Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Canim tekrardan merhaba tabi ki burdayım artık..... bir nebzede olsa size faydam dokunursa sevinirim sen bir kere kürtaj olmuşun rabbim bir dahada yasatmasın dilerim ..... biliyorum biride bir 5 ide ben şayet 3 kez oldum ama her zaman pozitif düşündüm hiç gebe kalamayanları aklıma getirdim ve rabbime dedim ki eğer sen nasip ettiğsen ben evladımı kucağıma alıcam ve nitekimde nasip etti dilerim rabbim her kadını annelikle taçlandırsın gebelik öncesi ve sonrası pozitif düşünce çok önemli ne olur relax ol canım emin ol bebışinde sende iyi olacaksın dr randevunda inş kalp atışını duyarsın benim bebiş 8 bitti öyle kalp atışı ve kendisini gösterdi....çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum dr um ilaç verdi bunun yaninda kan ilaci ve klasik folik asit kullaniyorum .....tahlil sonuçlarımı da yarın alıp göstereceğim bende yarın doktordayım anlayacağın seninde güzel haberlerini bekliyorum ...

Maşallah canm ya inş hayırlısıyla kucağımıza alırız benimde randevu pazartesiydi dayanamadm yarın için aldım sence duyulurmu ya 6 haftayı bi kaç gün geçti bu arada hastaneden çıkınca yaz merak ederim

Şimdi 6 hafta erken duyman için duyamıcsksın sınra evham yapıcaksın bişey mi var diye yapma bak sakın:)

Kızlarr gittim bugün hastaneye doktor 6+1 dedi kalp atışı duyulmadı erken gittiğim için çarşamba gel dedi bide sancım var dedim progestonu düşük önleyici hapı 4 e çıkardı

Son düzenleme:
Kızlarr gittim bugün hastaneye doktor 6+1 dedi kalp atışı duyulmadı erken gittiğim için çarşamba gel dedi bide sancım var dedim progestonu düşük önleyici hapı 4 e çıkardı

Tatlim dayanamadin bugun gitmssin..ins carsamba duyarsin bebisin okucuk kalp atisini.bana folik asit disinda hap wermemisti.igne werdi.sen test yaptirmistn sanirm neoldu

Tatlim dayanamadin bugun gitmssin..ins carsamba duyarsin bebisin okucuk kalp atisini.bana folik asit disinda hap wermemisti.igne werdi.sen test yaptirmistn sanirm neoldu
İnş canım ya yok ben test yaptırmadm doktor söylemedi öle bişry gerek duymadı ama çarşamba gittiğimde bi söyleyim

İnş canım ya yok ben test yaptırmadm doktor söylemedi öle bişry gerek duymadı ama çarşamba gittiğimde bi söyleyim

Bende progestani soyliyim persembe doktora gttgmde.benimde koyu sari lekelenmem war.stres yapmamaya calisyrum

Canım inan şimdi girebildim nete sabah doktorumdaydım kansızlık hariç hiç bi sorun çıkmadı tahlillerde kahverengi lekelenmeleri söyledim bende oda tabiki senin dr gibi hemen düşük önleyici ilaç yazdı tedbirimizi alalım dedi sende korkma emi bunlar hep tedbir bunun dışında diğer kan ilacı folik asit ve mide bulantısı ilaçlarıma devam ediyorum doktorum bebişimi yine gösterdi saolsun senin bebişte 3 gün sonra göstermezse yine korkma benim bebiş 8 de anca gösterdi bide 2 li tarama testi için 28 aralıkta yine gel test yaptırcaz dedi benden bu kadar yani :)) içini ferah tut dualarım seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…