Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Canım sancnmı başladı naptın geldinmi hastaneden

Daha gitmedim hsstsneye hareketkeri iyi suan icin esimi aradim suan iyiyim dedim tmm yakinlardaym rahatszlsnrsan gelirm dedi..ya cok panik yapipta telase yapmk istemiyorm nebileyim nerdn geliyo bu sakinlik dun gecede kac saat sanci cektim kasilmalarm oldu ama inatla gitmiyorm hastaneye sanki yalanci sanci olur falan dicekler kendimi kotu hissetcem sanki yalandan yapiyomusum gibi olcak tam olarak sancilarim siklasmadikca gitmiycm hrralde..betulcum benimde belimden kasiklarima vurdu agrisi 10 15dkkada bir surdu tam 3saat sonrada kesildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öle olurmu ya bekleme bence git kim ne diyeck sancım var de sn sezeryan olacaksın açılmanın olmasıno doğumu beklemezler heralde pek anlamam ama git istersen bende 2 de gidecm benimde tekmelerim yok belli belirsiz arada oluyo bakalım ne olacaz ya iyice stres ysptm uyuyamıyorm bile

Kizlar bide gerck dogum sancisi olsa keske gitsem normal dogum baslamis deseler normal yolla dogurup gelsem ne iyi olur dimi yaa...
Sanirim sanci konusunda anneme cekmisim annem tam 10gun sanci cekermis dogumlarinda bende hep sanci cekiyorm bu kizda

Son düzenleme:

Bilmiyorm seda ya suan iyiyim ya pek gidesim yok gecen nstde az sanci cikti dktr onemsemedi zaten olur bu aylarda diyip duruyor bosu bosuna gidip oralarda yorulmak istemiyorm bide dusunuyorm kotu bisi olsa kanama olur su gelir fln diye..sanirim kendimimi hazir hissetmiyorm dunde kv bize indi kadin ben sancilaninca esimde sahur yapmisti zaten ayy bi gorsen onlara ne tripler yaptim psikolojim bozuldu yat diyolar yatmiyorm hastaneye gidelim diyolar gitmiyorm bi acayip sakinlik var icimde...
Saat 2yi bekliyorum bak habersz birakma bizi mrak ettrme iyi haberlerle gel biraz harrketli olsa pasa iyi olcak iste bizimde harrketlerimiz cok fazla oldugu icin stres yapmiyorm

Hım doğru ozaman canm ben hiç anlamam o sancı işlerinden sen biliyosundur bide bünyenide tanıyosun ya ondan rahatsın sezeryan olan normal olmaz diye biliyorm hep ben normaldemi oluyo ozaman keşke öle olsa iyi olur bence sezeryandan iyi bari kv yardım ediyo sağolsn ah ah bugünlerde böleyiz işte sinir stres ben herkese çatıyorum sinirleniyorm ama bak sancın düzenli olurda geçmezse git durma inat seni :)
Tmm canım içimde bi tuaflık var hayırlısı bakalım ne olacak merak ediyorm yazarm gelince eğer yazamazsam bilinki doğumdaym ya daha çantayı hazırlamadm korkuyorm hazırlamaya şimdi hazırlaym bari :)

Hadi hazirla cantani bebege 3takim al kendine bi takim al abarti seyler koyma biberon koy gogus pedi koy agiz mendili emzik...en azindan 37de gelse pasa iyi olcak...doguma da gitsen hrmen yaz giriyorm diye tlfndan giriyosun nasilsa

Hazırladm bile kolaymş :) bi tane hastane çıkışı iki zıbın iki alt pijama bitane alt üst takım çıtçıtlı uzun kol ağız mendili ıslak mendil havlu emzik biberon gögüs pedi emzirme sütyeni kendime gecelik bide yedek evden koydm battaniye zstn hastane ev arası yakın eksik olursa annemgil gelir alır of stres oldm almaz doğuma ama yinede hazırlıklı oluyum daha küçük ya kaç haftalık oluyoz biz şimdi ben tutmıyorm gününüde :)

Bugun 36+3 her pzrtsi yeni haftaya giriyorz belki pzrtsi alir 37de

Kızlar ben geldim ☺️ nasılsınız ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz iyiyiz kizcemle,huysuz buara ama buna sukur :)
Sen nasilsin?

