Hım ee tabi kime çekecek ya anneye ya babaya :)
Yok benim çocukluğum sakinmiş ama babanın çocukluğu aşırı yaramazmış bakalım kime çekecek :)
Canım benm ya aramıza hoşgeldin kırılmak ne kelime çok sevindim şu an yazıklarına bilgilendirdin bilgili biri olsrak çok sağol haklısın söylediklerinde ama gelde evhamlı bana anlat bunu bir kere kürtaj oldm okumuşsın zaten çok zor günlerdi şimdi yine öle olacak diye korkuyorum en ufak bişry olsa hemen randevu alıyorm sonra geçiyo gitmiyorum falan işte eğer bişey olmazsa pazartesi kalp atışını duyucam onu bekliyorum :) seninde bebeğim hayırlı olsun bu arada bilgilerini ve bebeğinin gelişimlerini yazarsan çok sevinirm :)
Canim tekrardan merhaba tabi ki burdayım artık..... bir nebzede olsa size faydam dokunursa sevinirim sen bir kere kürtaj olmuşun rabbim bir dahada yasatmasın dilerim ..... biliyorum biride bir 5 ide ben şayet 3 kez oldum ama her zaman pozitif düşündüm hiç gebe kalamayanları aklıma getirdim ve rabbime dedim ki eğer sen nasip ettiğsen ben evladımı kucağıma alıcam ve nitekimde nasip etti dilerim rabbim her kadını annelikle taçlandırsın gebelik öncesi ve sonrası pozitif düşünce çok önemli ne olur relax ol canım emin ol bebışinde sende iyi olacaksın dr randevunda inş kalp atışını duyarsın benim bebiş 8 bitti öyle kalp atışı ve kendisini gösterdi....çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum dr um ilaç verdi bunun yaninda kan ilaci ve klasik folik asit kullaniyorum .....tahlil sonuçlarımı da yarın alıp göstereceğim bende yarın doktordayım anlayacağın seninde güzel haberlerini bekliyorum ...
Maşallah canm ya inş hayırlısıyla kucağımıza alırız benimde randevu pazartesiydi dayanamadm yarın için aldım sence duyulurmu ya 6 haftayı bi kaç gün geçti bu arada hastaneden çıkınca yaz merak ederim
Şimdi 6 hafta erken duyman için duyamıcsksın sınra evham yapıcaksın bişey mi var diye yapma bak sakın:)
Hadi ya off ama doktor pazartesi duyulur dedi arada 3 gün var desene ben yine gamlı baykuş olacam :)
bugüne erkene aldım dedin ya randevuyu onun için dedim :)
Kızlarr gittim bugün hastaneye doktor 6+1 dedi kalp atışı duyulmadı erken gittiğim için çarşamba gel dedi bide sancım var dedim progestonu düşük önleyici hapı 4 e çıkardı
yaaaa dedim sana
Kızlarr gittim bugün hastaneye doktor 6+1 dedi kalp atışı duyulmadı erken gittiğim için çarşamba gel dedi bide sancım var dedim progestonu düşük önleyici hapı 4 e çıkardı
İnş canım ya yok ben test yaptırmadm doktor söylemedi öle bişry gerek duymadı ama çarşamba gittiğimde bi söyleyimTatlim dayanamadin bugun gitmssin..ins carsamba duyarsin bebisin okucuk kalp atisini.bana folik asit disinda hap wermemisti.igne werdi.sen test yaptirmistn sanirm neoldu
İnş canım ya yok ben test yaptırmadm doktor söylemedi öle bişry gerek duymadı ama çarşamba gittiğimde bi söyleyim
Bende progestani soyliyim persembe doktora gttgmde.benimde koyu sari lekelenmem war.stres yapmamaya calisyrum
Maşallah canm ya inş hayırlısıyla kucağımıza alırız benimde randevu pazartesiydi dayanamadm yarın için aldım sence duyulurmu ya 6 haftayı bi kaç gün geçti bu arada hastaneden çıkınca yaz merak ederim
Of ya bide ilaçlar yükseldi çok uyku yapıyo sürekli o halde olacam sen napıyn sende durumlar nasıl
Bende progestani soyliyim persembe doktora gttgmde.benimde koyu sari lekelenmem war.stres yapmamaya calisyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?