Bebek bekleyen hamile annişler buyrun sohbete :)

Hım anladm ay giydirme tarzını kafamda beliryemedim çocuk nasl giydirilir :) artık doğunca anlayacam sanırım

Hım anladm ay giydirme tarzını kafamda beliryemedim çocuk nasl giydirilir :) artık doğunca anlayacam sanırım

Benim gibi yalniz kalinca aglarsin ben seni nasil giydircem simdi diye :)) cnm basit herkes dogustan ana olmuyor bi dogsunda pasan ooo walla senden ustunu olmaz herseye okadar pratiklesirsn kendi kendine sasirirsn...ilk olarak atlet gibi alttan citcitli badiler varya kisa kollu uzun kollu ve sifir kollu oluyolar ondan giydirceksn altini citcitliycan onun ustune mevsime gore pijama takimi yada tulum giydirceksn hava serinse tulum veya pijamanin altindan corap giydirmeni tavsiye ederm dur bakim foto yukleyim bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne bilim ya yapamıycam diye korkuyorm baksana daha kıyafet almayı beceremiyorm :) tmm canım şimdi anladm olayı nasl alacağımı bide seninkilere bakıyımda bi ara çıkıp alıyım nede olsa daha doğmaya niyeti yok ayaklarımda çok şiş nasl yürüyeceksem bu arada sen naptın ne durumdasın geliyomu gelmiyomu :)

Bu kiz beni kandirdi gelmiyor teyzesi bol yalanci sancili geciriyorz

Cnm bak bunlar gunluk giydirmelik mavili zibin ve kirmiziyla turunculu alt miractan kalma :)) boyle daha bi cok sey var ama isine yaramaz kiz kiayefeti :))

Eklentiler

• $1404587600077.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $1404587739530.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $1404587766559.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $1404587821266.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $1404587859171.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $1404587898636.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $1404587933352.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $1404587995844.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 29

Cnm bak yukledim biraz acele cektm ama en azindan fikir olur

Kizlar ben hastane cantasina cabuk corbalar varya onlardan koydum bide nescafe..spinal bazen basagrisi yapiyor nescafe iciriyolar..ozel hastanede dogum yapicam ama gece 3de bisey ye deselr sicak bisi nerdn bulcam osaatte ..yanimda bulunsun :))

Cnm bak bunlar gunluk giydirmelik mavili zibin ve kirmiziyla turunculu alt miractan kalma :)) boyle daha bi cok sey var ama isine yaramaz kiz kiayefeti :))

Hım tmm çok sağol ya şimdi anladm nasl alacağımı bide çok al diyolar kirleniyo sürekli diyolar benim aldıklarım az ozaman :)

Valla iyi düşünmüşsün dediğin gibi o saatte bulamazsın ama hastane eve yakınsa getirilebilir özel hastane ya giriş çıkış sorun olmaz oh ne güzel seninki planlı günü saati :) ama senin kızın dediğin gibi geleceği yok oyun yapıyo sana yaramaz prenses :)

Hım tmm çok sağol ya şimdi anladm nasl alacağımı bide çok al diyolar kirleniyo sürekli diyolar benim aldıklarım az ozaman :)
Bende de cok var abiden kalanlarda oldu kusan bebek olunca cok lazim oluyor bide kakalari disari cok cikiyo civik oldugu icin cok miniklerden fazla alma bikac takim olsn ilkzamanlar kucuk oluyor bebisler ama asiriya kacma tulumlarda guzel oluyor papyonlu kravatli falan :)

Asiri uzak degil ama yinede mesafe var esimin getirmesi lazim oda miraca bakcak gece cunku babannesinde uyumaz..zorda kalmadigm surece yemek icin aramam heralde gunduz herturlu hallederzde gecenin bi yarisi acikirsam bebiste emicek gucsuz kalmiyim :)) kiz hic sorma okadar sancili geciyoki anlatamam bu aksam iftar sofrasini hazirlarken bi yuruyusum vardiki gorsen rsmen bacaklarim acik yuruyorum cnm yaniyo resmen..bazen cok iyiym bazende agridan duramiyorm

