Biraz once arkadaslrdn biri yazmiz 19 07 diye yani fenerbahcenin kurulus senesi bende esime dedim cok super fikirmis bizde oyle yapalim diyor soyledigimede pisman oldum :)
Massallah cnm baya buyumus sana kolaylik olur ikincisi enazindan buyugu cok fazla ezmez kucugunu..ya inan yaz kis donem donem su cis olayina alistirmaya ugrastim ama yok yani soylemiyor anlatiyorm tamam tamam tamam diyor sonra bi bakiyorm yine yapmis artik agirlastm sicaklarda cogaldi biraktm artik napim zaten zor egilip kalkiyorm
Sagol bacim tavsiyelerin icin asiri tutucu derken neyi kasdettin kiz anlativer gari :)) eylulde dusunuyorz devlet kresi olmazsa ozel kres servis sorunumuz var sehir merzkezinden biraz uzaktayiz bize yakin kres var ilcede ama onuda ben begenmiyorum eltimin kiziyla 3ay var aralarinda onla birlikte gitcekler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar
Tam 36+0 da sezeryanla doğum yaptım maşallah kızıma 3 hafta erken geldi 3130 gr ben taburcu oldum kuzum hastanede solunum cihazında
Valla canım ben olsam çocuğu devlet okuluna veririm çünkü orda bi düzen mecburu kurallar oluyo öğretmenlere en önemliside üniverste mezunu olıyolar ama kreşlerin içeriğini öğrenim şeklini bilmek lazm ben çok şey gördüm ve soğudm tutucu derkende burda şimdi söleyemiyorm yani anla işte sadece din üzerine demek :) çocuğa küçük yaşta aşırı yükleme yapılıyo kafa yapısı farklı yere gidiyo çocuklıktan ve çok çocuk kaldramıyo psikolojisi bozuluyo çünkü eğitm oyun yok gibi bişey hep bi baskı şöle de şöle yap ona dikkat et bide kreşleri git yazdırmadan arqştır bak içinde gözlem yap ona göre ver derim kreş çok önemli çünkü o yaşta
Bunu fusundugunu soyleyiver..38 olasi dogum haftalari zaten..Ama tabii dursun istemende hakkin bilemedim :) hayirlisi insallah
Kiyamam..az kaldi canim haklisin :)
Damlacikolata di mi?
Baska topikten arkadasimiz..
Olmus bebisi acilma olmamis sanirim spinal sezeryan olmus Kagan pasa :)
Cnm bizim kizcenin adi ESLEM MİRA olcak
Cnm biliyorm dini kresleri soyluyosun onun icin cook erken bende istiyorm dinini ogrensin ama ilk okula gidince yaz kurslari var onlari daha uygun goruyorm cok kucuk yasta cocugn psikolojisi bozulur bizim burdada var oyle kresler belirli yas gruplarina hatta bende gircektm calismak icin ogretmenlik ama bebek isi cikinca vazgectim demen gibi daha cok erken 3bucuk yas grubu icin ve almiyolar zaten biz normal krese vercez sagol bilgilendirdign icin..devlet kresleri iyi cok guzel hatta esimin akrabalri calisiyor ama bize cok uzakta kaliyor carsi icerisnde ozel ucretli kresler var kolejlerin ana sinifi gibi onlara ulasimi daha kolay olur sanirim iste eylulde arastrcaz bakalim
Aynen canım dediğin gibi dini eğitim tam alma yaşı ama sınırında fazla dengesini bozmadan onıda yazn aldırırsın o dediğin kreşlerde yani burda öle dini öğreten öğretmenler ayrı çock gelişimi öğretmenleri ayrı olıyo öle bi belgen imkanın varken gir bence iyi olur çocuk az büyüsün :)
Hatirladiimmm yani dogruymus aklimdaki ama cok olunca isimler kafa allak bullak :))
Cok guzell kii
Tsk edrz teyzesi sezen imizn ismide benim cok hosuma gidiyor lisedeki beden ogretmenimizn ismiydi ve cok hos bi kadindi acikca soylemek gerekirse ismimede yakin oldugu icin aklimdan gecmedi degil sezen mira da olabilir demistim esime ikisi arasinda kararsizdk
Dini egitim verebilir belgesi var ama cocuklarla ilgili oldugu icin ayrica cocuk gelisiminide bitirmem gerek yani kurslarda buyuk hanimlara hocalik yapabiliyorm ama ben onu istemiyorm 8haftalk kurs yani aciktan bitircektm ama iste gidemedim sinavlarina giremedim bu haftaydi son sinav yanlis hatirlamiyosam ama ben bu halde ne kursa nede sinava girebilirdm girsm belgeyi alsam bile suan icin calisma imkanim yok iki cocukla cok zor olur ama ilerisi icin dusunuyorm acikcasi cocuklar buyuyunce
