- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 34
Afiyet bal seker bebege lop lop et olsunn :) Ben massallah coook iyiyim sancilardn eser yok kizcede kipir kipir icerde bende bisiler yedim simdi utu yapcam :
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inan boyle bebek resmi gorunce insan daha bi hevesleniyor
Nerefonn yildizz nerelerdesinz kiz dogurdunuzmu yoksaaaa
Kızlar bugün kan ilacımı yazdırmak için sağlık ocağına gittim. Doktor ve hemşire gerçekten çok ilgili ve takip günüme daha 20 gün olmasına rağmen takibini yapalım dediler. Tansiyon kilo ödeme baktılar paşamın kalp atışlarını dinledik 👶 hepsi iyi çıktı. Ödem olmadığını söyledi. Paşamın kalbi maş güm güm güm nasıl atıyodu 💙 sıkı sıkı tembihlediler beni sakın bayram temizliği falan yapma cam silmek ağır iş yapmak yok dediler. Sonra erken doğurmanı istemiyoruz dediler. Bende tamm dedim. Bol su tüket dediler. Zaten en çok tükettiğim şey ilk önce su sonra meyve dedim😁😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Masallah ikinizede ♥
Saglik ocaklari cok iyi gercekten..Sonra arkadas gb olunuyor :)
Cocuk olduktan sonra takip yine cok iyi..
Insallah sadece dedigin gb olur canim..
Aman yapinn iss utuymus :) yahu bi dinlenin oturun :))) haydaaa..
Yeni fotograflar yukledim teyzesi Sezen buyuyor :) Agulara basladik :)
ay canım bebişin çok tatlı maşallah sezene :)
Tesekkur ederiz teyzesi..Masumiyetleri yeter bebislerin ♥
Massallah kucuk pasaya gercktn asm ler guzel ilgileniyor bende cok memnunum her dkka arayip ya dktra ya ebeye soru sorabiliyorm..Kızlar bugün kan ilacımı yazdırmak için sağlık ocağına gittim. Doktor ve hemşire gerçekten çok ilgili ve takip günüme daha 20 gün olmasına rağmen takibini yapalım dediler. Tansiyon kilo ödeme baktılar paşamın kalp atışlarını dinledik 👶 hepsi iyi çıktı. Ödem olmadığını söyledi. Paşamın kalbi maş güm güm güm nasıl atıyodu 💙 sıkı sıkı tembihlediler beni sakın bayram temizliği falan yapma cam silmek ağır iş yapmak yok dediler. Sonra erken doğurmanı istemiyoruz dediler. Bende tamm dedim. Bol su tüket dediler. Zaten en çok tükettiğim şey ilk önce su sonra meyve dedim😁😍😍
Burdaym canım temizli yapıyorm yeni tamamen bitti şükür ama bende bittim öldm sen napıyon
Ben göremedim ama 😔 nerde ki prensesimizin fotosu 👶😍
Arkadaslik daveti gonderdim canim kabul edersen albumumden gorebilirsin
Massallah kucuk pasaya gercktn asm ler guzel ilgileniyor bende cok memnunum her dkka arayip ya dktra ya ebeye soru sorabiliyorm..
Oo kolay gelsin dinlene dinlene yapsaydin zaten bebis hareketleri yavas..Benim yine kirlendi valla :))
Kızlar ben bebeğe pek kullanışlı şeyler almamışm zaten geneli 6 aydan itibaren günlük kullanımda en çok ne giydiriliyo
Galiba ben tlfndan girdiğim için arkadaşlık teklifini de göremiyorum 😔
Betull ben bugunde dogurmadim :)) esim diyoki dun gorumcemde iftardaydik hatun pazar gunude dogurma ailecek disariya iftara cikalim havuz basi falan :)) dedim en fazla suda dogum yaparim :)) guluyolar :)) karnim tam 5parmak asagiya indi kuculdu gibime geliyor eger cisim grlirde ertelersm hafiften kaciriyorm altima :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?