Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Cok sknti strrs yaptn kiz hayirlisiyla dogurcaz sonrada buraya yazcaz doguruyorz diye az kaldi sabir
Kizlar ben geldim isim bitti...yemek yapacam..ama biraz cik dinlenmeye ihtiyacim var sanirsam :))))

Yildizim yorma dicem ama senden baska yapcak kimsede yok kolay degil hem ev hem is senin pasaya kim bakiyor sen isteyken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay valla hiç sorma ya tansiyonum 8 e 6 tı hep bi doğuraydık hayırlısıyla ya daraldm iyice :)

Hg canım yorma fazla kendini doğuma yapın bi dip köşe yaparsın şimdilik yüzeysel yap :)
H buldum cnmm dikaat ederek yaptim... valla dedigin gibi yuzeysel yaptim .. neyapayim amannn

Cnmmmmm dedigin gibi bende baska kimse yok yapacak mecburen iste yapabildigim kadar yaptim..oglum okula gidiyor teyzesi servis yanimdan alip okul donusu yanima birakiyor ...

Ay iyi olur kiz ozaman yaz okulunada verdinmi simdi bende miraci eylulde krese vercem devlet kresi eger yer kalmazsa ozel krese vercm azcik paylasmayi ogrensin yemek yemeyi ogrensin kreste kupkuru kaldi hicbisi yediremiyorm millette cocuga bakamiyom sanacak ama elimde tabak aksama kadar..tabi bu yaz cise alisirsa hala bezleniyo

Aynen şimdilik öle yap zorlama senin bi çocuğun daha var demek Allah bağışlasın :) kaç yaşında

Cnm benim.oglum ilkokul 1.ci sinafa gidiyor okul kapaninca onu hocaya gonderiyorum ama istemiyor uarindan sonra gitmicek sIkmak istemiyorum onu ...kres cok iyi valla oglum orda paylasmayi yemeyi ogrendi kendi basina giyinmeyi felan hep kresten ogrendi tavsiye ederim cnmm...keske prensesin gelmeden alistirsaydin cise yoksa zor olcak...:))))
Aynen şimdilik öle yap zorlama senin bi çocuğun daha var demek Allah bağışlasın :) kaç yaşında

Allah razi olsun cnm..darisi sana olur inslah 6 biticek artik 7 diyelim :))))

Oo maşallah kocaman olmş :) canım kreşlerde yaz okullarında staj yaptm çalıştm ufak bi tavsiye yaz okulundaki öğretmenlere bi bak davranışlarına genelde lise mezunu oluyolar çocuklara tarzları nasl bide arkadaş çevresine falan arada git bak yanlş kişilik davranış edinmesin shrimac sende oğluşunu kreşe verirken aşırı tutucu olmasın onların eğitim tarzı dsha farklı oluyo çocuğu farklı etkiliyo aman onlara dikkat edin kızlar akıl vermek gibi algılamayın sakın :)

Massallah cnm baya buyumus sana kolaylik olur ikincisi enazindan buyugu cok fazla ezmez kucugunu..ya inan yaz kis donem donem su cis olayina alistirmaya ugrastim ama yok yani soylemiyor anlatiyorm tamam tamam tamam diyor sonra bi bakiyorm yine yapmis artik agirlastm sicaklarda cogaldi biraktm artik napim zaten zor egilip kalkiyorm

Sagol bacim tavsiyelerin icin asiri tutucu derken neyi kasdettin kiz anlativer gari :)) eylulde dusunuyorz devlet kresi olmazsa ozel kres servis sorunumuz var sehir merzkezinden biraz uzaktayiz bize yakin kres var ilcede ama onuda ben begenmiyorum eltimin kiziyla 3ay var aralarinda onla birlikte gitcekler

