Ohhh ne guzel Allah kabul etsin cnm bizim davetler baslamadi ..inslh hep guzel gecer :)İnternet paketim bittiği için bu ara pek giremedim 😪 aklım hep burda ve sizde. Hepiniz iyisiniz çok şükür. Bende iyiyim bebeğimde ve bende çok şükür bi sıkıntı olmadığı için oruca devam ☺️👍 iftar davetlerimiz bugün başladı. Bizim akrabalar kalabalık olduğundan hergün bi yerdeyiz iftara çok şenlikli geçiyo 😁 sizler napıyosunuz ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli olsun ...Rabbim tamamina erdirsin ..bence beta hcg degeri yukselir yenidir heralde ondan olabilirArkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama beta hcg değerinde 169,4 çıkıyor. Doktor çok düşük dedi. Bu değerler düşük mü? Neye göre düşük hiç anlamadım.
günaydın hepinize :) sahurdan sonra uyuyamadım ben. uzun zamandır takılmıyordum artık uğrarım...
cnm temmuz annelrinin cogu dogurdu genelde zaten 40bekleyen bebek cok nadir hazirlikli olmakta fayda var..ben esime dedim hurc isini 2tane almis tanesi 1,50kurus sonra kizdm bikac tane daha alsaydn ya diye kucuk ya hosuma gitti hem kuculen bebek kiyafetleri icin kullanirsin daha sonra telase yapma yavrum 37ye girdik artik 36+1 9aydir buyuk hevesle bekliyorz zamanimiz az kaldi...walla o telase bendede var sanki hep bisi olcakmis gibi dktrda panik yaptiriyo zaten nazar degdi eskisi gibi degil acaba kotu bisimi varda soylemiyo diyorum dun gece sahurda dedim esime ben cok bunaldim iuice stres oldm dktrda ilgilenmiyo ne suyunu soyledi ne haftasini kilosunu bile ben sorunca soyledi hatta ben inanmiyorm dedim usg olcumune iki sefer olctu bebeginde hicbiyerini gostermedi.dedim dogum tarihi bile net belli degil esimde biraz kizdi bana orucludur soyledir boyledir sanki baska ozel dktrmu var duzcede bastan beri guzel ilgileniyodu abartma fln diye..dedimki sikintisini 9aydr ben cekiyorm telase yapmm panik olmam gayet normal onu icimde tasiyan benim..Canım yıkandı astm bi kaç saat sonra kurur ütülerim elim pek varmıyo korkuyorm bişey olacsk diye ilk kürtajın korkusunu atamadm bi türlü beşiği falan sildm annemde bugün küçük odayı temizledi perdesi yıkanıyo asacak bugün bunlar yapıldı :) ya süpersin biliyomusun bak daha şifonyer gelmedi beşik iki çekmeceli sığmaz sıkıştırmak istemiyorm ütüleyince napacam diyodm hurç çok iyi fikir ya onlara koyuym yarın ütüleyim iyi fikir :) ayy ciddimisin erkenmi gelecek kız valla telaşlanıyorm geride diyorm daha var 28 temmuz diyo doktor günüme diyorm kendimi avutuyorm :)
Ayy simdi bende tlfnun sesine uyandim iftara davet edildim ama cok agirlastm gelemem dedim dktr istirahat verdi nstde sanci cikinca nisanda geldi ya sancim dogum baslamasn diye amnnn hiic biyrre gidesim yok bak o cocuk kilo almasinda ben sana sorcam betul dun doktrun yanindaki kadin bile oruc tutmuyosun dimi diye sorduİnternet paketim bittiği için bu ara pek giremedim 😪 aklım hep burda ve sizde. Hepiniz iyisiniz çok şükür. Bende iyiyim bebeğimde ve bende çok şükür bi sıkıntı olmadığı için oruca devam ☺️👍 iftar davetlerimiz bugün başladı. Bizim akrabalar kalabalık olduğundan hergün bi yerdeyiz iftara çok şenlikli geçiyo 😁 sizler napıyosunuz ?