Olabilir ben adet gunumden once yaptigimda cok cok silik cikmisti..1-2 gun bekle direk kan tahliline git bence :)
Insallah bekliyorsunuzdur ve gonlunuze gire olur..

Ne guzel olur gercekten birde normal dogum :)
Ben su sezeryan olmadan sezeryana kotu normal olmadan normal daha iyi diyenleri anlayamiyorum :)
Insan basina gelince anliyor ki en en onemlisi saglik oyle havadan atilmiyor :)
Keyfii sezeryandan bahsetmiyorum tabii,aci herseyde var..
Donunce haber ver canim hareketleri iyiyse sanirim agrilar sancilar icin gercekten normal diyecek :)
Hatirliyorumda sancilarin yanisira kasiklarimdan kuyruk sokumumdan catir catir sesler gelirdi yataktan kalkarken..

Benim bel ağrım paşanın böbreğime baskı yapıp böbreğimi genişletmesinden dolayı oluyo. Ve bazen canıma tsk ediyo. Oturamıyorum yatamıyorum 😔 doktor bana dayanabildiğin kadar dayan dedi. Eğer çok dayanılmaz olursa sezeryanla erken doğum yaparız demişti. 😔

Canm sen tabiki kendini daha iyi bilirsin. O yüzden bedeninde olan değişimleri takip et. Ama sedanın paşasıyla senin prenses sabırsız ve erkenci olucaklar gibi 😁

Biz iyiyiz kizcemle,huysuz buara ama buna sukur :)
Sen nasilsin?..

Bende bel ağrım dışında iyiyim şükür. Uykularım çok bölünüyo. Sağa dönüyorum sağ yanım ağrıyo. Sola dönüyorum sol yanım ağrıyo. 😔 bi an önce doğumumun olmasını istiyorum. 👶

Kızlar geldim eve doktordan bişey anlamadm acil doğuma girmesi gerekiyodu hemen bi ulturasona tuttu suyu falan iyi dedi hemen çekti dedim kilosu üç gün önce söledm dedi sölemediniz dedim ben ölçerim şimdi uzun süreck acil doğuma girmem lazm dedi şikayetlerimi bile söleyemedm sinir oldm karnım hafif aşağıya inmiş ordaki ebe söledi nstedeyken 10 gün sonra gel dedi acelece doğuma gitti
Akşama perdeci gelecek ystak odasının perdesi için bebeğin şifonyeri gelecek yatak odasını temizleyip düzenliycem şimdi bi güç gelseydi :)

Iki dogumda gerckten zorluklari var sonucta anne olmak kolay degil biraz cekicez..ben normal dogumu sadece cabuk ayaklanmak icin istiyorm aslinda :)) sezeryanda cabuk kalkamamistim her iki dogumda farkli ozellikleri tasiyor ama grrcektn su sezeryana dusmanca bakan kadinlara ve kucumseyenlere cok gicik oluyorm..gecengun aynisini biri dedi bende tutamadim kendimi normal dogum ninemin zamanindaymis modernlestik artik kendimide bebegimide ezdiremem dedim:)) aslinda boyle dusunce aklimin ucundan bile gecmemisti ama haketti kadin yani :)) en onemlisi bebisler ve bizim sagligimiz..bu arada sezen in huysuzlasmasi normal annesi genelde 40ina kadar bebekler farkli huy 40indan sonra farkli huy kazaniyolar buyuyolar :)

Bi sıkıntı yok çok şükür canm bu iyi haber ☺️ iş yaparken artık kendini yorma artık. Sen sona yaklaşmış bi anne adayısın artııııııkkk. Az kaldı paşaya kavuşmaya. Keşke şimdi benim az kalsaydı yaaaa. Daha 32+2 😔

Ooo senin pasada cok yaramazlik yapio icrrde cikinca totosunu isir annesiii :)) en az 36 yada 37yi doldursa seninki iyi olur ama gercktn agri sanci hamilelikte cook zooor...biliyorm o bitkinligi bendede var hersey dayanilmaz oluyor ama az kaldi 33.haftaya ayak atmissin :)) sabir 4haftadaha

Bobrek sorununun disindada zorlardi zaten ama simdi senin daha zor oluyordur..Buna sukur ama iyisin,diger topikte bi arkadasimiz cok cekti bu yuzden..masallah size
Insallah dayanabileceginden fazla zorlamaz sonuna kadar..