Hım doğru sölüyosun canım öle yapıyım ozaman ay kıza daha güzel şeyler içim gidiyo ya :)
Eşin çocuğa bakacaksa bırakamaz onu ama yanında biri kalsın ilk gece zorlanırsın biraz ay ciddimisin bende öle bişeyler yok sende başlamış ozaman doğurursın kız çocukları zaten 10 gün erkn doğıyo genelde :) kız bence hiç sancı ağrı yok bide sancı olmazsa benm doktor suni sancıyla uğraşma öle zor oluyo doğum diye kaç tanıdığımı sezeryana aldı :)

kızlar bebeğim 2 gündur çok az kıpırdıyo çok nadir harket edyo normalde hç durmazdı sizce normal mi :/

kızlar bebeğim 2 gündur çok az kıpırdıyo çok nadir harket edyo normalde hç durmazdı sizce normal mi :/

Benmkide malesef öle canım eskiden çok şiddetli fazla hissederdim şimdi yok denecek kadar az doktora gittim bi sıkıntı yok dedi bide sen git istersen

Annem kalcak hastanede yanimda eve cikincada kv var eltim var annem calisiyo cunku eve gelirse zor olur istende izin alamaz..kiz massallah ben cok sanci crkiyorum gobegimi gorenlr dalga geciyolar seher cocuk dusecek tut diyolar :)) cok asagida gobusum...walla hayirlisyla doguralimda hic sknti yapma normal yada sezeryan diye onemli olan saglikla kucaga almak :)

Hı iyi annen kalacaksa rahat edersin eve çıkıncada kalsa keşke ama çalışınca olmaz tabi
Ay ne güzrl ya maşallah benimki aynı dıruyo valla 38 oldukmu biz :)

Benmkide malesef öle canım eskiden çok şiddetli fazla hissederdim şimdi yok denecek kadar az doktora gittim bi sıkıntı yok dedi bide sen git istersen

yarın mutlaka gidicem canım hiç böle olmamştı . bugun bir iki kere rahimime sancı girdi nefesde zor alıyorum göğsüm daralıyo sanki bişey sıkıyo gibi telaş yaptım braz ama inş normaldir

Mrb lar kızlar 17. Haftam önceleri gebelik tedavisi görüyodum ve rahim filmi cektirmistim 3 aşılama yaptım ve dr bi süre gitmeyeyim dedim ve o.ay Rabbimiz meleğimi verdi darısı tüm isteyenlerin başına ins. Ama bu defaki dr rahmin dar ince ve uzun olduğu için bebeği taşımayabilir erken doğumda olabilir belki gününe kadar bi sorun da çıkmaz bu önümüzdeki aylarda bebek ağırlaşınca belli olacak dedi. Ama bu beni üzdü Rabbimiz daha fazla üzmez ins. bi de dünden beri göbeğimin alt kısımları ağrı yapıyor sizce normal mi yoksa dr mi gideyim. Rabbimiz hepimizin tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin yardımcısı olsun ins

yarın mutlaka gidicem canım hiç böle olmamştı . bugun bir iki kere rahimime sancı girdi nefesde zor alıyorum göğsüm daralıyo sanki bişey sıkıyo gibi telaş yaptım braz ama inş normaldir

Aynı şeyler bendede olıyo karnına buz tut sonra onu karnında gezdir durdura durdura ozaman atıyo benimki ancak öle atmıştı

İnş hayırlısıyla kucağına alırsın canım insan böle şeyler yaşayınca hep evham yapıyo panik olıyo anlıyorm seni o yüzden içini rahatlatmak için git doktora kontrollerini sık yaptır hareketlerinede dikkat et bişey olmaz Allahın izniyle

Ins canım çok sağol deli gibi bi o yana bi bu yana dönüyorum öğlen vakitleri gelince aksama kadar ağlıyorum üstüne de böyle şeyler olunca korkuyorum elimde dgl Mevlam rahmetiyle merhametini versin bizlere ins sizlerde hayırlısıyla alırsinız bebisleri seninki kaç haftalık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…