Cnm benimki 15le 20arasi sezeryn tam belli dgil gunumuz ama 20sini bekletmem heralde....ozledik seni nerelerdesin massallah bebegin dis bile cikarmis kocaman olmus..kv isinede allah kolauylik versin olsn hasta bakmak sevaptir azcik daha sabir zor olur ama elden gelen bisi yokAnaamm.uzun zaman oldu sizlere yazmayali.nerefon shrmrc nasilsiniz? Az kaldi dogum a dimi. Hayirla kucaginiza alin insallah. Benim prematurem buyudu de dis bile cikardi:) 2 aydir acayip misafir trafigim var.kv bende ameliyat oldu onun esrafi taaa adana lardan geliyor.kicim yer gormuyor iki cocuk bol misafir.
Tahmini dogum tarihlerinizi yazinnn bana.bol bol dua edeyim...
Ohhh ne guzel Allah kabul etsin cnm bizim davetler baslamadi ..inslh hep guzel gecer :)
Hayirli olsun ...Rabbim tamamina erdirsin ..bence beta hcg degeri yukselir yenidir heralde ondan olabilir
Gunaydinnnn nerelerdesin ..iyi olmana sevindim cnmmm
Yaaa kizlaaarrr cuma gunu kanamam olmustu dr um hersey yolunda dedi hatta ilk kez kalbini gorup duyduk 2 gun de onden gidiyor bebegim kan degerimde normal dusuk riski cikmadi ama birazonce yine cuma gunki gibi ama daha az boyle leke tarzinda bi akintim oldu yine idrar sonrasi. Aranizda kanama yasayan varmi bebegim bugun 6+6 ::((((((
Arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama beta hcg değerinde 169,4 çıkıyor. Doktor çok düşük dedi. Bu değerler düşük mü? Neye göre düşük hiç anlamadım.
Canım yıkandı astm bi kaç saat sonra kurur ütülerim elim pek varmıyo korkuyorm bişey olacsk diye ilk kürtajın korkusunu atamadm bi türlü beşiği falan sildm annemde bugün küçük odayı temizledi perdesi yıkanıyo asacak bugün bunlar yapıldı :) ya süpersin biliyomusun bak daha şifonyer gelmedi beşik iki çekmeceli sığmaz sıkıştırmak istemiyorm ütüleyince napacam diyodm hurç çok iyi fikir ya onlara koyuym yarın ütüleyim iyi fikir :) ayy ciddimisin erkenmi gelecek kız valla telaşlanıyorm geride diyorm daha var 28 temmuz diyo doktor günüme diyorm kendimi avutuyorm :)
cnm temmuz annelrinin cogu dogurdu genelde zaten 40bekleyen bebek cok nadir hazirlikli olmakta fayda var..ben esime dedim hurc isini 2tane almis tanesi 1,50kurus sonra kizdm bikac tane daha alsaydn ya diye kucuk ya hosuma gitti hem kuculen bebek kiyafetleri icin kullanirsin daha sonra telase yapma yavrum 37ye girdik artik 36+1 9aydir buyuk hevesle bekliyorz zamanimiz az kaldi...walla o telase bendede var sanki hep bisi olcakmis gibi dktrda panik yaptiriyo zaten nazar degdi eskisi gibi degil acaba kotu bisimi varda soylemiyo diyorum dun gece sahurda dedim esime ben cok bunaldim iuice stres oldm dktrda ilgilenmiyo ne suyunu soyledi ne haftasini kilosunu bile ben sorunca soyledi hatta ben inanmiyorm dedim usg olcumune iki sefer olctu bebeginde hicbiyerini gostermedi.dedim dogum tarihi bile net belli degil esimde biraz kizdi bana orucludur soyledir boyledir sanki baska ozel dktrmu var duzcede bastan beri guzel ilgileniyodu abartma fln diye..dedimki sikintisini 9aydr ben cekiyorm telase yapmm panik olmam gayet normal onu icimde tasiyan benim..