Onemli olanlara bakmis ya ici rahat tabii :) ama cok onemli bir sikayetin olabilirdi belki ama olsun acil dogum gayet onemli bir mazeretmis..Karninin inmesi guzel kizce :)
Odaniz bol bol guzel aniyla dolsun

Allah allah dogumdan sonra baksaydi madem ben bu doktrlari anlayamiyorm bi hafta dedikleri diger hafta degisiyor ruh hallerine gore muamele ediyolar...ama sukur bi sikinti yokmus 10gun cok gec 1hafta sonra git olurmu canim dinle sen beni..bu arada dogum yanasti ya oyzdn gobusler asagiya indi bana dediki gecen gittigmde doktr bebegin kafasi kemige dayanmis acaba cati kemiginemi dayanmiski sormadim heycandan

Son düzenleme:

3-4 gundur boyle :) 60ndan sonra duzelmesini bekliyorum hahah :)
Napiim ha 40 ha 60 :))))))
Benimde cok bozasim var oyle insanlari ama dusuncesiz iste ne anlatabilirsin kii..
Belki bu sefer ki seseryan olursa daha cabuk ayaklanirsin canim..
Benim hic sikayetim olmadi cabukta atlattim dikis siikintisida yoktu yapistirma kesigim..
Diger topikte normal dogumdan gunler sonra sikayetleri olanlar vardi..
Yanii gercekten sans ve bunye meselesi..
Allah hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin..

Dikislerim benimde yapistirma haklisin normal dogumdan sonra 10gun totosunun ustune oturamayan dikisleri tutmayan kadinlar var ben sadece 4gun sancilandim sezeryan sonrasi zor kalktim ama 5.gunden sonra iyiydim cabuk toparlandm 6gunden sonra kendim baktim bide benim esimin tarafindan sagolsunlar cok gelen giden oldu dogumdan ciktim eve geldim ertesi gunu bi basladilar gelmeye erkeklerde vardi bide ozaman kalorifrrler yanmiyo soba kuruldu kisin ortasi adamlar otiurmus tv izliyo kalkip wcye gidicem gidemiyorm cocuk emecek zaten memeyi tutmuyo emziremiyorm kalkip dolasmam lazim dolasamiyorm yatip kalkamiyorm yani cok sikntiliydi en son patladim esime bak dedim canim burnumda bidaha arkdasn veya akraban gelirse alip ya ananin evine goturceksn yada soguk odada otrcaksn hatta ben ayaklanana kadar kimseyi davet etme esim rahatsiz de dedim iyiki oyle demisim yani her iki gunde bi misafirim bitmedi 1haftadan sonra hergelene yemek yaptk kv deyle kadinda hep ayaktaydi bu sefer diyoki bayramda aradan cikar bebek gormeye gelenler :)) ilkten agzi yandi biraz :))hic abartisiz iki gun arayla heraksam bebek gormeye geliniyodu ve 2ay devam etti nerdeyse :)) gecen gun yaprak sardik buzluga sigara boregi fln koyduk manti aldik koyduk gelenlere ikram icin... 15gunlukten itibaren kendim yikadim bazisi ikinciler daha kolay diyolar bazisi daha zor diyolar bakcaz gorcz :)) daha dur plojom kac cesit huy degistircek sezen hanim ozelliklede yemek yiyecegin zaman bascak yaygarayi yemek bile yedirmicekk o evin prensesi hersey onun gonlune gore olcak care yok :))

Son 4 hafta ilk aylardan daha çokmuş gibi geliyo. Gözümde büyüyo resmen 🙈😣 Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…