Canım sancnmı başladı naptın geldinmi hastaneden
Allah kolaylık versin canm. İnş bebişi hayırlısıyla kucağına alırsın. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inş ☺️Benimde dün gece belim çok ağrıdı. Bel ağrımın şiddeti yüzünden artık haftalar geçsede bi an önce doğursam diyorum 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha gitmedim hsstsneye hareketkeri iyi suan icin esimi aradim suan iyiyim dedim tmm yakinlardaym rahatszlsnrsan gelirm dedi..ya cok panik yapipta telase yapmk istemiyorm nebileyim nerdn geliyo bu sakinlik dun gecede kac saat sanci cektim kasilmalarm oldu ama inatla gitmiyorm hastaneye sanki yalanci sanci olur falan dicekler kendimi kotu hissetcem sanki yalandan yapiyomusum gibi olcak tam olarak sancilarim siklasmadikca gitmiycm hrralde..betulcum benimde belimden kasiklarima vurdu agrisi 10 15dkkada bir surdu tam 3saat sonrada kesildi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öle olurmu ya bekleme bence git kim ne diyeck sancım var de sn sezeryan olacaksın açılmanın olmasıno doğumu beklemezler heralde pek anlamam ama git istersen bende 2 de gidecm benimde tekmelerim yok belli belirsiz arada oluyo bakalım ne olacaz ya iyice stres ysptm uyuyamıyorm bile
Bilmiyorm seda ya suan iyiyim ya pek gidesim yok gecen nstde az sanci cikti dktr onemsemedi zaten olur bu aylarda diyip duruyor bosu bosuna gidip oralarda yorulmak istemiyorm bide dusunuyorm kotu bisi olsa kanama olur su gelir fln diye..sanirim kendimimi hazir hissetmiyorm dunde kv bize indi kadin ben sancilaninca esimde sahur yapmisti zaten ayy bi gorsen onlara ne tripler yaptim psikolojim bozuldu yat diyolar yatmiyorm hastaneye gidelim diyolar gitmiyorm bi acayip sakinlik var icimde...
Saat 2yi bekliyorum bak habersz birakma bizi mrak ettrme iyi haberlerle gel biraz harrketli olsa pasa iyi olcak iste bizimde harrketlerimiz cok fazla oldugu icin stres yapmiyorm
Hım doğru ozaman canm ben hiç anlamam o sancı işlerinden sen biliyosundur bide bünyenide tanıyosun ya ondan rahatsın sezeryan olan normal olmaz diye biliyorm hep ben normaldemi oluyo ozaman keşke öle olsa iyi olur bence sezeryandan iyi bari kv yardım ediyo sağolsn ah ah bugünlerde böleyiz işte sinir stres ben herkese çatıyorum sinirleniyorm ama bak sancın düzenli olurda geçmezse git durma inat seni :)
Tmm canım içimde bi tuaflık var hayırlısı bakalım ne olacak merak ediyorm yazarm gelince eğer yazamazsam bilinki doğumdaym ya daha çantayı hazırlamadm korkuyorm hazırlamaya şimdi hazırlaym bari :)
Hadi hazirla cantani bebege 3takim al kendine bi takim al abarti seyler koyma biberon koy gogus pedi koy agiz mendili emzik...en azindan 37de gelse pasa iyi olcak...doguma da gitsen hrmen yaz giriyorm diye tlfndan giriyosun nasilsa
Hazırladm bile kolaymş :) bi tane hastane çıkışı iki zıbın iki alt pijama bitane alt üst takım çıtçıtlı uzun kol ağız mendili ıslak mendil havlu emzik biberon gögüs pedi emzirme sütyeni kendime gecelik bide yedek evden koydm battaniye zstn hastane ev arası yakın eksik olursa annemgil gelir alır of stres oldm almaz doğuma ama yinede hazırlıklı oluyum daha küçük ya kaç haftalık oluyoz biz şimdi ben tutmıyorm gününüde :)
Kızlar ben geldim ☺️ nasılsınız ?
Kızlar merhaba bu ay eşimle ilk defa korunmadık bugün adet günüm. Dayanamayıp dün gece test yaptım bişey çıkmayınca yattım uyudum ama sabah ikinci çizgi silik bir şekilde vardı. Sizce bu durumda hamile olabilme ihtimalim varmıdır?
Kizlar bide gerck dogum sancisi olsa keske gitsem normal dogum baslamis deseler normal yolla dogurup gelsem ne iyi olur dimi yaa...
Sanirim sanci konusunda anneme cekmisim annem tam 10gun sanci cekermis dogumlarinda bende hep sanci cekiyorm bu kizda
Daha gitmedim hsstsneye hareketkeri iyi suan icin esimi aradim suan iyiyim dedim tmm yakinlardaym rahatszlsnrsan gelirm dedi..ya cok panik yapipta telase yapmk istemiyorm nebileyim nerdn geliyo bu sakinlik dun gecede kac saat sanci cektim kasilmalarm oldu ama inatla gitmiyorm hastaneye sanki yalanci sanci olur falan dicekler kendimi kotu hissetcem sanki yalandan yapiyomusum gibi olcak tam olarak sancilarim siklasmadikca gitmiycm hrralde..betulcum benimde belimden kasiklarima vurdu agrisi 10 15dkkada bir surdu tam 3saat sonrada kesildi
Biz iyiyiz kizcemle,huysuz buara ama buna sukur :)
Sen nasilsin?..
