Ne kadar fazla durursa okadar iyi bebeğin gelişimi içinhem zaten az kaldı yola çıktı bile göbüş bile düşmüş baksana 😁 şurda pazara ne kaldı kız yarın da doğurmazsan tamm havuz başında iftardasınız ailecek ☺️👍
Benimde yarın iftara misafirim var ☺️ tatlımı yapıcam bugünden 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tesekkur ederiz teyzesi..Masumiyetleri yeter bebislerin ♥
kızlar naslsınız :) duyduguma göre dogumdan snra korse giydiriyolarmış sizin bu konu hakknda bilginiz var mı yanında götrcek var mı korseyi
Doğum sırasında en berbat şey, ıkınma sırasında doktorun yüzüne doğru yellenme.Böylece, bebekten önce osuruk doğurmuş olursun:)
Oyy yerim ben prensesi çok tatlı annesi Allah nazarlardan korusun maşallah :)
Kızlar ben bebeğe pek kullanışlı şeyler almamışm zaten geneli 6 aydan itibaren günlük kullanımda en çok ne giydiriliyo
kızlar naslsınız :) duyduguma göre dogumdan snra korse giydiriyolarmış sizin bu konu hakknda bilginiz var mı yanında götrcek var mı korseyi
cnım sen nasl fotograf koyuyosun buraya ben telefndan griyorum bi türlü bulamadm nasl albüm yapıp foto atabilecegmi :)
:)) walla bende normal dogum yaparimda buyuk tuvaletimi okadar insanin icinde yaparim diye korkuyodum allahtn sezeryn oldm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiym cnm sen nasilsn ben sezeryn yapcam hiiic zannetmiyorm korse giyecegimi :))
Oooo sana kolay gelsin cnm ne tatlisi yapcksn fikir ver bana bakim:)) Ben artk tasiyamiyorm kiz :))agir gelmeye basladi sigmiyo gobis asagilara dustukce agirlasiyo sanki kocaman bebis doguran kadinlar nasil tasimislar acaba:)) en fazla 3000gr dogar benim kiz kilo vermeye basladim biside yiyemiyorm istahim azaldi iyice...
iym bence canım dogumdan snra göbiş sarkmasın diye giydirliyomuş sanırm :) öle duydum
Sagol canim..amiin cumlemizinkini insallah :)
Bende askili kisa kollu uzun kollu olmak uzere pamuklu citcitli minicik badiler var cok cok isime yaradi bir nevi atlet gb oluyor icine tulumlarin altina..
Tek alt aldiginda ayakli almaya dikkat edersin..
Simdilik aklima bunlar geliyor..
Ama ayakli aldigin herseyi azicik kuculmeye basladiginda bir daha giydirme gelisimi icin..
bana ayaklı pek alma dediler çbuk kûçulur diye bide çocugun ayaklarnı kasar dye
Hemen takilmasini doktorda onermez..
Benim sezeryan 10. gun kontrolden sonra takabilecegimi soylediler..
Ama normal dogumda olsa cok yeni bisy olmaz bence..
hı ben bunu doktrumada sorarm ne derse onu yaparm
Ben bilgisayardan girdigimde yukledim telefondan sadece bu sayfada paylasiliuor fotolar canim..
Genelde normal doğumdan sonra yapılıyo canm. Bide göbek kendini çabuk toparlasın diye. Eskidende sararlarmış. Benim normal doğum olursa yapıcam inş ☺️👍
Ne aldin kiyafet olarak
Cok guldurdun beni havuz basi dogumla :)))))
Valla sezeryandan sonrada gaz cikarmak gerektigi icin insan sanirim o zaman bi yuzsuzlesiyor :)))
Sagol canim..amiin cumlemizinkini insallah :)
Bende askili kisa kollu uzun kollu olmak uzere pamuklu citcitli minicik badiler var cok cok isime yaradi bir nevi atlet gb oluyor icine tulumlarin altina..
Tek alt aldiginda ayakli almaya dikkat edersin..
Simdilik aklima bunlar geliyor..
Ama ayakli aldigin herseyi azicik kuculmeye basladiginda bir daha giydirme gelisimi icin..
Hemen takilmasini doktorda onermez..
Benim sezeryan 10. gun kontrolden sonra takabilecegimi soylediler..
Ama normal dogumda olsa cok yeni bisy olmaz bence..
Ben bilgisayardan girdigimde yukledim telefondan sadece bu sayfada paylasiliuor fotolar canim..
Evet biraz alt kisimlarda sarkma oluyor ama zamanla toplaniyor gobek bide zamana ihtiyac oluyor acikcasi dogumlardan sonraiym bence canım dogumdan snra göbiş sarkmasın diye giydirliyomuş sanırm :) öle duydum
Cok guzel menun bence hicte hafif degil gayette normal soylenirken bile lezzetli geliyor kulaga ayrica revanide cok lezzetli bi tatli ben portakal yada limon kabugu rendeliyorm aroma versin diye :)Saol canm. Valla menüm hafif biraz kendimi zorlamak istemedim. Eşimde bizzat tembihlediği için. Biraz hafife kaçtım 😁
Menüm şöyle:
Domates çorbası
Fırında tavuklu bezelye
Pirinç pilavı
Ortaya karışık dolma
Salata
Semizotu yoğurtlaması
İçecekler
Tatlımda basit ama sunumla kurtarmayı düşünüyorum 😁
Revaninin yanına dondurma koyup geçen çiftlikten toplayıp difrize attığım vişnelerlede süslemeyi düşünüyorum inş ☺️
Göbüş öne doğru çıkınca azda olsa kilo ağırlık yapıyo bel ağzısı yapıyo uyunmuyo gezilmiyo oturulmuyo ayy kendi yazdığımdan daraldım 😁😁
Zıbın alt üst takım tek alt o tür şeylerden
Cok guzel menun bence hicte hafif degil gayette normal soylenirken bile lezzetli geliyor kulaga ayrica revanide cok lezzetli bi tatli ben portakal yada limon kabugu rendeliyorm aroma versin diye :)
.
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katiliyorum bende 7 haftalik hamisimm
:)) insan valla su dogum isinde sekilden sekile giriyor normal dogumdan sirf tuvalet mevzusu dolayisiyla korkmustum ilkinde..sezeryan oldm gaz isine gelincede anneme dedim cabuk cabuk hemsireyi cagir sondayi cikarsin altima yapcam neyse cabuk hallettiydm wc isini gercktn cok onemli sezrryanda dktr sabah geldi soruyo gaz wc isini ooo dedim hepsi tamam :))) kiz napim bu sene tatile gidemiycez bari havuz basinda dogursam zaten otelin havuzu en azindan ordanda otele geciveririm :))
Hım anladm ozaman biraz daha onlardan alıyım tek üst demi dediğin yanları çıt çıtlı altınada pijamamı
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katiliyorum bende 7 haftalik hamisimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?