Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Bobrek sorununun disindada zorlardi zaten ama simdi senin daha zor oluyordur..Buna sukur ama iyisin,diger topikte bi arkadasimiz cok cekti bu yuzden..masallah size
Insallah dayanabileceginden fazla zorlamaz sonuna kadar..

:

O ağrıyı ben bilirim. Ağlatıyo resmen 😔 inş zorlamazda sağasağlim vaktinde doğar sıpam 👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar
ben daha 11 haftalığım. göğüslerim büyüktü zaten 90 numara kullanıyodum ama sütyenlerim olmaz oldu
daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum ama ben her ay yeni sütyenmi alcam yau:26:
sizler naptınız nasıl oldu bi şeetseniz banada el atsanız

Son 4 hafta ilk aylardan daha çokmuş gibi geliyo. Gözümde büyüyo resmen 🙈😣 Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🙏

Allah yardimcin olsn Inan banada hic vakit gecmiyor sanki zaman durdu ari gibi saga sola saldiriyorm sinirliyim mutlu olmak istiyorm olamiyorm kapinin onune dahi cikmiyorm dusun aksama kadar evde hicbi is yapmasam otursam keske..diyolar ya son zamanlarin keyfini cikar diye bogasim geliyor ne keyfi allah askina zor egilip kalkiyorm nefes almakta gucluk cekiyorum ter icindeyim bi gece dus almasam kokcam :)) bide ustune kucuk pasamla ilgileniyorm dogurup ikisine bakmak inan hamileyken tekine bakmaktan daha kolay en azindan yukun olmuyor ustunde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şükür acelece baktı ama yok dedi ay çok sinirliyim ya annemle temizleyecektik yatılı misafiri geldi kaldım ölece ayaklarım çok şiş zorlanıyorm bide gelmiş evine bakıym diye bende göstermedim yatak odam dağınık diye :)
Ah ah canm o hafta öle olıyo sanki seneler var gibi zaman geçmiyo bi türlü banada öle geliyo şu an biran önce doğurup rahatlamak istiyoz :)

Aynen hızlıca baktı işte ben nst odasındayken kadın yanımda sancı çekiyodu yazık bir kez dsha korktm böle durumlar hep bana dek geliyo ya :) karnım çok az indi canım ama bebek hala yan duruyo :) sen napıyosun nasl gidiyo annelik :)

Ay salak doktor ya sinirlerim tepeme çıktı sıkıntılarımı bile söleyemedim saniyelik baktı çekti tmm 10 gün diyo bide gelde soğuma doktordan başka doktorda yok gideck adam gibi küçük yerde yaşamanın sıkıntısı işte
Oo kemiğemi dayanmış çatıdır büyük ihtimal karnın indiyse seninde benimki yan duruyo daha

Basi asagida sirti totosu ayaklari yanda duruyor bilmiyormki ya kemige dayanmis basi dedi sol altda bayagi bi asagida basi...gecen sonuc gostermeye gitmisti ya esim sonuca bakmis neyse benimkine siki siki tembih etmis bundan sonra iliski yasak diye :)) kontroldede soylemisti zaten esim dun diyoki 2ay sabrettim 50gun var:)) cok guldum ya iliski erken kolay doguma yol aciyomus bak ben ondan doguramiyom heralde :))

Oyy okurken ben yoruldum..
2.lerde denge biraz zor oluyor sanirim..Ilkin psikolojisine destek olmak icin cok dikkatli olmak belki zorlayacak yoksa bebise bakmak zorlamaz diye tahmin ediyorum..
2. cocugu olanlar topikte konusuyorda neler yaptilar zor gercekten..

Yemek vakti sagolsun simdiden alarmli :)))))

O ağrıyı ben bilirim. Ağlatıyo resmen 😔 inş zorlamazda sağasağlim vaktinde doğar sıpam 👶

Insallah canim..
Kiyamam ya

Ben sporcu atleti gb olanlardan almistim icinde duzgun dursun diye ince destegide var,hatta simdide destegini icine takmiyorumda gogus pedini icine yapistirdim emzirmeden cikariyorum emdikten sonra koyuyorum fln :)

Zor bi o kadarda guzel :)
Emek dolu :)
Simdi gulucuklerle agularla daha zevkli :)
Alisiliyor canim

Ben sporcu atleti gb olanlardan almistim icinde duzgun dursun diye ince destegide var,hatta simdide destegini icine takmiyorumda gogus pedini icine yapistirdim emzirmeden cikariyorum emdikten sonra koyuyorum fln :)

hiç aklıma gelmedi harika bi fikir teşekkürler

ay canım benimde öyle bel agrısı çok kötu ben daha 2 aylıkken o ağrıları çekmeye başladım dayanamayıp ağladıgm bile oluyo gerçekten zor anlyorum seni :) senin yine az kalmştı sanırm bebişine kavuşmana ama ben daha 27. haftadaym nasipse oğluşumu kucagma almama daha çok war :))

Benim 32+2 canm az kaldı galiba ☺️

Hahahahah cok uzun yazmisim gercktn bide sen ozamanlarda beni gorseydn :)) sorun yasiycagimi sanmiyorm miracla tabiki biraz kiskancak o gayet normal ama bebekleri cok seviyor sevecen bi cocuk yani sadece opmek sarilmak kucagina almak istiyck o zorluycak

Betull napiyosunnn yildizi goremedim bugunn

Bugün iftara davetliydik şimdi eve geldik meyve yiyoruz eşimle ☺️ sen nasılsın canm ağrın sancın var mı? Ne durumdasın ?

Bugün iftara davetliydik şimdi eve geldik meyve yiyoruz eşimle ☺️ sen nasılsın canm ağrın sancın var mı? Ne durumdasın ?

Afiyet bal seker bebege lop lop et olsunn :) Ben massallah coook iyiyim sancilardn eser yok kizcede kipir kipir icerde bende bisiler yedim simdi utu yapcam :

Insallah sadece dedigin gb olur canim..

Aman yapinn iss utuymus :) yahu bi dinlenin oturun :))) haydaaa..

Yeni fotograflar yukledim teyzesi Sezen buyuyor :) Agulara basladik :)

Son düzenleme:
Insallah sadece dedigin gb olur canim..

Aman yapinn iss utuymus :) yahu bi dinlenin oturun :))) haydaaa..

Yeni fotograflar yukledim teyzesi Sezen buyuyor :) Agulara basladik :)

Simdi baktim cnm massallah allah nazarlardan saklasin cok guzel bi bebisin var darisi bizlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…