Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Evettt cok heycanli bisey...senin icine dogdu heralde benden once belki dogurursun demistn ya gecen :))))

Insallah saglikla gelsn kucagina kurtaj flnda olmus cok crkmis oyuzdn hazirligini bile gece birakti biz cok eskiden beri yazisiyorz sedayla hamileligmzn basindan beri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ihmal etme doktorun dediklerini uygula prrsembede mutlaka git sezrryan derse itiraz etme doktoru dinle

Ayy insallah biran once kavusursun pasaya yorma kendini sakin evde isi gucu birak bosver kirli olursa olsn dogumdan sonra kendine gelince yavas yavas yaparsin bebegin kilosu nasilmis

Doktor asıl doğum vaktin 28 temmuz dedi normal durumda daha var ama böle giderse alacak gibi kilosunu sormayı unuttm doktorda kötü oldu korktu suratı düştü benimde o an aklıma gelmedi fenalaştm zaten perşembe gidecm bakalım inş sezeryan drmez ya çok korkuyorm iş fslan yapmıyorm canım gücüm sıfırlandı bi kıyafetlerini yıkayıp ütüleseydim şimdi biraz dinleniyimde yıkayacam nie tekme atmıyoki ya çok canım sıkıldı

Annene ver yikasin utulesin sen dinlen surekli azda olsa yorulunca insan hepten kipirdamiyor...bilirim o surat dusmelerini banada aynisini yapti doktor her seferinde 5sefer soruyor harrketleri nasil diye..sezeryanda derse itiraz etme korkma korkulcak bisi degil hem bebek icin daha saglikli zorlanmamis oluyor..serin serin vantilator tak otur sekerli seyler ye arada

Cnm bak piskoloji bu durumda cook onemli stres yapma hic..morelini yuksek tut bak burda bir arkds da soylemis doktr gun icinde nezaman daralirsan dus al sicaktan tamamn oksijen gitmiyor bebise demis etkileniyor bu durumda bebis..oyuzden bol bol dus alip dinlen demis ..sende oyle yap ..sicaktan oluyordur uzulup bebisini de uzme inslah herseyyyy cooook guzelll olcakkk hepimiz icinnnn
Ne guzel ilk bastan beraberbissiniz herseyi paylasmissiniz ben ekim ve eylul annelerini takip ediyorum ama en cok taaa burayi takip ediyorum cunku burasi daha sicak geliyor bana :))) Rabbim.hepimizi sevindirir inslah sedayida bizleride :))

Hadi kalk guzel bir serin dus al sol tarafa yat tatli da biseyler yaa inslah bebisin seni cokkk sevindirecek...

Aynen sezeryan bebek yönünden iyi of bi kurtulsaydm hayırlısıyla iyice stres oldm annem oruç yazık bugün hastanede oda yoruldu şimdide bizd yemek yapıyo evde ben şimdi atıym makinaya bebek deterjanı almıştm onunla yıkaym gecede ütülerm zaten sabaha karşı ancak uyuyabiliyorm of hazırlamaya elim varmıyo ya bişey olursa diye bide 28 temmuzda doğarsa hazırlık için erken olmaz demi

Aynen canım o yüzdn şimdi duşa girdim klimayı açtm serinledim tekme attı güçsüzde olsa bi doğursaydım hayırlısıyla hep korkuyorm bişey olacsk diye ilk bi kürtaj olunca böle oluyo insan bak hala hiç bi şekilde hazırluk yapmadm babamın itelemesiyle aldım hep eksiklerini şimdi yıkayacam inş giydirmek nasip olur ben bu sayfayı açtığımda kğrtajdan sonra hamile olduğumu öğrendm ve korku içindeydm o yüzden sormuştm ama kızlarla bu güne kadar geldik şükür bende her gün fırsat buldukça bakıyorm bişeyler öğreniyorm sizlerdn ne güzrl birbirimize destek oluyorz bilgilerimizi paylaşıyoruz :)

Yaaa kizlaaarrr cuma gunu kanamam olmustu dr um hersey yolunda dedi hatta ilk kez kalbini gorup duyduk 2 gun de onden gidiyor bebegim kan degerimde normal dusuk riski cikmadi ama birazonce yine cuma gunki gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ya kanama olabilir dikkat etmiyomusun hareketlerine falan bide progestoron içmiyomusun doktor vermedimi

Canım ya kanama olabilir dikkat etmiyomusun hareketlerine falan bide progestoron içmiyomusun doktor vermedimi

Cuma gunu kanamamda acil doktorum muayene etti gayet hersey mukemmel dedi kan olcumumde normal dusuk riskim yokmus. Hafif agrim var dedim bugun de ozaman her ihtimale jel kullan dedi yarin alicam. Internette bi yazi buldum bu olabilir belki umarim boyledir :
Gebelik 6-8 haftalar arasındayken ise yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonunun salgısının bebeğe devir edilmesi esnasında bir "plasental shift (devir teslim) kanaması" görülebilir. Sıklıkla ağrısız ve hafif olan bu kanama anne adayının panik olmasına neden olur, ancak her şey yolunda seyreder..
Yine ilk haftalarda "nedensiz" kanamalara sıklıkla rastlanır ve çoğu durumda gebelik sağlıklı bir şekilde devam eder.

