- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Bobrek sorununun disindada zorlardi zaten ama simdi senin daha zor oluyordur..Buna sukur ama iyisin,diger topikte bi arkadasimiz cok cekti bu yuzden..masallah size
Insallah dayanabileceginden fazla zorlamaz sonuna kadar..
:
Son 4 hafta ilk aylardan daha çokmuş gibi geliyo. Gözümde büyüyo resmen 🙈😣 Rabbim herşeyin hayırlısını versin 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bi sıkıntı yok çok şükür canm bu iyi haber ☺️ iş yaparken artık kendini yorma artık. Sen sona yaklaşmış bi anne adayısın artııııııkkk. Az kaldı paşaya kavuşmaya. Keşke şimdi benim az kalsaydı yaaaa. Daha 32+2 😔
Bobrek sorununun disindada zorlardi zaten ama simdi senin daha zor oluyordur..Buna sukur ama iyisin,diger topikte bi arkadasimiz cok cekti bu yuzden..masallah size
Insallah dayanabileceginden fazla zorlamaz sonuna kadar..
Onemli olanlara bakmis ya ici rahat tabii :) ama cok onemli bir sikayetin olabilirdi belki ama olsun acil dogum gayet onemli bir mazeretmis..Karninin inmesi guzel kizce :)
Odaniz bol bol guzel aniyla dolsun
Allah allah dogumdan sonra baksaydi madem ben bu doktrlari anlayamiyorm bi hafta dedikleri diger hafta degisiyor ruh hallerine gore muamele ediyolar...ama sukur bi sikinti yokmus 10gun cok gec 1hafta sonra git olurmu canim dinle sen beni..bu arada dogum yanasti ya oyzdn gobusler asagiya indi bana dediki gecen gittigmde doktr bebegin kafasi kemige dayanmis acaba cati kemiginemi dayanmiski sormadim heycandan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay salak doktor ya sinirlerim tepeme çıktı sıkıntılarımı bile söleyemedim saniyelik baktı çekti tmm 10 gün diyo bide gelde soğuma doktordan başka doktorda yok gideck adam gibi küçük yerde yaşamanın sıkıntısı işte
Oo kemiğemi dayanmış çatıdır büyük ihtimal karnın indiyse seninde benimki yan duruyo daha
Dikislerim benimde yapistirma haklisin normal dogumdan sonra 10gun totosunun ustune oturamayan dikisleri tutmayan kadinlar var ben sadece 4gun sancilandim sezeryan sonrasi zor kalktim ama 5.gunden sonra iyiydim cabuk toparlandm 6gunden sonra kendim baktim bide benim esimin tarafindan sagolsunlar cok gelen giden oldu dogumdan ciktim eve geldim ertesi gunu bi basladilar gelmeye erkeklerde vardi bide ozaman kalorifrrler yanmiyo soba kuruldu kisin ortasi adamlar otiurmus tv izliyo kalkip wcye gidicem gidemiyorm cocuk emecek zaten memeyi tutmuyo emziremiyorm kalkip dolasmam lazim dolasamiyorm yatip kalkamiyorm yani cok sikntiliydi en son patladim esime bak dedim canim burnumda bidaha arkdasn veya akraban gelirse alip ya ananin evine goturceksn yada soguk odada otrcaksn hatta ben ayaklanana kadar kimseyi davet etme esim rahatsiz de dedim iyiki oyle demisim yani her iki gunde bi misafirim bitmedi 1haftadan sonra hergelene yemek yaptk kv deyle kadinda hep ayaktaydi bu sefer diyoki bayramda aradan cikar bebek gormeye gelenler :)) ilkten agzi yandi biraz :))hic abartisiz iki gun arayla heraksam bebek gormeye geliniyodu ve 2ay devam etti nerdeyse :)) gecen gun yaprak sardik buzluga sigara boregi fln koyduk manti aldik koyduk gelenlere ikram icin... 15gunlukten itibaren kendim yikadim bazisi ikinciler daha kolay diyolar bazisi daha zor diyolar bakcaz gorcz :)) daha dur plojom kac cesit huy degistircek sezen hanim ozelliklede yemek yiyecegin zaman bascak yaygarayi yemek bile yedirmicekk o evin prensesi hersey onun gonlune gore olcak care yok :))