Kızlar bugün çok fenayım hiç ödemim şişliğim yoktu bugün oldu ayaklarm davul gibi salondan mutfağa zor gidiyorm bacaklarım kaldırmıyo beni artk :) yarın doktora gidecm sezeryan diyeck diye korkuyorm tekmeleri az belirsiz ya napıyım sizce sezeryanla alalm derse
Ölemi diyosun bskalım yarın ne diyecek haber ederm eğer akşama kadar yazmazsam aldı demektir :)bence karşı çıkma canım hayrlası neyse o olsun ikiniz içnde inş :) önemli olan sizin saglıgnz böylece bebişine de kavuşmuş olsun :) yarn haberlerni bekliyoruz cnım
Ölemi diyosun bskalım yarın ne diyecek haber ederm eğer akşama kadar yazmazsam aldı demektir :)
Yok cnm 8haftalik bi kurs yani disardan veriyosun bi nevi lise okumus oluyosun cocuk gelisimiyle ilgili benim icin o yeterli oluyor ama dedigin gibi eger kendin kres falan acmak istersn usta belgesi almak gerekiyor.Hım anladm bizim burda çocuk gelişimi belgesi bi 7 aylık kurs olıyo o kursu bitirince çocuk bakım belgesi alıyosun bide 3 sene okula gidiyosun açık lise gibi staj yapıyosun usta öğretici belgesi alıyosn keşke girip alsaydın belgeyi iyi olurdu hazırda dururdu dediğin gibi çocuklar az büyüyünce çalş bencede iyi olur :)
hic karsi cikma sakin hayirlisi olsn cnm dktrlar bu isin erbabi bizden dha iyi bilirler senin ve bebegin icin en hayirlisi neyse o olsn..bide bendede bu son hafta gobegim catladi ayaklarim ve yuzum sisiyor ayakkabilarim ayagima olmuyor sikiyor azda olsa odem oluyor yani tansiyonuna dikkat etKızlar bugün çok fenayım hiç ödemim şişliğim yoktu bugün oldu ayaklarm davul gibi salondan mutfağa zor gidiyorm bacaklarım kaldırmıyo beni artk :) yarın doktora gidecm sezeryan diyeck diye korkuyorm tekmeleri az belirsiz ya napıyım sizce sezeryanla alalm derse
Bol sancili geceydi birazdan esimi ariycam nst ye gtczKızlar ben geldim ☺️ nasılsınız ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ismini soyleyince tekrar soruyorlar sanirim degisik bi isim bekliyorlar ama Sezen daha degisik geliyor insanlara ve ses tonlari yumusayip ne kadaaar guzeel diyorlar :)
Isim agizdan cikarken bile etkili..
Eslemde yumusak naif bir isim..
Benimde esimin akrabalarida cok kalabalik ve kiz bollugu var zor oldu isim ayiklamak
Yok cnm 8haftalik bi kurs yani disardan veriyosun bi nevi lise okumus oluyosun cocuk gelisimiyle ilgili benim icin o yeterli oluyor ama dedigin gibi eger kendin kres falan acmak istersn usta belgesi almak gerekiyor.
hic karsi cikma sakin hayirlisi olsn cnm dktrlar bu isin erbabi bizden dha iyi bilirler senin ve bebegin icin en hayirlisi neyse o olsn..bide bendede bu son hafta gobegim catladi ayaklarim ve yuzum sisiyor ayakkabilarim ayagima olmuyor sikiyor azda olsa odem oluyor yani tansiyonuna dikkat et
Bol sancili geceydi birazdan esimi ariycam nst ye gtcz
Gercktn cok guzel isimleri var allah ismiyle yasatsin cocuklarimizi
Yok cnm 8haftalik bi kurs yani disardan veriyosun bi nevi lise okumus oluyosun cocuk gelisimiyle ilgili benim icin o yeterli oluyor ama dedigin gibi eger kendin kres falan acmak istersn usta belgesi almak gerekiyor.
hic karsi cikma sakin hayirlisi olsn cnm dktrlar bu isin erbabi bizden dha iyi bilirler senin ve bebegin icin en hayirlisi neyse o olsn..bide bendede bu son hafta gobegim catladi ayaklarim ve yuzum sisiyor ayakkabilarim ayagima olmuyor sikiyor azda olsa odem oluyor yani tansiyonuna dikkat et
Bol sancili geceydi birazdan esimi ariycam nst ye gtcz
Gercktn cok guzel isimleri var allah ismiyle yasatsin cocuklarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?