Yildizim napiyosunnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohhh ne guzel Allah kabul etsin cnm bizim davetler baslamadi ..inslh hep guzel gecer :)
Hayirli olsun ...Rabbim tamamina erdirsin ..bence beta hcg degeri yukselir yenidir heralde ondan olabilir
Gunaydinnnn nerelerdesin ..iyi olmana sevindim cnmmm
Walla bende bunaldim plojom gun belli olsa herseyi ona gore ayarlardim 14temmuzda 38+0im bebegin gelisimide iyi 3100gr dedi ama net bi tarih yok dun dediki haftaya gel nst crktirelim yine 37haftan doluyor dedi eeondan sonra 38oluyorm artik dedim dogum isini gorusurz dedi ama nezaman goruscez bilmiyorm :) 15le 20temmuz arasi diyor boyna tam net bisi yok temmuz annelrnden ilk bebeklerini bekleyenler bile gunlrrini aldilar :)Iyi olmaniza sevindim canim nstdeyim paylasimini okuyunca meraklandim :)
Azcik sancilar artik cikar herhalde ama gercekten sizin gunun belli olmasi gerekiyor gb geldi bana da..38 hafta dolunca almiyorlar mi 2. sezeryanda?
Belki doktorun durumuna gore bekletmek istiyordur hersey normal diye..
Canim vallla oturmus kara kara dusunuyorum. .bu temizligi kim yapcak sonrda kim yaoacak ben yapcam :) biktim valla dukkanda ayri burda ayri yoruluyorum simdii bir bayan gelse evin altini ustunu temizlese ohhh miss olur valla...neyse bacim kalkip temizlige giriseyim anammm anammmmm garip anammm sen yoksun yanimda kimeeee yanammmm zilgitida siz calin artik......
cnm temmuz annelrinin cogu dogurdu genelde zaten 40bekleyen bebek cok nadir hazirlikli olmakta fayda var..ben esime dedim hurc isini 2tane almis tanesi 1,50kurus sonra kizdm bikac tane daha alsaydn ya diye kucuk ya hosuma gitti hem kuculen bebek kiyafetleri icin kullanirsin daha sonra telase yapma yavrum 37ye girdik artik 36+1 9aydir buyuk hevesle bekliyorz zamanimiz az kaldi...walla o telase bendede var sanki hep bisi olcakmis gibi dktrda panik yaptiriyo zaten nazar degdi eskisi gibi degil acaba kotu bisimi varda soylemiyo diyorum dun gece sahurda dedim esime ben cok bunaldim iuice stres oldm dktrda ilgilenmiyo ne suyunu soyledi ne haftasini kilosunu bile ben sorunca soyledi hatta ben inanmiyorm dedim usg olcumune iki sefer olctu bebeginde hicbiyerini gostermedi.dedim dogum tarihi bile net belli degil esimde biraz kizdi bana orucludur soyledir boyledir sanki baska ozel dktrmu var duzcede bastan beri guzel ilgileniyodu abartma fln diye..dedimki sikintisini 9aydr ben cekiyorm telase yapmm panik olmam gayet normal onu icimde tasiyan benim..
Ayy simdi bende tlfnun sesine uyandim iftara davet edildim ama cok agirlastm gelemem dedim dktr istirahat verdi nstde sanci cikinca nisanda geldi ya sancim dogum baslamasn diye amnnn hiic biyrre gidesim yok bak o cocuk kilo almasinda ben sana sorcam betul dun doktrun yanindaki kadin bile oruc tutmuyosun dimi diye sordu
Cnm benimki 15le 20arasi sezeryn tam belli dgil gunumuz ama 20sini bekletmem heralde....ozledik seni nerelerdesin massallah bebegin dis bile cikarmis kocaman olmus..kv isinede allah kolauylik versin olsn hasta bakmak sevaptir azcik daha sabir zor olur ama elden gelen bisi yok
Yildizim napiyosunnn
Yani demi ama yinede en erken doğsa 15 le 20 arası olur of of korku heyecan herşey sardı beni günü belli değil ya o yüzden inş canım ya hayırlısıyla bi doğsaydı :)Hersey yolundaymis korkma yerlesme kanamasidir..Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..
Adetinin uzerinden kac gun gecti vs sorulara gore cvplamistir..Katlamasi onemli..
