Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

kızlar naslsınız :) duyduguma göre dogumdan snra korse giydiriyolarmış sizin bu konu hakknda bilginiz var mı yanında götrcek var mı korseyi

Oooo sana kolay gelsin cnm ne tatlisi yapcksn fikir ver bana bakim:)) Ben artk tasiyamiyorm kiz :))agir gelmeye basladi sigmiyo gobis asagilara dustukce agirlasiyo sanki kocaman bebis doguran kadinlar nasil tasimislar acaba:)) en fazla 3000gr dogar benim kiz kilo vermeye basladim biside yiyemiyorm istahim azaldi iyice...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar naslsınız :) duyduguma göre dogumdan snra korse giydiriyolarmış sizin bu konu hakknda bilginiz var mı yanında götrcek var mı korseyi

Iyiym cnm sen nasilsn ben sezeryn yapcam hiiic zannetmiyorm korse giyecegimi :))

Doğum sırasında en berbat şey, ıkınma sırasında doktorun yüzüne doğru yellenme.Böylece, bebekten önce osuruk doğurmuş olursun:)

:)) walla bende normal dogum yaparimda buyuk tuvaletimi okadar insanin icinde yaparim diye korkuyodum allahtn sezeryn oldm

Oyy yerim ben prensesi çok tatlı annesi Allah nazarlardan korusun maşallah :)

Sagol canim..amiin cumlemizinkini insallah :)

Kızlar ben bebeğe pek kullanışlı şeyler almamışm zaten geneli 6 aydan itibaren günlük kullanımda en çok ne giydiriliyo

Bende askili kisa kollu uzun kollu olmak uzere pamuklu citcitli minicik badiler var cok cok isime yaradi bir nevi atlet gb oluyor icine tulumlarin altina..
Tek alt aldiginda ayakli almaya dikkat edersin..
Simdilik aklima bunlar geliyor..
Ama ayakli aldigin herseyi azicik kuculmeye basladiginda bir daha giydirme gelisimi icin..

Hemen takilmasini doktorda onermez..
Benim sezeryan 10. gun kontrolden sonra takabilecegimi soylediler..
Ama normal dogumda olsa cok yeni bisy olmaz bence..

cnım sen nasl fotograf koyuyosun buraya ben telefndan griyorum bi türlü bulamadm nasl albüm yapıp foto atabilecegmi :)

Ben bilgisayardan girdigimde yukledim telefondan sadece bu sayfada paylasiliuor fotolar canim..

:)) walla bende normal dogum yaparimda buyuk tuvaletimi okadar insanin icinde yaparim diye korkuyodum allahtn sezeryn oldm

Cok guldurdun beni havuz basi dogumla :)))))
Valla sezeryandan sonrada gaz cikarmak gerektigi icin insan sanirim o zaman bi yuzsuzlesiyor :)))

Iyiym cnm sen nasilsn ben sezeryn yapcam hiiic zannetmiyorm korse giyecegimi :))

iym bence canım dogumdan snra göbiş sarkmasın diye giydirliyomuş sanırm :) öle duydum

Saol canm. Valla menüm hafif biraz kendimi zorlamak istemedim. Eşimde bizzat tembihlediği için. Biraz hafife kaçtım 😁
Menüm şöyle:
Domates çorbası
Fırında tavuklu bezelye
Pirinç pilavı
Ortaya karışık dolma
Salata
Semizotu yoğurtlaması
İçecekler
Tatlımda basit ama sunumla kurtarmayı düşünüyorum 😁
Revaninin yanına dondurma koyup geçen çiftlikten toplayıp difrize attığım vişnelerlede süslemeyi düşünüyorum inş ☺️

Göbüş öne doğru çıkınca azda olsa kilo ağırlık yapıyo bel ağzısı yapıyo uyunmuyo gezilmiyo oturulmuyo ayy kendi yazdığımdan daraldım 😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iym bence canım dogumdan snra göbiş sarkmasın diye giydirliyomuş sanırm :) öle duydum

Genelde normal doğumdan sonra yapılıyo canm. Bide göbek kendini çabuk toparlasın diye. Eskidende sararlarmış. Benim normal doğum olursa yapıcam inş ☺️👍

anladım canım öle yaparm bende ozman:)

anladm cnım benimde normal dogum olursa öle yaparm sarkık göbişim kalsın istemiyorum :))

Cok guldurdun beni havuz basi dogumla :)))))
Valla sezeryandan sonrada gaz cikarmak gerektigi icin insan sanirim o zaman bi yuzsuzlesiyor :)))

:)) insan valla su dogum isinde sekilden sekile giriyor normal dogumdan sirf tuvalet mevzusu dolayisiyla korkmustum ilkinde..sezeryan oldm gaz isine gelincede anneme dedim cabuk cabuk hemsireyi cagir sondayi cikarsin altima yapcam neyse cabuk hallettiydm wc isini gercktn cok onemli sezrryanda dktr sabah geldi soruyo gaz wc isini ooo dedim hepsi tamam :))) kiz napim bu sene tatile gidemiycez bari havuz basinda dogursam zaten otelin havuzu en azindan ordanda otele geciveririm :))

Hım anladm ozaman biraz daha onlardan alıyım tek üst demi dediğin yanları çıt çıtlı altınada pijamamı

Evet biraz alt kisimlarda sarkma oluyor ama zamanla toplaniyor gobek bide zamana ihtiyac oluyor acikcasi dogumlardan sonra
Cok guzel menun bence hicte hafif degil gayette normal soylenirken bile lezzetli geliyor kulaga ayrica revanide cok lezzetli bi tatli ben portakal yada limon kabugu rendeliyorm aroma versin diye :)
Zıbın alt üst takım tek alt o tür şeylerden

Tmm cnm ne iyi iste bende oyle aldim bak plojoda yazmis onlarda oyle

Cok guzel menun bence hicte hafif degil gayette normal soylenirken bile lezzetli geliyor kulaga ayrica revanide cok lezzetli bi tatli ben portakal yada limon kabugu rendeliyorm aroma versin diye :)
.

Saol canm. Bende limon kabuğu koydum kokusu aroması süper oluyo ☺️

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katiliyorum bende 7 haftalik hamisimm

Hoşgeldin canm. Allahım sonuna kadar sağlıkla sıhhatle olmanı nasip etsin inş. Bebişine kavuşursun inş. ☺️👶

Ohh tmm iste oldu bitti ))
Bende anacigimin yaninda pırt yaptim cok utandim pffff simdi bile tuhaf oldum :)))

Hım anladm ozaman biraz daha onlardan alıyım tek üst demi dediğin yanları çıt çıtlı altınada pijamamı

Yanlari citcitlilar alttan citcitlida oluyor,normal citcitlida olur askili kisa kollu vs..
Yani ic olarak kullanisli oluyor kizce..
1-2 parca kucucuk seyler almani oneririm elinin altinda olsun cok kucuk oluyorlar cunku bebisler :)

Gozunuzaydiin :) bir melek daha tutunmus annesineee :)
Hayirlisiyla saglikla kavusun inssllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…