Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Afiyet bal seker bebege lop lop et olsunn :) Ben massallah coook iyiyim sancilardn eser yok kizcede kipir kipir icerde bende bisiler yedim simdi utu yapcam :

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canm çok saol ☺️

Ooohhh iyi ol canm tabi yaa maşallah ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inan boyle bebek resmi gorunce insan daha bi hevesleniyor

Gercekten mucize ya :)
Insan yuzune bakip benim gobiste gezen senmiydin heryere bnmle mi geldin diye geciriyor icinden :) hamileyken hayal etmeye calisiyorsun ama onu goeunce tam hayal edebiliyorsun ya degisik )
Sukurler olsun..

Nerefonn yildizz nerelerdesinz kiz dogurdunuzmu yoksaaaa

Kızlar bugün kan ilacımı yazdırmak için sağlık ocağına gittim. Doktor ve hemşire gerçekten çok ilgili ve takip günüme daha 20 gün olmasına rağmen takibini yapalım dediler. Tansiyon kilo ödeme baktılar paşamın kalp atışlarını dinledik 👶 hepsi iyi çıktı. Ödem olmadığını söyledi. Paşamın kalbi maş güm güm güm nasıl atıyodu 💙 sıkı sıkı tembihlediler beni sakın bayram temizliği falan yapma cam silmek ağır iş yapmak yok dediler. Sonra erken doğurmanı istemiyoruz dediler. Bende tamm dedim. Bol su tüket dediler. Zaten en çok tükettiğim şey ilk önce su sonra meyve dedim😁😍😍

Masallah ikinizede ♥
Saglik ocaklari cok iyi gercekten..Sonra arkadas gb olunuyor :)
Cocuk olduktan sonra takip yine cok iyi..

Masallah ikinizede ♥
Saglik ocaklari cok iyi gercekten..Sonra arkadas gb olunuyor :)
Cocuk olduktan sonra takip yine cok iyi..

Saol canm ☺️

Gerçekten öyle çok ilgililer sağolsunlar. Samimi davranıyolar. Ve hep güleryüzlüler ☺️

Insallah sadece dedigin gb olur canim..

Aman yapinn iss utuymus :) yahu bi dinlenin oturun :))) haydaaa..

Yeni fotograflar yukledim teyzesi Sezen buyuyor :) Agulara basladik :)

ay canım bebişin çok tatlı maşallah sezene :)

Massallah kucuk pasaya gercktn asm ler guzel ilgileniyor bende cok memnunum her dkka arayip ya dktra ya ebeye soru sorabiliyorm..
Burdaym canım temizli yapıyorm yeni tamamen bitti şükür ama bende bittim öldm sen napıyon

Oo kolay gelsin dinlene dinlene yapsaydin zaten bebis hareketleri yavas..Benim yine kirlendi valla :))

Ben göremedim ama 😔 nerde ki prensesimizin fotosu 👶😍

Arkadaslik daveti gonderdim canim kabul edersen albumumden gorebilirsin

Kızlar ben bebeğe pek kullanışlı şeyler almamışm zaten geneli 6 aydan itibaren günlük kullanımda en çok ne giydiriliyo

Annemle yaptk işte kabasını o yaptı ama çok yoruldm dediğin gibi bir haftaya benimkide kirlenir geri böle bi dağınık koca olunca :)

Galiba ben tlfndan girdiğim için arkadaşlık teklifini de göremiyorum 😔

Betull ben bugunde dogurmadim :)) esim diyoki dun gorumcemde iftardaydik hatun pazar gunude dogurma ailecek disariya iftara cikalim havuz basi falan :)) dedim en fazla suda dogum yaparim :)) guluyolar :)) karnim tam 5parmak asagiya indi kuculdu gibime geliyor eger cisim grlirde ertelersm hafiften kaciriyorm altima :))

Ne kadar fazla durursa okadar iyi bebeğin gelişimi için hem zaten az kaldı yola çıktı bile göbüş bile düşmüş baksana 😁 şurda pazara ne kaldı kız yarın da doğurmazsan tamm havuz başında iftardasınız ailecek ☺️👍

Benimde yarın iftara misafirim var ☺️ tatlımı yapıcam bugünden 😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…