Sen 28 temmuz diye dusunme canim sadece gunler oynar bebis ne zaman gelmek isterse :)
Iyi olmaniza sevindim..Ilk zamanlardaki korkularini konusmustuk hep bak nerelere geldin Allahin izniyle hicbiay olmayacak..son beklerken insanin icine hep bir kurt dusuyor ama saglikla gelecek insallah minisin o artik kocaman annesii :)
Ayyy ciddimisin yemin ederim heyecanlanıyorm benim içimde kıpırtı olunca bişey olur kesin :) ama şimdi 28 doğum tarihi olduğunu düşünürsek en erken doğsa 15 le 20 si arası doğar diyede düşünüp teselli oluyorm :) hurç işini iyi dedin bende alacam bıgün ütüleyip ona koyuym dedm ay doktora bakma sen dün brnimkide hiç bişey sölemedi bu doktorlar hep aynı ya sinir ediyolar bende senin gibi diyorm eşime sanki başka doktormu var deyip duruyo bide bu benim doktora biri demiş anneme doğuma gelmiyo gece arıyolar açmıyo falan demiş napacaksam ben ya devletede girişim yok geçen gittiğimde kaydm özelde deyince onlarda ozaman oraya git hep böle yapıyolar başlarından atıyolar doktor gelmiyo tabi o saatte dediler ay bu konuda hala kafam karışık napacağımı bilmiyorm
Yani demi ama yinede en erken doğsa 15 le 20 arası olur of of korku heyecan herşey sardı beni günü belli değil ya o yüzden inş canım ya hayırlısıyla bi doğsaydı :)
Walla bende bunaldim plojom gun belli olsa herseyi ona gore ayarlardim 14temmuzda 38+0im bebegin gelisimide iyi 3100gr dedi ama net bi tarih yok dun dediki haftaya gel nst crktirelim yine 37haftan doluyor dedi eeondan sonra 38oluyorm artik dedim dogum isini gorusurz dedi ama nezaman goruscez bilmiyorm :) 15le 20temmuz arasi diyor boyna tam net bisi yok temmuz annelrnden ilk bebeklerini bekleyenler bile gunlrrini aldilar :)
Allah yardimcin olsn cnm yavastan yavastan yap
Yani demi ama yinede en erken doğsa 15 le 20 arası olur of of korku heyecan herşey sardı beni günü belli değil ya o yüzden inş canım ya hayırlısıyla bi doğsaydı :)
Istedigin bir tarih varsa sende rica edebilirsin
Hem kesinlesmesi icin muhabbet acilmis olur..
Insan son zamanlarsa tedirginde oluyor,olsunda gozumun onunde olsun bari diyorsun
Kizz bebis bu belli mi olur yarinda gelecegi tutabilir :)))
Gelmesin tabi de erkenden ama sen kendini hazirlikli tut..
Tesetturlu anne adaylari hastaneye salmi tulbentmi goturceksiniz
Istedigin bir tarih varsa sende rica edebilirsin
Hem kesinlesmesi icin muhabbet acilmis olur..
Insan son zamanlarsa tedirginde oluyor,olsunda gozumun onunde olsun bari diyorsun
Kizz bebis bu belli mi olur yarinda gelecegi tutabilir :)))
Gelmesin tabi de erkenden ama sen kendini hazirlikli tut..
ben tülbent götrmeyi düşnuyorum canım saldan daha rahat olunur bence sende öle yap :)
:) ay ne bilim valla saçmalıyorm korku stres çok fazla bakalım nasl olacak :)
:) ay ne bilim valla saçmalıyorm korku stres çok fazla bakalım nasl olacak :)
Hadi be ciddimisin anammm demek ozamanda oluyo korkuyormmmm bişey olacak diye ölecekmişim gibi geliyo yada Allah korusun bebeğime bişey olacak gibi geliyo çok stresliyim temizlik yapıyoruz ama mutlu değilim hiç of of acaba nasl ve ne zaman doğuracaz :)Temmuz annelrinden bi arkadas normal doguma gitti 37+1 normal dogum sancim geldi dedi simdi yatisi yapilms 4cm aciklik varmis aksam 8e kadar dogum olur demis dktr
Kizlar ben geldim isim bitti...yemek yapacam..ama biraz cik dinlenmeye ihtiyacim var sanirsam :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?