O ağrıyı ben bilirim. Ağlatıyo resmen 😔 inş zorlamazda sağasağlim vaktinde doğar sıpam 👶
merhaba arkadaşlar
ben daha 11 haftalığım. göğüslerim büyüktü zaten 90 numara kullanıyodum ama sütyenlerim olmaz oldu
daha ne kadar büyüyebilir bilmiyorum ama ben her ay yeni sütyenmi alcam yau:26:
sizler naptınız nasıl oldu bi şeetseniz banada el atsanız
Aynen hızlıca baktı işte ben nst odasındayken kadın yanımda sancı çekiyodu yazık bir kez dsha korktm böle durumlar hep bana dek geliyo ya :) karnım çok az indi canım ama bebek hala yan duruyo :) sen napıyosun nasl gidiyo annelik :)
Ben sporcu atleti gb olanlardan almistim icinde duzgun dursun diye ince destegide var,hatta simdide destegini icine takmiyorumda gogus pedini icine yapistirdim emzirmeden cikariyorum emdikten sonra koyuyorum fln :)
Bende bel ağrım dışında iyiyim şükür. Uykularım çok bölünüyo. Sağa dönüyorum sağ yanım ağrıyo. Sola dönüyorum sol yanım ağrıyo. 😔 bi an önce doğumumun olmasını istiyorum. 👶
ay canım benimde öyle bel agrısı çok kötu ben daha 2 aylıkken o ağrıları çekmeye başladım dayanamayıp ağladıgm bile oluyo gerçekten zor anlyorum seni :) senin yine az kalmştı sanırm bebişine kavuşmana ama ben daha 27. haftadaym nasipse oğluşumu kucagma almama daha çok war :))
Oyy okurken ben yoruldum..
2.lerde denge biraz zor oluyor sanirim..Ilkin psikolojisine destek olmak icin cok dikkatli olmak belki zorlayacak yoksa bebise bakmak zorlamaz diye tahmin ediyorum..
2. cocugu olanlar topikte konusuyorda neler yaptilar zor gercekten..
Yemek vakti sagolsun simdiden alarmli :)))))
Insallah canim..
Kiyamam ya
Ben sporcu atleti gb olanlardan almistim icinde duzgun dursun diye ince destegide var,hatta simdide destegini icine takmiyorumda gogus pedini icine yapistirdim emzirmeden cikariyorum emdikten sonra koyuyorum fln :)
Zor bi o kadarda guzel :)
Emek dolu :)
Simdi gulucuklerle agularla daha zevkli :)
Alisiliyor canim
Benim 32+2 canm az kaldı galiba ☺️
Benim 32+2 canm az kaldı galiba ☺️
Betull napiyosunnn yildizi goremedim bugunn
Bugün iftara davetliydik şimdi eve geldik meyve yiyoruz eşimle ☺️ sen nasılsın canm ağrın sancın var mı? Ne durumdasın ?
Hahahahah cok uzun yazmisim gercktn bide sen ozamanlarda beni gorseydn :)) sorun yasiycagimi sanmiyorm miracla tabiki biraz kiskancak o gayet normal ama bebekleri cok seviyor sevecen bi cocuk yani sadece opmek sarilmak kucagina almak istiyck o zorluycak
Insallah sadece dedigin gb olur canim..
Aman yapinn iss utuymus :) yahu bi dinlenin oturun :))) haydaaa..
Yeni fotograflar yukledim teyzesi Sezen buyuyor :) Agulara basladik :)
Simdi baktim cnm massallah allah nazarlardan saklasin cok guzel bi bebisin var darisi bizlerin basina
Tesekkur ederimm..Amiinnn
Saglikli olsunlar insallah hepsiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?