ustuydu aboww ne sicak ti :))
Ben ilknde subatta yaptm ohh serin serin koca kis ince uzun hirkayla dktra gittim geldim usumedim bile :)) bundan sonra cocuklari yaparken kisa denk getirelim :))
Kizlar evdeyim simdi ama dktruma nazar degdi adam ben sormadan bisi demiyo iki uc kontroldur bi acayip..nstde az sanci cikti ama gayet normal dedi bebegimi sagolsn hic gostermedi usg kagidi vermedi sadece olcum yapti 3100gr olmus haftasi dedim 36haftada dedi ben zaten biliyodm dedim icimden ve sok oldugumuz konu hala belli tarih vermedi ve en cok buna sinir oldm bekleyebildgmz zamana kadar bekleyelim haftaya gel nst cektr 38.haftanda dogum tarihini belirleyelm dedi..yani deseki misal ayin 14u yada 18i insan kendini ona motive eder
Hahahha ocakta doguralim....bencede nazar degdi ee simdiye kadar tarih vermesi lazimdi alla alla doktrlar da bi acayip olmus ..masallah bebisine cnmoraya kadar gittin bari gosterseydiya bebisini
Valla ne agzini ne burnunu ne kolunu ne bacagini hicbisi gostermedi eskiden tek tek anlatiyodu durus pozisyonuna kadar acaba bebek buyudugu icinmi gostermiyo ne..sadece bebegin basi asagiya kemige dayanmis sol tarafta asagida basi sirti poposu gobus ustunde ayaklar sagda yanda..yildiz anneme uyuz oldm aradim simdi konustuk yegenim geldi kastamonudan 5yasinda diger yegenimde 10yasina girdi dun dogumgunu yapmislar ben yabanciym ya beni cagirmamislar bide anlatiyo kocaman pasta yaptrdk ustune yazi yazdirdk yaa dedim bana neden haber vermedin anne bende gelirdm ee dedi isin vardir diye haber vermedim e dedim sen bana bi sorsaydin da ben karar versydm isim olup olmadigina..benim cocugumda merak ediyo zaten 1ayi gecti gitmeyeli grrcktn asabimi bozuyo kadin iyice disladi beni kocaya gittim diye
Cnm uzulmee bazen anneler kendi baslarina karar veriyolar istee sanki iyilik yaptiklarini zannediyolar.simdi sen agir oldunya seni yormak istememistir morelini bozma hic ..keske seni arayip en azindan mirac gonder deseydi demekki o an dusunememis ...
Ya bilmiyorum cok degisti ama artik iyice gucenmeye basladim dedimki ona gecenlerde kv demin kizi olmak seninde gelinin olmak varmis dedim kv dem gelinlerin canini cikartr ama kizlarina bi hizmet bi ikram hergun arayip sormalar ama annemde kizini unutur gelinler yer icer kalkar gidrler kafalarina gore takilirlar...lafi anlayana artik
Biliyorum aynisini bende anneme dedim guldu ee zamanla anneler gelinlere muhtac olur dedi ....kizlar artik yabanci oluyolar.dedi..ben sizde 2 gun kalsam.rahat edemm.diyor ama gelinim.evi benim evim.sizde bunu.anlayin dedi....neyse canini sikma belki kendilerince haklilardir ne diyelim.bazen cocuk gibi dusunuyolar yada islerine.geldigi gibi
Kızlar hastanedeym doktor nst sonucunu brğenmedi harekrtleride yok denecek kadar az kalp atışıda bide serum takalm onagöre bakalım dedi şimdi serum yedm bidaha nst olacak doğımada 28 temmuz görünüyo erkn olmazsa dedi
Yani bencede cnm...Gitsinlrrde bakalim gelinlerinde nekadar rahat edecekler :)) alsnlarda baslarinda gezdirsnlrr gelinlerini ozaman ne diyelim :))
Kızlar hastanedeym doktor nst sonucunu brğenmedi harekrtleride yok denecek kadar az kalp atışıda bide serum takalm onagöre bakalım dedi şimdi serum yedm bidaha nst olacak doğımada 28 temmuz görünüyo erkn olmazsa dedi
Yani bencede cnm...
Hadi bakalim senin ve bebisinin hakkinda hayirlisi olsun cnmmmm....
Ayy nerefon heycanlandirdi beni hayirlisiyla dogurcakmi napcak kiiz :)) pasamiz geliyoor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?