Biz iyiyiz kizcemle,huysuz buara ama buna sukur :)
Sen nasilsin?
Olabilir ben adet gunumden once yaptigimda cok cok silik cikmisti..1-2 gun bekle direk kan tahliline git bence :)
Insallah bekliyorsunuzdur ve gonlunuze gire olur..
Ne guzel olur gercekten birde normal dogum :)
Ben su sezeryan olmadan sezeryana kotu normal olmadan normal daha iyi diyenleri anlayamiyorum :)
Insan basina gelince anliyor ki en en onemlisi saglik oyle havadan atilmiyor :)
Keyfii sezeryandan bahsetmiyorum tabii,aci herseyde var..
Donunce haber ver canim hareketleri iyiyse sanirim agrilar sancilar icin gercekten normal diyecek :)
Hatirliyorumda sancilarin yanisira kasiklarimdan kuyruk sokumumdan catir catir sesler gelirdi yataktan kalkarken..
Kızlar geldim eve doktordan bişey anlamadm acil doğuma girmesi gerekiyodu hemen bi ulturasona tuttu suyu falan iyi dedi hemen çekti dedim kilosu üç gün önce söledm dedi sölemediniz dedim ben ölçerim şimdi uzun süreck acil doğuma girmem lazm dedi şikayetlerimi bile söleyemedm sinir oldm karnım hafif aşağıya inmiş ordaki ebe söledi nstedeyken 10 gün sonra gel dedi acelece doğuma gitti
Akşama perdeci gelecek ystak odasının perdesi için bebeğin şifonyeri gelecek yatak odasını temizleyip düzenliycem şimdi bi güç gelseydi :)
Benim bel ağrım paşanın böbreğime baskı yapıp böbreğimi genişletmesinden dolayı oluyo. Ve bazen canıma tsk ediyo. Oturamıyorum yatamıyorum 😔 doktor bana dayanabildiğin kadar dayan dedi. Eğer çok dayanılmaz olursa sezeryanla erken doğum yaparız demişti. 😔
Canm sen tabiki kendini daha iyi bilirsin. O yüzden bedeninde olan değişimleri takip et. Ama sedanın paşasıyla senin prenses sabırsız ve erkenci olucaklar gibi 😁
Bende bel ağrım dışında iyiyim şükür. Uykularım çok bölünüyo. Sağa dönüyorum sağ yanım ağrıyo. Sola dönüyorum sol yanım ağrıyo. 😔 bi an önce doğumumun olmasını istiyorum. 👶
Bende bel ağrım dışında iyiyim şükür. Uykularım çok bölünüyo. Sağa dönüyorum sağ yanım ağrıyo. Sola dönüyorum sol yanım ağrıyo. 😔 bi an önce doğumumun olmasını istiyorum. 👶
Kızlar geldim eve doktordan bişey anlamadm acil doğuma girmesi gerekiyodu hemen bi ulturasona tuttu suyu falan iyi dedi hemen çekti dedim kilosu üç gün önce söledm dedi sölemediniz dedim ben ölçerim şimdi uzun süreck acil doğuma girmem lazm dedi şikayetlerimi bile söleyemedm sinir oldm karnım hafif aşağıya inmiş ordaki ebe söledi nstedeyken 10 gün sonra gel dedi acelece doğuma gitti
Akşama perdeci gelecek ystak odasının perdesi için bebeğin şifonyeri gelecek yatak odasını temizleyip düzenliycem şimdi bi güç gelseydi :)
Iki dogumda gerckten zorluklari var sonucta anne olmak kolay degil biraz cekicez..ben normal dogumu sadece cabuk ayaklanmak icin istiyorm aslinda :)) sezeryanda cabuk kalkamamistim her iki dogumda farkli ozellikleri tasiyor ama grrcektn su sezeryana dusmanca bakan kadinlara ve kucumseyenlere cok gicik oluyorm..gecengun aynisini biri dedi bende tutamadim kendimi normal dogum ninemin zamanindaymis modernlestik artik kendimide bebegimide ezdiremem dedim:)) aslinda boyle dusunce aklimin ucundan bile gecmemisti ama haketti kadin yani :)) en onemlisi bebisler ve bizim sagligimiz..bu arada sezen in huysuzlasmasi normal annesi genelde 40ina kadar bebekler farkli huy 40indan sonra farkli huy kazaniyolar buyuyolar :)
3-4 gundur boyle :) 60ndan sonra duzelmesini bekliyorum hahah :)
Napiim ha 40 ha 60 :))))))
Benimde cok bozasim var oyle insanlari ama dusuncesiz iste ne anlatabilirsin kii..
Belki bu sefer ki seseryan olursa daha cabuk ayaklanirsin canim..
Benim hic sikayetim olmadi cabukta atlattim dikis siikintisida yoktu yapistirma kesigim..
Diger topikte normal dogumdan gunler sonra sikayetleri olanlar vardi..
Yanii gercekten sans ve bunye meselesi..
Allah hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin..
Ooo senin pasada cok yaramazlik yapio icrrde cikinca totosunu isir annesiii :)) en az 36 yada 37yi doldursa seninki iyi olur ama gercktn agri sanci hamilelikte cook zooor...biliyorm o bitkinligi bendede var hersey dayanilmaz oluyor ama az kaldi 33.haftaya ayak atmissin :)) sabir 4haftadaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?