Bende cok seviyorum burayi temmuz annelrinide burayida takip ediyorm walla birgun girmeyim merak ediyorum sizleri bugunde betulu merak ettim hic sesi cikmadi

Dogru cnm kocanda yok yaninda erken degil sen hazirlikli ol guzelcene yika hizli hizli utule cok sicaklamadan pesinede dolaba yerlestr istersn penye battaniyeye sar..bide bulabilirsn corap hurclari varya kendi hastanede giyilcekleri bebeginkilerdn iceri verilcekleri ayarla iki minik hurc yap..cantana oyle koy..icime doguyor sanki senin pasa biraz erkenci davrancak benim kizi sollarsa sasirmam walla :))

Arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama beta hcg değerinde 169,4 çıkıyor. Doktor çok düşük dedi. Bu değerler düşük mü? Neye göre düşük hiç anlamadım.

İyi düşük riskin yoksa bi sıkıntı olmaz sen kendini yormuşsundur ya ondandır yada tam yerleşme dönemi ya onun kanamasıdır bidahaki kontrolüne kadar yat kalkma ağır ağır kalk kalkarkende geçer o çok tanıdığımda oldu dinlenince geçiyo bide düşük ağrıyla olur karın ağrısı bel ağrısı sende öle bişey yokmış korkma

Canım yıkandı astm bi kaç saat sonra kurur ütülerim elim pek varmıyo korkuyorm bişey olacsk diye ilk kürtajın korkusunu atamadm bi türlü beşiği falan sildm annemde bugün küçük odayı temizledi perdesi yıkanıyo asacak bugün bunlar yapıldı :) ya süpersin biliyomusun bak daha şifonyer gelmedi beşik iki çekmeceli sığmaz sıkıştırmak istemiyorm ütüleyince napacam diyodm hurç çok iyi fikir ya onlara koyuym yarın ütüleyim iyi fikir :) ayy ciddimisin erkenmi gelecek kız valla telaşlanıyorm geride diyorm daha var 28 temmuz diyo doktor günüme diyorm kendimi avutuyorm :)

İnternet paketim bittiği için bu ara pek giremedim 😪 aklım hep burda ve sizde. Hepiniz iyisiniz çok şükür. Bende iyiyim bebeğimde ve bende çok şükür bi sıkıntı olmadığı için oruca devam ☺️👍 iftar davetlerimiz bugün başladı. Bizim akrabalar kalabalık olduğundan hergün bi yerdeyiz iftara çok şenlikli geçiyo 😁 sizler napıyosunuz ?

Arada yaz canım merak ediyoruz iyi olmanıza sevindim oh ne güzel iyi geçiyomş iftarınız :) bende bıgün doğum yaklaştı korkusından bebeğin kıyafetlerini yıkadm ütülenecek bide küçük oda temizlendi yarında halılar falan yıkatmaya verilecek bana kalsa ben daha yapmıycsm geri kirlenir doğuma var diyede annem ne olacağı belli olmaz diyo :)

Anaamm.uzun zaman oldu sizlere yazmayali.nerefon shrmrc nasilsiniz? Az kaldi dogum a dimi. Hayirla kucaginiza alin insallah. Benim prematurem buyudu de dis bile cikardi:) 2 aydir acayip misafir trafigim var.kv bende ameliyat oldu onun esrafi taaa adana lardan geliyor.kicim yer gormuyor iki cocuk bol misafir.
Tahmini dogum tarihlerinizi yazinnn bana.bol bol dua edeyim...

Hayırsız seni insan arada girer yazar özledm valla seni benm dırum sıkıntışı tekme atmıyo inat çocuk :) doğum tarihim 28 temmuz ama doktor bi gidişle sezeryana alacaz diyo beni bi korku telaş sardı ne olacak diye
Oyy maşallah fıstığıma kocaman abla oldı bile ne güzel ayy kaynanan sende nie kalıyo ya evinde kalsaydı iki çocukla zor olur bide bir sürü misafir diyosun fazlada yorma kendini gelenede ysptır :) dualarını eksik etme şu garipten :)

günaydın hepinize :) sahurdan sonra uyuyamadım ben. uzun zamandır takılmıyordum artık uğrarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…