Cnm camilerde hocalardan zaten bisi ogrenemiyolar bosuna gonderipte cocugu sikma seneye durumuna gore 2ayligina ozel acilan dini yaz kursuna gonderebilirsn hem bol oyunlu olarak ogreniyolar herseyi hem sikilmiyolar..bende okurslarda ogretmenlik icin belge almayi dusunuyodum 8haftalik bi kurs zaten dini egitim almistim onun kursunu basariyla verdim ama ayriyetten cocuk gelisimide okumak gerekiyomus sonradan bebek isi cikinca vaz gectk

Bunu fusundugunu soyleyiver..38 olasi dogum haftalari zaten..Ama tabii dursun istemende hakkin bilemedim :) hayirlisi insallah

:) ay ne bilim valla saçmalıyorm korku stres çok fazla bakalım nasl olacak :)

Kiyamam..az kaldi canim haklisin :)

Temmuz annelrinden bi arkadas normal doguma gitti 37+1 normal dogum sancim geldi dedi simdi yatisi yapilms 4cm aciklik varmis aksam 8e kadar dogum olur demis dktr

Damlacikolata di mi?
Baska topikten arkadasimiz..
Olmus bebisi acilma olmamis sanirim spinal sezeryan olmus Kagan pasa :)

Kızlar
Tam 36+0 da sezeryanla doğum yaptım maşallah kızıma 3 hafta erken geldi 3130 gr ben taburcu oldum kuzum hastanede solunum cihazında

Evet cnm diler arkadasimz dogum yapti cok sevindim biyandanda uzuldum hem sanciyi cekti hemde sezeryani tatti ama hayirlisiyla geldi kuzusu cok tatli :)

Kızlar
Tam 36+0 da sezeryanla doğum yaptım maşallah kızıma 3 hafta erken geldi 3130 gr ben taburcu oldum kuzum hastanede solunum cihazında

Cnm allah anali babali buyutsn senle konusmustk temmuz annelernde massallah kilosu falan cok iyi neden solunum cihazinda aslinda gunude kilosuda cok cok iyi nezaman cikar diyor bellimi allah en kisa zamanda kavustrsn

Amin canım sağol
Dr ların da dediği 35 hafta olmasına rağmen gelişimi önde ama ciğer gelişimi o haftalarda tamamlandığından bizim ki açılmamış o yüzden cihazda kendi başına tam olarak yapamıyor solunumu hala anne karnında gibi hızlı hızlı

Kızlar

Hayirli olsuun..
Insallah en kisa surede kavusursunuz kuzunla..

Evet cnm diler arkadasimz dogum yapti cok sevindim biyandanda uzuldum hem sanciyi cekti hemde sezeryani tatti ama hayirlisiyla geldi kuzusu cok tatli :)

Evet masallahh :)
Dogum tamamen supriz..
Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin..

Rabbim en kisa surede kavustursun sizi

Plojonunda destegiyle dktrla konuscam bastan beri istedigim tarih 14temmuzu istiycem 38+0 da kizimi kucagima almak istiyorm dha sabrim kalmadi hayirlisi artik biliyorm anne karninda 1gunun bile onemi cok fazla ama gozumun onunde dursun kuzum ve safak 11 :)

Hayirli olsuun..
Insallah en kisa surede kavusursunuz kuzunla..

Evet masallahh :)
Dogum tamamen supriz..
Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin..

Rabbim en kisa surede kavustursun sizi

Sağolun kızlar
Allah sizi de hayırlısı ile kavuştursun

Sevindim canim :)
En azindan fikrini soylersin gun icinde muhabbet acilmis olur..
Evet onemli 1 gun bile ama ben istedigin icin fikrimi sundum,zaten miyadinda bir bebek olacak 38de..

Sağolun kızlar
Allah sizi de hayırlısı ile kavuştursun

Sagol canim..
Benim kizim 10 Mayista dogdu..
Allah kimseye yoklugunu gostermesin..

Biraz once arkadaslrdn biri yazmiz 19 07 diye yani fenerbahcenin kurulus senesi bende esime dedim cok super fikirmis bizde oyle yapalim diyor soyledigimede pisman oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…